vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

132 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #435 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 19:42 »
@zamc Όντως τότε φαίνεται να "πιέζεται". Θα δοκιμάσω τη δική σου προσέγγιση στο "κούμπωμα" - παίζει να δουλεύει.

Ακριβώς. Εγώ φαντάσου το παρατήρησα σε γέμισμα που δεν είδα διαρροή. Απλά παρατήρησα πως μόλις έβαλα το drip tip φάνηκε το ζόρισμα (σαν να πρεσαρίστηκε λίγο εκείνη τη στιγμή) και εμφάνισε τις μπουρμπουλίθρες στον πάτο. Δεν μου έτρεξε παρολα αυτα. Απλά σκέφτηκα πως αυτή μπορεί να είναι η αιτία που κάνει τις διαρροές όταν τις κάνει. Οπότε είπα την επόμενη να δοκιμάσω πρίν κουμπώσω το drip tip να τον γυρίσω ανάποδα πρίν το κουμπώσω. Και το έκανα, πάλι καταλαβαίνεις την πίεση που τρωει εκείνη την ώρα αλλα λογικά αγού στο πάνω μέρος (κάτω δηλαδή αφού το εχουμε ανάποδα) εκείνη τη στιγμή εχει κενο, λογικά δεν θα σου πετάξει υγρό αν είναι να σου πετάξει.

Φιλε zamc οι μπουρμουληθρες που λες μηπως ειναι οι φουσκαλιτσες που εμφανιζονται δειγμα δηλαδη οτι το υγρο πολυ σωστα τροφοδοτει την αντισταση εκεινη την στιγμη?Γιατι οταν λεμε οτι εντοπιζουμε μπουρμουληθρες,εννοουμε οτι κατα το ατμισμα τις καταλαβαινουμε και μονο εκεινη την στιγμη,την στιγμη της τζουρας δηλαδη που συνηθως εχει να κανει με την υπερτροφοδοσια... 

Οχι δεν είναι αυτό. Κανει μπουρμπουλίθρες γιατί για καποιο λόγο εκείνη την ώρα τρωει ζόρι απο πίεση, αν το κάνεις και το δείς θα καταλάβεις, δεν μπορω να στο περιγράψω !!

5)Τελος ξαναβαζουμε πανω το ντριπ τιπ

Εκεί είναι που τρωει το ζορι!

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως είναι επειδή ασυναίσθητα όταν βάζουμε το drip tip με το δάχτυλο μας προσπαθώντας να δώσουμε την πίεση για να κουμπώσει το κλείνουμε με το δαχτυλο απο πάνω (απο εκεί που ρουφάμε δηλαδή) οπότε όταν κουμπώνει στέλνει όλο τον αέρα της καμινάδας απότομα προς την αντίσταση οπότε παίζει εκεί αναλογα πως θα το πετύχει να ξερνάει υγρό......

Πολύ σκέφτηκα για σήμερα!!!  :wall:

Και όσο το σκέφτομαι ξανασιγουρεύομαι για το προηγούμενο. Παίζω πως αμα κουμπώσουμε το drip tip πλαγίως με το χέρι χωρίς να κλείσουμε το driptip με το χερι δεν θα εχει θεμα. Γιατί είναι και λιγο μπουρί αυτό οπότε στανταρ το κλείνουμε ασυναίσθητα επειδή είναι πιο εύκολο να το πατήσουμε απο πάνω και τα το κουμπώσουμε, κλεινοντας το όμως

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 19:48 από zamc »

« Απάντηση #436 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 07:11 »
@imjp1982 Όχι μόνο ακολουθώ αυτά τα βήματα, αλλά και ένα πρόσθετο, κλείνω και ξανανοίγω την βασική δίοδο αέρα. Ναι, το δοκίμασα και χωρίς να την κλείσω. Όχι, στάζει ΚΑΙ στις δυο περιπτώσεις.

