vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 3 χρήστες
Milarepa, manoslykos, anetost

Smok TFV4

Αποσυνδεδεμένος dripdrop

• *
  • 14
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Smok TFV4
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 01:54 »
άρχοντες!!ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 12:24 »
Μετά από ένα ολόκληρο μήνα, παραγγελία στις 26-12, το Gearbest λέει τώρα ότι μου ταχυδρόμησε επιτέλους τα δύο νέα κτήνη, την R3 και την TF-T4.  :thumpup:

Πρέπει όντως να έχει γίνει πραγματικός χαμός με τα νέα κτήνη της Smok παιδιά, το fasttech ακόμα δεν έχει καταφέρει να στοκάρει τις νέες θηριώδεις κεφαλές, μετά από ένα ολόκληρο μήνα! Έχουν πέσει όλοι οι βαρεμένοι ακραίοι ατμιστές και έχουν προπαραγγείλει όλη τη παραγωγή που μπορεί να βγάλει η Smok. Σκεφτείτε ότι το Gearbest είναι ήδη στο τέταρτο ή πέμπτο flash sale, από 250 κομμάτια το καθένα, έχει ήδη δηλαδή προπωλήσει 1000-1200 κομμάτια, ενώ εγώ που ήμουν στο πρώτο flash sale ακόμα δεν έχω παραλάβει τις κεφαλές.  :))

Σε αυτό το βίντεο, ένας Ρώσος δοκιμάζει τα τρία νέα κτήνη. Βάζει τις TF-T4, αν κατάλαβα καλά, και δύο διαφορετικά X-Cube mini απλά παραδίδουν το πνεύμα τους επιτόπου στα 75W!  :)) Βάλτε το βίντεο στο 2:50.

Ακόμα και με Sony VTC4 που λέει ότι δοκίμασε, και τα δύο X-Cube mini αδυνατούν να ταίσουν την θηριώδη TF-T4 και βγάζουν μήνυμα χαμηλής μπαταρίας, παρόλο που οι μπαταρίες τους είναι φουλ φορτισμένες. Χαχαχά, είναι σαν να προπαθείς με μίζα από φιατάκι να βάλεις μπροστά νταλίκα!  :))

Το συνειδητοποιείτε, σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει πλέον; Μοντάκια που δίνουν 75W, να μην μπορούν καν να γαργαλίσουν εργοστασιακές κεφαλές!  ;D

Στο 11ο λεπτό, βγάζει πια τα πυρηνικά όπλα από το συρτάρι και πυροβολάει την TF-T8 στα 180W με ένα DNA200. Ούτε ίχνος καμένου λέει, αλλά πολύ ζεστός ατμός που δεν τον αντέχει, πρώτη φορά ανεβαίνει στα 180W. Πιο πολύ από τις τρεις κεφαλές, φαίνεται να του άρεσε η R3. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη παιδιά, από όσα μου μετέφρασε η σύζυγος, εγώ δεν έχω ιδέα από ρώσικα...

[youtube]p6my8vjSbcE[/youtube]

spyros1

« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 10:30 »
Kαλημέρα σε όλους τους ατμιστές και τους fun του smok tfv4.
Εγώ παιδιά μπηκα στον πειρασμό και αγόρασα πρόσφατα τον συγκεκριμένο ατμοποιητή (όπως αναφέρω κ σε προηγούμενο post - εντυπώσεις).
Βέβαια επειδή τα πνευμόνια μου είναι 30 έτη πισαρισμένα βλέπω την 3πλη επισκευάσιμη και άλλες αγριεμένες έτοιμες και δεν με βλέπω να τις χρησιμοποιήσω σε καθημερινή βάση με τίποτα, καποια στιγμή θα τις δοκιμάσω όμως γιατι το "θέλω" δεν γερνά....  Για την ώρα τον έχω στήσει με kanthal A1 1.3Ω 13W - για καθημερινή χρήση. Δουλέυει τέλεια. Ξέρω πως είναι σα να έχεις mercedes και να πηγαίνεις με πρώτη (όπως μου λέει κ ένας φίλος κοροιδευοντας) αλλα τι να κάνουμε ο καθένας με τα κουράγια του και τις αντοχές που έχει... 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 24, 2016, 10:49 από spyros1 »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 22:55 »
Για την ώρα τον έχω στήσει με kanthal A1 1.3Ω 13W - για καθημερινή χρήση. Ξέρω πως είναι σα να έχεις mercedes και να πηγαίνεις με πρώτη...  :o

Φίλε spyros1, για την ακρίβεια, οδηγάς ένα μονοθέσιο της φόρμουλα 1 με πρώτη ταχύτητα και κάπου 5000-6000 στροφές. Δεν υπάρχει κανένας εργοστασιακός ατμοποιητής στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, που να μπορεί να παίξει σε τόσο πολλά βατ, όπως ο TFV4. Αν σε ικανοποιεί το ατμιστικό αποτέλεσμα που παίρνεις, όλα καλά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο TFV4 δεν έχει φτιαχτεί για τέτοιο στήσιμο.

Καταρχήν δεν μας διευκρίνισες αν πήρες τον μεγάλο TFV4 ή τον mini, μια και ο μεγάλος έχει μεγαλύτερες τρύπες αέρα. Ο μόνος τρόπος που πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει τέτοιο στήσιμο, είναι στον TFV4 mini με την επισκευάσιμη κεφαλή και να έχεις φορέσει τον σφιγκτήρα τζούρας...  :dontknow:

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να στήσεις την μονή επισκευάσιμη κεφαλή ακόμα και με το εργοστασιακό στήσιμο στα 0.75Ω και να την ατμίσεις στα 25-30W, με κλειστές κατά 2/3 τις τρύπες του αέρα εάν έχεις τον μεγάλο TFV4 ή λίγο πιο ανοιχτές από το μισό, εάν έχεις τον mini.  ;)

Αποσυνδεδεμένος hippie.killer

• **
  • 142
« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 13:27 »
Καλημέρα σε όλους. Ατμιστής εδώ και μόλις κάνα δίμηνο αλλά όντας γκατζετάκιας, δεν άντεξα στον πειρασμό και αφού διάβασα άπειρα ριβιούς, πήρα κι εγώ αυτό το κτηνάκι (το κανονικό το μαύρο μαζί με το x-cube ii), το οποίο παρέλαβα μόλις χθες.

Όντας πλήρως άπειρος με τις επισκευάσιμες, ξεκίνησα με την τριπλή και με το 80vg υγρό της 13th floor elevapor και ντάξει, έπαθα κοκομπλόκο λέμε. Αδιανόητη γεύση και ντουμάνια από όλο κόσμο. Τράβηξα καμιά δεκαριά τζούρες και το υγρό σχεδόν εξαφανίστηκε, ζήτημα είναι να μου έμεινε 1ml. Επειδή όμως οι μπαταρίες μου ήταν χαμηλά (οι sony vtc4), είπα να τις βάλω να τις φορτίσω και να επιστρέψω αργότερα.

Μετά από καμιά ώρα πάω να το ξαναπιάσω και γίνομαι σκατά. Είχε ξεχειλίσει το υγρό που είχε μείνει μέσα, από παντού. Βγάζω την τριπλή και βάζω την τετραπλή να δω μήπως έχω καλύτερα αποτελέσματα. Το έβαλα περίπου στα 80w αλλά με ψιλοτσουρούφλισε, οπότε το κατέβασα κάπου στα 50-60 και έπαιξα καλύτερα. Καλύτερη γεύση από την τριπλή, λιγότερο ντουμάνι. Το αφήνω πάλι για καμιά ώρα να δω μήπως αυτό δεν έχει διαρροές αλλά εις μάτην, τα ίδια, πάλι μου ξέρασε όλο το υγρό που είχα αφήσει μέσα (γύρω στα 1,5-2 ml).

Πλήρως απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, μόλις τώρα, έκατσα και διάβασα και τις 15 σελίδες του παρόντος θρεντ, μήπως βγάλω καμιά άκρη και βλέπω ότι λέτε ωραία πράγματα. Στο δικό μου το κιτ απ' ό,τι θυμάμαι (είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το τσεκάρω) έχει μόνο κάτι λευκά o-rings, αν αλλάξω τα ήδη υπάρχοντα με αυτά, θα έχω θέμα; Επίσης διάβασα κάπου ότι πολλά θέματα διαρροών λύθηκαν κουμπώνοντας την κεφαλή στην καμινάδα αντί της βάσης, το έχει δοκιμάσει κανένας αυτό, να μας πει αν συνεχίζει και έχει θέμα; Θα εκτιμούσα βαθύτατα μια απάντηση (Ζάρκο εσένα κοιτάζω που φαίνεσαι ο εξπέρ της κατάστασης :p). Επίσης, έχουμε κάνα νέο για ανταλλακτικά μαύρα o-rings της σμοκ; Όσο και να ψάξω δεν μπορώ να βρω κάτι εκτός από το σάιτ που παρέθεσε ο Ζάρκο κάποιες σελίδες πίσω (http://sweet-vapes.com/tfv4-base-glass-or-o-ring.html). Επίσης σε αυτό το σάιτ λέει ότι είναι για τον μίνι στα 3,5ml, θα κουμπώσουν κανονικά στον δικό μου τον απλό; Επίσης πάλι κάτι σελίδες πίσω, ο φίλος davarisx, λέει ότι κάτι έκανε και το διόρθωσε το πρόβλημα. Τι ήταν αυτό;

