Μέχρι τώρα το είχα δουλέψει την πρώτη μέρα λίγο TC με τον gsair και μετά που πήρα τον subtank mini και ξεκίνησα να στρίβω τον δοκίμασα άλλες 2 φορές με ελεγχο αλλα πάλι μπορώ να πώ οτι δεν ξετρελάθηκα.Στην αρχή δούλευε κομπλέ στος 220-235 και μετά πάλι ήθελε να το πάω απο 250 και πάνω.Επίσης είχα δει οτι η μπαταρία σαν να τέλειωνε γρηγορότερα.
Χτες το πρωί (περι τις 12) που σηκώθηκα και είχα απο το Σάββατο ένα υγρό eliquid france είπα να το δοκιμάσω σε tc μπας και δώσει ακόμα καλύτερη γευση.
Φτιάχνω μια 0,17 με 0,25 σύρμα και το ξεκινάω στους 210-215 περίπου,μια χαρά.Η γευση δεν είχε καμια τεράστια διαφορά αλλα ήταν πολύ καλό.Όλη μέρα το είχα κάπου στους 215-235 και την οθόνη κλειστή και δούλευε ρολόι.Ωραίο δροσερό το υγρό,πάρα πολύ ντουμάνι,σαν αυτό που είχα όταν δοκίμασα λίγο την 0,5 του subtank mini και δουλεύει συνέχεια πολύ καλά .Η μπαταρία μου κράτησε μέχρι της 2 το μεσημέρι σήμερα.
Δέν ξέρω τι ήταν διαφορετικό αυτή την φορά,ίσως το στυσιμο,ίσως το βαμβάκι που πρέπει να έβαλα λίγο λιγότερο και πιο αραιό,ίσως το υγρό?Δεν ξέρω αλλά απο χτές πρώτη φορά το ευχαριστιέμαι τόσο το μοντάκι και τον σαμπτανκ.Μαζί με την νικοτίνη που είναι 3μγκ και το φουλ ντουμάνι που βγάζει!!
Επίσης το temp protection έμπαινε πάλι γενικά γρήγορα αλλα τώρα δεν το νιώθεις οτι ρουφάς και το κόβει αλλα σαν να παίρνεις μεγάλη παρατεταμένη τζούρα σταθερή και όχι πως αναβοσβήνει.