vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

184 επισκέπτες, 7 χρήστες
thanos1071, kourlis, agelosd, lagoudakis, captain, John015, camber

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2383
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 28, 2015, 14:22 »
Το ίδιο και εγώ, γεμίζω άνετα με τον αέρα της βάσης ανοικτό και διαρροές μηδέν.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 28, 2015, 15:04 »
Εγώ που με ανοιχτή την εισαγωγή αέρα είχα διαρροές, δοκίμασα να τον γεμίσω με την 1.8Ω προσέχοντας να είναι εντελώς κλειστή... καμία διαρροή. Όταν άνοιξα να αλλάξω κεφαλή για να βάλω μία από τις 0.15Ω που μου είχαν παρουσιάσει διαρροές, είδα απλά ότι στον εσωτερικό σωλήνα είχε 1-2 σταγόνες υγρού, όσο δηλαδή είχε περάσει από το άνοιξε-κλείσε του μηχανισμού. 2 γεμίσματα τώρα, μηδέν διαρροές.

Εγώ αυτή τη στιγμή: :idiot1: :wall: :eyesplash:

Θα δοκιμάσω και με ανοιχτή όταν πάω σπίτι, αν και λογικά εκεί λογικά θα έχω πάλι διαρροή. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, επάνω στην ξενέρα μου στις δοκιμές που έκανα όλο και κάτι μπορεί να έκανα λάθος, τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα μπορεί να έχω διαφορετικό αποτέλεσμα.

Απλά απ'ότι κατάλαβα θέλει λίγο προσοχή. Όχι πέταμα χύμα στην τσάντα, όχι επάνω στο μοντάκι στην τσέπη (ειδικά στο SX Mini) και όταν δεν τον χρησιμοποιούμε για ώρα κλείνουμε εντελώς την εισαγωγή αέρα. Ακόμα και προβληματικός να είναι ο δικός μου, με την ατμιστική εμπειρία που μου δίνει, ε αξίζει τόση προσοχή  :thumpup:

Πρώτα (ή δεύτερα) σχόλια. Αρχικά η γεύση... αυτή η γεύση... Κλάσεις ανώτερη από του Subtank για εμένα. Σκεφτείτε ότι ειδικά στα 40-45J με όριο τους 200 ή τους 250 «καταλαβαίνω» (όχι με την αρνητική έννοια) το bitter wizard που έχω στο υγρό μου. Στο Subtank αυτό μου έβγαινε σε γεύση εντελώς ξεραϊλας και καμένου σε σημείο να λέω «δεν θα ξαναβάλω». Στον τρίτωνα μου βγάζει απλά κάτι πιο καπνικό ή ξερό χωρίς όμως να με ξενερώνει καθόλου.

Πίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο. Αναμενόμενο. Στα 40-50J και «πιπίλα» γέμισα δύο φορές σε μιάμιση ώρα.  ???

Σύννεφα για μήνες που λέει και ο Ριπ. Για μ.ή.ν.ε.ς. Clouds for tits, πώς το λένε  :))

Ζεσταίνεται αρκετά. Με όριο στους 200 βαθμούς δεν έχω θέμα ακόμα και σε μακρόσυρτες τζούρες. Στους 250 όμως το ντριπτιπάκι ζεματάει μετά από 1-2 δευτερόλεπτα και θέλει οπωσδήποτε άνοιγμα η επάνω εισαγωγή αέρα.

Περισσότερα τόσο για τις διαρροές (θα τον αφήσω όρθιο όλη νύχτα απόψε και ξαπλωμένο όλη νύχτα αύριο, δοκιμές γενικά, too much free time) αλλά και για την απόδοση του στις επόμενες ημέρες.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #317 στις: Αυγούστου 28, 2015, 15:12 »
Ποτε δεν έκλεισα τον αερα ούτε στο γέμισμα ούτε οταν τον άφησα για μέρες αχρησιμοποίητο είτε κάτω είτε ξάπλα είτε στην μπανάνα στην μέση μου, δεν είχα ποτε θέμα διαρροών. Δεν χρειαζεται λοιπον υπερβολική προσοχή, αυτά υπαρχουν για να μας διασκεδάζουν και να μας εξυπηρετούν , όχι να τα υπηρετούμε εμείς και να μας αγχώνουν. Εαν ειναι να βγει ελαττωματικός θα σου βγει οτι μέτρα και να πάρεις. Χαρείτε τον λοιπον χωρις άγχος.

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 28, 2015, 15:39 »
σημφωνω και εγω με τον λαμπρο, αν ειναι να δωσεις ενα 50ρικο και να ειναι και μη μου απτου, ε οχι θα παω να τα φαω σουβλακια καλυτερα...

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 28, 2015, 16:37 »
Για τον φίλο που ρώτησε, ναι έχω και τον ναυτίλο μίνι γι αυτό έκανα τη σύγκριση. :)

• *
  • 91
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 28, 2015, 16:41 »
Σε ευχαριστω για την απαντηση...

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 28, 2015, 17:52 »
Επειδη βλεπω οτι γινεται συγκριση σε προηγουμενα μηνυματα μεταξυ Triton και Ναυτιλου Mini,θα πω το εξης...Ο ναυτιλος κανει αυτο που υποσχεται ενω ο Triton κανει τα μισα απο αυτα που υποσχεται..Ο ναυτιλος βγηκε ως ενας εργοστασιακος ωστε να καλυψει οσους θελουν γευση και χτυπημα με τζουρα ΤΣΙΓΑΡΙΣΙΑ (ΣΦΙΧΤΗ και οχι αερατη σαν να κανεις ναργιλε) χωρις ιδιαιτερα ντουμανια ασχετα που με την 3η και 4η τρυπα που εχει δινει καπως αερατες τζουρες... Ο Triton βγηκε ως ενας ατμοποιητης ωστε να καλυψει οσους θελουν ντουμανια-γευση-χτυπημα και τζουρα ειτε ΑΕΡΑΤΗ ειτε ΤΣΙΓΑΡΙΣΙΑ (ΑΕΡΑΤΗ σαν να κανεις ναργιλε η ΣΦΙΧΤΗ τσιγαρισια και παντα αναλογα με την κεφαλη που θα χρησιμοποιουμε)..ΑΛΛΑ..Ενω η κεφαλη 0.4 του Triton δουλευει μια χαρα και κανει οτι υποτιθεται οτι πρεπει να κανει δηλαδη ντουμανια γευση και χτυπημα,η 1.8 κεφαλη σχεδον απογοητευει αφου ουτε πολυ σφιχτη τζουρα μπορει να δωσει σαν αυτη του ναυτιλου,ουτε δουλευει απροβληματιστα αφου εμφανιζει μπουρμουληθρες καθε τρεις και λιγο και ουτε αντεχει παρα πολυ αφου μπορει να τα τιναξει και μολις με μερικα ml καταναλωσης υγρου ...Με λιγα λογια οι 1,8 κεφαλες του Triton ειναι ΜΕΤΡΙΕΣ προς ΚΑΚΕΣ ενω οι 1.8 κεφαλες του ναυτιλου ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ καλυτερες και οποιος θελει να εχει σφιχτες τζουρες με γευση και χτυπημα και χωρις ντουμανια,τοτε δεν παει στον Triton αλλα θα παει στον Ναυτιλο Mini ο οποιος αποδιδει καλυτερα...Ο Triton ειναι πολυ καλος ατμοποιητης στο κομματι Subohm,δηλαδη σε αυτο που ηταν και οι Atlantis 1 και 2...Αν ο Triton ειχε καλυτερες 1.8 κεφαλες απο αυτες που εχει τωρα,τοτε θα μπορουσε να καλυψει ΟΛΟΥΣ τους ατμιστες..Στην παρουσα φαση μπορει να καλυψει μονο αυτους που θελουν ΑΕΡΑΤΕΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2015, 17:57 από imjp1982 »

• *
  • 91
« Απάντηση #322 στις: Αυγούστου 28, 2015, 17:55 »
Κατατοπιστικοτατος ο imjp... Bravo φιλαρακι σε ετχαριστω... παω να αγορασω εναν ναυτιλους ΤΩΡΑΑΑ να ξεμπερδευω....