Σε άλλα νέα, οι tf-t2 κεφαλές κάνουν δουλειά; Δεν με νοιάζει τόσο πολύ το αν χάνω σε γεύση ή ντουμάνια αλλά περισσότερο να μου τρώει λιγότερο υγρό σε σχέση με τις άλλες για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για regular vaping και όχι μόνο για άραγμα στο σπίτι (συν του να εξοικονομίσω κάνα φράγκο και όχι να τρώω ένα 30άρι μπουκαλάκι σε 2 μέρες). Αυτή τη στιγμή έχω τον μίνι ναύτιλο και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, καταναλώνοντας περίπου ένα τανκ (2ml) σε μια μέρα αρκετά ικανοποιητικής χρήσης. Αν μπορώ να παίξω κάπου εκεί με τις tf-t2 (ντάξει δεν περιμένω τόσο πολύ αλλά κάπου εκεί κοντά) θα είμαι φουλ ευχαριστημένος.

Σόρι για τις απανωτές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 18:59 »
στακα μαν μεγάλε... :))

αυτός ατμοποιητης που πήρες είναι για 25watt και πάνω όπως και να παίξεις....οπότε η κατανάλωση υγρού είναι δεδομένη..

η διαρροή που έχεις πιθανολογώ ότι είναι από την σύνδεση κεφαλής με το επάνω μέρος του ατμοποιητη..δλδ δεν είχες βιδώσει καλά αυτά τα δυο κομμάτια.

....παίξε με την μονή επισκευασιμη και σύρμα  0.36 mm κοντά στο 1-1.2Ω και πιστευω θα είσαι οκ

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 22:28 »
Φίλε hippie.killer, διάβασε τα προηγούμενα μηνύματά μου, μια και μου είναι δύσκολο να επαναλαμβάνω συνεχώς τα ίδια πράγματα. Μου κάνει εντύπωση πραγματικά το γεγονός ότι πολλοί έχετε θέματα διαρροών υγρού με τους TFV4. Όπως βλέπεις στη φωτό, το γραφείο μου είναι το βασίλειο των TFV4,  ;D τέσσερα είναι τα καμάρια μου, τρεις μεγάλοι TFV4 και ένας mini. Όλοι τους είναι απλά άψογοι, ούτε που θυμάμαι πια πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα την παραμικρή διαρροή υγρού. Και είναι φορεμένες όλων των ειδών οι κεφαλές στα τέσσερα μοντάκια, τόσο η μονή και η διπλή επισκευάσιμη κεφαλή, καθώς και μία εργοστασιακή τετραπλή και μία με έλεγχο θερμοκρασίας.

Εν συντομία: ο μεγάλος TFV4 που αγόρασες έχει ένα μαύρο μεγάλο o-ring που σφραγίζει το γυάλινο τανκ με το επάνω μέρος, και ένα λευκό ημιδιαφανές που σφραγίζει το τανκ με το κάτω μέρος. Δεν μπορείς να βάλεις το λευκό ημιδιαφανές στη θέση του μαύρου στο επάνω μέρος, δεν ταιριάζουν. Έλεγξε καλά το σφίξιμό σου, όπως σου είπε ο φίλος kk, καθώς και το μικρό o-ring που σφραγίζει την κεφαλή με την καμινάδα, αλλά το κυριότερο, έλεγξε καλά το μικρό o-ring στο κάτω μέρος της κάθε κεφαλής, που σφραγίζει την κεφαλή με τη βάση του ατμοποιητή... 

• **
  • 142
« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 10:55 »
Σας ευχαριστώ παίδες. Θα τον αποσυναρμολογήσω και θα το ξαναστήσω από την αρχή, κάνοντας αυτά που λέτε. Απλά μετά από 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα με τον ναυτίλο, μου έκανε εντύπωση και ξενέρωσα που είδα αυτά τα θέματα με τον σμοκ, τον οποίο περίμενα κιόλας πως και πως.

Πω ρε μάγκα Ζάρκο, αυτή είναι συλλογάρα. Αν και δεν μπορώ να διανοηθώ καν πόσο υγρό έχεις χαλάσει από τότε που έμπλεξες με αυτά τα κτήνη :p

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #218 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 00:31 »
Βρήκα χρόνο και επιτέλους κατάφερα να ατμίσω στον TFV4 mini χωρίς διαρροές.
Ακολούθησαν τον οδηγό του Zarko27 και αφού δεν εντόπισα πρόβλημα έβαλα ακόμα ένα o-ring στη βάση του rba από μια εργοστασιακή κεφαλή που μου απέμεινε (βλακεία μου που δεν κράτησα τα o-rings και των υπόλοιπων εργοστασιακών). Αφαίρεση το έξτρα ανταπτοράκι που μειώνει την εισροή αέρα (τις προηγούμενες φορές το είχα πάντα) και στη συνέχεια έστησα σε 3mm άξονα 1,1 Ω αντίσταση με UD kanthal 26 AWG. Αυτή τη φορά έκοψα το βαμβάκι λίγο παραπέρα από το σημάδι που αφήνει η καμπάνα. Γέμισα δειλά δειλά 1 ml περίπου για δοκιμή.
Άτμισμα μια χαρά, τον άφησα στο πλάι κάνα μισάωρο, μηδέν διαρροή. Στη συνέχεια γέμισα και απολαμβάνω.
Δε ξέρω πιο απ'τα παραπάνω έλυσε το πρόβλημα αλλά Zarko27 σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Προτείνω ο οδηγός εντοπισμού προβλήματος που έφτιαξες να μπει στο πρώτο θέμα ώστε να μπορεί εύκολα κάποιος να το αναζητήσει σε τυχόν πρόβλημα.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

@hippie.killer ανταλλακτικά μαύρα o-rings δε βρήκα αλλά αν θέλεις τα άσπρα δες εδώ.
http://www.3fvape.com/misc/7750-authentic-smoktech-tfv4-replacement-silicone-sealing-o-ring-translucent-5-pcs.html?search_query=tfv4&results=64#.VrEvY1nlwpk
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2016, 00:37 από Kikas »

• **
  • 142
« Απάντηση #219 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 10:30 »
Θενκς μαν, δεν μου χρειάζονται γιατί το θέμα μου τελικά ήταν όντως το χαλαρό στήσιμο που τόνισαν τα παιδιά παραπάνω. Επηρεασμένος από τον μίνι ναύτιλο που αν τον σφίξεις πολύ, δεν τον ανοίγει ούτε ο Χουλκ, έσφιξα πολύ χαλαρά τον tfv4 και γι' αυτό είχα εκείνες τις διαρροές με τις έτοιμες κεφαλές. Τον αποσυναρμολόγησα και τον ξανάστησα, σφίγγοντας τα πάντα τέντα και πάπαλα οι διαρροές.

Και επ' ευκαιρίας ας πω και δυο λόγια μιας και τον πάω τρένο εδώ και καμιά βδομάδα:

Απίστευτη γεύση και απίστευτα ντουμάνια. Την τριπλή κεφαλή την πήγα μέχρι 110 περίπου και έχοντας μόνο κάτι ήπια καψίματα, έβγαζε περισσότερα ντουμάνια και από εργοστάσιο του ασπρόπουργου. Γεύση πολύ καλή, νόμιζα ότι ήταν άριστη μέχρι που έβαλα την τετραπλή.

Η τετραπλή ντάξει δεν παίζεται. Γεύση από άλλο πλανήτη και ικανοποιητικά ντουμάνια. Έπαιζα κάπου μεταξύ 70-80 βατ, έτρωγα ένα τανκ στις 10-15 τζούρες αλλά κάθε τζούρα άξιζε. Πανδαισία. Λιγότερα ντουμάνια από την τριπλή αλλά κλάιν, η γεύση είναι που μετράει εδώ.

Σχετικά ανυπόμονος, είπα να προσπαθήσω να κάνω και το πρώτο μου στήσιμο έβερ με την RBA. Ακολούθησα τις οδηγίες του Ζάρκο (σωραίος μαν) καθώς και άλλες που είδα στα ίντερνετς και το πρώτο μου στήσιμο πήγε περίφημα. Ούτε ελάχιστη διαρροή εδώ και 4-5 μέρες που τη χρησιμοποιώ, πολύ καλή γεύση και ντουμάνια. Με αυτή παίζω γύρω στα 35-40 βατ και έχω κολλήσει μιας και καταναλώνει μόλις ελάχιστο υγρό σε σχέση με τις άλλες τις έτοιμες.

Γενικά απίστευτο εργαλειάκι, θέλει φράγκα για να παίρνεις συνέχεια υγρά αλλά αν τα έχεις, δεν υπάρχει γυρισμός.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 10:48 »
Ο ατμοποιητης μπορει να παιξει οπως θες απο 15 watt εως 140 με τις ετοιμες κεφαλες

και ειναι αθανατος να πω προχθες μου εφυγε απο τα χερια απο τον 2 οροφο της πολυκατοικιας

που μενω κουλαμαρα γαρ  :tongue_smilie:  και οταν πηγα να τον παρω δεν ειχε ουτε γρατσουνια  :nope:

αφου δεν τον εφαγε κανενας περαστικος στο κεφαλι παλι καλα :)) :))  τωρα τον ντουμανιαζω

με επισκευασιμη κεφαλη Κλαπτον και ειμαι ενθουσιασμενος  :thumpup:

• **
  • 142
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 12:12 »
Το τζαμάκι πάντως είναι ψιλοφτηνιάρικο. Σε κάποια φάση που τον καθάριζα μου έφυγε από τα χέρια ολόκληρος και έπεσε στο πλακάκι και ενώ αρχικά φάνηκε να μην είχε πάθει τίποτα, τελικά είχε ραγίσει από πάνω μέχρι κάτω το τζάμι. Και έλεγα όση ώρα άτμιζα, τι στο καλό έχει γίνει και θερμαίνεται τόσο πολύ και δεν βγάζει καθόλου ντουμάνι και τέτοια. Ευτυχώς δεν έχανε υγρό τουλάχιστον.

Και μιας και το ανέφερα, ξέρουμε αν πουλάει κάνα ελληνικό κατάστημα τζαμάκια;

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 12:22 »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 16:11 »
Ο ατμοποιητης μπορει να παιξει οπως θες απο 15 watt εως 140 με τις ετοιμες κεφαλες

και ειναι αθανατος να πω προχθες μου εφυγε απο τα χερια απο τον 2 οροφο της πολυκατοικιας

που μενω κουλαμαρα γαρ  :tongue_smilie:  και οταν πηγα να τον παρω δεν ειχε ουτε γρατσουνια  :nope:

αφου δεν τον εφαγε κανενας περαστικος στο κεφαλι παλι καλα :)) :))  τωρα τον ντουμανιαζω

με επισκευασιμη κεφαλη Κλαπτον και ειμαι ενθουσιασμενος  :thumpup:

Να είσαι καλά φίλε Νίκο, μου έφτιαξες τη μέρα, κατουρήθηκα στο γέλιο!  :)) :)) :))

Έσκασε δύο ορόφους κάτω ο TFV4 και δεν έπαθε τίποτα;!  :o

Μιλάμε για αθάνατο εργαλείο!

Το τζαμάκι πάντως είναι ψιλοφτηνιάρικο. Σε κάποια φάση που τον καθάριζα μου έφυγε από τα χέρια ολόκληρος και έπεσε στο πλακάκι και ενώ αρχικά φάνηκε να μην είχε πάθει τίποτα, τελικά είχε ραγίσει από πάνω μέχρι κάτω το τζάμι. Και έλεγα όση ώρα άτμιζα, τι στο καλό έχει γίνει και θερμαίνεται τόσο πολύ και δεν βγάζει καθόλου ντουμάνι και τέτοια. Ευτυχώς δεν έχανε υγρό τουλάχιστον.

Και μιας και το ανέφερα, ξέρουμε αν πουλάει κάνα ελληνικό κατάστημα τζαμάκια;

Φίλε hippie.killer, γιατί δεν χρησιμοποιείς το ανταλλακτικό τζαμάκι; Εκτός αν έχεις πάρει την έκδοση single, αυτή δεν έχει μέσα ανταλλακτικό, αν θυμάμαι καλά.

Επίσης, μπορείς να του βάλεις και μαύρο τζαμάκι, υπάρχουν στο fasttech, τόσο για τον μεγάλο όσο και για τον mini...  :)

• **
  • 142
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 17:21 »
Χαχαχα. Νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι χρησιμοποίησα το ανταλλακτικό τζαμάκι. Μια χαρά κομπλέ είμαι τώρα ρε, θενκς.

Καλή φάση με το μαύρο τζαμάκι από το fasttech. Δεν ήξερα ότι υπήρχε. Μιας και έχω τον μαύρο, μαζί με το μαύρο x cube ii θα του πηγαίνει πένα. Θα το τσιμπήσω από εκεί μάλλον. Θενκς μέιτ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374849 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328202 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F