vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

608 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, aalex, manoslykos

Ποιους reviewers συμβουλεύεστε και εμπιστεύεστε;

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ποιους reviewers συμβουλεύεστε και εμπιστεύεστε;
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 01:29 »
Παιδες , η κοπελα μας ανοιξε τα ματια....
Ειναι το πιο ευκολο στησιμο που εχω δει.
Ειναι πολυ πιο ευκολο , ακομα και απο τη νορμαλ αντισταση που φτιαχνουμε ολοι μας.....

Ποια γυναικα δεν ξερει να κανει κοτσιδες  ;;;;;    ;D

Βαλτε τις γυναικες να σας τυλιγουν τα συρματα και εσεις απλα βαλτε τα στον ατμοποιητη.

Μαγκια μεγαλη η κοπελα....  Σε ολα της ....

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 03:20 »
Και η Σάρα το πήρε ζεστά ( το θέμα ) αλλά μας πέταξε τρία βίντεο και αυτό ήταν..
https://youtube.com/watch?v=espH4iFoflo
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2016, 14:16 από nikos523 »

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 13:13 »
Γενικά ο όρος reviewer με χαλάει ελαφρώς, αλλά για να μην το αναλύσουμε εδώ θα πω απλά τα δυο πραγματάκια που θέλω:

Κατηγορία: Η ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΞΙΔΙ
Cruiser79: για δύο πολύ απλούς λόγους: α) Κάθε παρουσίασή του είναι ταξίδι. Όπως αυτά που έκανα σαν πιτσιρίκι με τα βιβλία που διάβαζα και με ταξίδευαν σε τόπους μαγικούς κι ανεξερεύνητους που δεν είχα τη δυνατότητα να επισκεφθώ μόνος μου. Δε ξέρω αν απολαμβάνω περισσότερο τη γραφή του ή τα υγρά που παρουσιάζει. Αν μπορούσα να τον διαβάζω με τα μάτια κλειστά (!!!) για να ταξιδεύω ομορφότερα θα το έκανα. β) Είναι Έλληνας. Και αυτό δεν κολάει στο γνωστό "παπούτσι απ' τον τόπο σου". Καθόλου. Το ότι είναι Έλληνας σημαίνει πως έχουμε σχεδόν την ίδια κοινή κουλτούρα γεύσεων (αυτό το καταλαβαίνω και από κάποιες λεπτομέρειες στις περιγραφές του), την ίδια γλώσσα για να περιγράψουμε πράγματα που χρειάζονται παραπάνω από δύο αισθήσεις για να τα "νιώσεις", και την ίδια (κατά το δυνατόν) αντίληψη του ποιό ταιριάζει με ποιό. Απλά. Κανένας μη Έλληνας reviewer δε θα μου πει:
"Η πρώτη μου επαφή με αυτά τα καπνά, ήταν μέσω του πατέρα μου, πολύ πριν ακόμα αρχίσω να καπνίζω. Θυμάμαι ότι με έστελνε σε ένα από τα δύο και μόνο μέρη όπου μπορούσε κάποιος να βρει «Ξάνθη» άφιλτρο στην Κέρκυρα, στο κίτρινο πακέτο με τις κόκκινες λεπτές ρίγες. Θυμάμαι το άρωμα που πλημμύριζε το χώρο όταν άναβε τσιγάρο, για δευτερόλεπτα μόνο, πριν ο τόπος αρχίσει να βρωμάει χαρακτηριστική τσιγαρίλα. Όταν μεγάλωσα, θέλησα να τα δοκιμάσω κι εγώ... ... ... φρόντισα όμως το πρόγραμμα αυτής της δοκιμής να κάνει το υγρό να πέσει Σάββατο, ώστε να σηκωθώ πρωί, χωρίς να χρειάζεται να πάω στο γραφείο, να φτιάξω τον καφέ μου και να αράξω στη βεράντα ώστε να δώσω την προσοχή που αρμόζει σε κάτι τόσο ιδιαίτερο. Πράγματι, μετά το πρωινό, έφτιαξα ένα διπλό «πολλά βαρύ και όχι», άραξα βεράντα και άναψα το τσιγ... ε, άρχισα τη δοκιμή μου στον KF4 κλώνο μου... ... ... Το πόσο ιδανική συνοδεία αποτελεί για τον καφέ, δεν χρειάζεται να το ξαναπώ, μάλλον θα το επεκτείνω και σε ένα απογευματινό ουζάκι με το μεζέ του. Θα ήθελα να ακούσω και απόψεις από λάτρεις του τσαγιού γι αυτό το υγρό, ως συνοδεία."
Έπος!

Κατηγορία: ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
Mike Vapes: Ο Μιχαλάκης φτιάχνει βίντεο απλά, περιεκτικά και κατανοητά. Ούτε μεγαλύτερα απ' όσο πρέπει ούτε μικρότερα. Περιγραφικός και ευχάριστος, μου δίνει μια εικόνα έμφυτης ευγένειας και φιλικότητας, που όμως σε τίποτα δεν επηρεάζει το πως αξιολογώ τις περιγραφές και τις παρουσιάσεις του. Ωραίος!

Κατηγορία: ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ή αλλιώς: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΒΙΝΤΕΟ...
pbusardo: Ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω τον Φίλιππο; Ο άνθρωπος απλά ανάγει το άθλημα σε επιστήμη! Αν θέλεις να δεις γιατί η κάτω αριστερή βίδα από το καπάκι της μπαταρίας του mod έχει 7 σπείρες ή 7,512 και πως επηρεάζει αυτό την ατμιστική σου εμπειρία αλλά και τη ζωή των πιγκουίνων της Μαδαγασκάρης, τότε εδώ είσαι. Μην ψάχνεις άλλο. Ο μαέστρος θα σου εξηγήσει κάθε λεπτομέρεια κι αν δεν έχεις πειστεί ακόμα καλό θα ήταν να κάνεις παρέα με τον Βέλτσο και τον Ζουράρι, παρά με εμάς τους κοινούς θνητούς. Προσοχή: μόνο για όσους ο χρόνος είναι μια άααααλλη διάσταση στη ζωή τους που δεν επηρεάζει την καθημερινότητά τους (φαντάσου να μίλαγε και αργά ο μπαγάσας! Mε ορολογία τύπου "KFL+ Season 1 Episode 8" θα αναφερόμασταν στις παρουσιάσεις του...)

Κατηγορία: ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ
RiP Trippers: "Δεν περιγράφω άλλο!" που είχε πει και ο μέγας (τότε) Χειλάκης. Προσοχή: Μόνο για όσους παρακολουθούν στενά τη ζωή των Kardashians.

Κατηγορία: ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FOCUS, BACKGROUND, ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...
Με απεριόριστο σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουν, θα τοποθετήσω εδώ τους περισσότερους (όχι όλους) Έλληνες Vloggers (video bloggers). Παιδιά, σας το λέω απλά και με όλη μου την αγάπη, και ως θεατής και ως καλλιτέχνης και ως επαγγελματίας του marketing και του design: Αν πραγματικά θέλετε να είστε πιο "ευπώλητοι" (που εντελώς αποτυχημένα λένε και για τα βιβλία) μη ξοδεύετε ΟΛΟΝ τον (έτσι κι αλλιώς πολύτιμο) χρόνο σας μόνο στο μπλα μπλα. Περιορίστε λιγάκι το λέγειν και αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στην ποιότητα της παρουσίασης. Αντί για 20 λεπτά βίντεο με εκατόν πενηνταδώδεκα παύσεις, εξηνταδύο αποτυχημένες προσπάθειες για focus και σαρανταεβδομήντα λυσίματα ατμοποιητών εκτός safe area της κάμερας, θα προτιμούσαμε 10 λεπτά καλογυρισμένου, καλομονταρισμένου και με καθαρό ήχο βίντεο. Είμαστε στο 2016 πλέον και όσο και να συγχωρούμε τον χομπίστικο χαρακτήρα των παρουσιάσεών σας, θυμηθείτε πως σας αναλογούν μόνο 15 λεπτά δημοσιότητας, που όμως ΑΝ τα εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας αποφέρουν φανατικούς συνδρομητές στα κανάλια σας, με ότι επιπρόσθετο συνεπάγεται αυτό για σας.
Εξαίρεση αποτελεί ο "δικός μας" kostas44 που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα της παρουσίασης, είναι ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά χωρίς να το αναλύσω περισσότερο θα ήθελα τα βίντεό του κατά 10-20% μικρότερα/πυκνότερα.

