vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Smok TFV4

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Φύλο: Άντρας
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Απ: Smok TFV4
« Απάντηση #240 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 17:38 »
@johnkrv7 έχω δοκιμάσει την ταπούλα και όντως σφίγγει αρκετά τη τζούρα. Τώρα αν θα σε καλύψει για τσιγαρίσια τζούρα δε ξέρω καθώς γούστα είναι αυτά!

Αποσυνδεδεμένος johnkrv7

• **
  • 145
« Απάντηση #241 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 18:11 »
δεν είμαι της τσιγαρίσιας αλλά με ρώτησε φίλος για να παραγγείλει και αυτός..ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #242 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 21:50 »
προσοχή στο o'ring του πόλου γιατί πετάτε και το μοντάκι

σφάλμα της smok  :thumpdown:

.....ευτυχώς τον είχα σε βάση και την γλίτωσα..

υπάρχει ανταλλακτικό ;...το βλέπω επικίνδυνο
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2016, 00:02 από kk »

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #243 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 23:38 »
Που ακριβώς βρίσκεται το o-ring?? Μπορείς να το κυκλώσεις?

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #244 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 23:47 »
βγαίνει και είναι ενδιάμεσα το o'ring ....αν φύγει λίγο από την θέση του θα έχετε υγρασία στο mod

spyros1

« Απάντηση #245 στις: Φεβρουαρίου 12, 2016, 08:55 »
Καλημέρα.
Εαν δεν πειραχθει - βγεί ο πολος από μόνος του παιδιά δεν πάει πουθενα.
Έχω τον συγκεκριμένο ατμο και ποτε δεν είχα προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #246 στις: Φεβρουαρίου 12, 2016, 10:41 »

Α. Η R3, η νέα επισκευάσιμη τριπλή Clapton κεφαλή, στα 0.25Ω.

Ούτε εγώ είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με τον πόλο στους τέσσερις TFV4 που έχω, αλλά θεωρώ ότι με τους Κινέζους τα πάντα μπορούν να συμβούν.  ;D

Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις από την περίφημη TF-R3. Καταρχήν είχα κάνει λάθος με την αντίσταση της R3 που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, στα 0.16Ω δίνει την ονομαστική αντίσταση η Smok στο εργοστασιακό στήσιμο. Μπορείτε να το δείτε και εδώ. Και όπως βλέπετε το ωμομετράκι μου συμφωνεί απόλυτα. Φοβερή ακρίβεια.  :)

Βαμβάκι εννοείται ότι χρησιμοποίησα και πάλι Nakamichi, ούτε σφιχτό αλλά ούτε και χαλαρό, με ένα ελαφρύ κλικ προς το χαλαρό θα έλεγα. Τα βαμβάκια πρέπει να κοπούν πολύ κοντά, και χιαστή να καταλήγουν ανά δύο στα τρία τεράστια λούκια εισαγωγής υγρού. Ακόμα και το να περάσετε απλά τα βαμβάκια στο εργοστασιακό στήσιμο στην R3 δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.  ;D Αφού τα ποτίσετε με υγρό, θα πρέπει να τα πιέσετε αρκετά με ένα ίσιο κατσαβιδάκι, για να καταφέρετε να κλείσετε το καπάκι.

Ξεκίνησα την R3 στο Reuleaux DNA200 που την διάβαζε στα 0.15Ω στα 50W για στρώσιμο, και σταδιακά την ανέβασα στα 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85W με υγρό το Creme Royale του Danlucas στα 6mg νικοτίνη. Ουάου. Η κεφαλή είναι όντως πολύ εντυπωσιακή κατά την ταπεινή μου άποψη. Ούτε ίχνος καμμένου, ακόμα και στα 85W, αλλά η γεύση του υγρού άρχισε να δείχνει σημάδια κόπωσης. Αν και είναι νωρίς ακόμα, θα έλεγα ότι το sweet spot για μένα είναι στα 75W, τουλάχιστον όσον αφορά το Creme Royale.

Μέχρι και τα 60W έπαιρνα πολύ υποτονική την καραμέλα, ενώ σιγά σιγά στα 65W, κάπως περισσότερο στα 70W αλλά ακόμα περισσότερο στα 75W, νάσου η καραμέλα ξεπετάχτηκε φοβερή και τρομερή στη γεύση.  :thumpup:

Στα 75W η R3 ρουφάει το υγρό σαν νεράκι, άτμισα χτες αργά το βράδυ 5-6ml σχεδόν χωρίς να το καταλάβω καθόλου. Η κεφαλή είναι πολύ εξαρτησιογόνα, ζορίζομαι πολύ να πάω σε άλλο μοντάκι και άλλο υγρό, το χέρι μου από χτες το βράδυ έχει σχεδόν μονίμως τη τάση να... αρπάξει το Reuleaux με τον TFV4 που φοράει την R3!  ;D

