Λοιπόν θα παραθέσω την δική μου ατμιστική εμπειρία με τον τρίτωνα γιατί διάβασα ορισμένα πράματα που ίσως παραπλανήσουν συνατμιστές που ενδιαφέρονται για την αγορά του.
Θετικά
-Έχω κάνει σχεδόν 50 ml με τον τρίτωνα, άριστη γεύση και χτύπημα, σαφώς ανώτερη ατμιστική εμπειρία από ναυτίλο. Λογικό καθώς τα υλικά των αντιστάσεων διαφέρουν.
-Καμμία διαρροή μέχρι στιγμής.
-Πανεύκολο γέμισμα.
Αρνητικά
-Αντοχή αντιστάσεων, έτυχε να μου καεί αντίσταση στα πρώτα 5-6 ml, δεν παίζω πάνω από 12watt με τις 1.8Ω. Ίσως να είναι λόγω υγρού αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ.
-Μαζεύει εύκολα υγρό στο airflow του drip tip παρόλο που το έχω κλειστό.
-Το ίδιο με το παραπάνω συμβαίνει και στο airflow της βάσης.
Αναμένω το RTA ώστε να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.
Γεια σας και απο μενα, φιλε Κικας αναφερεις οτι εχει καλυτερο χτυπημα απ τον ναυτιλο και μου φαινετε λογικο, η γευση ομως ειναι οντως ανωτερη απ του ναυτιλου??? δλδ εχεις και τον ναυτιλο στα χερια σου και βλεπεις την διαφορα η απλα τον εχεις δοκιμασει στο παρελθον και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
και κατι αλλο σε σχεση με τις διαρροες, πηγα στο καταστημα της περιοχης μου οπου εφερε σημερα το πρωι τους τριτον, πραγματικα εντυπωσιακος και στιβαρος... του ειπα του παιδιου για τα προβληματα η τυχον ελαττωματα που μπορει να εχουν και μου λεει θα παρει τηλ τα παιδια οπου τους προμηθευεται, το οποιο ειναι απο πολυ γνωστο site και εχει αριστη σχεση μαζι τους, να του πουν τι γινετε... Λοιπον, το παλικαρι πηρε μπροστα μου τηλ και τους ρωτησε αν εχουν προβλημτα με διαρροες και τετοια, του απαντησαν οτι οι διαρροες που γινονται με αποτελεσμα να πλημμυριζει η βαση η το airflow της βασης τελος παντων, οφειλονται στην μη σωστη λειτουργια γεμισης υγρου απο τον χρηστη, δλδ? οταν ανοιγουμε για να γεμισουμε, πρεπει οι τρυπες εισαγωγης αερα της βασης να ειναι τελειος κλειστες... η διαδικασια ειναι απλη οταν θελουμε να γεμισουμε τον τριτον
1. Κλεινουμε τελειος τις τρυπες εισαγωγης αερα της βασης.
2. τραβαμε το ντριπ τιπ και την πανω βαση εισαγωγης αερα(η καπακι, οπως θελετε πειτε το)
3. γυρναμε τη ροδελα στη θεση γεμισματος για να ανοιξουν οι τρυπες εισαγωγης υγρου.
4. γεμιζουμε κανονικα
5. γυρναμε τη ροδελα στη θεση ατμισης για να κλεισουν οι τρυπες εισαγωγης υγρου.
6. βαζουμε το καπακι με την εισαγωγη αερα και το ντιπ τριπ στη θεση του
7. ανοιγουμε την εισαγωγη αερα της βασης στο επιθυμυτο σημειο
8. ατμιζουμε.
Νομιζω ειμουν κατατοπιστικοτατος, ακολουθωντας λοιπον λενε αυτα τα βηματα δεν θα εχουμε καθολου διαρροες και θα εχουμε ενα απολαυστικο ατμισμα.... δεν ξερω παιδια ετσι ειπαν οι τυποι ετσι σας λεω, δοκιμαστε οσοι εχετε τετοιο προβλημα και πειτε μας να ξερουμε και εμεις αν ειναι να τον αγορασουμε η οχι, αντε γιατι δεν μπορω αλλο θελω αναβαθμισηηηηη και δεν ξερω τι να παρω
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
ωχ τα αλλα γιατι δεν τα εγραψε???
τελος παντων, αμεσως αφου γεμισουμε κλεινουμε τις τρυπες εισαγωγης υγρου και βαζουμε τα καπακια, μετα ανοιγουμε την εισαγωγη αερα της βασης στο επιθυμητο σημειο και ατμιζουμε...
Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Όταν ποστάρετε το μήνυμά σας και παρατηρείτε ότι όλο ή μέρος του είναι "ψείρες", κάνετε τροποποίηση, επιλέγετε το κείμενο που φαίνεται μικρό και πατάτε "αφαίρεση μορφοποίησης", το δεύτερο από δεξιά πλήκτρο πάνω από τις "φατσούλες".