Αυτά από μένα, και να με σχωρνάτε για το κατεβατό  ;D

« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 13:21 »
Εγώ πάλι από τον Ρένο είδα πολλά και μου λύθηκαν αρκετές απορίες. Γελάω πολύ σε κάθε βίντεο που λέει για σας και παλιιι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 13:55 »
Και εγω θα πω τον ρενο.Επισεις ειναι ο αντικαταστατης του δελτιου ειδησεων!Επειδη συμπιπτει να σχολαω απο σπαστο ωραριο πεφτω κατα τις 2 στο σπητι.Ετσι αντι την "μαυριλα" βλεπω αρες μαρες.

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• **
  • 105
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 15:06 »
Πολλοί μου αρέσουν (για να μην πω όλοι).
Διάφοροι τυπάδες και τύπισες μπαίνουν στο σπίτι μου, μόνο όταν ΕΓΩ το έχω επιλέξει, λένε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα και έτσι και νοιώσω ότι με κούρασαν, κλικ και άντε γειά.

Το ποιούς εμπιστεύομαι είναι άλλο θέμα, αλλά θεωρώ πως είμαι πολύ παλιά καραβάνα, με αλάνθαστο ένστικτο για τρώω εύκολα πρόλογο.

P.S. = Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά μαζί του, αλλά εαν δεν είχα δεί τον Ρένο με τον Ευτύχη Μπλέτσα, σε ένα βιντάκι που έκαναν μαζί, μπορεί να κάπνιζα ακόμη.
Αυτό του το οφείλω και τον ευχαριστώ θερμά.
P.S. 1 = Το βρήκα ..... Αυτό λέω

Αποσυνδεδεμένος johnM

• *
  • 32
  • DIY or DIE
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 15:57 »
Basilis L
AresMares ecigreviews by Gewre
Mike Vapes
GrimmGreen

Αποσυνδεδεμένος herco

« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 17:07 »
AresMares (φροντιστηριο)
Cruiser79 (συγγραφεας)
Qorax (ατμιζεις μαζι του)

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 17:35 »
Ο Ρένος φυσικά μιας κ έχει κάνει τοσα και τόσα βίντεο και δεν έχει αφησει κανένα level με παράπονο και άκρα κατανοητός.
O Cruiser μου χρωστάει αρκετά λεφτά :tongue_smilie:  πολύ καλή γραφίδα αλλά δεν τα έχει δοκιμάσει όλα :angry_orange:
Ο Κώστας κάνει μια σοβαρή προσπάθεια και μου αρέσουν αρκετά τα βίντεο του.
Και τώρα τελευταία από αμερική μερια παρακολουθώ τον .

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 17:36 »
O Qorax είναι απολαυστικος τραβάει τζουρα και βλέπεις ποσό πολύ γουσταρει το ατμισμα,πολύ καλος

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kaozgoat

• **
  • 252
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 18:00 »
Aresmares και grimmgreen!!  Ειναι και μεταλλας, οποτε τον παμε περισσότερο!  :-p

Αποσυνδεδεμένος Gooplay

• *
  • 74
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 18:04 »
Mark antony για την πολιτιμη βοηθεια του οταν του το ζητησα

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 11, 2016, 08:37 »
Συνεχίζει να δίνει ρέστα...
"Μου φαίνεται πως είναι ανοξείδωτο, ναι, έτσι μου δείχνει...."
"Μου φαίνεται πως είναι pyrex, ναι ναι, μάλλον γυαλί είναι...."
Ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα review! Στείλε λίγο πριν, ένα ρημαδομέηλ στο κατασκευαστή και πάρε ότι ρημαδοπληροφορία χρειάζεσαι, δεν θα στην αρνηθεί, να πουλήσει θέλει....
Αλλιώς, μου φαίνεται....ότι κάνεις reviews, Mr. aresmares

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 11, 2016, 09:00 »
σε θεματα ατμοποιητων οποιον και να παρεις ενταξει τα κανει ,τωρα σε θεμα mod δεν νομιζω οτι καποιος κανει κατι διαφορετικο περα απο παρουσιαση ,
απλα κανεις εκτος απο εναν που εχω δει δεν κανει και ελεγχο ρευματων κατι το οποιο μας απασχολει ,,,

1)DJLsb Vapes αν και δεν τα παει καλα με την αγγλικη πιστευω οτι κανει ενα απο τα πιο αναλυτικα ρεβιου 

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 11, 2016, 10:44 »
Πολύ συμπαθητική ομιλία, καθαρός λόγος, πανέξυπνες και κατανοητές συμβουλές. Για τους καινούριους στα DIY, αλλά και τους παλαιότερους, ευκαιρία να ανακαλύπτουν νέα και ευκολότερα πράματα.
DIY or DIE

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F