Λοιπόν παίδες επειδή βλέπω ότι συνεχίζεται η συζήτηση στο ίδιο μήκος κύματος..δηλ
(ποιος,που,ποτέ και γιατί).
Είναι κρίμα να το κάνουμε αυτό το πράγμα σε έναν άνθρωπο,ο οποίος έβαλε κάτω την γκλάβα του
και έφτιαξε ένα δημιούργημα απο το τίποτα,ζωγραφίζοντας και μετρώντας λεπτομέρειες επάνω σε ένα κομμάτι χαρτί επι μήνες στο σπίτι του.Ερασιτέχνης είναι ο άνθρωπος,τη να κάνουμε..Κακό είναι δηλαδή

??
Τώρα όσο αφορά το θέμα της ενημέρωσις,θα συμφωνήσω εν μέρει,ότι θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη!!
Επίσης πιστεύω ότι δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση ο ατμο γι αυτό και πιάστηκε ας το
πούμε ''στον ύπνο''.Γιατί, δεν πιστεύω να μπορούσε να διαθέσει περισσότερα κομμάτια και να μην το εκανε για χ,ψ λόγους.Ηδη πρέπει να έχει χάσει αρκετούς ανυπόμονους πελάτες που στράφηκαν αλλού.
Όταν λοιπόν με το καλό τον πάρουν περισσότερα άτομα και θα μπορεί το νήμα να κινηθεί έτσι πως πρέπει, τότε το ξανασυζητάμε το θέμα.
Δεν μπορεί να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν το εχουν.Ειναι χαζομάρα!!
Όχι τίποτε άλλο αλλά είμαστε και λίγοι οι κατέχοντες..
Και θα πω και κάτι τελευταίο για να το κλείσω εδω.Ουτε έχω κανένα όφελος απο αυτά που γράφω,
ούτε είμαι και κανένας μ@@@@@ς που δεν έχει τη να κάνει

.Όπως πιστέυω και ο καθένας εδω μέσα που θέλει να βοηθήσει με τα γραφομενά του για το όποιο προιόν αξιζει τα λεφτά του.
Απλά επειδή όπως έχω ξαναγράψει έχουν περάσει πολλοί ατμο απο τα χέρια μου, ο cloud
είναι απο αυτούς που αξίζει να έχει κάποιος,(όπως και πολλοί άλλοι που αναφέρονται πιο πάνω και όχι μόνο) και που μας βοηθάνε να μένουμε μακριά απο την κακιά συνήθεια.
Γι αυτό λοιπόν όσοι μπορούν υπομονή, αλλιώς Ειρήνη υμίν.