vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

SQuape r(s)

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Φύλο: Άντρας
  • Flavor chasing
Απ: SQuape r(s)
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:02 »
Καλημέρα παιδιά σκεφτομαι να αγοράσω τον συγκεκριμένο άτμο. Έχω έιδη στη κατοχή μου pheno και έχουν περάσει απο τα χέρια μου πολύ ατμο που είναι ουσιαστικά μόνο για γεύση. Η ερώτηση μου είναι η εξής αν μπορείτε να μου την απαντήσετε. Αξίζει να τα σκάσω για τον συγκεκριμένο? Πρόκειται να δώ διαφορά θετική συγκριτικά με pheno πχ? ξαναλέω μόνο σε γεύση ντουμάνια κτλ δεν με απασχολούν. Επίσης ειναι φιλικός με TC? Γιατί έχω dna 200 και είναι κρίμα να παίζω με kanthal δεν θέλω να ξαναγυρίσω εκεί. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:04 »
  Φίλε μου, όσοι τον έχουν θα σου πούνε πως είναι ο καλύτερος.
Όσοι δεν τον έχουν (σαν εμένα) ή δεν θα έχουν άποψη, ή θα τον θάψουν.
Οπότε δύσκολη απόφαση...

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:13 »
Κι όπως βλέπεις παραπάνω από αυτούς που τον έχουν, οι απόψεις περί γεύσης διίστανται. Ή καλύτερα, ο ένας είναι ενθουσιασμένος και οι δύο απογοητευμένοι.
Άρα πρέπει να βρεις τρόπο να τον δοκιμάσεις. Εγώ αυτό θα έκανα γιατί τα λεφτά είναι πολλά και δε θα έμπαινα στη διαδικασία να τα σκάσω για να τον δοκιμάσω και μετά να τον βάλω σε αγγελία, αν δεν μου άρεσε.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:17 »
Καταλαβαίνω τι θες να πεις εγώ προσωπικά οταν τίθονται τέτοιες ερωτήσεις προσπαθω να μιλήσω αντικειμενικά δεν θέλω να δικαιολογώ στον εαυτό μου τα λεφτά που έχω δώσει. Ξέρω και θέλω να λέω και προς τα έξω τα καλα και τα κακά και επειδή είδα οτι τα παιδιά σε προηγούμενα μηνύματα τα λενε τα πράγματα αντικειμενικά για αυτό και ρώτησα

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Κι όπως βλέπεις παραπάνω από αυτούς που τον έχουν, οι απόψεις περί γεύσης διίστανται. Ή καλύτερα, ο ένας είναι ενθουσιασμένος και οι δύο απογοητευμένοι.
Άρα πρέπει να βρεις τρόπο να τον δοκιμάσεις. Εγώ αυτό θα έκανα γιατί τα λεφτά είναι πολλά και δε θα έμπαινα στη διαδικασία να τα σκάσω για να τον δοκιμάσω και μετά να τον βάλω σε αγγελία, αν δεν μου άρεσε.

Αυτό είναι μια κουβέντα που να το βρώ για να το δοκιμάσω. Ξέρετε αν κάποιο μαγαζί τον έχει στημένο για δοκιμή?

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:24 »
Ξέρω σίγουρα ότι τον ατμίζει το αφεντικό της Vapeland Αλίμου, οπότε ίσως μ' ένα τηλεφώνημα να μπορούσες να κανονίσεις μια επίσκεψη για δοκιμή, ως δυνητικός αγοραστής. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:41 »
Οντως η καλύτερη λύση είναι να τον δοκιμάσεις, καθώς οι γευστικοί κάλυκες του καθενός μας, αντιλαμβάνονται διαφορετικά τις "έννοιες" γεύση, χτύπημα, ντουμάνι.

Εχω δει που πουλάνε SQuape ..αλλά το ίδιο έχω δει και για τους άλλους που προαναφέρθηκαν..

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:43 »
'Οπως και να έχει η δοκιμή ερχεται στο τελος. Ερώτηση προς τους κατόχουν με nikcel & titanium παιζει καλά ή θελει kanthal στα 1.5 + οhm για να παίξει καλά?

Αποσυνδεδεμένος dimitrisbass3

• *
  • 70
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 13:08 »
Nαι παιζει καλα με ολα τα συρματα..προσωπικα τα εχω δοκιμασει ολα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...απο kayfun για μενα ειναι καλυτερος,για τους αλλους δεν ξερω..

Ομως οταν μιλαμε για επισκευασιμους πολλα παιζουν ρολο και κυριως τα γουστα του καθενος μας,οπως μεγεθος,πως γεμιζει,το deck για το στησιμο,τι δυνατοτητες σου δινει για διαφορα στησιματα,τιμη  κτλ..

Πρεπει να τα ζυγισεις ολα και να αποφασισεις...

Για μενα που τον εχω πληρει πολλες απο τις απαιτησεις μου..για αλλους μπορει οχι..

• 674
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 21:09 »
Επίσης ειναι φιλικός με TC? Γιατί έχω dna 200 και είναι κρίμα να παίζω με kanthal δεν θέλω να ξαναγυρίσω εκεί. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

..δεν απάντησα πάνω σε αυτό ..γιατί δεν το είχα δοκιμάσει.

..τώρα απαντάω όχι!

Δυστυχώς κάτι πρέπει να "βρεθεί" με την βίδα του κεντρικού πόλου, καθώς (ιδίως) σε tc mode ..παίζει +/- 0.01 - 0.03 ohm (..και ίσως και παραπάνω).

Υ. Γ. ..όσο και να μου αρέσει ως απόδοση, άλλο τόσο θεωρώ ότι αυτό είναι ένα σημαντικό bug.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2015, 21:15 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 21:19 »
Καταλαβαίνω αυτό που λες. Αυτο δεν μπορεί να φτιάξει με τίποτα ? Με κάποιο συγκεκριμένο σφυξιμο στον όπλο δεν μπορείς να το λύσεις ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2015, 23:32 από Atmos »

• 674
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 09:04 »
..στον kayfun v4 (..που είχε παρόμοιο πρόβλημα), την λύση εντέλη την είχα βρεί μέσω ενός έλληνα aftermarket κατασκευαστή.

..ελπίζω και τώρα να βρεθεί κάτι ανάλογο (..είτε από τους ίδιους ..είτε από αλλού).

Δοκιμές συνεχίζω και εγώ να κάνω ..και αν τυχόν υπάρξει κάτι νεότερο ..θα ενημερώσω..

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 11:20 »
Στον v4 έχω βαλει το spring update και το προβλημα δεν το έλυσα μπορώ να πω απλα το μείωσε.

Αποσυνδεδεμένος commander

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 18, 2015, 01:01 »
Θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω για τους ενισχυτές γεύσεων.
Έχω βασικό μου τον Eviva και κάνω ένα συγκεκριμένο υγρό, το balck horse της ben northon στον οποιο παιρνω πολύ καλή γευση.
Πάντα μαζί μου έχω στημένο και γεμάτο με το ίδιο υγρό τον squape.
Όταν με "κουρασει" ο eviva, γυρναω στον squape ο οποιος ειναι ο μονος που μου δινει την γευση που θελω σε πιο "απαλη" μορφή.
Kayfun, ΣΟΦΙΑ 2 και Alpha έμειναν συρτάρι!!!
Και σημειωτέον πως έκανα παλιά ni 200 το οποιο θεωρώ μόδα και σε εξελίξιμο ακόμα σταδιο οσον αφορα τον ελεγχο θερμοκρασίας οπότε ξαναγυρισα σε απλο συρμα.
Τωρα στήνω με 0,28 kanthal 1,2 με 1,4 ωμ και μηχανικά mods ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ και Atermon.
Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ουτε σε αποδοση γευσης, ουτε σε ντουμάνι.
Τελικά τα πιο απλά πραγματα ειναι και πιο αποτελεσματικά.
Κι αν εχουν περασει ηλεκτρονικα mod απο τα χερια μου.
Και εχω το IPV D3 στην τσαντα για ωρα ανάγκης.
Βεβαια οπως προειπωθηκε, εξαρταται τι ζηταει ο καθενας!
Να ευχαριστησω επισης τον Varadero που με το tip του στησιματος του βαμβακιου που ανεφερε πιο πισω, ελυσα ενα μικρο προβλημα "δακρυσματος".
Όσο αφορα τον κεντρικο πολο δεν αντιμετωπισα προς το παρον καποιο προβλημα.
Βεβαια στα μηχανικα ρυθμιζεις τον πολο του upper cup του μηχανικού και αφηνεις τον κεντρικο πολο του ατμοποιητη οπου σε βολευει.
Οσο για τον φιλο που θελει να τον δοκιμασει ατμιζει επισης με τον squape ο υπευθυνος της vapeland Καλλιθεας στις αρχες της Ελ.Βενιζελου (Θησεως).

• 674
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 18, 2015, 09:24 »
Εντέλη η πρόχειρη λύση για να δείχνει σωστά την ομικότητα, είναι να ξεβιδώσουμε λίγο περισσότερο την βίδα από τον κεντρικό πόλο ..ώστε η πίεση που ασκεί ο πόλος του mod να είναι μεγαλύτερη και να την πιέζει να εφάπτεται - πατήσει καλύτερα στα θυληκά σπειρώματα μέσα στον ατμοποιητή (..αυτό που έχω γράψει και παραπάνω ..για μιάμιση με δύο στροφές ποιό έξω, από εκεί που έρχεται "πρόσωπο").

..μιά ποιό παχιά, με καλύτερα σπειρώματα βίδα μπορεί να είναι η λύση ..η και ένα διαφορετικό (..αντί του ελαστικού) μονωτικού της βίδας στην κάτω μεριά ..ώστε αυτή να μην μπορεί να "παίζει".

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 02:07 »
Ο squape να το ξανα πω δεν ειναι για τα Ελληνικα Δεδομενα που ξερω και βλεπω.

Μην περιμένετε απο τον SQ να παιξει με 28αρια και 30αρια και 2αρες διαμετρους..θελει 40αρι 45αρι και βαλε συρμα σε 2,5 η 3 διάμετρο .θελει πανω απο 20 και βαλε watt..ζεστενεται σαν φουρνος και η γευση αλλοιώνεται.ντουμανι ανύπαρκτο

εχει θεμα αγωγιμότητας.

Ομως σε tc mode ειναι αρκετα καλος..τον παιζω με B deck και παιζει αξια.

Οπότε να το θέσω αλλιώς...οποιος κανει φαινομενο και cloud και του αρεσει να μην το σκεφτει...
οποιος ειναι sub ohmer και θελεις τρελες πνευμονικές κλπ και 50-60watt θα του κανει.

Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλος,σαν ατμοποιητης ειναι παρα πολυ μέτριος.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351904 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104830 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96606 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321864 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602570 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3233 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610140 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155180 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162261 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4531 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias