Ψηλέ την πάτησες...
Μόλις ήρθε και ο δικός μου, γιατί έπρεπε να έχω έναν goblin mini, απο τη v1 τον ζαχαρώνω και έφτασα να πάρω την v3 και φυσικά έπρεπε να τον στήσω αμέσως και ένα έχω να σου πω! Γεύση όπως moonshot! Για να μην πω και καλύτερη και φανώ υπερβολικός!

Έκανα το αγαπημένο μου στήσιμο. 9 σπείρες σε 0.28mm NiFe30 της stealthvape ανοιχτές, σε 2.5mm πυρήνα διπλή. Όπως και στον moonshot για να έχω το ίδιο μέτρο σύγκρισης. Πιστεύω ότι πέρα απο τα γενικότερα καλά που έχει ο ατμο, σε σχέση με τον moonshot έχει καλύτερο airflow. Εννοώ στο σημείο που ο αέρας χτυπάει την αντίσταση, είναι σχήματος οβάλ και όχι στρογγυλό, οπότε χτυπάει όλη την αντίσταση ισόποσα. Ένας απο τους λόγους που κάνω τόσες σπείρες, ειδικά σε έλεγχο θερμοκρασίας, είναι για να φροντίζω όσο γίνεται να περισσέυουν οι ακριανές απο το airflow γιατί κατά κύριο λόγο δεν συμμετέχουν στην ατμοποίηση, ή έστω δεν συμμετέχουν τόσο. Οπότε οι εσωτερικές σπείρες που ατμοποιούν όλες, μου δίνουν όλη τη γεύση καθώς ο αέρας περνάει απο αυτές αφήνοντας απ' έξω τις ακριανές.
Τέλος να πω ότι ναι μεν βρίσκει ο ρυθμιστής του airflow στο καπάκι του pico, αλλά τελικά βιδώνει και χωρίς να το βγάλεις. Επίσης, ακολουθώντας κάποιος γενικούς κανόνες και γνωρίζοντας τα χούγια του συγκεκριμένου, δεν είχα καθόλου διαρροές.
ΥΓ. Μικρός χώρος για αντιστάσεις, τουλάχιστον για τις διπλές, οπότε δεν είναι και για πολυυυύ χοντρά σύρματα clapton ας πούμε...