@zamc Το πρόβλημα μειώθηκε στο τελευταίο γέμισμα με τον δικό σου τρόπο, μα, δυστυχώς, δεν εξαφανίστηκε. Και εδώ είναι το περίεργο: η διαρροή του Τρίτωνα στην περίπτωση μου είναι αισθητή μεν, αν ακουμπήσω χαρτομάντηλο και φυσήξω δε. Ή, αν τον αφήσω "να κάθεται", ορατή μετά από λίγη ώρα στις διόδους αέρα.

Που το περίεργο;

Στην τελευταία φάση, με τον δικό σου τρόπο γεμίσματος ("ανάποδο" κούμπωμα του στομίου), ναι μεν ξεκίνησε να χάνει υγρά, μα είπα ένα "δεν βαριέται, δεν θα ξαναχάσω μισό τανκάκι" και δοκίμασα να τον κουμπώσω και να αρχίσω να τον χρησιμοποιώ. Οι δυο-τρείς πρώτες τζούρες ήταν αισθητά "υγρές" και ακούγονταν σταγόνες "να σκάνε" μέσα, αλλά... Αυτό ήταν. Τώρα, μπορεί να έτυχε. Μπορεί, όμως, με κάποιο γελοίο τρόπο, να έχει διαρροές όσο... ΔΕΝ τον χρησιμοποιείς!

Να προσθέσω πως έχω αρχίσει, καλού-κακού, να τον αφήνω με το μοντάκι "στο πλάι και με κλίση", έτσι ώστε αν αρχίσει να χάνει υγρά, να μην τα ρίξει στο μοντάκι αλλά να κυλήσουν στο στόμιο. Ακουμπισμένο στο... ίδιο του το κουτί. Ανάθεμα, τον πήρα, θα τον χρησιμοποιώ. Δεν θα βγει σε αχρηστία για λίγες διαρροούλες...

(..."famous last words" φάση  ;D 8) )

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 08:55 »
Απο που σου χάνει απο την εισαγωγή αέρα στη βάση ή στο drip tip?

Επίσης αν χάνει απο κάτω : Τη βάση την καθαρίζεις καθόλου απο υγρά? Δηλαδή με τη χρήση ψιλομαζεύει εκεί που βιδώνει η αντίασταση στη βάση καποια υγρά. Αν δεν το στεγνώνεις μπορεί να σου ξερνάει αυτά τα υγρά κάποια στιγμή. Οπως και καποιες φορές που μπορεί να βγάλει κανα 2 σταγόνες απο το πάνω μέρος του drip tip όταν μείνει ώρες ξαπλωμένος μπορεί να είναι το στράγγισμα απο την υγρασία που πιάνει το πιπακι και όχυ υγρό απο το τανκ. Και πιάνει αρκετη υγρασία στο πιπακι!!

Επίσης τσέκαρε αν είναι σωστά και όχι στραβοπατημένα τα τσιμουχάκια που έχει στη βάση του (2) για να στεγανοποιεί το τανκ όταν κουμπώνεις τη βάση. Εχω την υποψία πως το ένα ειδικα το εξωτερικό που είναι και πιο λεπτό , αν εχει θέμα σίγουρα θα εχεις διαρροές

Επίσης τί ακριβώς εννοείς να φυσήξεις? Πότε το φυσάς και που??

Αποσυνδεδεμένος Golf150

• **
  • 131
« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 11:06 »
Καλησπερα..Γενικα με τον Triton και την 1.8 κεφαλη του,θα εχεις πιο αερατη τζουρα απότι με τον ναυτιλο με την 1.8 BVC κεφαλη του  :yes:

Καλημερα,

οκ ευχαριστω.

Εχει κανεις μηπως τον delta 19 ή τον eGO One Mini και να μου πει συγκριτικα με αυτους αν ο Triton εχει καλυτερη γευση?

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 17:55 »
Ο Triton δινει καλυτερη γευση απο τον Delta 19....Και ο Ego One δινει πολυ καλη γευση τουλαχιστο η 1.0 ohm κεφαλη που ειχα χρησιμοποιησει...Αλλα ο Delta 19 ειναι κατι σαν τους Nautilus που προοριζεται για αυτους που θελουν σφιχτη τζουρα ενω ο Ego One ειναι το ιδιο με τον Triton δηλαδη αναλογα με την κεφαλη που θα χρησιμοποιουμε,θα εχουμε ειτε τζουρα αερατη για πνευμονικες (0.5 ohm κεφαλη) ειτε τσιγαρισια (1.0 ohm κεφαλη)..Προσωπικα και με την 1.0 ohm του Ego One,εγω πνευμονικες εκανα :)

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #440 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 22:23 »
Ducklord έπεσες σε προβληματικό κομμάτι που μάλλον όπως ψιλιαζεσαι δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο. Γνώμη μου πήγαινε τον για αντικατάσταση.

Στάλθηκε από το Nexus 7 (2013) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #441 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:15 »
Αφού διάβασα όλο το νήμα από την αρχή, το συμπέρασμα που έβγαλα (για το αν πρέπει να αγοράσω triton ή όχι) είναι μάλλον "άσε καλύτερα"...Ακραία διαφορετικές απόψεις για την ποιότητα του ατμού και πολλά προβλήματα (κυρίως διαροές) που δεν μοιάζουν να οφείλονται σε σφάλμα χρήσης. Καταλαβαίνω πως η ποιότητα του ατμού είναι μάλλον υποκειμενικό πράγμα αλλά για κανένα άλλο ατμοποιητή δεν έχω δει τέτοιες αποκλίσεις γνώμης!
Οπότε το ερώτημα παραμένει: πως αναβαθμίζεται ένας χρήστης ναυτίλου (και ευχαριστημένος με το mouth to lung και τα χαμηλά ρεύματα) χωρίς να πάει σε επισκευάσιμο; Ή τουλάχιστον όχι σε αποκλειστικά επισκευάσιμο. O Subtank ήταν μια επιλογή αλλά η τζούρα του είναι πάρα πολύ αεράτη για μένα. Κάποιος μου πρότεινε να αγοράσω έναν atlantis (που είναι αρκετά φθηνότερος πια) και αντιστάσεις 1,8 του triton - θα έιναι λέει σαν να ατμίζω triton. Δεν ξέρω. Φοβάμαι τα πεταμένα λεφτά πάλι...
Μου την δίνει που όλοι οι νέοι ατμοποιητές είναι subohm και κανένας για μας τους ΟΧΙ θεριακλήδες. Μήπως τελικά πρέπει να σκεφτώ τον kayfun?  :-\

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #442 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:34 »
Γιατι ρε συ τα βλεπεις τοσο σκουρα τα πραγματα; Παρε τον Triton. Μια χαρα ειναι. Αν σου κατσει στραβο κομματι απλα τον αλλαζεις. Κατα τ' αλλα και μια χαρα ατμο και μια χαρα γευση εχει. Απλα θα πρεπει να παιζεις 10-11W+

Εγω και με τις ζεστες που ειχε το τελευταιο ΣΚ, ουτε μια διαρροη δεν ειχα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τον βαζω και σε τσεπες, τον βαζω πλαγια, τον βαζω μεσα σε σακουλα, τον βαζω μεσα στην τσαντα της κοπελας μου, στο καθισμα του αυτοκινητου με κλιση προς τις τρυπες αναπληρωσης, κλπ και ποτε κανενα προβλημα διαρροης!

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #443 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:40 »
Ειμαι και εγω ενας σαν και σενα, περιμενα πως και ο πως τον τριτον αλλα τωρα μακρια και αγαπημενοι... αυτο που θα κανω εγω ειναι αυτο που ειπες. Ατλαντις με 1.8 του τριτον, αυτο που δεν ξερω ειναι αν συμπίπτουν καθολου οι μικρες τρυπες του airflow του με τον ναυτιλο... εγω ατμιζω στην 2η κατα κυριο και που και που στην 3η, συμπιπτει καμια απ τον ατλαντις σε αυτες; (το ξερω ειμαι off topic συγχωρεστε με)

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #444 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:40 »
Κι εγώ δεν είχα ποτέ θέμα διαρροής κι εχω τρεις σε χρήση, τους βάζω στην τσέπη μου στην μπανάνα στην μέση , πλαγιά όρθια ξαπλωτά ποτε κανένα ατύχημα. Χρησιμοποιώ την 1.8 και ακομα δεν εχω αλλάξει κεφαλή. Πιςτευω η Aspire βγάζει ποιοτικούς ατμοποιητές σε λογικές τιμες με καλη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #445 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:52 »
Παιδια δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν προβλημα διαρροης... απλα 2 στους 10 για να μην πω 3, ειναι ελαττωματικοι; δεν εχει κατι παραπανω απ τον ατλαντις εκτος του οτι γεμιζει απο πανω... σιγα τα αυγα δλδ... και εξαλλου ο ατλαντις ειναι και φθηνοτερος....τωρα αν εγω που λεει ο λογος και ο καθενας μας που εχει βγαλει αρνητικη αποψη για τον συγκεκριμένο ατμοποιητη, πειθομαι απο καποια καλα λογια, πχ ελα μωρε σιγα εμενα ειναι μια χαρα, εγω δεν εχω προβλημα, μην ακους κανουν κατι λαθος, η ετσι η αλλιως και αλλα τετοια και τον αγοραζω και μου καθεται στραβα..... σε ποιον θα κατεβαζω καντηλια;;;; (με ολο το θαρρος, χωρις παρεξηγηση) στον πωλητη που θα τον παω πισω και θα μου λεει αν τον γεμισες σωστα, αν εκλεισες το ερφλοου, αν εβαλες λεπτορευστο υγρο και μετα οτι εμενα δεν θα τον δεχτουν πισω και τι να τον κανω και δεν εχει προβλημα και κατσε να το ψαξουμε και διαφορα τετοια....ηηηηη εσας που σας ακουσα και πειστηκα και τον αγορασα;;;;;;

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #446 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 01:32 »
Το ξαναείπα και νωρίτερα θεωρώ τον ναυτιλο μίνι ισάξιο σε γεύση και μάλλον καλύτερο από τον Τρίτον. Το θέμα με τις διαρροές το αφήνω απ έξω προς το παρόν. Θεωρώ. Πως σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά για αναβάθμιση από κάποιον χρήστη ναυτίλου. Αν  θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας βάλτε άλλα 10 ευρώ και πάρτε έναν kfl plus ή  έναν expromizer v2 να μπείτε και στο χώρο των επισκευασιμων .

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #447 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 02:02 »
Δεν νομιζω πως οποιοσδηποτε ικανοποιημενος χρηστης του ναυτιλου πρεπει να βλεπει τον Triton σαν αναβαθμιση με τις μετριοτατες 1.8 κεφαλες που διαθετει ο Triton γιατι πολυ απλα μονο αναβαθμιση που δεν ειναι :nope: Στον Triton θα παει καποιος που θελει κατα κυριο λογο πνευμονικες για ντουμανια-χτυπημα-γευση χρησιμοποιωντας τις 0.4 κεφαλες που ειναι παρα πολυ καλες οπως και τις κεφαλες των Atlantis 1 και 2...Οπως εχω ξαναπει αφου ο Triton δεν εχει και τις καλυτερες 1.8 κεφαλες που υπαρχουν στην αγορα,ποιος ο λογος καποιος που εχει ναυτιλο να παει στον Triton?Κανενας λογος δεν υπαρχει ειναι η αληθεια..Το γεμισμα απο πανω?Οκ πολυ καλη φαση ναι..Αλλα τι αλλο διαθετει ο Triton που θα κανει τον χρηστη του ναυτιλου να τον αγορασει?Αντιθετα καποιος που εχει χρησιμοποιησει subohm ατμοποιητες,δεν τον ενδιαφερει η σφιχτη τζουρα και θελει να πειραματιστει και με καποιον αλλο και φυσικα να εχει και το γεμισμα απο πανω,τοτε ναι να παει στον Triton...Οποτε η δικη μου γνωμη ειναι οτι οσοι εχουν ναυτιλο,ειναι ευχαριστημενοι και το σημαντικοτερο θελουν σφιχτη-τσιγαρισια τζουρα και οχι πνευμονικη,τοτε μακρια και αγαπημενοι :)

Αποσυνδεδεμένος jim83gr

• *
  • 19
« Απάντηση #448 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 02:18 »
Σαν χρηστης του triton και αφου εχω κανει καμια 200 ml υγρου εχω συμπερανει τα εξης..πρωτον δεν ειναι  ατμοποιητης για αυτους που θελουν σφιχτη τζουρα με γευση(θα ερχοταν και με το καταλληλο drip tip)..δευτερον ειναι εξαιρετικος σε sub-ohm αποδοσεις,κανω μονιμα πλεον πνευμονικες στα 60 watt και δινει γευση σε ανελπιστα καλα επιπεδα..μικροπροβληματα τυπου πιεσης στην εισαγωγη υγρου τα ξεπερναω Ατμιζοντας αντιθετα πριν την πρωτη τζουρα σε μια χαρτοπετσετα στην εισαγωγη αερα...επειτα κανενα προβλημα..οι αντιστασεις του εχουν πολυ μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο οσες εχω δοκιμασει και ειδικα στα watt που ατμιζω..η επισκευασιμη ειναι και αυτη για πνευμονικες καθως εχει φτιαχτει για αερατες τζουρες..συμπερασμα κατεμε πνευμονικες τζουρες με χαμηλη νικοτινη σε φρουτωδες-ελαφριες γευσεις 10 στα 10.παραγωγη γευσης πολυ καλη και παλι ομως στην συγκεκριμενη λειτουργεια..για τσιγαρισιες σφιχτες τζουρες γεματες γευση και πολυπλοκοτητα μιας premium γευσης δεν θα τον προτεινω...παρτε εναν kayfun 4 οι και τους για  το φουλ πακετο και για οτι σας κανει κεφι να το εχετε.. :)

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #449 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 07:40 »
Εγω ξερω οτι ολοι μεγαλα παιδια είμαστε και εδω ειμαστε για να γραψουμε την άποψη μας τις γνωσεις του ο καθένας τις εμπειρίες του. Ακομα κι  αυτοί που κάνουν δοκιμές στα βίντεο που βλέπουμε δεν κανουν λάθη. Γνωστός Έλληνας στα βίντεο του στο τέλος λέει περάστε δοκιμάστε και αποφασίστε. Ευθύνες φεν ζητάει κάνεις απο κανέναν.  Επίσης ολοι μα όλοι οι ατμοποιητες εχουν και τα κουσούρια τους. Τωρα εγω που ειχα ναυτιλο και χάλασε πήρα τον τριτον. Μια χαρα τσιγαρισιες κανω στην πιο σφιχτη του θέση. Και την αντισταση 1.8 την θεωρώ καλύτερη απο του ναυτιλου. Κοντεβω μια βδομαδα και στην υποψία μπουρμπουλιθρας ανοίγεις τερμα αερα τραβας μια τζουρα και τελος. Αν εξαιρεσω την μια φορα που μου εκανε διαρροη δεν εχω αλλο   θεμα. Και αν ειχα ναυτιλο και ηθελα ενα καινουργιο ατμοποιητη ναι θα τον έπαιρνα ή αν ειχα ναυτιλο και ηθελα δειλα δειλα να δοκιμασω και το επισκευασιμο παλι θα το έπαιρνα.  Γεμιζει πανεύκολα στήνεις και την επισκευασιμη την εχεις επανω. Ετυχε κατι; φορας πανω την εργοστασιακή που εχεις καβατζα και συνεχίζεις.  Ειπαμε ελαττώματα εχουν ολοι. Ο sabtank δηλαδη δεν εχει;
Μεχρι να αποδειχτει οτι τρεχει υγρα καθε μερα ή σε καθε γέμισμα που ακομα δε μου εχει συμβεί θα λεω οτι δεν το μετάνιωσα καθόλου που τον εχω

Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352138 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105027 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96723 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322027 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602691 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3308 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610282 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155306 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162373 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4624 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18052 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias