vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

368 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Καθαρισμός ατομάιζερ

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Καθαρισμός ατομάιζερ
« Απάντηση #360 στις: Απρ 09, 2012, 20:59 »
οταν κανεις οποιονδηποτε καθαρισμο ισιωνεις ενα συνδετηρα τον περνας απ το σπιρωμα πιεζοντας προς τα πανω να βγει πανω απο το καλαμακι προσεχτικα και περιστροφικα να μην κοψεις αντισταση το βραζεις κτλπ στεγνωνεις με μπιστολακι και του τραβας μερικες στροφες στην παλαμη σου με τον συνδετηρα και ολα οκ

Αποσυνδεδεμένος CHARMANIS13S

• **
  • 105
« Απάντηση #361 στις: Απρ 09, 2012, 21:20 »
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ !!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΥΤΗΣ ΣΥΝΑΤΜΗΣΤΗς ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6.msg40652.html#msg40652
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 09, 2012, 21:49 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
« Απάντηση #362 στις: Απρ 09, 2012, 21:27 »
το συνδετηρα τον βαζεις να μην σφιξει στο βρασιμο η στο στεγνωμα και να του κανεις μερικες περιστροφες στο τελος για να μην ειναι σφιχτη η τζουρα  :bye:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • 561
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #363 στις: Απρ 09, 2012, 21:31 »
  οι duo coil εχουν σφουγγαρακι μεσα και ενα καλαμακι απο επανω μεχρι κατω διαμπερες αυτο που λεει ο φιλο εινα να περασεις μεσα απο το καλαμακι ενα συνδετηρα αλλα μο προσοχη μην χαλασεις την αντισταση που ειναι μεσα στο καλαμακι και με τα κανεις κυκλακια γιατι μετα απο χρηση η τρυπα αυτη κλεινη και δεν περναει ο αερας καλα θα το δεις αμα παρεις ενα καινουργιο ατμο οτι μεσα απο το καλαμακι βλεπεις απο την αλλα μερια  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #364 στις: Απρ 09, 2012, 21:51 »
Καλησπέρα από την Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ μιας και έχω αρχίσει το άτμισμα εδώ και 1 μήνα. Ψάχνοντας για μια καλή λύση για τον καθαρισμό του ατμοποιητή ego-t ακολούθησα τις οδηγίες από κάποιο Αγγλικό φόρουμ. Η μέθοδος έδωσε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα πιο πάνω.

Τεχνική: "Βάζουμε τον ατμοποιητή σε ζεστό νερό. Ρίχνουμε μέσα μία ταμπλέτα... μην γελάσετε....καθαρισμού οδοντοστιχοίας (υπάρχει στα φαρμακεία και υπεραγορές). Αφήνουμε τον ατμοποιητή στο διάλυμμα όλο το βράδυ. Το πρωί ξεπλένουμε με αποιονισμένο νερό, φυσάμε, στεγνώνουμε. Τέλος.

Περιμένω εντυπώσεις. Σε μένα πάντως δούλεψε.
άκρος ενδιαφέρουσα και απλή ακούγετε αυτήν η μέθοδος άλλα θα ήθελα να απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα που θα κάνουν πιο εμπεριστατωμένη την μέθοδο σου
1ον κάθε πότε κάνεις καθαρισμό ?
2ον πόσα ml ατμιζεις την ημέρα
3ον όλον αυτό τον μήνα δεν έχεις χρησιμοποιήσει άλλον ατμοποιητή ,παρά μόνον αυτόν που καθαρίζεις και ατμίζεις
4ον έχεις βγάλει πότε το φιτίλι για να κάνεις dry burning , αν το έχεις κάνει σε τι κατάσταση είναι η αντίσταση από άποψη καταλοίπων μετά τον καθαρισμό πριν προηγηθεί το dry burning
5ον επανέρχεται πλήρως σε σχέση με έναν καινούριο από χτύπημα , γεύση ατμό
Υ.Γ ευχαριστώ εκ τ΄ν προτέρων

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #365 στις: Απρ 09, 2012, 22:19 »
1. Καθαρισμό κάνω κάθε φορά που μπουκώνει ο ατμοποιητής. Αυτό μπορεί να συμβεί και κάθε 2 μέρες. Οι ego-t και ego-c δεν τα πάνε πολύ καλά με την VG από ότι έχω καταλάβει. Μέσα σε 1 μήνα τους καθάρισα 4 φορές. Οι πρώτες 3 ήταν με την μέθοδο του 90% καθαρού αλκοόλ και η 4 με τις ταμπλέτες.
2. Την ημέρα ατμίζω γύρω στα 4-5 ml. Φυσικά ένα μέρος πάει χαμένο στις μικρές διαρροές και τα μπουκώματα, πράγμα που δεν συμβαίναι εάν το υγρό είναι πάνω από 70% PG.
3. Μέσα στο μήνα έκανα χρήση 2 ατμοποιητών ego-t και 2 ego-C
4. Δεν έχω αφαιρέσει ποτέ το φιτίλι γιατί δεν ξέρω πως να το κάνω. Κάποιο σύνδεσμό με λεπτομέριες για το πως γίνεται θα το εκτιμούσα
5. Και τέλος Ναι. Πιστεύω ότι επανέρχεται πλήρως.

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #366 στις: Απρ 09, 2012, 22:39 »
στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα όλη η διαδικασία καθαρισμού μέσα στην οποία περιλαμβάνετε και η αφαίρεση επανατοποθέτηση φιτιλιού
http://www.youtube.com/watch?v=CLq-bvHAAzo&feature=my_liked_videos&list=LLfBrz-WfVxnxcHPyphvk6ZA

Αποσυνδεδεμένος e-kapnistis

• *
  • 6
« Απάντηση #367 στις: Ιουν 27, 2012, 13:08 »
Καλησπέρα, Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει καθαρισμός σε ατμοποιήτη clear για Ηybrid? Υπάρχει τρόπος για Dry Burn με Hybrid μπαταρία (χωρίς κουμπάκι)? Ευχαριστώ

« Απάντηση #368 στις: Ιουν 27, 2012, 13:13 »
Καλωσόρισες φίλε μου πέρασε πρώτα να σε γνωρίσουμε από εδώ
Μετά αυτό που ψάχνεις είναι εδώ

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
« Απάντηση #369 στις: Ιουλ 02, 2012, 19:18 »
Λοιπόν παιδιά διαπιστώνω ότι οι ce4+ είναι πολύ εύκολοι στον καθαρισμό και στο dry byrning.

Με το σύστημα της μπαταρίας βγαίνει το πλαστικό κάλυμα την πρώτη φορά λίγο δύσκολα τις επόμενες πιό εύκολα.

Καλό πλύσιμο με νερό όλων των εξαρτημάτων - σκούπισμα - στέγνωμα.

Ενα καλό dry burning στην αντίσταση (μέχρι να κοκκινίσει πολύ καλά) συναρμολόγηση και έτοιμος.Σε έναν που τον δουλεύω πάνω από
35 μέρες του έχω κάνει 4-5 dry burning (πιστεύω να το γράφω και καλά μη γελάτε θα σας βαρέσω) :wall: και δουλεύει σφαίρα .

Να δούμε πόσο θα αντέξει.Όταν παραδώσει τοπνεύμα του θα ενημερώσω για τις περαιτέρω ενέργειες. ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος peris72

• *
  • 32
  • !!! LOL !!!
    • Ένα μικρό καθημερινό κέρδος ;-)
« Απάντηση #370 στις: Ιουλ 10, 2012, 14:34 »
Λοιπόν παιδιά διαπιστώνω ότι οι ce4+ είναι πολύ εύκολοι στον καθαρισμό και στο dry byrning.

Με το σύστημα της μπαταρίας βγαίνει το πλαστικό κάλυμα την πρώτη φορά λίγο δύσκολα τις επόμενες πιό εύκολα.

Καλό πλύσιμο με νερό όλων των εξαρτημάτων - σκούπισμα - στέγνωμα.

Ενα καλό dry burning στην αντίσταση (μέχρι να κοκκινίσει πολύ καλά) συναρμολόγηση και έτοιμος.Σε έναν που τον δουλεύω πάνω από
35 μέρες του έχω κάνει 4-5 dry burning (πιστεύω να το γράφω και καλά μη γελάτε θα σας βαρέσω) :wall: και δουλεύει σφαίρα .

Να δούμε πόσο θα αντέξει.Όταν παραδώσει τοπνεύμα του θα ενημερώσω για τις περαιτέρω ενέργειες. ;D ;D ;D
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Γράφω για πρώτη φορά αν και είμαι μέλος εδώ και μερικές ημέρες.

Έχω έναν (απο τους αρκετούς) CE4+ και αυτό με την μπαταρία δεν το κατάλαβα...
Πως βγάζω - σχετικά εύκολα - το πλαίσιο που βγαίνει πάνω από την μπαταρία;

Σκέφτομαι να πλύνω τον πρώτο μου και αυτό με την μπαταρία δεν το πολυκατάλαβα.

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #371 στις: Ιουλ 10, 2012, 15:02 »
Καλησπέρα, Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει καθαρισμός σε ατμοποιήτη clear για Ηybrid? Υπάρχει τρόπος για Dry Burn με Hybrid μπαταρία (χωρίς κουμπάκι)? Ευχαριστώ

δίκιο έχει...πως γίνεται. εφόσον δε διαθέτει ego μπαταρία και αντάπτορα? ??? :hmmm:
να φυσάει τη μπαταρία από κάτω????  :-\

Αποσυνδεδεμένος peris72

• *
  • 32
  • !!! LOL !!!
« Απάντηση #372 στις: Ιουλ 10, 2012, 15:22 »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Γράφω για πρώτη φορά αν και είμαι μέλος εδώ και μερικές ημέρες.

Έχω έναν (απο τους αρκετούς) CE4+ και αυτό με την μπαταρία δεν το κατάλαβα...
Πως βγάζω - σχετικά εύκολα - το πλαίσιο που βγαίνει πάνω από την μπαταρία;

Σκέφτομαι να πλύνω τον πρώτο μου και αυτό με την μπαταρία δεν το πολυκατάλαβα.
Κάτι καλό έκανα με την πρώτη δοκιμή. Έβγαλα το πλαίσιο που βιδώνει στην μπαταρία, έχοντας το τυλιγμένο με πλαστικό με τις φουσκιτσες και με την πένσα. Επλυνα το κάθε μέρος και τώρα έβαλα μαστίχα Χίου και έχω καθαρή γεύση και πλούσιο καπνό.! Επόμενο καθάρισμα θα γίνει και με κόκα κόλα. Για την ώρα σαν πρώτη πρώτη δοκιμή όλα πήγαν καλά. Όντως, είναι δύσκολο το καθάρισμα του σύρματος και θέλει προσοχή. Δεν το έβγαλα τελείως αλλά το καθάρισα με βατονέτα και το έξυσα με καρφίτσα απο πάνω. Όπως και να 'χει είναι καλύτερα απο πριν! Είναι λίγο "σφιχτό" όμως στην τζούρα.

Τι φταίει για αυτο;

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #373 στις: Ιουλ 10, 2012, 17:42 »
μήπως καθαρίζοντας την αντίσταση την πάτησες προς τα μέσα και βούλωσες ελαφρά την δίοδο του αέρα;

Αποσυνδεδεμένος peris72

• *
  • 32
  • !!! LOL !!!
« Απάντηση #374 στις: Ιουλ 10, 2012, 23:55 »
Παίζει να έγινε κάτι τέτοιο. Θα το ανοίξω πάλι μόλις τελειώσει το υγρό να το τσεκάρω! Έχω την εντύπωση πως "χαλάρωσε" λίγο τώρα ατμίζοντας σταδιακά. Ευχαριστώ συμπολίτη!

Διαγραφη αμεσης παραθεσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 10, 2012, 23:57 από manos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878055 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362475 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467183 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909881 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519968 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375811 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702015 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