vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

439 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Υγρά ELiquid France

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Υγρά ELiquid France
« Απάντηση #90 στις: Σεπ 07, 2015, 12:10 »
Και μιας και τα υγρά ήδη έχουν αρχίσει να δοκιμάζονται, μπήκε και μια ψηφοφορία!

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #91 στις: Σεπ 07, 2015, 14:40 »
 Supreme & Relax, ειδικά το supreme το έχω εξατμίσει τώρα τελευταία, σπασμένο κατά 20% απόλαυση!  :cigar:
πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον αυτο το tabac KML, φέρτε βρε κανένα κατάστημα και κανένα απο την σειρά των καπνικών, πιστεύω αξίζουν! Έχουν και καλή τιμή!  ;)

το Chopin επίσης πολύ ωραίο αλλά με τα φρούτα ακόμα δεν τα έχω βρει για πάνω απο 20 τζούρες..

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 429
« Απάντηση #92 στις: Σεπ 07, 2015, 14:44 »
TO ENJOY που ατμιζω τωρα ειναι πολυ ωραιο και απολαυστικο υγρο και ειδικα στον calix που τον χρησιμοποιω δινει φοβερη γευση και του εκανα και αραιωμα 30 0/0....

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3529
« Απάντηση #93 στις: Σεπ 07, 2015, 16:51 »
Εγώ αυτό που έχω πάθει με το Relax είναι ανεκδιήγητο πάντως, το αγάπησα τόσο πολύ που κάθε φορά που ανοίγω το μπουκαλάκι του για να γεμίσω ατμοποιητή μου έρχεται να το πιω απευθείας για να μην το χαραμίσω να γίνει ατμός! Τρελή αγάπη μιλάμε, Οθέλος φάση. Να το κατεβάσω αμάσητο να με τρέχουν στα νοσοκομεία και να μου περάσουν ορό με Relax μέσα, πιο ενδοφλέβια αναζήτηση του αρώματος του δεν υπάρχει στον πλανήτη τούτο λέμε! :laugh1:

Τά'πα και ξεθύμανα, πάω για τζούρες.. :D

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #94 στις: Σεπ 08, 2015, 01:12 »
Παιδιά παίζουν αναλύσεις για τα συγκεκριμένα υγρά?

Αποσυνδεδεμένος zorlac

• **
  • 144
« Απάντηση #95 στις: Σεπ 08, 2015, 10:09 »
Εγώ αυτό που έχω πάθει με το Relax είναι ανεκδιήγητο πάντως, το αγάπησα τόσο πολύ που κάθε φορά που ανοίγω το μπουκαλάκι του για να γεμίσω ατμοποιητή μου έρχεται να το πιω απευθείας για να μην το χαραμίσω να γίνει ατμός! Τρελή αγάπη μιλάμε, Οθέλος φάση. Να το κατεβάσω αμάσητο να με τρέχουν στα νοσοκομεία και να μου περάσουν ορό με Relax μέσα, πιο ενδοφλέβια αναζήτηση του αρώματος του δεν υπάρχει στον πλανήτη τούτο λέμε! :laugh1:

Εγώ έπαθα το ίδιο με το supreme  :))

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #96 στις: Σεπ 08, 2015, 11:00 »
Παιδιά παίζουν αναλύσεις για τα συγκεκριμένα υγρά?
Επειδή κάποια υγρά τους με έχουν πορώσει, έχω ήδη στείλει σχετικό ερώτημα στην Εταιρία. Την οποιαδήποτε απάντηση, θα την κοινοποιήσω.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Η eliquid france, ανταποκρίθηκε θετικά! Το μόνο που με ρώτησε, είναι από που αγόρασα τα υγρά.
Τους γνώρισα ότι τα υγρά τα έχω αγοράσει από K110. Δεν πέρασε μισή ώρα και ο υπεύθυνος του Κ110 μου προώθησε "Laboratory Certificates", για όλη την premium σειρά.
Μάλλον δεν έχω τρόπο να τα αναρτήσω εδώ, αλλά ευχαρίστησα τον υπέυθυνο του Κ110 και του πρότεινα να τα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 08, 2015, 13:59 από megst »

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #97 στις: Σεπ 13, 2015, 06:12 »
Τα υγρα αυτα, υποτιθεται οτι ερχονται απο Γαλλια;
Γιατι απο εναν φιλο που δοκιμασα, ειδα οτι στο μπουκαλακι, εχει και οδηγιες στα ελληνικα  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #98 στις: Σεπ 13, 2015, 10:15 »
Δεν είναι κάτι περίεργο. Είτε custom ετικέτα, είτε εισαγωγή χωρίς ετικέτα και επικόλληση εδώ. Πολλά υγρά έχουν την ίδια τακτική.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #99 στις: Σεπ 14, 2015, 01:24 »

Μάκη, μην το δοκιμάσεις με κεραμικό ή mesh.  MHN TO KANEIΣ!!!!  Χτες που το δοκίμασα στον Eviva με κεραμικό και μετά στον Apollo με mesh ήμουν και με τους 2 ατμοποιητές σε φάση

:sign_kiallo: :sign_kiallo: :sign_kiallo:

και έκανα 10ml σε μια μέρα.  Τελείωσα το μπουκαλάκι λέμε  :baby:

Αποσυνδεδεμένος EM2

• *
  • 26
« Απάντηση #100 στις: Σεπ 16, 2015, 21:07 »
Με το jet fresh μπορει κανει να κανει σεμιναριο για την απολαυση πολυπλοκων γευσεων .

Το relax και supreme ειναι πιπιλες για οσους τους αρεσουν τα καπνικα με γλυκα

Το classic kiss με εκανε να αναθεωρησω την μπανανα .

Σε γενικες γραμμες και οι δυο σειρες πιστευω οτι θα κανουν ντορο και για το γεγονος οτι οι τιμες τους ειναι υπερβολικα καλες .

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Τα υγρα αυτα, υποτιθεται οτι ερχονται απο Γαλλια;
Γιατι απο εναν φιλο που δοκιμασα, ειδα οτι στο μπουκαλακι, εχει και οδηγιες στα ελληνικα  :hmmm:

Περα απο τα ελληνικα καπου στο μπουκαλακι θα βρεις και αλλα πραγματα οπως το Pharm-lux.com αν ειχες μπει στον κοπο των 2 λεπτων να το τσεκαρεις δεν θα ειχε αυτην την απορεια .

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 17, 2015, 18:14 από EM2 »

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #101 στις: Σεπ 20, 2015, 02:09 »
Μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις το σκεπτικο μου...
Π.χ. τα halo απο usa, εχουν ετικετα, μονο στα αγγλικα
Το συγκεκριμενο που ειδα εγω, ειχε μια ετικετα ΚΑΙ με ελληνικες οδηγιες πανω, και μου εκανε αυτο εντυπωση
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 20, 2015, 02:19 από lionor »

« Απάντηση #102 στις: Σεπ 20, 2015, 02:55 »
Τα Halo που έρχονται στην Ελλάδα απευθείας από altersmoking γράφουν προφυλάξεις στα ελληνικά. Αυτά που έρχονται μέσω Βουλγαρίας είναι στα αγγλικά. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο. Τόσα προϊόντα εισάγονται με ετικέτες και οδηγίες στα ελληνικά.

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #103 στις: Σεπ 20, 2015, 03:31 »
H alter απο που τα φερνει; Τα ελληνικα αναγραφονται στην βασικη ετικετα ή ειναι προσθετη;

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως κατι που ερχεται απο εξωτερικο, να εχει και ελληνικα πανω στην ετικετα. Ποσο μαλλον οταν δεν μιλαγε για καποιον επισημο εισαγωγεα

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3529
« Απάντηση #104 στις: Σεπ 20, 2015, 09:11 »
Με τόσα Relax που έχω αγοράσει μέχρι σήμερα ικανούς τους έχω τους Γάλλους να μάθανε Ελληνικά για μένα μόνο.. :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 85 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1063 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877923 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362163 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467065 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909422 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519734 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1609 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375660 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