vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

204 επισκέπτες, 3 χρήστες
bloodlessz, thanos1071, Ducati.Jimakos

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 01, 2015, 01:18 »
Αγόρασα και δεύτερο αλλά έπεσα σε ελατωματική αντίσταση, μου έβγαζε συνεχώς καμένο λες και δεν πότιζε υγρό παρά του ότι το άφησα 10 λεπτά αφού το γέμισα και ξεκίνησα από τα 11 watt. Οταν την άλλαξα την αντίσταση διορθώθηκε αλλά δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου η μυρωδιά του καμένου δεν έφυγε ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 01, 2015, 17:33 »
Τον τσίμπησα κι εγώ χθες μαζί με 2 έξτρα 1.8 ohm αντιστάσεις. Έχω μια ερώτηση. Είχε κανείς πρόβλημα με leak? Μετά το γέμισμα μου έκανε και τις 2 φορές leak στην κάτω τρύπα εισαγωγής. Όταν το γεμίζουμε την εισαγωγή αέρα έχει διαφορά αν την έχουμε κλειστή ή ανοικτή; Γιατί έγώ την είχα κλείσει από συνήθεια με αυτούς που γεμίζουμε ανάποδα.

Αποσυνδεδεμένος Mikevet1984

• **
  • 125
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 01, 2015, 18:19 »
Σήμερα δοκίμασα τον Τρίτωνα με μπαταρία subΩ της aspire, και ενώ με την κεφαλή 0,4 οι τζούρες ήταν τέλειες και στρωτές με την 1,8 δεν δουλευει καθόλου. Πολύ λίγο ατμό....και αυτον με μπουρμπουλήθρες. Μήπως χρειαζεται κάποιο mod για να δουλέψει καλά η κεφαλή με 1.8 Ωhm αντίσταση?

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 01, 2015, 23:44 »
Παιδιά, απογοήτευση από τον Triton. Παίρνει υγρό κάτω από την αντίσταση. Εκεί που συνδέεται η αντίσταση με τον πόλο. Χθες δούλεψε κανονικά. Αντικατέστησα και την κεφαλή με καινούρια πάλι τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρόκειται για ελαττωματικό προιόν;

Edit: Αναφέρομαι στις 1.8 κεφαλές
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2015, 00:16 από tsabasid »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #124 στις: Αυγούστου 01, 2015, 23:49 »
Άσχετη ερώτηση, από... ήχο πως πάει; Εννοώ με φουλ ανοιχτή την εισαγωγή ακούγεται όπως πχ ο subtank η είναι πιο διακριτικός;

Sent from my ViperOne powered HTC One M7

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #125 στις: Αυγούστου 02, 2015, 00:03 »
Τον χρησιμοποιώ με την εισαγωγή έλαχιστα ανοιχτή και δεν κάνει θόρυβο, ενω ο ατμοποιητης ELEAF GS AIR είναι πολύ πιο θορυβώδης

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #126 στις: Αυγούστου 02, 2015, 00:13 »
Στα χερια μου ο τριτονακος απο χθες το μεσημερακι αγορασμενος απο vape-spot,ποιοτικα ειναι εξαιρετικος,σου δινει την αισθηση οτι κρατας κατι πολυ στιβαρο στα χερια σου.Δουλευω μονο την 0,3 κεφαλη μεχρι στιγμης (το istick 50w μου την διαβαζει 0,4 ενω το ipv v4 την διαβαζει 0,36)Ξεκινησα απο τα 20watt ατμος 0,Στα 30watt ελαχιστα πραγματα,στα 35 αρχιζει να αποδιδει καπως καλυτερα ενω το sweet spot μου ειναι τα 45watt..μεχρι τα 60watt που τον δουλεψα καμμενο δεν πηρα(υγρο umami sin cookie 70/30vg/pg) dry hit δεν εχω παρει ακομα,ουτε μπουρμπουληθρες ουτε τιποτα,πολυ καλη γευση και πολυ ντουμανι,η τρυπες αερα πολυ καλες και για ολα τα γουστα.Τα αρνητικα του ειναι οτι ο τριτονακος ΖΕΜΑΤΑΕΙ μετα απο 2-3 συνεχομενες τζουρες,μεγαλη καταναλωση υγρου και οτι δεν βγαινει το τανκ.Γενικα μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης,θα δοκιμασω και την 1.8 κεφαλη να δω πως τα παει.Λιγο off topic τωρα καποιος που εχει δοκιμασει και τις 0.3 της ατλαντιδας μπορει να μου πει ποιες κεφαλες ειναι καλυτερες;

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #127 στις: Αυγούστου 02, 2015, 00:56 »
Παιδιά, απογοήτευση από τον Triton. Παίρνει υγρό κάτω από την αντίσταση. Εκεί που συνδέεται η αντίσταση με τον πόλο. Χθες δούλεψε κανονικά. Αντικατέστησα και την κεφαλή με καινούρια πάλι τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρόκειται για ελαττωματικό προιόν;

Edit: Αναφέρομαι στις 1.8 κεφαλές

Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο, καθάρισμα, λύσιμο/δέσιμο κλπ εντοπίστηκε η αιτία. Το τανκάκι χάνει υγρά προς το εσωτερικό. Ενώ το είχα καθαρίσει/στεγνώσει όλο πήγα να κάνω γέμισμα χωρίς να έχω κουμπωμένη τη βάση αυτή τη φορά, μόνο το τανκάκι. Ξαφνικά, βλεπω αρχίζει να στάζει υγρό κάτω. Το έχω εντοπίσει μάλλον σε κάποια από τις τρύπες που συμμετέχουν στο μηχανισμό άνοιξε/κλείσε για το γέμισμα από πάνω.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε η καμινάδα κολυμπαει στο υγρό.

Εγώ μένω επαρχία και το πήρα μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας από κατάστημα στην Αθήνα. Πιστεύετε δικαιούμαι πλήρη αντικατάσταση;

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 02, 2015, 00:59 »
Και βεβαια αφού ειναι ελατωματικό; Ειναι γνήσιο το έψαξες καθολου στην Aspire με τον κωδικο που βρίσκεις αφού ξύνεις την ετικέτα στο κουτί;

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #129 στις: Αυγούστου 02, 2015, 01:02 »
Ναι Λάμπρο, το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις το παρέλαβα, αυθεντικό είναι.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 02, 2015, 17:12 »
Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο, καθάρισμα, λύσιμο/δέσιμο κλπ εντοπίστηκε η αιτία. Το τανκάκι χάνει υγρά προς το εσωτερικό. Ενώ το είχα καθαρίσει/στεγνώσει όλο πήγα να κάνω γέμισμα χωρίς να έχω κουμπωμένη τη βάση αυτή τη φορά, μόνο το τανκάκι. Ξαφνικά, βλεπω αρχίζει να στάζει υγρό κάτω. Το έχω εντοπίσει μάλλον σε κάποια από τις τρύπες που συμμετέχουν στο μηχανισμό άνοιξε/κλείσε για το γέμισμα από πάνω.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε η καμινάδα κολυμπαει στο υγρό.

Εγώ μένω επαρχία και το πήρα μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας από κατάστημα στην Αθήνα. Πιστεύετε δικαιούμαι πλήρη αντικατάσταση;

Εχω δει απο φιλο που τον εχει οτι οταν γυρισει το δαχτυλιδι στη θεση της σταγονας για να γεμισει με υγρο το τανκ,δεν πεφτει ουτε σταγονα απο το κατω μερος αν βγαλει την βαση γιατι ο μηχανισμος δεν επιτρεπει να φυγει το υγρο απο το τανκ προς τα κατω δηλαδη προς την αντισταση...Κανονικα θα φυγει το υγρο προς τα κατω μονο αν ξεβιδωσουμε την βαση και το δαχτυλιδι το εχουμε στη θεση της φατσουλας δηλαδη στη θεση ατμισματος..Αν καταλαβα σωστα απο τα λεγομενα σου,εχοντας στη θεση της σταγονας και χωρις την βαση απο κατω κουμπωμενη σου φευγει υγρο οποτε και προφανως εχεις πεσει σε ελαττωματικο εσωτερικο μηχανισμο...Η αντικατασταση θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη σε αυτη την περιπτωση :yes:

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 02, 2015, 17:19 »
Ακριβώς έτσι είναι imjp. Αρχικά φυσικά δε μπορούσα να καταλάβω τί γίνεται διότι δεν είχα κάνει γέμισμα χωρίς τη βάση. Θεωρούσα όπως συμβαίνει συνήθως ότι πρόκειται για προβληματική κεφαλή. Είχα δει και υγρά όπως ανέφερα εκεί που κάνει επαφή η αντίσταση με τον πόλο. Θεώρησα ότι έμπαζε από τα πλαινά η κεφαλή αλλά που να φανταστώ ότι αυτό έκανε λουτρό από πάνω κανονικά.  Θα μιλήσω αύριο πρωί με το μαγαζί που το αγόρασα και ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα.

Επίσης, κάνοντας δοκιμές με νερό, η διαρροή αρχίζει όταν γεμίσει από τη μέση και πάνω. Για 1 ml δηλαδή είναι καλά, δε στάζει.

• **
  • 125
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 03, 2015, 00:37 »
Παιδια η κεφαλή 1.8 μου φαινεται μαπα. Δεν βγαζει καθόλου ατμό μονο μπουρμπουλήθρες και ειναι τρομερά σφιχτή η τζούρα.... Ο απλοικός K1 ατμοποιητής για αρχάριους ποιο καλό ατμό και απροβληματισμο έβγαζε σε σχεση με την 1.8 του Τρίτωνα. Σαν να μου φαινεται ότι η αρχική χαρά θα μετατραπεί σε απογοήτευση για την απόκτηση του Τρίτωνα.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #133 στις: Αυγούστου 03, 2015, 00:41 »
Στα ποσα watt τον έχεις;

• **
  • 125
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 03, 2015, 00:49 »
Στην SubΩ μπαταρία της aspire. Δεν ξερω πόσα watt βγάζει. Λες Λαμπρο να φταίει αυτό? Με την 0.4Ωhm κεφαλή το άτμισμα είναι τελειο και με γευση για όσους τους αρέσουν οι πνευμονικες τζούρες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351445 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96354 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321519 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602339 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609873 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias