Για να δουμε σε ενα μηνα θα εχω τα ιδιες εντυπωσεις σαν σημερα...
Καλες Εντυπωσεις :
Πρωτη μερα σημερα με τον Bellus.. Στησιμο με διπλες αντιστασεις NI200 0.25 σε αξονα 2,5mm , υγρο DIY 48Pg/52vg στα 8mg. Τελικη αντισταση 0,05Ω πανω σε TC 40w istick στους 180 C ..
Πολυ καλη γευση και χτυπημα απο το ιδιο υγρο που εχω συνηθισει στον KFL+..
Απο ντουμανι ντρεπομαι στο μαγαζι να τον ατμιζω με κοιτανε ολοι περιεργα λες και πηρε φωτια .. Η γευση του ... θα δω ειναι νωρις ακομα ... πολυ θετικα ομως μεχρι τωρα..
Διαρροη δεν ειχα ακομα τρεις φορες γεμισα και δεν ειχα καποιο θεμα.. Εχω διαβασει ολο το νημα εδω και ενα μηνα ειδα και το video του Kostas44 βοηθησε πολυ..
Για τα χρηματα που εδωσα πηρα κατι που με ικανοποιησε πολυ..
Κακες εντυπωσεις:
Το δαχτυλιδι του αερα ειναι πολυ χαλαρο και θα ηθελα να εχει κατι σαν κλειδωμα για να μενει σταθερο..
Το ο-ring απο το drip tip μονο με 1 σταγονα υγρου μπηκε αλλα ηταν ηδη πολυ αργα γιατι το χαλασα απο την πιεση.. Οποτε αν παθεις θα μαθεις , εβαλα σε ολα τα o-ring για να τον δεσω..
Καταπινει τα υγρα... Απο το πρωι εχω ατμισει 10ml και τωρα θα γεμισω παλι (καλα τον ξεζουμισα σημερα

). Με Kfl+ 4-6ml την μερα..
Ερωτηση:
Εχει κανει κανεις πατεντα στα δυο o-ring στο δαχτυλιδι , να μπει λιγο ποιο χοντρη διαμετρο ωστε να μην γυρναει σχετικα ευκολα το δαχτυλιδι ??