vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

466 επισκέπτες, 7 χρήστες
mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos, Buliwyf, Tem, maprix, camber

Dual coil Giant cartomizer

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Dual coil Giant cartomizer
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 20:35 »
Πλέον δεν τον αλλάζω με κανέναν.Για μένα είναι με διαφορά 'οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει..Μόνο αυτό με τον καμένο πολυαστέρα με προβλημάτισε λίγο.. :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος LOTUS

• *
  • 32
  • LotuS..Και γ@μω τους πιλοτους
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 21:26 »
αμα ειναι και παραδιδει πνευμα περαν του 20 ημερου,θα ελεγα οτι ειναι αποδεκτο και κατι που  με χαροποιει ιδιατερα επισης εαν η φθορα που ειδαμε στο χειρουργικο τραπεζι του Βαγκουρα ειναι στις 24 μερες "πατα ρουφα τραβα τονε" τοτε μου φαινεται οτι κατασταλαξα στο τι μου ταιριαζει ..γιατι χτες παραλιγο να βαλω τσιγαρο στο στομε μετα απο τις οσες μερες προσπαθω να σταματησω την βρωμερη και βλαβερη συνηθεια του καπνισματος με τα hybrid και τον ρυθμο που ψοφανε και φθειρονται...

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 22:03 »
Να τονίσω ότι, (μπακαλίστικα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος) λόγω του ότι το άτμιζα περίπου τις μισές ώρες της ημέρας, πρέπει να διαιρέσω τις 24 μέρες δια δύο=12 μέρες.
Την ημερήσια κατανάλωση την υπολόγισα με αναγωγή στα 3μλ, γέμιζα δλδ κάθε δεύτερη μέρα.
Άρα σε συνολική κατανάλωση υγρού, το giant άντεξε 12Χ3= 36ml υγρού. (όχι άσχημα για cartomiser LR τύπου  dual coil, σχεδόν τα διπλά από τον 510 mega dual coil)
Ο καμένος πολυεστέρας δείχνει να είναι αναπόφευκτο κακό σε όλα τα καρτομάιζερ που τον τυλίγουν γύρω από τις αντιστάσεις και, από την εμπειρία μου, πρέπει να καίγεται όταν φτάνει στα "τελευταία" του, ανεξάρτητα από στέγνωμα λόγω έλλειψης υγρού. (το έχω βρεί και στους τρείς τύπους καρτο που άτμισα και ύστερα...ξεκοίλιασα ;D  δλδ hybrid, 510 mega dual και τώρα το giant)
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω στο φαινόμενο αυτό, είναι ότι μόλις φτάσει η αντίσταση με το φιτιλάκι, λόγω χρήσης, σε σημείο "κορεσμού" (συσσώρευση κατάλοιπων, μπούκωμα φιτιλιού), θερμαίνεται μεν, δεν απορροφάει δε άλλο υγρό, με αποτέλεσμα να καίει τον παρακείμενο πολυεστέρα...
Μόλις αντιληφθούμε "αλλαγή" στη γεύση του κάρτο και δραστική μείωση χωρητικότητας, για προληπτικούς λόγους υγείας πλέον, καλό είναι να το βάζουμε στην άκρη και να το αντικαθιστούμε.
Μένει να δοκιμαστεί σε ανώτερα βολτάζ, να μας πει κάποιος τη (ατμιστική) γνώμη του και, αν είναι εφικτό, μετά να ξαναπεράσει "χειρουργείο".

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 22:08 από Vangos »

• *
  • 862
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 22:40 »
Μόλις τον γέμισα κ μετά μου ήρθε να βάλω μια οδοντογλυφίδα στο σωληνάκι για να τον καθαρίσω.Τι το ήθελα? :angry_orange: :angry_orange:.Ο γίγαντας έγινε νάνος.Εσφιξε η τζούρα κ δεν τραβάει.Με πολύ δυνατή τζούρα πλέον βγάζει το 1/5ν του ατμού που έβγαζε. :angry_orange: :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 22:58 »
Καλησπέρα, έχω αλλάξει στους 2 μήνες που ατμίζω πάνω από 10 ατμό ego-t όλοι με καμένο ο μοναδικός που αντέχει εδώ και 1 εβδομάδα dual coil mega cartomaizer.

Αποσυνδεδεμένος LOTUS

• *
  • 32
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:01 »
Μολις παρελαβα τον γιγαντα και ξεκιναω (η ωρα του ποστ ειναι η ωρα που μπηκε μπροστα..) με μπαταρια 650 ego-T
1ες εντυπωσεις..
*περιεργο και ΠΟΛΥ σταθερο επιστομιο.. σαν ταπα που βγαζει τα νερα απο βαρκα ειναι.. :))LOL :))
χτυπημα ικανοποιητικοτατο.. (Μεχρι τωρα εκανα ΜΟΝΟ  24αρια υγρα αλλα αυτος θα τραφει μονο με USA Mix 16αρι)
πολυ καλυτερα αποδιδει ΑΠΟ hybrid απλο μιας βδομαδας χρησημοποιημενο.. :thumpdown:

επεται συνεχεια..

Υ.Γ.
Βαγκουρα οταν παραδωσει να βρουμε τροπο να στον  στειλω για ασημι τραπεζι γιατι οσοι εχω ανοιξει μονος μου κατεληξαν πλακε και δεν ηταν δυνατο να γινει αντικειμενικη νεκροψια..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:21 από LOTUS »

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:07 »
*περιεργο και ΠΟΛΥ σταθερο επιστομιο.. σαν ταπα που βγαζει τα νερα απο βαρκα ειναι.. :) )LOL :))
χτυπημα ικανοποιητικοτατο.. (Μεχρι τωρα εκανα ΜΟΝΟ  24αρια υγρα αλλα αυτος θα τραφει μονο με USA Mix 16αρι)

Μπορείς να αντικαταστήσεις το επιστόμιο του με ένα tank ego b αφού αφαιρέσεις την τάπα του.

Αποσυνδεδεμένος LOTUS

• *
  • 32
« Απάντηση #127 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:49 »
αμα το χρησημοποιησεις λιγο, μια χαρα ειναι συνηθιζεται... τελος πια με τα  χαλαρα επιστομια που οποτε κλειδωνεις αμαξι η κρατας κατι στο ιδιο χερι μετα ψαχνεις το επιστομιο..

καλο ειναι!

Αποσυνδεδεμένος teo1188

• *
  • 97
  • Provari+A2
« Απάντηση #128 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:25 »

Το έχω δοκιμάσει με την μπαταρία του hybrid (1100)και δεν είμαι ευχαριστημένος ,έκανε δύο μέρες να στρώσει,με περιστασιακή χρήση,γιατί δεν με κάλυπτε.Τώρα ειναι καλύτερος βέβαια,σε σχέση με τις δύο αυτές πρώτες μέρες αλλά και παλι δεν έχω τα ντουμανια που απο πολλούς έχω διαβάσει να περιγράφουν.Ασε Και το τσακίσμα που κάνει στην μπαταρία και.Θα αποδωσει καλυτερα με την μπαταρια του ego.Επίσης θέλει ανταπτορα και ποιον;καλο το hybrid,αλλα και τα 7 ευρω του καρτο,που θελει καθε τρεις και λιγο δεν θα λεγα οτι ειναι ασχημα.Αν ισχυουν οι 24 μερες που περιγραφεις,που δεν το αμφισβητω,ειναι κατι παραπάνω απο καλά

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 10:17 »
Σε σύγκριση με τον κυλινδρικό ατμοποιητή eGo-T τύπου Β, ποιός θεωρείται καλύτερος?

