vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

135 επισκέπτες, 7 χρήστες
Mulder, Doubt, camber, KORG N364, thanos1071, sv8swi, vougiouklakis

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #270 στις: Αυγούστου 25, 2015, 15:12 »
Τελικά μίλησα με τους Άγγλους και το στέλνω πίσω.

(καλά να πάθω, δεν ήθελα να περιμένω να στοκάρει ελληνικό κατάστημα :)) )

Σε γενικές γραμμές κάποια πρώτα σχόλια για το άτμισμα με τις αντιστάσεις Ni-200 της Vaporshark, αν και άτμισα πολύ λίγο, γύρω στα 8ml, οπότε ίσως οι παρατηρήσεις μου να είναι άτοπες):

Στα 25J/250C (στις ίδιες ρυθμίσεις που ατμίζω με τον Subtank) που είπα να δοκιμάσω αρχικά το αποτέλεσμα ήταν επιεικώς υποτονικό. Το ίδιο πάνω-κάτω που παίρνω με τον Subtank στα... 15J. Από τα 35J και επάνω είχα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, στα 40J απλά πυροβολούσε, στα 50J ο ατμός με έκαιγε και έπρεπε να ανοίξω και την εισαγωγή αέρα στο επιστόμιο.

Το δικό μου «sweetspot» το βρήκα στα 40J/220-250C.

Ενδιαφέρον το ότι με την εισαγωγή αέρα σχεδόν τελείως κλειστή καθώς και με ένα πιο στενό drip tip μπορούσα άνετα να κάνω τσιγαρίσια τζούρα. Βέβαια το επιστόμιο ανεβάζει θερμοκρασία αμέσως.  :respect:

Αρκετά σπαστικό το ότι στο βίδωμα και το ξεβίδωμα καταλάθος άλλαζα συνέχεια τόσο την εισαγωγή αέρα όσο και τη ρύθμιση Vape/Fill. Συνήθεια φαντάζομαι  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #271 στις: Αυγούστου 25, 2015, 22:47 »
Και εγω απο διαρροες μηδεν!
Και παρα πολυ αερατος.ισως παραπανω και απο τις Αντλαντιδες.
Αυτο που μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση ειναι ειναι η κεφαλη 0.4.
Σε χρηση πιπιλας δεν βγαζεις 20 λεπτο.

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #272 στις: Αυγούστου 25, 2015, 22:55 »
Αλεξ που να δεις με την 0.3 τι κατανάλωση παιζει.

Αποσυνδεδεμένος nikos109

• *
  • 8
« Απάντηση #273 στις: Αυγούστου 26, 2015, 07:49 »
τον πηρα με την 1.8 καλως ειναι αλλα με την 0.4 ζεματαη αλλα ειναι για πνευμονηκες η 1.8 μου κανη αλλα θελη κ καμια 20 κ βατ για να ειναι απολαυστικος μαλλον  εκει καπως ΕΑΝ ΞΕΡΗ εαν ξερη κανενας πιες αλλες αντιστασης του τεριαζουν απο 1 ωμ κ πανω βρε παιδια

Αποσυνδεδεμένος Mikevet1984

• **
  • 125
« Απάντηση #274 στις: Αυγούστου 27, 2015, 12:57 »
Γνωρίζει κανείς αν ο χώρος μέσα στο πλαίσιο του επισκευάσιμης κεφαλής φτάνει για να στρίψει καποιος σύρμα με πολλές σπείρες για μεγάλη αντίσταση και περισσότερο άρωμα με στοματική τζούρα? Η μόνο λίγες σπείρες για πνευμονικές τζούρες?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2015, 13:02 από Mikevet1984 »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #275 στις: Αυγούστου 27, 2015, 13:14 »
Μια κάπως περίεργη ερώτηση:

Υπάρχει κανένας κάτοχος του Τρίτωνα κάπου στα νότια προάστια; Θέλω να δοκιμάσω αν στον δικό μου (με τις διαρροές) έχει πρόβλημα ο ίδιος ο μηχανισμός που ανοιγοκλείνει τις τρύπες εισαγωγής υγρού ώστε αν χρειαστεί να μην τον στείλω πίσω Αγγλία και απλά να πάρω ένα ανταλλακτικό τανκάκι. Απλά δεν θέλω να τα σκάσω τζάμπα και έλεγα μήπως μπορεί κανένας να προσφέρει το τανκάκι του για λίγη ώρα  :))

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 27, 2015, 13:21 »
φιλε ακπε  γλυφαδα και εχο τριτονα αν σε ενδιαφερει

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Γνωρίζει κανείς αν ο χώρος μέσα στο πλαίσιο του επισκευάσιμης κεφαλής φτάνει για να στρίψει καποιος σύρμα με πολλές σπείρες για μεγάλη αντίσταση και περισσότερο άρωμα με στοματική τζούρα? Η μόνο λίγες σπείρες για πνευμονικές τζούρες?
Παρ οτι δεν εχω καταφερει να βγαλω ακομα σωστη αντισταση (και ουτε προκειται νομιζω να ασχοληθω παραπανω ) πρεπει να χωραει 8-9 σπυρες με 0.32 εγω εκανα 6 και ειχε χορο ακομα

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 27, 2015, 14:24 »
Μια κάπως περίεργη ερώτηση:

Υπάρχει κανένας κάτοχος του Τρίτωνα κάπου στα νότια προάστια; Θέλω να δοκιμάσω αν στον δικό μου (με τις διαρροές) έχει πρόβλημα ο ίδιος ο μηχανισμός που ανοιγοκλείνει τις τρύπες εισαγωγής υγρού ώστε αν χρειαστεί να μην τον στείλω πίσω Αγγλία και απλά να πάρω ένα ανταλλακτικό τανκάκι. Απλά δεν θέλω να τα σκάσω τζάμπα και έλεγα μήπως μπορεί κανένας να προσφέρει το τανκάκι του για λίγη ώρα  :))

Καρεα-ηλιουπολη-παγκρατι αν ειναι στειλε πμ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:26 »
Γεια σας παιδια, τι γινετε με τον τριτον, τον περιμενα πως και πως να τον αγορασω και τωρα με αυτα που διαβαζω για τις διαρροες κολλαω λιγο, ειναι σιγουρα καθαρα λαθος εργοστασιου οι διαρροες , ειναι λογικο σαν νεο προιον να βγαλει κουσουρια, αλλα και 4 στους 10 να ειναι προβληματικοι ειναι μεγαλο ποσοστο νομιζω.... τι κανω λοιπον τωρα; τον αγοραζω και αν ειμαι κολοφαρδος ολα καλα; η περιμενω να βγαλει την επομενη παρτιδα το εργοστασιο που θα ειναι πιο βελτιωμενη; φυσικα αυτο θα γινει σε πανω απο μηνα αφου τελειωσουν ολα τα αποθεματα απο την πρωτη... δεν ξερω κολλαω λιγο, ενα 50ρικο ειναι πολλα λεφτα, να αγορασω κανεναν μινι ναυτιλους να τελειωνω....; να πω πως εδω και 2 χρονια ειμαι ετχαριστημενος με τους ασπιρε τους μικρους και ηθελα να κανω μια αναβαθμιση να παω σε κατι μεγαλυτερο...

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:33 »
Προσωπικά θα σου πρότεινα αυτό που είπα σε φίλο πριν λίγο καιρό όταν πρωτοδιάβασα για διαρροές (και που βέβαια δεν τήρησα ο ίδιος  :wall: )

Είτε περιμένεις να βγει κάποια δεύτερη έκδοση με διορθωμένο το οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν αυτοί που παρουσιάσουν διαρροές, είτε αγοράζεις έναν μεταχειρισμένο αφού συννενοηθείς με τον πωλητή και σιγουρευτείς ότι αυτός που δίνει δεν έχει διαρροές  :thumpup:

• *
  • 91
« Απάντηση #280 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:35 »
Αν και υπαρχει λυση αν σου βγει προβληματικος, αγοραζεις το ανταλλακτικο ανοξειδωτο τανκακι που βγαζει για τον τριτον με 13€ και πιστευω πως καθαρισες, εκτος και αν εισαι τοσο κολοφαρδος και σου βγει και αυτο προβληματικο με διαρροες...

Και θα δεχθει ο πωλητης να ανοιξει την συσκευασια και να κανει δοκιμη για διαρροες; κανονικα πρεπει για να ξερει και αυτος να τον στειλει πισω, αλλα θα το κανει;

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #281 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:39 »
Στρατηλάτη αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω :) Αλλά δεν βρίσκω πουθενά εδώ ανταλλακτικό τανκάκι, όχι το τρυπητό σαν της φωτογραφίας, το απλό. Μίλησα με replacesmoke και μου είπανε θα φέρουνε σύντομα, όποιος έχει διαρροές μπορεί να πάει από το κατάστημα μόλις έρθουν να δοκιμάσει.

• *
  • 91
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:43 »
Στο replacesmoke που ειδα γιατι απο κει παραγγελνω και εγω τα παντα και το καταστημα επισης που εχουμε εδω στο νησι προμηθευεται απο κει τα προιοντα του, δειχνει να εχει διαθεσιμο ανοξειδωτο τανκακι, για μπες ξανα και δες... ετσι γραφει τουλαχιστον στο site

Α σορι λαθος, ειπες δεν θελεις το τρυπιτο αλλα το απλο, γραψε λαθος...

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:47 »
Ναι, εννοούσα δεν έχουν ακόμα το «κανονικό» (αυτό με το οποίο έρχεται ο ατμοποιητής) σε περίπτωση που σε κάποιον δεν αρέσει το hollowed  ;)

• *
  • 91
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 27, 2015, 15:51 »
Κατι αλλο, η 1.8 του τριτον κουμπονει κανονικά στον ατλαντης τον απλο;;; αν ναι μαλλον κατι τετοιο 8α κανω, θελω γευση και λιγο πιο πολυ ντουμανι με χτυπημα γιαυτο ηθελα τον τριτον, επειδη εχει μεγαλη σε μεγεθος αντισταση... πιστευω πως αν γινετε αυτο που ειπα με τον ατλαντης να με καλυψει στο θεμα γευση ντουμανι και χτυπημα... δεν ξερω το εχει δοκιμασει κανεις; βγαινει και πολυ πιο φθηνα νομιζω...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351840 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104766 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96578 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602554 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11793 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3223 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610112 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155150 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162238 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4517 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias