vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

140 επισκέπτες, 7 χρήστες
Lazy Dog, kyrgiannis, thanos1071, Milarepa, camber, zalaros, anetost

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #420 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 13:13 »
Ε δώσε στοιχεία για τον Pegasu. Απο που τον πήρες, πόσο, και αφού το δοκίμασες πες μας και πως τα πάει!!!

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #421 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 13:14 »
Άλλη μια φωτογραφία

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #422 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 13:15 »
πουντη?  :)

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #423 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 13:24 »
Τον Pegasus μαζί με τον φορτιστή του και μια μπαταρία τα πήρα σε ένα giveaway της Aspire.
Στην φωτογραφία τον έχω με τον Triton, αλλά η μόνη δοκιμή που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι με τον Kayfun Lite Plus με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ο Pegasus είναι όπως αντιλαμβάνομαι high end mod σε τεχνολογία, ποιότητα κατασκευής και πλακέτα. Τον έχω δουλέψει μόνο VW και αυτό που μου έκανε εντύπωση πέρα από την ατμιστική απόλαυση είναι ότι στην οθόνη δεν δείχνει τα Volts που προτίθεται να ασκήσει στην αντίσταση, αλλά τα πραγματικά Volts που ασκεί, αφού τα δείχνει μόνο όταν είναι πατημένο το fire button.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Άριστη ποιότητα υλικών και πολύ στιβαρή κατασκευή.

Η μπαταρία του, με τον ρυθμό που ατμίζω, είναι η μόνη που μέχρι στιγμής άντεξε 48 ώρες μέχρι να χρειαστεί φόρτιση.

Το συνολικό κόστος για τον Pegasus, τον φορτιστή του και την μπαταρία του ήταν 47 $

Αποσυνδεδεμένος Sofiawinny

• **
  • 121
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #424 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 16:15 »
Υπέροχο σύνολο Πέτρο, πανέμορφο πραγματικά!! Με γεια σου, καλοατμιστα!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #425 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 16:17 »

Το συνολικό κόστος για τον Pegasus, τον φορτιστή του και την μπαταρία του ήταν 47 $

Καλοάτμιστα καταρχήν! 47 ευρώ ?  Απο πού??

Αποσυνδεδεμένος MARK-ANTONY

• **
  • 201
« Απάντηση #426 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 16:25 »
από aragiannis "Τον Pegasus μαζί με τον φορτιστή του και μια μπαταρία τα πήρα σε ένα giveaway της Aspire"

« Απάντηση #427 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 16:50 »
Ενώ θέλω να μου αρέσει - ειλικρινά, μου αρέσει η εμφάνιση, το στυλάκι, η όλη "γεμίζω με περιστροφή από επάνω" προσέγγιση, η τρελή εισαγωγή αέρα ΚΑΙ η ρύθμιση στο στόμιο για πιο δροσερό ατμό - είναι χειρότερος, ως συνολική εμπειρία, από την πρώτη Ατλαντίδα μου. Οι διαρροές σε εμένα ξεκίνησαν αστείες - "χα-χα, μια σταγόνα, για αυτό κλαίγονται οι άλλοι;" - και δυστυχώς όσο πάνε και χειροτερεύουν (μόλις έχασα μισό τανκάκι σε ένα χαρτομάντηλο). Και ναι, τον κλείνω από παντού πριν τον γυρίσω σε θέση γεμίσματος, αφαιρέσω το στόμιο και ξαναγεμίσω. Δεν. Στάζει - από ό,τι κατάλαβα, από τις θύρες αέρα, αλλά το περίεργο είναι πως αφήνουν αίσθηση υγρού ΚΑΙ οι εξωτερικές πλευρές στο τζαμάκι του, που με κάνουν να υποπτεύομαι πως ίσως, κάπου, δεν έχει "κουμπώσει" και τόσο καλά κατά την κατασκευή του στην επάνω πλευρά του. Έλα που δεν συμβαίνει πάντα, ούτε συνεχίζει να χάνει όταν, πια, έχει σταματήσει.

Παρατήρησα πως οι διαρροές είναι χειρότερες όσο περισσότερο τον γεμίζεις. Μπορεί να έτυχε, μπορεί να είναι ιδέα μου, μα όποτε δοκίμασα να τον φουλάρω έχασα μέχρι και το μισό τανκάκι.

Πες, όμως, πως τα δέχεσαι αυτά. Και πως λες δεν πειράζει, ας μου βρέχονται τα πάντα, θα τον πάρω για τη γεύση και το ντουμάνι: οκ, από ντουμάνι είναι κορυφή. Από γεύση, όμως, νομίζω πως δεν φτάνει την Ατλαντίδα. Προφανώς δοκίμασα και με περιορισμό της εισαγωγής αέρα σε παραπλήσια επίπεδα (και το στόμιο εντελώς κλειστό): nope, είναι ένα-δυο κλικ πιο κάτω.

Ως όσο πιο δυνατόν... δίκαιο συγκριτικό, και αφού τα έχω και τα δύο, δοκίμασα (όσο το δυνατόν πιο) ίδια ρύθμιση εισαγωγής αέρα αλλά και το ΙΔΙΟ coil (αφού είναι συμβατά) με το ίδιο υγρό και στα δυο: η Ατλαντίδα κερδίζει.

Ψιλο-απογοήτευση τελικά. Κρίμα. Ελπίζω να αλλάξει η εντύπωση μου στο μέλλον, μα δεν το βλέπω. Δεν λέω πως είναι κακός, έτσι; Λέω πως είναι ένα πάρα πολύ καλό RTA, που όμως έχει ένα σημαντικό πρόβλημα (leaking) και δεν βρίσκεται ακριβώς στα ίδια επίπεδα με τον άμεσο πρόγονο του (όσον αφορά σε πνευμονικές).

EDIT: Και ένα ακόμη "κουσουράκι" του - αν και είμαι σίγουρος πως αυτό υπάρχει και σε πολλά άλλα RTAs: σε σχέση με την Ατλαντίδα, κάνει πολύ χειρότερη απαγωγή θερμότητας από τη βάση του. Από ό,τι νομίζω, το ότι "μίκρυναν τη βάση του" σε σχέση με την Ατλαντίδα σημαίνει και πως είναι μικρότερη και πιο συμπυκνωμένη, και συγκεντρώνεται εκεί το μεγαλύτεορ κομμάτι της θερμοκρασίας του coil. Αποτέλεσμα, να "καίει" σε σχέση με την Ατλαντίδα, κάνοντας και το iStick 30W μου να θερμαίνεται πολύ περισσότερο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:03 από ducklord »

Αποσυνδεδεμένος Golf150

• **
  • 131
« Απάντηση #428 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 16:59 »
Καλησπερα σας,

Ο Triton με την κεφαλη 1.8 αν ανοιξεις τερμα τον αερα (στο κατω airflow, οχι στο πανω) εχει πιο αερατη τζουρα απ'ότι ο ναυτιλος ο Mini με την 1.8?

Ρωταω γιατι με τον mini δεν με γεμιζει η τζουρα του, μου φαινετε πολυ λιγη.

Εχω και τον Delta 19 καθως και τον eGo One mini και αυτοι οι δυο "πυροβολουν". Και τους εχω με πολυ λιγο ανοιχτο το airflow. Αλλα δεν με αφηνουν και τρελα ικανοποιημενο με την γευση τους γι'αυτο ψαχνω κατι αλλο.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #429 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:13 »
Καλησπερα..Γενικα με τον Triton και την 1.8 κεφαλη του,θα εχεις πιο αερατη τζουρα απότι με τον ναυτιλο με την 1.8 BVC κεφαλη του  :yes:

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #430 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:14 »
Προφανώς είναι πιο αεράτη καθώς είναι τεράστια η τρύπα.  Γενικά πάντως ήμουν από τους πρώτους που ανέφεραν το θέμα της διαρροης και βλέπω τα φαινόμενα πληθαίνουν. Μάλλον υπάρχει κάποια αστοχία είτε στο υλικό είτε στο σχεδιασμό. Τα περιστατικά είναι πολλά πλέον για να το αποδίδουμε σε λάθος ή απειρία του χρήστη.

Στάλθηκε από το Nexus 7 (2013) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #431 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:18 »
Με τι υγρο γεμιζετε; (PG/VG %)

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #432 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:21 »
Εγώ πάντως εκτός της μιας φοράς στο γεμισμα που την "'επαθα" δεν μου το ξαναέκανε. Και δεν κλείνω την κάτω εισαγωγή αέρα όταν τον γεμίζω.
Εχω παρατηρήσει πως όταν εχεις γεμίσει και τον γυρνάς στη θέση ατμίσματος και βάζεις το drip tip εκεί ασκεί καποια πίεση στο δοχείο (καμια φορά κανει και κανα δυο μπουρμπουλιθρες στο δοχείο). Εκεί μου ειχε τρεξει απο κάτω. Ολες τις άλλες φορές δεν ειχα πρόβλημα. Αν ισχύει και το παθαίνεται όταν μπαίνει το drip tip δοκιμαστε να τον εχετε ανάποδα όταν βάζετε το drip tip ωστε στην ουσία ή οποια πίεση να ασκείτε στο κενο (αφού είναι αναποδα και το υγρό είναι κατω)

« Απάντηση #433 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:41 »
@zamc Όντως τότε φαίνεται να "πιέζεται". Θα δοκιμάσω τη δική σου προσέγγιση στο "κούμπωμα" - παίζει να δουλεύει.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #434 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 17:48 »
Φιλε zamc οι μπουρμουληθρες που λες μηπως ειναι οι φουσκαλιτσες που εμφανιζονται δειγμα δηλαδη οτι το υγρο πολυ σωστα τροφοδοτει την αντισταση εκεινη την στιγμη?Γιατι οταν λεμε οτι εντοπιζουμε μπουρμουληθρες,εννοουμε οτι κατα το ατμισμα τις καταλαβαινουμε και μονο εκεινη την στιγμη,την στιγμη της τζουρας δηλαδη που συνηθως εχει να κανει με την υπερτροφοδοσια...

Γενικα τα βηματα που πρεπει να ακολουθουμε στον Triton ειναι αυτα

1)Γυριζουμε στη θεση της σταγονας (ΓΕΜΙΣΜΑ)

2)Βγαζουμε το ντριπ τιπ

3)Γεμιζουμε απο πανω με το υγρο τις επιλογης μας

4)Γυριζουμε στη θεση της φατσουλας (ΑΤΜΙΣΜΑ)

5)Τελος ξαναβαζουμε πανω το ντριπ τιπ

Οποιος ακολουθει κατα βημα αυτη την διαδικασια και εχει διαρροες η καποιο αλλο θεμα,τοτε σιγουρα κατι λαθος παιζει (ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ???) με τον ιδιο τον ατμο

Τα βηματα ακριβως ενα ενα απο την ιδια την Aspire

http://www.aspirecig.com/products/triton/triton214.html

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104976 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96681 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602636 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11887 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3284 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610241 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155268 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162340 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4597 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18002 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias