vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

130 επισκέπτες, 5 χρήστες
vougiouklakis, goran, dallaskdp, fratz8, camber

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 27, 2015, 16:17 »
Ναι, από όσο έχω διαβάσει και δει online όλες οι κεφαλές του Atlantis κάνουν στον Triton και το αντίστροφο.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 27, 2015, 17:03 »
Ετσι ακριβως..ΟΛΕΣ οι κεφαλες των Atlantis κουμπωνουν στον Triton και το αναποδο..Απλα οι 1.8 κεφαλες του Triton δεν δινουν το ιδιο απολαυστικο ατμισμα που δινουν οι 1.8 κεφαλες του ναυτιλου οι οποιες 1.8 κεφαλες του ναυτιλου,κουμπωνουν ΜΟΝΟ στους ναυτιλους και ΟΧΙ στους Atlantis και Triton

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 27, 2015, 18:39 »
Εσυ εχεις και τους δυο; δηλαδη εχεις ναυτιλο και τριτον;

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Σαν ατμιστης και των 2 ατμοποιητων (nautilus & triton) με 1.8 κεφαλες, πιστευεις οτι ειναι καλυτερος ο nautilos? Πια η διαφορα δλδ με τον τριτον; σε σχεση με το ντουμανι, χτυπιμα και γευση.... μπορεις να μου τα αναλυσεις; σορι που σε πριζω αλλα δεν θελω να δωσω 50ρικο και μετα να το κλαιω...

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 27, 2015, 19:14 »
Ειχα αγορασει τον subtank mini γιατι ψαχνω εναν ατμοποιητη με ετοιμες αντιστασεις όποτε βαριεμαι να καθομαι να φτιαχνω καποιον επισκευασιμο..
τελικα με τις εργοστασιακες κεφαλες του οποτε αγορασα ηταν απογοητευση, τελικα κατεληξα να τον χρησιμοποιω οποτε θελω μονο σαν επισκευασιμο..

οσοι εχετε και nautilus και triton τι θα προτεινατε?

διαβασα ολο το παρον νημα και δεν εβγαλα τελικο συμπερασμα για τον αν αξιζει ο triton που εγω προσωπικα θα τον χρησιμοποιουσα με τις 1.8.
Σιγουρα οπως λεει και ενας φιλος παραπανω μονο καλα λογια λιγο δυσκολο να ακουσεις για εργοστασιακο ατμοποιητη..
Αλλα αν αποδιδουν περιπου ιδια τις γευσεις ναυτι΄λος και τριτων γιατι οχι ναυτιλο..
Απλα ειμαι σιγουρος οτι χτυπημα ο τριτων θα ειναι πολυ πανω λογικα

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 27, 2015, 20:06 »
Εχω και triton και nautilus. Εμένα πρωσωπικά μου αρέσει ο ναυτίλους που εχει σφιχτή και καθαρή τζούρα. Ο Τρίτον ειναι για μεγάλα ντουμάνια ακομα και με την 1.8 αλλά δεν αντέχω και πολυ να καπνίζω έτσι σαν φουγάρο. Ειναι για τις πρώτες τζουρες μετά απο πολύωρη αποχή αλλά κουράζει και δεν νομίζω οτι εχει καλυτερη γεύση απο τον απόλυτα επιτυχημένο ναυτιλο.
Παρ ´ολα αυτά εχω πάρει 3 τριτωνες γιατι μου αρέσει ο εύκολος τρόπος που γεμίζει.

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 27, 2015, 20:48 »
Να ρωτησω,υπαρχει καποιος που να χει δοκιμασει το ρτα του τριτον με 24gauge kanthal να μου πει εντυπωσεις;

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 27, 2015, 20:56 »
καταλαβα αν και σου αρεσει ο ναυτιλος εχεις 3 τριτων..  :)
παντως απο οτι λες Λαμπρο ο ναυτιλος εχει καλυτερη γευση απο τον τριτων και ειναι αυτο που ψαχνω αν εχει και ενα σχετικα καλο ποσοστο επιτυχημενων κεφαλων θα ειναι οκ, αν και απο οταν τον ειχα δοκιμασει (λογικα με τις bdc κεφαλες θα ηταν τοτε) μου ειχε φανει πολυ αδυναμο το χτυπημα του..  γιαυτο σκεφτομουν τον triton

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #292 στις: Αυγούστου 27, 2015, 21:03 »
ρε παιδια το χτυπημα που εχει ο ΤΡΙΤΟΝ σε σχεση με το Ναυτιλο δεν εχει καμια σχεση...μη τρελαθουμε τωρα...

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• *
  • 91
« Απάντηση #293 στις: Αυγούστου 27, 2015, 21:17 »
Δεν ξερω τι να πω... εχω δοκιμασει τον nautilus τον εχει μια φιλη μου, εχει σαφως καλυτερο χτυπημα γευση ντουμανι απο τους κ1 που χρησιμοποιω εγω με bvc στα 1.8, αλλα οχι τρελη διαφορα, γιαυτο δεν τον εχω αγορασει ακομη και γιαυτο περιμενα να δω τον τριτον.... πιστευω και εγω οτι ο τριτον θα ειναι καλυτερος απο τον ναυτιλο αλλα το θεμα ειναι τα προβληματακια που εχει, βεβαια αν σου κατσουν... θα παω στο μαγαζι που τους εχει και θα του πω τι παιζει με τους τριτον, γιατι και αυτος αυριο το πρωι θα τους εχει στα χερια του, δεν τους εχει δει καν και δεν ξερει για τα προβληματα που μπορει να τυχει να εχουν... αν σημφωνησει να ανοιξει μια συσκευασια να κανουμε μια δοκιμη με νερο σε σκετο τανκ και δεν εχει διαρροη, τον τσιμπησα επιτοπου αλλιως....λυπαμαι... θα παω σε ναυτιλο η σε ατλαντης με 1.8 του τριτον.... αν δεχτει ομως... ΑΝ....

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #294 στις: Αυγούστου 27, 2015, 21:21 »
Φίλε Anubis εχω όμως και 5 ναυτίλους μπορει να το θεωρείς υπερβολικό αλλα δεν μου αρεσει να αλλαζω υγρα στους ατμοποιητές , χρησιμοποιώ στον καθένα το υγρό του και τα σημειώνω για να μην χαςω την μπάλα . Δεν νομίζω να βρεις πολλούς απογοητευμενους με ναυτιλο ιςως με μερικές ελαττωματικές αντιστάσεις. Ο Triton όμως που ειναι πιο high tech εχει περισσότερους απογοητευμένους άλλος παραπονιέται γιατι ειναι μεγάλος και δύσκολος στην μεταφορά άλλος οτι εχει διαρροές, παντως θα δεις οποίος εχει επισκευάσιμο κουβαλάει πάντα και εναν ναυτιλο μαζι του έπειτα ειναι και θέμα τι τζουρες σου αρεσουν, εμένα μου αρεσει η σφιχτή τζούρα του ναυτίλους με την καλη γεύση που προσφέρει και το ωραιο δαχτυλίδι που κλειδώνει τον αερα εκεί που τον θελω.

• *
  • 91
« Απάντηση #295 στις: Αυγούστου 27, 2015, 22:00 »
Ελα ρε φιλαρακι εχεις 5 ναυτιλους και 3 τριτον, στειλε μου ενα ζευγαρι να εχω και εγω, αφου ειναι και δοκιμασμενοι κιολας

• *
  • 91
« Απάντηση #296 στις: Αυγούστου 27, 2015, 22:03 »
Χωρις πλακα τωρα, εσυ απ τους 3 triton που εχεις στα χερια σου, εχεις κανενα θεμα με διαρροες και τετοια;

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
Aspire Triton
« Απάντηση #297 στις: Αυγούστου 27, 2015, 23:16 »
Όχι φίλε δεν έχω δει διαρροές βεβαια δεν ξεβιδώνω ποτέ την βάση για να γεμίσω και δεν βλεπω το λόγο γιατι θα έπρεπε να το κάνω. Την βάση την ξεβιδώνεις μόνο για να αλλάξεις την αντίσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2015, 23:25 από Λάμπρος »

• *
  • 91
« Απάντηση #298 στις: Αυγούστου 27, 2015, 23:44 »
Εχεις ενα δικιο σε αυτο.... τελος παντων θα δειξει η νεκροψια...

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #299 στις: Αυγούστου 28, 2015, 00:18 »
Έχοντας δοκιμάσει Triton και Nautilus Μινι, μπορώ να πω πως ο Mini σε γεύση είναι καλύτερος από τον Triton με τις 1.8 οι οποίες έχουν αφήσει αρκετό κόσμο προβληματισμένο/απογοητευμένο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351824 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104746 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96571 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321826 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602551 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11791 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3223 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155150 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162238 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4517 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias