Καλημέρα σε όλους. Ατμιστής εδώ και μόλις κάνα δίμηνο αλλά όντας γκατζετάκιας, δεν άντεξα στον πειρασμό και αφού διάβασα άπειρα ριβιούς, πήρα κι εγώ αυτό το κτηνάκι (το κανονικό το μαύρο μαζί με το x-cube ii), το οποίο παρέλαβα μόλις χθες.
Όντας πλήρως άπειρος με τις επισκευάσιμες, ξεκίνησα με την τριπλή και με το 80vg υγρό της 13th floor elevapor και ντάξει, έπαθα κοκομπλόκο λέμε. Αδιανόητη γεύση και ντουμάνια από όλο κόσμο. Τράβηξα καμιά δεκαριά τζούρες και το υγρό σχεδόν εξαφανίστηκε, ζήτημα είναι να μου έμεινε 1ml. Επειδή όμως οι μπαταρίες μου ήταν χαμηλά (οι sony vtc4), είπα να τις βάλω να τις φορτίσω και να επιστρέψω αργότερα.
Μετά από καμιά ώρα πάω να το ξαναπιάσω και γίνομαι σκατά. Είχε ξεχειλίσει το υγρό που είχε μείνει μέσα, από παντού. Βγάζω την τριπλή και βάζω την τετραπλή να δω μήπως έχω καλύτερα αποτελέσματα. Το έβαλα περίπου στα 80w αλλά με ψιλοτσουρούφλισε, οπότε το κατέβασα κάπου στα 50-60 και έπαιξα καλύτερα. Καλύτερη γεύση από την τριπλή, λιγότερο ντουμάνι. Το αφήνω πάλι για καμιά ώρα να δω μήπως αυτό δεν έχει διαρροές αλλά εις μάτην, τα ίδια, πάλι μου ξέρασε όλο το υγρό που είχα αφήσει μέσα (γύρω στα 1,5-2 ml).
Πλήρως απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, μόλις τώρα, έκατσα και διάβασα και τις 15 σελίδες του παρόντος θρεντ, μήπως βγάλω καμιά άκρη και βλέπω ότι λέτε ωραία πράγματα. Στο δικό μου το κιτ απ' ό,τι θυμάμαι (είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το τσεκάρω) έχει μόνο κάτι λευκά o-rings, αν αλλάξω τα ήδη υπάρχοντα με αυτά, θα έχω θέμα; Επίσης διάβασα κάπου ότι πολλά θέματα διαρροών λύθηκαν κουμπώνοντας την κεφαλή στην καμινάδα αντί της βάσης, το έχει δοκιμάσει κανένας αυτό, να μας πει αν συνεχίζει και έχει θέμα; Θα εκτιμούσα βαθύτατα μια απάντηση (Ζάρκο εσένα κοιτάζω που φαίνεσαι ο εξπέρ της κατάστασης :p). Επίσης, έχουμε κάνα νέο για ανταλλακτικά μαύρα o-rings της σμοκ; Όσο και να ψάξω δεν μπορώ να βρω κάτι εκτός από το σάιτ που παρέθεσε ο Ζάρκο κάποιες σελίδες πίσω (
http://sweet-vapes.com/tfv4-base-glass-or-o-ring.html). Επίσης σε αυτό το σάιτ λέει ότι είναι για τον μίνι στα 3,5ml, θα κουμπώσουν κανονικά στον δικό μου τον απλό; Επίσης πάλι κάτι σελίδες πίσω, ο φίλος davarisx, λέει ότι κάτι έκανε και το διόρθωσε το πρόβλημα. Τι ήταν αυτό;
Σε άλλα νέα, οι tf-t2 κεφαλές κάνουν δουλειά; Δεν με νοιάζει τόσο πολύ το αν χάνω σε γεύση ή ντουμάνια αλλά περισσότερο να μου τρώει λιγότερο υγρό σε σχέση με τις άλλες για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για regular vaping και όχι μόνο για άραγμα στο σπίτι (συν του να εξοικονομίσω κάνα φράγκο και όχι να τρώω ένα 30άρι μπουκαλάκι σε 2 μέρες). Αυτή τη στιγμή έχω τον μίνι ναύτιλο και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, καταναλώνοντας περίπου ένα τανκ (2ml) σε μια μέρα αρκετά ικανοποιητικής χρήσης. Αν μπορώ να παίξω κάπου εκεί με τις tf-t2 (ντάξει δεν περιμένω τόσο πολύ αλλά κάπου εκεί κοντά) θα είμαι φουλ ευχαριστημένος.
Σόρι για τις απανωτές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων.