Καλημερα!
Μολις χθες ηρθε ο Goblin Mini στα χερια μου και ειπα να μοιραστω μαζι σας τις πρωτες εντυπωσεις μου για το νανακι αυτο!
Εντυπωσεις θετικοτατες!
Μεγεθος? Απιστευτα μικρος! Μεγεθος που κοντραρει drippers. Να φανταστειτε ειναι μικροτερος απο τον Magma!
Γευση? Φοβερη! Δεν το περιμενα!
Αφου εκανε το μπανακι του με καυτο νερο, ξυδι και απορρυπαντικο πιατων, στηθηκε για πρωτη δοκιμη.
Μονη αντισταση, με 0.30mm kanthal a1, 2.5mm πυρηνας, 9 σπειρες αν θυμαμαι καλα, 1,58Ω.
Λιγη προσοχη ηθελε στην τοποθετηση του βαμβακιου, κανενα προβλημα ομως. Στηθηκε αρκετα ευκολα και γρηγορα!
Δοκιμη με DIY υγρο. ΠΟΛΥ ντουμανι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ γευση!
Μικρος στο ματι λοιπον, μεγαλος στην αποδοση του! Χωρητικοτητα πολυ καλη (3ml) για το μεγεθος του.
Το γεμισμα απο κατω με βιδα δε με χαλασε ιδιαιτερα, την θελει την προσοχη της η βιδουλα μη πεταχτει και την ψαχνεις, αλλα χαλαλι.
Αν γεμιζε απο πανω ευκολα σαν το τηλεμαχο που ηταν ο καθημερινος μου μεχρι τωρα (κλωνος)
[size=78%] και ανοιγε για προσβαση στο ντεκ (δεν χρειαστηκε μεχρι τωρα) χωρις να πρεπει να αδειασεις το υγρο του, θα ηταν θεικος![/size]Οσο για τον αερα απο κατω, η αληθεια ειναι οτι φοβομουν, πριν τον αγορασω, για τυχον διαρροες υγρου στον πολο του μοντ. Αν κ διαρροη δεν ειχα την παραμικρη, ωστοσο μια υγρασια διπλα στον πολο του μοντ την εχω. Οχι μεσα στον πολο αλλα διπλα. Οποτε ξεβιδωνω τον ατμοποιητη απο το μοντ και σκουπιζω λιγο με μια χαρτοπετσετα μετα απο καποιο διαστημα χρησης και ολα καλα!
Το συμπερασμα λοιπον. Νιωθω ικανοποιημενος απο την αγορα μου, που εγινε απο πολωνια (e-dym.pl) στα 30 ευρω και ηρθε σπιτι μου σε 8 ημερες (συμπεριλαμβανομενων αργιων πρωτοχρονιας και σαββατοκυριακου).
Επεται δοκιμη με διπλη αντισταση τις επομενες ημερες.
Να ειστε καλα και καλη χρονια!