vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

152 επισκέπτες, 4 χρήστες
Ducati.Jimakos, chkontog, johnath, bloodlessz

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #150 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:12 »
πιστευω οτι με λιγα watts δεν εξατμιζεται καλά το υγρο κι ετσι αφηνει περισσοτερα καταλοιπα στην αντισταση και πιθανως να μπουκωνει γρηγοροτερα και το βαμβακι...λεω εγω τωρα...δοκιμασε το...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #151 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:22 »
Δημήτρη με ποιο υγρό; Εμένα η 1,8Ω με Primo Verde της T Juice μου κράτησε για 20ml στα 11W. Αυξάνοντας τα watts αυξάνεται ή μειώνεται η αντοχή;

Καλησπερα Πετρο..Σου εχω ξαναπαντησει στην ερωτηση που κανεις :) Οσο ανεβαινεις σε watt-volt,τοσο μειωνεις την διαρκεια ζωης των κεφαλων..Αν και μεχρι τα 20 watt και αναλογα το υγρο μπορει να μην βγαλει καμενο,τα προτεινομενα watt απο την Aspire (10-13) ειναι μια χαρα :yes: Οσον αφορα τωρα την γενικη διαρκεια ζωης των κεφαλων 1.8 του Triton,θα ελεγα πως μετα απο χρηση και 2ης κεφαλης,ειναι μετρια (Χειροτερη νομιζω απο αυτη των 1.8 BVC των ναυτιλων)..Το θεμα με την μη σταθερη αποδοση των 1.8 κεφαλων του Triton ειναι δεδομενο καθως οι ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ η ακομα και η ΥΠΟΨΙΑ μπουρμουληθρων την στιγμη της τζουρας ΦΩΝΑΞΑΝ ΠΑΡΟΝ και στην 2η αυτη κεφαλη που χρησιμοποιω τωρα..Οποτε το συμπερασμα μου για τις 1.8 κεφαλες του Triton ειναι οτι αποδιδουν γενικα ΜΕΤΡΙΑ εχοντας πολυ καλη αποδοση της γευσης,ΑΛΛΑ εμφανιση μπουρμουληθρων και τζουρα οχι τοσο απολαυστικη οσο την σφιχτη τζουρα ενος ναυτιλου...

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:26 »
Καλησπέρα Αντώνη, ναι το θυμάμαι πως μου έχεις απαντήσει ξανά. Εκεί παίζω τώρα, στα 12-13W σε όλους τους ατμοποιητές μου και στον Τρίτωνα. Ευχαριστώ άλλη μια φορά για την ενημέρωση  :thumpup:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Οι μπουρμπουλήθρες τι ακριβώς σημαίνουν;

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:34 »
Κανενα προβλημα Πετρο :) Γενικα οι 1.8 κεφαλες του Triton βγηκαν για ενα και μονο λογο..Για να καλυψουν αυτους που θελουν απολαυστικη και σφιχτη τζουρα και δυστυχως κατα την γνωμη μου δεν το καταφερνουν και τοσο καλα αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...Εως τωρα ελεγα πως θα τον παρω τον Triton για 2 λογους..1)Για το γεμισμα απο πανω και 2)για τις 1.8 κεφαλες που εχει ωστε να απολαμβανω και οποτε μου ερθει,ΣΦΙΧΤΗ ΤΖΟΥΡΑ..Ε τωρα λοιπον θα τον παρω μονο για ενα λογο αυτον του γεμισματος απο πανω

Οι μπουρμουληθρες ειναι συνηθως δειγμα κακης ατμοποιησης (Λιγα watt-volt οποτε και το υγρο δεν ατμοποιειται οπως πρεπει η ακομα και δειγμα κακων-ελαττωματικων κεφαλων)..Μπορει φυσικα και οι κεφαλες που εμφανιζουν μπουρμουληθρες να μην το εχουν γενικοτερα με συγκεκριμενα υγρα και με καποια υγρα να κανουν μπουρμπουληθρες ενω με αλλα υγρα οχι

• 863
« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:37 »
Εγώ περιμένω να δοκιμάσω το επισκευάσιμο κομμάτι του. Το περιμένω μέχρι τέλος του μήνα. Εκεί έχω σκοπό να φτιάχνω αντιστάσεις μεταξύ 1,3Ω-1,8Ω. Ίσως το επισκευάσιμο να έχει καλύτερη απόδοση. Για το γέμισμα δεν το συζητώ, μεγάλο πλεονέκτημα.

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:38 »
Σημερα δοκιμασα και την 1.8,δεν μου αρεσε καθολου η αισθηση τις τζουρας αλλα ουτε και το ντουμανι.Παραδοξος το στικακι το 50αρι μου την διαβαζε 2.1 και το δουλευα στα 15-17βαττ,αποψη μου αν με ρωτουσε ενας νεος ατμιστης αν πρεπει να παρει τον τριτον και να τον δουλευει με την 1.8 θα τον απετρεπα.Για την 0.4 τωρα παει τρενο,εξαιρετικη αποδοση σε ντουμανι-γευση στα 45-50βαττ που παιζω.Υ.Γ.συμφωνω με τον καλαφαν στις εναλλαγες γευσεων,τα παει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:41 »
και μενα το istick 30w μου τη διαβαζει 2.1 ohm.

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:43 »
την 0.4 δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλά φαντάζομαι ότι ειναι μονο για πνευμονικές...σωστά;

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #158 στις: Αυγούστου 05, 2015, 21:45 »
ναι φιλε,δοκιμασα να κανω και τσιγαρισιες αλλα δεν..Καθαρα για πνευμονικες και τα παει εξαιρετικα.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #159 στις: Αυγούστου 05, 2015, 22:16 »

Εχω δει απο φιλο που τον εχει οτι οταν γυρισει το δαχτυλιδι στη θεση της σταγονας για να γεμισει με υγρο το τανκ,δεν πεφτει ουτε σταγονα απο το κατω μερος αν βγαλει την βαση γιατι ο μηχανισμος δεν επιτρεπει να φυγει το υγρο απο το τανκ προς τα κατω δηλαδη προς την αντισταση...Κανονικα θα φυγει το υγρο προς τα κατω μονο αν ξεβιδωσουμε την βαση και το δαχτυλιδι το εχουμε στη θεση της φατσουλας δηλαδη στη θεση ατμισματος..Αν καταλαβα σωστα απο τα λεγομενα σου,εχοντας στη θεση της σταγονας και χωρις την βαση απο κατω κουμπωμενη σου φευγει υγρο οποτε και προφανως εχεις πεσει σε ελαττωματικο εσωτερικο μηχανισμο...Η αντικατασταση θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη σε αυτη την περιπτωση :yes:

Λοιπόν παίδες είχαμε εξελίξεις στο θέμα με τη διαρροή.   Δευτέρα πρωί παίρνω τηλέφωνο στο μαγαζί. Του εξηγώ τι έγινε. Εξ'αρχής ήταν λίγο επιθετικός, μου λέει οι aspire δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα κλπ κλπ. Του λέω ότι το έκανα 6-7 φορές για επιβεβαιώση πριν τον πάρω τηλέφωνο. Συμφωνήσαμε να του το στείλω και αν όντως έβλεπε το πρόβλημα θα μου το άλλαζε, αλλιώς θα μου το επέστρεφε με δικά μου έξοδα.

Τρίτη πρωί αφού το παρέλαβε με παίρνει και μου λέει κανένα πρόβλημα δεν έχει. Μα του λέω, "το γεμίσατε μέχρι πάνω;" Όχι φυσικά λέει, κάτω από τις πλαϊνές τις τρύπες. Μα εκεί δεν έχει πρόβλημα του λέω. Από τη μέση και πάνω είναι. "Μα λέει αν το πάω πάνω από τις τρύπες φυσικά και θα τρέξει" μου απαντάει.

Του εξηγώ ότι με το ματσούκι που ανοίγει τις πάνω τρύπες κλείνει ταυτόχρονα και τις κάτω οι οποίες πρέπει κανονικά να είναι στεγανές.  Ούτε που είχε πάρει πρέφα περί τίνος πρόκειται, ούτε που κατάλαβε το μηχανισμό κατά πάσα πιθανότητα. Μιλούσαμε κανένα 15 λεπτο εγώ να επιμένω ότι έχει πρόβλημα και αυτός πως δεν έχει αρνούμενος!!!!! να γεμίσει παραπάνω από το μισό.  Εν τέλει του λέω:

"Κοιτάξτε, δεν έχω σκοπό να σας κοροιδέψω, για αυτό και σας το στειλα. Πριν απευθυνθώ σε σας εξάντλησα όλες τις επιλογές. Άλλαξα κεφαλές, ρώτησα άλλους χρήστες, ρώτησα σε φόρουμ...."  Με το που άκουσε φόρουμ τα πήρε στο κρανίο. Μου λέει:   "Μάλιστα, ειπες τη μαγική λέξη, φόρουμ. Επειδή δε μπορώ να ασχολούμαι, δε θα στο αντικαταστήσω, θα σου δώσω τα χρήματα πίσω και αποκτησε το από αλλού αν θες."

Όπως και έγινε τελικά, μου έκανε επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο ρε παιδιά, με τσάντισε διότι δεν είχα σκοπό να εκβιάσω ή οτιδήποτε και δεν ανέφερα τίποτα σχετικό. Απλά του είπα ότι έχω ψάξει σε φόρουμ. Μια απλή αντικατάσταση προσπαθούσα να κάνω. Με το που κατάλαβε ότι είμαι χρήστης φόρουμ και πιθανόν να κακολογούσα το μαγαζί του κατευθείαν να το λήξει το θέμα με ιδιαίτερη αγένεια μάλιστα. Εντάξει τα λεφτά τα πήρα πίσω, αλλά τέτοια αντιμετώπιση μου έκανε εντύπωση, και αρχικά με έκανε να αισθανθώ και λίγο άσχημα. Λες και ένας κινέζικος ατμοποιητής δε μπορεί να έχει αστοχία υλικού.

Τώρα, για ηρεμία μυαλού δική μου:  Το έχετε δοκιμάσει να κάνετε γέμισμα σχεδόν μέχρι πάνω χωρίς τη βάση; Έχετε δει καμιά διαρροή; 

Συγγνώμη για το σεντόνι.

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #160 στις: Αυγούστου 05, 2015, 22:23 »
κατσε να το κανω τωρα επιτοπου...

μολις τον γεμιςα χωρις τη βαςη...καμια διαροη...καθολου...

επσες σε μ@##κα μαγαζατορα φαινεται...

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2015, 11:46 από Cruiser79 »

• 863
« Απάντηση #161 στις: Αυγούστου 05, 2015, 22:31 »
Ούτε και στον δικό μου. Καμιά διαρροή.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #162 στις: Αυγούστου 05, 2015, 22:33 »
Ευχαριστώ πολύ. Απλά για να μην έχω τύψεις πως τον έβαλα και μέσα. Τα λεφτά τα πήρα πίσω βέβαια, οπότε δε ζημιώθηκα, απλά πήγε να με τρελάνει με τα καραγκιοζιλίκια του.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #163 στις: Αυγούστου 05, 2015, 22:53 »
Γενικα ειναι κατι σημαντικο που πρεπει να το γνωριζουν οι κατοχοι του Triton..Αν γεμιζουν το τανκ κανονικα απο πανω εχοντας στην θεση της σταγονας και χωρις να εχουν κουμπωμενη την βαση και πεσουν υγρα προς τα κατω,τοτε λογικα ο εσωτερικος μηχανισμος ειναι ελαττωματικος..

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #164 στις: Αυγούστου 06, 2015, 12:14 »
Από Παρασκευή κάτοχος του aspire triton. Πρώτη δοκιμή έγινε σήμερα με τις παρακάτω ρυθμίσεις:
-υγρό digbys-the ringmaster,
-1.8Ω κεφαλή
-11.5 watt
-mod-istick 30 watt

Θετικά
-ωραία γεύση,
-εύκολο γέμισμα
-στιβαρός ατμοποιητής

Αρνητικά
-πολύ αεράτη τζούρα για τα δικά μου γούστα
-μεγάλος σε μέγεθος ο ατμοποιητής, κάνει το istick να φαίνεται πύραυλος :)

Όσο αφορά το γέμισμα και τη διαρροή, δεν θεωρώ παράλογο να έχει μικρή διαρροή (εννοείται η ρύθμιση-δείκτης να είναι στην σταγόνα) καθώς δεν νομίζω να κλείνει αεροστεγώς. Όταν γεμίσω με πίεση τότε ναι, έχω μια μικρή διαρροή, αν γεμίσεω απαλά και σιγά σιγά τότε δεν έχω διαρροή. Το ίδιο θέμα έχω και στο joyetech egrip και νομίζω έχει να κάνει με την πίεση γενικώς. Να αναφέρω ότι δεν έχω συναντήσει το φαινόμενο με τις μπουρμπουλήθρες που ανέφεραν κάποια παιδιά.

Από την λίγη ώρα που τον χρησιμοποιώ φαίνεται να είναι ένας πολύ καλός ατμοποιητής όπου αποδίδει την γεύση του υγρού πολύ καλύτερα από πολλούς εργοστασιακούς. Έχω ήδη παραγγείλει και το rba του ώστε να ρίξω μια δοκιμή και σ'αυτό ώστε να αποφασίσω αν θα μείνω με τις 1.8Ω ή με το rba.

Υ.Γ Μια προσωπική σύγκριση όσο αφουρά την τζούρα με eleaf lemo 2 & subtank mini V1 & V2.
Ο aspire triton έχει σχεδόν την ίδια τζούρα με eleaf lemo 2 και subtank mini V1 αλλά o subtank V2 έχει πιο σφικτή τζούρα όταν είναι ρυθμισμένος στην μικρή τρύπα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351437 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104301 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96352 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321511 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602337 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3117 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609871 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias