Διάβασα όλα (εντάξει σχεδόν όλα) τα μηνύματα του νήματος και μπορώ να πώ οτι συμφώνησα σε πολλά σημεία. Όχι όσον αφορά τους reviewers τόσο, αλλά κυρίως στο ότι αυτό που κερδίζουμε εδώ μέσα δεν πρόκειται να μας το δώσει κανένας! Σαφώς και κάποιες ψαγμένες παρουσιάσεις, με μετρήσεις και πολύ λεπτομέρια στο αντικειμενικό στοιχείο του η.τ προσφέρουν τα μέγιστα, αλλά και εγώ όπως είπαν πολλοί πριν απο εμένα, θα δω πολλά reviews πρώτα, είτε σε βίντεο είτε θα πάρω και γνώμες, μετά θα προτιμήσω να δω αυτό που με ενδιαφέρει απο κοντά και μετά θα καταλήξω. Προσπαθώ όσο γίνεται να κάνω τις δικές μου προσωπικές επιλογές, με τα δικά μου προσωπικά γούστα και όχι επειδή το βρήκε καλό ένας reviewer μόνο, ή ακόμα και περισσότεροι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για μένα είναι η αγορά ενός dripper, που παρόλο υπάρχουν πολλές θετικές γνώμες για πολλούς και απο πολλά άτομα, εγώ προσωπικά δε νιώθω οτι με καλύπτει κάποιος στο 100% αυτού που θέλω εγώ. Ή τέλος πάντων απο όσους έχουν πέσει στην αντίληψή μου.
Ξέρω οτι είμαι πολύ νέος ακόμα στο χώρο και οτι έχω πολλά να μάθω, αλλά θεωρώ οτι μετράει η γνώμη όλων και οτι απο όλους κάτι μπορούμε να μάθουμε.
Και κάπως έτσι έφτασα σε αυτό που ήθελα αρχικά να πω! Καλοί οι reviewers, αλλά αυτό που γίνεται εδώ μέσα με ξεπερνάει! Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε έλληνες και έχουμε μάθει να δουλεύουμε το μυαλό μας αλλιώς! Αν μη τι άλλο, την πατέντα την έχουμε στο αίμα μας! Και όταν κάτι μας προβληματίζει, θα βρούμε τη λύση είτε με τον ορθόδοξο τρόπο, είτε ακόμα και μέσα απο άλλες μεθόδους. Επίσης η άμεση επικοινωνία που έχουμε εδώ, η ευκαιρία να λύνουμε τις απορίες μας κατευθείαν και η τόσο μεγάλη προθυμία απο όλα τα μέλη να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο, είναι ότι καλύτερο!
Για να μην ξεφύγω τελείως, επειδή όπως είπα είμαι πολύ νέος εδώ, δε θα αναφέρω μέλη του φόρουμ γιατί δεν σας ξέρω ακόμα καθόλου παρόλο που έχω βοηθηθεί πολύ απο αυτά που γράφονται κατα καιρούς. Απο reviewers που έχω βρεί λοιπόν στο youtube θα αναφέρω αυτούς που μου έχουν δώσει την πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα έλεγα και μάλλον για ξεχωριστά πράγματα ο καθένας και είναι και ο Busardo και ο μούσιας, ο Grimm Green, ο MikeVapes, ο Ted, Suck My Mod, έχω δει και απο VapingwithTwisted420, απο Indoor smokers, Tia Vapes, Ares Mares...και γενικά πολλούς αλλά αυτούς θυμάμαι τώρα!
Δεν μπορώ να πω οτι ακολουθώ κάποιον πιστά, προτιμώ να μαζεύω εμπειρίες απο πολλούς πάντως!