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #323 στις: Αυγούστου 28, 2015, 18:01 »
Αν αυτο που χρειαζεσαι ειναι γευση-χτυπημα-σφιχτη τζουρα και πανω απ'ολα χωρις προβληματα,τοτε καλα θα κανεις να πας οντως στο Ναυτιλο Mini..Με τον Triton δεν θα μεινεις ευχαριστημενος γιατι απλα δεν ειναι ο Ναυτιλος 2..Θα ελεγα πως ειναι ειναι κατι σαν..Atlantis 3...

• *
  • 91
« Απάντηση #324 στις: Αυγούστου 28, 2015, 18:03 »
Το μονο που μου αρεσει πραγματικα απ τον τριτον ειναι οτι ειναι πανεμορφος και στιβαρος σαν ατμοποιητης..... κατα τα αλλα, απο τι βλεπω μονο ομορφια εχει...

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #325 στις: Αυγούστου 28, 2015, 18:07 »
Οπως ειπα και παραπανω,ειναι ενας παρα πολυ καλος Subohm ατμοποιητης ο Triton...Δεν εχει μονο ομορφια οπως λες :) Απλα απογοητευει η αποδοση του με τις 1.8 κεφαλες και σε αυτο δεν φταιει ο Triton αλλα οι ιδιες οι κεφαλες

• *
  • 91
« Απάντηση #326 στις: Αυγούστου 28, 2015, 20:17 »
Τελικα αγορασα nautilus 5ml, ατμιζω τωρα κανενα μισαωρο και ειμαι υπερευχαριστημενος, ασε που κοντεύω να ατμισω και τα 5ml που χωραει....λιγο πιο πολυ χτυπημα θα ηθελα η αληθεια ειναι... αλλα ισως να φταιει και το υγρο, Seven heaven 12mg 50-50, αρκετα λεπτορευστα, σχεδον σαν νερο...

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #327 στις: Αυγούστου 28, 2015, 20:24 »
Φίλε μου καλό ατμιστοσ αλλά το νήμα του triton με όλο των σεβασμο στους συνατμιστές  με το όλο θέμα έγεινε το νήμα κουλουβάχατα

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2015, 20:35 από giorgos maniadakis »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #328 στις: Αυγούστου 28, 2015, 20:28 »
Ποτε δεν έκλεισα τον αερα ούτε στο γέμισμα ούτε οταν τον άφησα για μέρες αχρησιμοποίητο είτε κάτω είτε ξάπλα είτε στην μπανάνα στην μέση μου, δεν είχα ποτε θέμα διαρροών. Δεν χρειαζεται λοιπον υπερβολική προσοχή, αυτά υπαρχουν για να μας διασκεδάζουν και να μας εξυπηρετούν , όχι να τα υπηρετούμε εμείς και να μας αγχώνουν. Εαν ειναι να βγει ελαττωματικός θα σου βγει οτι μέτρα και να πάρεις. Χαρείτε τον λοιπον χωρις άγχος.

Καλά εννοείται αυτό :) Δεν θα πρότεινα σε κανέναν να αναγκαστεί (ελλείψη ιδανικότερου χαρακτηρισμού) να «ζήσει» με τα κουσούρια ενός προβληματικού ατμοποιητή, απλά για εμένα και μέχρι να μπω στη διαδικασία να τον στείλω πίσω, δεν με ενοχλεί το να έχω κάτι παραπάνω να προσέχω :D ΕΝνοείται όμως στην πρώτη ευκαιρία αλλαγή.

• *
  • 91
« Απάντηση #329 στις: Αυγούστου 28, 2015, 20:30 »
Εχεις δικιο φιλε μου, ξεφυγαμε λιγο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351954 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104868 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96626 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321897 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602592 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11839 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610171 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162283 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4550 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias