vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Φύλο: Άντρας
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #300 στις: Αυγούστου 28, 2015, 01:02 »
Τι να πω ρε παιδια, εχω απογοητευτει πολυ, περιμενα πως και πως και τωρα οπως παει, δλδ τι οπως παει, σιγουρα θα παω στον ναυτιλους... θα τον δω και αυριο απο κοντα και θα δουμε...

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #301 στις: Αυγούστου 28, 2015, 01:30 »
Με τον ναυτιλο θα μείνεις ικανοποιημένος. Ειναι δοκιμασμένος και σε καλυτερη τιμη.

• *
  • 91
« Απάντηση #302 στις: Αυγούστου 28, 2015, 01:45 »
Και εγω αυτο πιστευω πως θα μεινω ικανοποιημένος... για να δουμε...

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #303 στις: Αυγούστου 28, 2015, 01:47 »
Πάρε τον μεγαλο ξεχνάς να το γεμίσεις 5 ml

• *
  • 91
« Απάντηση #304 στις: Αυγούστου 28, 2015, 01:54 »
Αυτο εβλεπα τωρα στο νετ... βρηκα τον μεγαλο με το μεταλλικο το Halloween και ειναι τουμπανος...

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #305 στις: Αυγούστου 28, 2015, 10:39 »
Ρε παλικαρια,απο χθες μου χουν σπασει τα νευρα προσπαθω να στησω το ρτα του τριτονα και συνεχεια το ποδαρακι που ειναι απο την κατω πλευρα της βασης αναβει,τι λαθος κανω;  >:(

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2383
« Απάντηση #306 στις: Αυγούστου 28, 2015, 10:58 »
Εδώ και μερικές ημέρες με τον Τρίτωνα και με την 1.8 είμαι στα 30 μλ και προχωράω ακάθεκτος. Να συμπληρώσω ότι είμαι στα 14 watt και κάθε 2 τανκ καθαρίζω - πλένω τα πάντα εκτός από την αντίσταση φυσικά την οποία τυλίγω σε μια χαρτοπετσέτα και την αφήνω μέχρι να στεγνώσουν τα υπόλοιπα κομμάτια. Καμία διαρροή μέχρι τώρα. Με τον τερματισμό της 1.8 θα δοκιμάσω και το ρτα και θα αναφέρω αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Mikevet1984

• **
  • 125
« Απάντηση #307 στις: Αυγούστου 28, 2015, 11:58 »
Eπανέρχομαι σε κατι που ανεφερα και σε προηγούμενο μηνυμα....Με την 1.8 κεφαλή δεν αισθάνομαι ότι παίρνω και τόσο πλούσιο άρωμα στον ατμό όπως έκανα με τον Κ1 (που είναι και αρχικός ατμοποιητής). Επίσης οι κεφαλές αυτές μου βγάζουν ένα ιδιαίτερο άρωμα (μεταλληλας) στον ατμό.....Δεν ξερω αν είμαι ο μοναδικός αλλά με απογοητευσαν αυτές οι κεφαλές. Οι 0,4Ω βγάζουν πολύ πιο καθαρό και έντονο άρωμα στον ατμό.....

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2383
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 28, 2015, 12:07 »
Το αίσθημα της μεταλίλας το είχα και εγώ στην αρχή και για 1 μλ περίπου αλλά μετά όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 28, 2015, 12:09 »
Ναι κι εγω το είχα για λιγο δεν τους πλένω ποτε βαριέμαι

Αποσυνδεδεμένος Sofiawinny

• **
  • 121
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 28, 2015, 12:13 »
Καλο θα ήταν να μην παίζουμε με την υγεία μας.... Μην ξεχνάμε οτι απο αυτο το αντικείμενο εισπνέουμε οτιδήποτε εχει μεσα.
Δεν ειναι μπλουζάκι να μην μας νοιάζει

Sent from my iPad using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2015, 19:13 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 28, 2015, 12:40 »
Λοιπόν θα παραθέσω την δική μου ατμιστική εμπειρία με τον τρίτωνα γιατί διάβασα ορισμένα πράματα που ίσως παραπλανήσουν συνατμιστές που ενδιαφέρονται για την αγορά του.

Θετικά
-Έχω κάνει σχεδόν 50 ml με τον τρίτωνα, άριστη γεύση και χτύπημα, σαφώς ανώτερη ατμιστική εμπειρία από ναυτίλο. Λογικό καθώς τα υλικά των αντιστάσεων διαφέρουν.
-Καμμία διαρροή μέχρι στιγμής.
-Πανεύκολο γέμισμα.

Αρνητικά
-Αντοχή αντιστάσεων, έτυχε να μου καεί αντίσταση στα πρώτα 5-6 ml, δεν παίζω πάνω από 12watt με τις 1.8Ω. Ίσως να είναι λόγω υγρού αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ.
-Μαζεύει εύκολα υγρό στο airflow του drip tip παρόλο που το έχω κλειστό.
-Το ίδιο με το παραπάνω συμβαίνει και στο airflow της βάσης.

Αναμένω το RTA ώστε να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 28, 2015, 12:41 »
Σεβαστό αυτό που λες από εδώ κι εμπρός θα το εφαρμόζω. Επειδή όμως ο v4 kayfun αν τον διαλύσεις εχει πολλά κομμάτια να τον αποστείρωση έτσι σε ισοπ. Αλκοόλη 99% που πήρα από το Φαρμακειο ή θα έχουν θέμα τα 0 ring

• *
  • 91
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 28, 2015, 12:50 »
Λοιπόν θα παραθέσω την δική μου ατμιστική εμπειρία με τον τρίτωνα γιατί διάβασα ορισμένα πράματα που ίσως παραπλανήσουν συνατμιστές που ενδιαφέρονται για την αγορά του.

