Νομιζω το προβλημα με τον cloud ειναι καθαρα θεμα προσφορας και ζητησης.
Το ότι στερείται ενημέρωσή διαθεσιμοτητας , αυτό το forum ,είναι άλλο θέμα.Αλλά αν κάποιος όντως θέλει να τον αγορασει ,πολύ ευκολα μπορει βγάλει άκρη με το ποτε και αν θα είναι διαθέσιμος.
Πρόσφατα ενδιαφερθηκα για ξύλινο mod ελληνικό, και δεν μου πήρε πάνω από πεντε λεπτα για να ενημερωθω και να στειλω πμ στον κατασκευαστη .Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον next Gen.
Το αν τώρα εξαφανίζονται και δεν προλαβαίνει κάποιος να τον αγοράσει είναι όχι και κατι ασυνήθιστο ,για συσκευές που έχουν ζήτηση.
Θα ήθελα απλα να θυμησω στους ποιο παλιούς, τι γινόταν με τους foggati που πέφταν τα συστήματα και πόσες αναβολές διαθεσιμότητάς γινοταν ,απο μεγάλο ευρωπαϊκό κατάστημά; τι γινοταν με hellfire,rocket......;
Και ας παμε και ελλαδα.
τι γινόταν με τα gg και την διαθεσιμότητά να εξαφανίζεται σε 1' λεπτό με Πηνελόπη και ιαττυ;
Τι γινοταν με Κυπριο κατασκευαστη;
Με spheroid ;
Μετά από ποσό καιρό υπήρχε ομαλή διαθεσιμότητά σε Nemesis.
Και το χειροτερο, πόσες φορές, η ατμιστική κοινότητά, ουσιαστικα χρηματοδοτούσε την κατασκευή προϊόντων πληρώνοντας προκαταβολή για να παραλάβουν μετά από 2,3 ακομα και 4 μήνες ;
Να ξεκαθαρίσω ότι ούτε fan του cloud είμαι ,ούτε στα χέρια μου τον έχω πλέον.Απλά υποστηριζω την άποψη μου ότι το θέμα με τον cloud είναι πολύ απλά ,θέμα προσφοράς και ζήτησης, με τα οποία προβλήματά,να προκύπτουν απλα από την μη ύπαρξή φυσικού καταστήματος από τον κατασκευαστη.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk