Εχω δει απο φιλο που τον εχει οτι οταν γυρισει το δαχτυλιδι στη θεση της σταγονας για να γεμισει με υγρο το τανκ,δεν πεφτει ουτε σταγονα απο το κατω μερος αν βγαλει την βαση γιατι ο μηχανισμος δεν επιτρεπει να φυγει το υγρο απο το τανκ προς τα κατω δηλαδη προς την αντισταση...Κανονικα θα φυγει το υγρο προς τα κατω μονο αν ξεβιδωσουμε την βαση και το δαχτυλιδι το εχουμε στη θεση της φατσουλας δηλαδη στη θεση ατμισματος..Αν καταλαβα σωστα απο τα λεγομενα σου,εχοντας στη θεση της σταγονας και χωρις την βαση απο κατω κουμπωμενη σου φευγει υγρο οποτε και προφανως εχεις πεσει σε ελαττωματικο εσωτερικο μηχανισμο...Η αντικατασταση θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη σε αυτη την περιπτωση
Λοιπόν παίδες είχαμε εξελίξεις στο θέμα με τη διαρροή. Δευτέρα πρωί παίρνω τηλέφωνο στο μαγαζί. Του εξηγώ τι έγινε. Εξ'αρχής ήταν λίγο επιθετικός, μου λέει οι aspire δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα κλπ κλπ. Του λέω ότι το έκανα 6-7 φορές για επιβεβαιώση πριν τον πάρω τηλέφωνο. Συμφωνήσαμε να του το στείλω και αν όντως έβλεπε το πρόβλημα θα μου το άλλαζε, αλλιώς θα μου το επέστρεφε με δικά μου έξοδα.
Τρίτη πρωί αφού το παρέλαβε με παίρνει και μου λέει κανένα πρόβλημα δεν έχει. Μα του λέω, "το γεμίσατε μέχρι πάνω;" Όχι φυσικά λέει, κάτω από τις πλαϊνές τις τρύπες. Μα εκεί δεν έχει πρόβλημα του λέω. Από τη μέση και πάνω είναι. "Μα λέει αν το πάω πάνω από τις τρύπες φυσικά και θα τρέξει" μου απαντάει.
Του εξηγώ ότι με το ματσούκι που ανοίγει τις πάνω τρύπες κλείνει ταυτόχρονα και τις κάτω οι οποίες πρέπει κανονικά να είναι στεγανές. Ούτε που είχε πάρει πρέφα περί τίνος πρόκειται, ούτε που κατάλαβε το μηχανισμό κατά πάσα πιθανότητα. Μιλούσαμε κανένα 15 λεπτο εγώ να επιμένω ότι έχει πρόβλημα και αυτός πως δεν έχει αρνούμενος!!!!! να γεμίσει παραπάνω από το μισό. Εν τέλει του λέω:
"Κοιτάξτε, δεν έχω σκοπό να σας κοροιδέψω, για αυτό και σας το στειλα. Πριν απευθυνθώ σε σας εξάντλησα όλες τις επιλογές. Άλλαξα κεφαλές, ρώτησα άλλους χρήστες, ρώτησα σε φόρουμ...." Με το που άκουσε φόρουμ τα πήρε στο κρανίο. Μου λέει: "Μάλιστα, ειπες τη μαγική λέξη, φόρουμ. Επειδή δε μπορώ να ασχολούμαι, δε θα στο αντικαταστήσω, θα σου δώσω τα χρήματα πίσω και αποκτησε το από αλλού αν θες."
Όπως και έγινε τελικά, μου έκανε επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο ρε παιδιά, με τσάντισε διότι δεν είχα σκοπό να εκβιάσω ή οτιδήποτε και δεν ανέφερα τίποτα σχετικό. Απλά του είπα ότι έχω ψάξει σε φόρουμ. Μια απλή αντικατάσταση προσπαθούσα να κάνω. Με το που κατάλαβε ότι είμαι χρήστης φόρουμ και πιθανόν να κακολογούσα το μαγαζί του κατευθείαν να το λήξει το θέμα με ιδιαίτερη αγένεια μάλιστα. Εντάξει τα λεφτά τα πήρα πίσω, αλλά τέτοια αντιμετώπιση μου έκανε εντύπωση, και αρχικά με έκανε να αισθανθώ και λίγο άσχημα. Λες και ένας κινέζικος ατμοποιητής δε μπορεί να έχει αστοχία υλικού.
Τώρα, για ηρεμία μυαλού δική μου: Το έχετε δοκιμάσει να κάνετε γέμισμα σχεδόν μέχρι πάνω χωρίς τη βάση; Έχετε δει καμιά διαρροή;
Συγγνώμη για το σεντόνι.