Σχετικο ειναι κ αυτο που λες φιλε μου ,γτ εχει να κανει και με το στησιμο -υγρο κ καθε βαμβακι που χρησιμοποιει ο καθενας και πως το εχει δουλεψει κ περασει στην αντισταση, αυτο μπορει να δημιουργησει υποτροφοδοσια στο σημειο επαφης βαμβακιου -αντιστασης,δεν ειναι μονο πως το εβαλες στα λουκια για να μην γεμισει το ντεκ υγρο και βγει απο την τρυπα.
Οποτε αν υποθεσουμε οτι το εχεις βαλει σωστα στα λουκια και δεν φραζεις την ροη θα εχεις καλη τροφοδοσια μεχρι την αντισταση οπου εκει αν πχ το εχεις περασει σφιχτα το βαμβακι, θα στεγνωνει ευκολα με τα αποτελεσματα που ειπα πιο πριν.
Μπορει να εχεις διαρροες υγρου και υποτροφοδοσια μαζι ,μη βαζωντας σωστα το βαμβακι στα λουκια οποτε θα περναει το υγρο χυμα και θα σταζει απο τις τρυπες αλλα και αν ειναι σφιχτο στο coil θα εχει υποτροφοδοσια σε εκεινο το σημειο η σε μεγαλες τζουρες που δεν θα προλαβαινει να ποτιστει.
Πολλες φορες ψαχνουμε την λυση στο πως θα βαλουμε το βαμβακι στα λουκια για υπο-υπερτροφοδοσια και δεν δινουμε εμφαση στο περασμα μεσα στην αντισταση που ειναι επισης βασικο.
Αυτη την στιγμη εχω στησει με το βαμβακι περασμενο εκει που ξεκιναει το λουκι (επανω) οπως εδειχνε στο βιντεο και ουτε να σφηνωνει στην αντισταση και η τροφοδοσια ειναι αψογη
Αυτα τα λεω με την δικη μου λογικη και μικρη εμπειρια στους επισκευασιμους μετα απο δοκιμες που κανω και αν κανω καπου λαθος ευχαριστως να μου το πειτε και να με διορθωσετε για να βρουν λυσεις και οι υπολοιποι συνατμιστες