Θετικά
-Έχω κάνει σχεδόν 50 ml με τον τρίτωνα, άριστη γεύση και χτύπημα, σαφώς ανώτερη ατμιστική εμπειρία από ναυτίλο. Λογικό καθώς τα υλικά των αντιστάσεων διαφέρουν.
-Καμμία διαρροή μέχρι στιγμής.
-Πανεύκολο γέμισμα.

Αρνητικά
-Αντοχή αντιστάσεων, έτυχε να μου καεί αντίσταση στα πρώτα 5-6 ml, δεν παίζω πάνω από 12watt με τις 1.8Ω. Ίσως να είναι λόγω υγρού αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ.
-Μαζεύει εύκολα υγρό στο airflow του drip tip παρόλο που το έχω κλειστό.
-Το ίδιο με το παραπάνω συμβαίνει και στο airflow της βάσης.

Αναμένω το RTA ώστε να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Γεια σας και απο μενα, φιλε Κικας αναφερεις οτι εχει καλυτερο χτυπημα απ τον ναυτιλο και μου φαινετε λογικο, η γευση ομως ειναι οντως ανωτερη απ του ναυτιλου??? δλδ εχεις και τον ναυτιλο στα χερια σου και βλεπεις την διαφορα η απλα τον εχεις δοκιμασει στο παρελθον και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

και κατι αλλο σε σχεση με τις διαρροες, πηγα στο καταστημα της περιοχης μου οπου εφερε σημερα το πρωι τους τριτον, πραγματικα εντυπωσιακος και στιβαρος... του ειπα του παιδιου για τα προβληματα η τυχον ελαττωματα που μπορει να εχουν και μου λεει θα παρει τηλ τα παιδια οπου τους προμηθευεται, το οποιο ειναι απο πολυ γνωστο site και εχει αριστη σχεση μαζι τους, να του πουν τι γινετε... Λοιπον, το παλικαρι πηρε μπροστα μου τηλ και τους ρωτησε αν εχουν προβλημτα με διαρροες και τετοια, του απαντησαν οτι οι διαρροες που γινονται με αποτελεσμα να πλημμυριζει η βαση η το airflow της βασης τελος παντων, οφειλονται στην μη σωστη λειτουργια γεμισης υγρου απο τον χρηστη, δλδ? οταν ανοιγουμε για να γεμισουμε, πρεπει οι τρυπες εισαγωγης αερα της βασης να ειναι τελειος κλειστες... η διαδικασια ειναι απλη οταν θελουμε να γεμισουμε τον τριτον

1. Κλεινουμε τελειος τις τρυπες εισαγωγης αερα της βασης.
2. τραβαμε το ντριπ τιπ και την πανω βαση εισαγωγης αερα(η καπακι, οπως θελετε πειτε το)
3. γυρναμε τη ροδελα στη θεση γεμισματος για να ανοιξουν οι τρυπες εισαγωγης υγρου.
4. γεμιζουμε κανονικα
5. γυρναμε τη ροδελα στη θεση ατμισης για να κλεισουν οι τρυπες εισαγωγης υγρου.
6. βαζουμε το καπακι με την εισαγωγη αερα και το ντιπ τριπ στη θεση του
7. ανοιγουμε την εισαγωγη αερα της βασης στο επιθυμυτο σημειο
8. ατμιζουμε.

Νομιζω ειμουν κατατοπιστικοτατος, ακολουθωντας λοιπον λενε αυτα τα βηματα δεν θα εχουμε καθολου διαρροες και θα εχουμε ενα απολαυστικο ατμισμα.... :tongue_smilie: :D
δεν ξερω παιδια ετσι ειπαν οι τυποι ετσι σας λεω, δοκιμαστε οσοι εχετε τετοιο προβλημα και πειτε μας να ξερουμε και εμεις αν ειναι να τον αγορασουμε η οχι, αντε γιατι δεν μπορω αλλο θελω αναβαθμισηηηηη και δεν ξερω τι να παρω

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

ωχ τα αλλα γιατι δεν τα εγραψε???
 τελος παντων, αμεσως αφου γεμισουμε κλεινουμε τις τρυπες εισαγωγης υγρου και βαζουμε τα καπακια, μετα ανοιγουμε την εισαγωγη αερα της βασης στο επιθυμητο σημειο και ατμιζουμε...

Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Όταν ποστάρετε το μήνυμά σας και παρατηρείτε ότι όλο ή μέρος του είναι "ψείρες", κάνετε τροποποίηση, επιλέγετε το κείμενο που φαίνεται μικρό και πατάτε "αφαίρεση μορφοποίησης", το δεύτερο από δεξιά πλήκτρο πάνω από τις "φατσούλες".
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2015, 19:25 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 28, 2015, 13:30 »
Εγω μεχρι στιγμης στα 20ml + οταν γεμιζω παντα απο πανω ποτε δεν κλεινω το airflow στην βαση.
Διαρροες δεν εχω ομως

Sent from Note 4

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351905 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104830 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96606 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321864 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602570 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3233 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610141 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155180 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162261 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4531 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias