Μου ήρθε ο v3 έπεσε πλύσιμο και στήσιμο με kanthal 28 awg 6 ανοιχτές σπείρες σε 2.5άρι πυρήνα.
Όλα καλά πολύ,καλή γεύση,καθόλου καμένο, τσιγαρίσιο δεν τον λες διότι ο αέρας στο τέρμα κλειστό είναι περισσότερος από το ego aio
Αλλά..πάντα υπάρχει αλλά
Οκ την πρώτη φορά στο γέμισμα άνοιξα κατά λάθος την ρύθμιση υγρών Όταν βιδωνα το πάνω καπάκι και πλημμύρισε ο τόπος που και πάλι κατασκευαστικά το θεωρώ ανόητο
Στο δεύτερο γέμισμα έκλεισα τέρμα αέρα και υγρά αλλά πάλι είδα μία δύο σταγόνες να φεύγουν από το airflow.
Αυτό είναι φυσιολογικό; θα συμβαίνει συνέχεια; κάνω κάτι λάθος;
Αν είναι φυσιολογικό, τότε δεν μπορώ να τον κουβαλάω μαζί μου έξω.Αγόρασα ατμοποιητή για το σπίτι;
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Update
Τελικά τα κατάφερα
Έλυσα τον ατμοποιητή τον έπλυνα άλλαξα το oring του του deck, μελέτησα λίγο την βάση του deck πως δουλεύει ο αέρας και η εισαγωγή υγρών για να δω τι κάμω κάνω λάθος, έβαλα νέο βαμβάκι και το κουρεψα σε στυλ παπιγιόν,γέμισα και άτμισα (στο πρώτο γέμισμα ποτέ δεν δεν είχα διαρροή)
Δεύτερο γέμισμα, έκανα τον σταυρό μου, έκλεισα υγρά, τέρμα κλειστό airflow, γέμισα, βιδωσα και με την χαρτοπετσέτα στα χέρια περίμενα υπομονετικά το υγρό να στάξει αλλά εκ θαύματος τίποτα
Τι έκανα λάθος;
Ακολούθησα την συμβουλή του φίλου Deimos για μπόλικο βαμβάκι στις φωλιές
Αμ δεν θέλει.. διότι κατά την μελέτη το πώς δουλεύει το σύστημα υγρών αν βάλεις μπόλικο βαμβάκι κατά την περιστροφή του συστήματος υγρών προς το κλείσιμο μπορεί να πιαστούν ίνες από βαμβάκι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σχισμή ανάμεσα στο deck και την βάση του deck και σε συνδυασμό με την πίεση του αέρα οταν σφραγίζουμε το καπάκι,το υγρό να διαφεύγει από εκεί
Οπότε πλέον μπορώ άνετα να τον παίρνω και έξω..
Η μοναδική διαρροή που είχα ήταν αυτή κατά το γέμισμα.
Τον έκανα δοκιμές για περαιτέρω, ξαπλωμα στα πλάγια για πολλές ώρες, ανάποδα και μες το airflow τέρμα ανοιχτό, διαρροές μηδέν