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 19:45 »
Σε σύγκριση με τον κυλινδρικό ατμοποιητή eGo-T τύπου Β, ποιός θεωρείται καλύτερος?
...είναι τελείως διαφορετικής αντίληψης και λειτουργίας τα δύο αυτά μοντέλα.
Ατμιστικά ο type"B" (και ιδιαίτερα ο LR) αν ήταν απροβλημάτιστος από θέμα διαρροών και γενικά "παιδικές αρρώστιες" που κάνουν την "έξοδο" μαζί του μια μικρή περιπέτεια, σε συνδυασμό με μια αξιοπρεπή διάρκεια ζωής, θα ήταν ΤΟ μοντέλο η.τ. (γνώμη μου)
Ο Γίγαντας από την άλλη, είναι το καρτομάιζερ που έχει (σχεδόν) όλα τα πλεονεκτήματα του type"B", χωρίς (πάλι σχεδόν) κανένα μειονέκτημά του. Παραμένει όμως καρτομάιζερ (με όλα τα συν και πλην που συνεπάγεται αυτό) και μάλιστα διάταξης dual coil (LR δλδ)

Αν μπορείς να συνδυάσεις τις χρήσεις τους, (που μπορείς) ενδεικτικά θα σου πρότεινα:
Στο σπίτι σου, που έχεις όλα τα "κομφόρ" ακόμη και διαρροή να σου βγάλει, κράτα έναν type "B" ;)
Στις εξόδους σου πάρε τον Giant, θα σε -υπερ-καλύψει ατμιστικά και δε θα έχεις πονοκεφάλους με διαρροές και άλλα συναφή, αρκεί να έχεις μια 900άρα πλήρως φοτισμένη :thumpup:  (ή μια δεύτερη καβάντζα)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 19:58 από Vangos »

Αποσυνδεδεμένος LOTUS

• *
  • 32
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 23:56 »
Απο τις 02 Σεπτεμβριου και μεχρι αποψε ολα δειχνουν να ειναι οκ με τον ατμοποιητη.. η αποδοση και το χτυπημα σταθερα..(οχι σε βαθμο να με πνιγουν γιατι ετυχε να τον ξεκινησω πανω στο κατεβασμα απο 24 σε 16)... δεν εχει δειξει  σημαδια κοπωσης..

• *
  • 862
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 00:29 »
Είμαι στον 3ο γίγαντα.Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει έρθει άλλη παρτίδα..Σ αυτόν που έχω τώρα δεν ακούγεται το σκάσιμο(ελάχιστα κάποιες φορές).Καμία σχέση με τον πρώτο που ήταν σαν να σκάγαν τα ποπ κορν.Επίσης έχω την αίσθηση ότι δεν έχει την ίδια απόδοση με τους προηγούμενους. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 00:37 »
Εγώ έναν γίγαντα έχω δουλέψει αλλά ήταν με γυάλινα πόδια...
Πήρε την άγουσα για τον κάδο σε λίγες μέρες...

Είπα να το παίξω ΄΄ιn΄΄ και να πάρω καμία νέα κυκλοφορία αλλά δεν... :))

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 14:11 »
Πηγα σημερα σε αντιπροσωπεια για αλλαγη καθρεφτη στο αυτοκινητο της γυναικας μου και φτανοντας στα ανταλλακτικα βλεπω εναν τυπο να με κοιτα να ατμιζω το hybrid με τον giant κουμπωμενο απάνω...βλεπωντας το χερι του τι να δω!!τον ιδιο κουμπωμενο σε ego-t μπαταρια..Τοτε κανω κίνηση και μου το δινει και κουμπωνω τον γιγαντα μου πανω στην ego-t και αυτο ηταν λες και ανοιξαν οι πύλες του παραδεισου....Καμία σχέση με χτύπημα και ντουμάνι απο τον hubrid σαφως πιο καλύτερη απόδοση και σε μακρ΄λοσυρτη τζουρα...Σιγουρα θα την πάρω που θα πάει!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359856 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450055 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99924 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F