Αν αντέχετε να την ταίζετε με τους ρυθμούς που καταναλώνει το υγρό, και είστε διατεθειμένοι να φτύσετε αίμα για να την στήσετε από το μηδέν, τότε πιστεύω ότι η R3 θα σας πάρει τα μυαλά!  :))

Να μην ξεχάσω ένα αρνητικό: Την γεμίζω για πρώτη φορά και η κεφαλή είναι απολύτως στεγανή μέχρι που άδειασε το τανκάκι, ξαναγεμίζω τον TFV4 με ανοιχτές τις τρύπες του αέρα, και ενώ έμεινε αρχικά στεγνός, μόλις τράβηξα 2-3 τζούρες είχα διαρροή υγρού από τις τρύπες του αέρα.  >:( Θα δω τις επόμενες μέρες τι ακριβώς παίζει, μάλλον το λαστιχάκι της βάσης θα θέλει αλλαγή.

Προσέξτε στη φωτό το βελάκι που έχω βάλει, οι τρύπες εισαγωγής του υγρού είναι αρκετά ψηλά όπως βλέπετε, για πρώτη φορά σε επισκευάσιμη κεφαλή για τον TFV4, οπότε θέλει προσοχή να μην πέφτει η στάθμη του υγρού χαμηλότερα από αυτό το σημείο. Φαίνεται ότι είναι προτιμότερα τα διάφανα τανκάκια όταν χρησιμοποιούμε την R3, για να έχουμε έλεγχο της στάθμης του υγρού.  :)

Αποσυνδεδεμένος hippie.killer

• **
  • 142
« Απάντηση #247 στις: Φεβρουαρίου 13, 2016, 01:58 »
Λοιπόν, δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά έστησα την dual RBA και μετά από τουλάχιστον 1,5 ώρα αδιανόητου παιδέματος (άσχετος γαρ) και αφού χάλασα κοντά στο ένα μέτρο σύρμα και πολύ μπαμπάκι (μην πετάτε ντομάτες, ήταν μόλις το τρίτο μου στήσιμο), πέτυχα ένα τρομερά μπομπάτο build (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον).

Το προηγούμενο ήταν ψιλοαποτυχημένο. Με 28g kanthal, 6 σπείρες, με 2,5 mm διάμετρο, έφτιαξα μια αντίσταση στα 0.26 ωμ την οποία μετά βίας την πήγαινα στα 50 βατ. Πιο πάνω έπαιρνα καμένο. Αλλά ακόμα και στα 50 βατ, αν και το ντουμάνι ήταν θεόπυκνο, η γεύση δεν ήταν η καλύτερη (υγρό είχα το django της 13th floor elevapors)

Το έλυσα λοιπόν και είπα να το πάω στα άκρα. Με σύντροφο μου αυτό το εκπληκτικό σάιτ, έστησα τη διπλή, με 24g kanthal, 7 σπείρες, με 3,5 mm διάμετρο και μπόλικο μπαμπάκι νακαμίτσι (μετά τις απανωτές προτροπές του Ζάρκο, είπα να το δοκιμάσω και είναι πραγματικά πολύ καλό), πηγαίνοντας στα 0.36 ωμ. Στην αρχή έβγαλα τις σπείρες κολλητά, τις βίδωσα πάνω στο ντεκ και τις άνοιξα ελάχιστα, ίσα ίσα για να μην ακουμπάνε μεταξύ τους, με το χέρι. Πέρασα το νακαμίτσι, έκοψα αφήνοντας μια σχετικά μεγάλη φουντίτσα στην άκρη, το έβρεξα και επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσει το καπάκι, το έσπρωξα με ένα κατσαβιδάκι προς τα μέσα όσο χρειαζόταν.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Με το ίδιο υγρό (70vg με 3mg νικοτίνης) ντελικιάζω το x cube ii, φτάνοντας άνετα στα 140 βατ χωρίς να παίρνω ούτε ίχνος καμένου και με γεύση από άλλο πλανήτη. Μπορώ να κάνω chain vape στα 90 βατ χωρίς να χάνω ούτε ελάχιστο σε γεύση, ενώ εδώ και κάμποση ώρα έχω αράξει στα 100 βατ και απλά απολαμβάνω. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι το ντουμάνι δεν είναι τόσο πυκνό αλλά η γεύση είναι εξωγήινη. Το συγκεκριμένο υγρό δεν ήταν και το πιο αγαπημένο μου (προτιμώ το levitation της 13th floor) αλλά εδώ απογειώθηκε και νιώθω ότι τριπάρω. Ίσως φταίει το ότι έχω κάνει 50 τζούρες μέσα σε ένα τέταρτο κιόλας, δεν ξέρω. Α, κάπου εδώ να πω ότι η έτοιμη quad coil έχει ξεφτιλιστεί πλήρως, αφού όχι μόνο η γεύση της dual είναι τουλάχιστον 10 φορές καλύτερη, αλλά καταναλώνω και απείρως λιγότερο υγρό. Αυτή τη στιγμή, με τη νέα αντίσταση μετράω 54 τζούρες και είναι ζήτημα να έχω φάει 1,5 ml, που σε αντίστοιχη περίπτωση με την quad θα είχα φάει για πλάκα ολόκληρο το τανκ (5ml), για να μην υπερβάλλω και πω και δεύτερο. Από την άλλη ξετίναξα τις VTC4 μπαταρίες μου, αλλά ας είναι, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Δυστυχώς δεν παίζουν φώτος αφού μετά από τόσες προσπάθειες, απλά ήθελα να κλείσω για να το δοκιμάσω να δω τι ψάρια έπιασα, αλλά όταν είναι να το ξανακάνω, θα τραβήξω καμία να σας δείξω.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2016, 10:35 από hippie.killer »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #248 στις: Φεβρουαρίου 22, 2016, 12:40 »
Μου ήρθε σήμερα και η TF-T8 από το fasttech, οπότε συμπληρώθηκε το καρέ.  ;D

Τα δύο κτήνη της Smok για τον TFV4 σε σειρά, αριστερά η TF-T4 που παίζει μέχρι 150W και δεξιά η TF-T8 που παίζει μέχρι 180W, περιμένουν να έρθει η ώρα της δοκιμής. Είμαι σε αναζήτηση υγρού προς το παρόν, μια και έχω ψιλοβαρεθεί το Druiden, για να τις βάλω και τις δύο σε κόντρα μεταξύ τους. Μόλις βρω το υγρό της δοκιμής, θα τις βάλω σε δύο μεγάλους TFV4, στα δύο Reuleaux DNA200.  ;)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα κτήνη δεν τα βγάζετε έξω από το σπίτι, εκτός κι αν θέλετε στον δρόμο να σας κοιτάνε λες και είστε εξωγήινοι. Ακόμα και σε κάποιο καφέ, μία καλή τζούρα αρκεί για να σας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές!...  :))

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #249 στις: Μαρτίου 02, 2016, 11:17 »
Αντε αντε να πεις εντυπωσεις!
Περιμενω και εγω τις
TF-Q4, TF-T3, TF-T4 0.46Ω, TF-T4 0.2Ω και TF-T8!

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #250 στις: Μαρτίου 02, 2016, 11:59 »
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα κτήνη δεν τα βγάζετε έξω από το σπίτι, εκτός κι αν θέλετε στον δρόμο να σας κοιτάνε λες και είστε εξωγήινοι. Ακόμα και σε κάποιο καφέ, μία καλή τζούρα αρκεί για να σας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές!...  :))

Θέλουμε φωτό!!!
(από το ντουμάνι)

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #251 στις: Μαρτίου 02, 2016, 16:25 »
εγώ άφησα μια μέρα την τριπλή κεφαλή χωρίς να την δουλέψω και μετά βρόμαγε σιδερίλα.. : :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος armada11

• *
  • 48
« Απάντηση #252 στις: Μαρτίου 06, 2016, 00:56 »
Καλησπέρα εδώ και 2 μέρες απέκτησα και εγώ τον μίνι και θέλω να ρωτήσω τι επιλογές έχω σε στήσιμο στην επισκευασιμη κεφαλή εκτός από το κλαπτον σύρμα σε subohm στήσιμο.
Τις εργοστασιακές δεν τις χρησιμοποίησα λόγο του evic vtc που πιστεύω δεν τις σηκώνει.
Από σύρματα αυτήν την στιγμή έχω awg 24 και 26
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #253 στις: Μαρτίου 06, 2016, 02:30 »
Για καλυτερο αποτελεμα, θα σου ελεγα twisted 0.36mm, 0.40mm. Κανε το 5-6 σπειρες, και θα εχεις πολυ καλη γευση και ατμο με σχετικα χαμηλα watt. Βεβαια παλι για subohm καταστασεις λεω, αν και ο TFV4 μονο για τετοιες ειναι  ;D

Αποσυνδεδεμένος armada11

• *
  • 48
« Απάντηση #254 στις: Μαρτίου 06, 2016, 03:27 »
Ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω 0.40mm twisted σε 2.5mm με 6 σπείρες λογικά θα δίνει 0,4ohm γιατί δεν ενθουσιάστηκα με το clapton.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359883 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114240 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374791 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F