'Έχω στα χέρια μου τον V3 από χθες, δεν είχα κανέναν από τις δύο πρώτες βερσιόν ούτε βρήκα κανένα σχόλιο γι' αυτόν εδώ στο φόρουμ οπότε ήταν μάλλον τυφλή αγορά.
Ψάχνω καιρό για χαμηλού κόστους ατμοποιητή με μονή αντίσταση που να δίνει την σωστή (για μένα) αίσθηση στην τζούρα του. Όταν είδα το airflow πίστεψα ότι θα ανέβει άμεσα στο ράφι να κάνει παρέα με τον Merlin τον Fodi και τον Bellus.
Τελικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, ίσως το επίμηκες airflow κάτω από την αντίσταση και τα δυο ποστ που "καταναλώνουν" τον χώρο της καμπάνας να κάνουν την διαφορά, πάντως έπαιξε καλά από την πρώτη τζούρα πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα τα χαλάσουμε από εδώ και πέρα.
Χρησιμοποίησα μόνο το μονό ντέκ οπότε έχουμε τσιγαρίσια, σφιχτή θα έλεγα, στο τελείως κλειστό του και άνετη πνευμονική στο ανοιχτό του. Φαντάζομαι ότι στο ντέκ με το διπλό airflow θα είναι ένα κλικ πιο αεράτος.
Άποψή μου θέλει πυρήνα από 2,5μμ και πάνω και αρκετό, μάλλον πολύ, βαμβάκι στις αντίστοιχες φωλιές. Η γεύση είναι δυνατή, ευχάριστη και την αποδίδει σωστά, ατμός ικανοποιητικός και χτύπημα - όπως σετάρισα εγώ - το επιθυμητό (δηλαδή διακριτικό). Θέλει ακρίβεια στους χειρισμούς, η καμπάνα ανοίγει και κλείνει με ελάχιστο στρίψιμο και έχει μερικές βαθμίδες ελέγχου της ροής των υγρών (εύκολο να την μετακινήσεις από λάθος), ο ρυθμιστής αέρα δεν σφραγίζει τελείως αλλά είναι εύκολος και σταθερός.
Στην αρχή μετά από κάθε γέμισμα είχα ήχο υγρού στο airflow και σε μερικά είδα και σταγόνες, αφού αντικατέστησα το βαμβάκι και έβαλα περισσότερο και κρατώντας τον ατμό ανάποδα στο τελικό στάδιο βιδώματος του καπακιού το φαινόμενο εξαφανίστηκε, πιστεύω όμως ότι θέλει ακόμα περισσότερο βαμβάκι στις φωλιές. Κατά την χρήση και την μεταφορά δεν υπάρχουν διαρροές.
Μέχρι στιγμής δείχνει επιτυχημένη αγορά.