vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

147 επισκέπτες, 6 χρήστες
gama, thanos1071, tasos1976, lagoudakis, Milarepa, antiklitos140

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #390 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 11:50 »
Σαφως στα περισσοτερα watt. Πιο πολυ γευση, πιο πολυ ατμος. Το εκανα απο απορια για 2-3 μερες, οχι δοκιμαστικα. Μετα γυρισα στα 13W για να εχω λιγοτερο χτυπημα στον λαιμο. Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα ειμαι με υγρα Atmos 100% VG βαση νικοτινης και 100% VG (οχι αραιωμενη με νερο).

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #391 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 12:03 »
Εγώ είμαι στα 14 τωρα. Μέχρι στιγμής πολύ καλές εντυπώσεις. Στο πιο κλειστό του κανεις ωραίες στομα-πνευμονα και στο φούλ ανοιχτο μια χαρα πνευμονικες!!

Επίσης σκέφτηκα ενα καλό τεστ για διαρροές χωρίς να γίνουμε χάλια. Οταν τον ανοίξουμε για πλύσιμο μπορούμε (το δοκίμασα χθές) εχοντας στο χέρι μόνο το τανκ και χωρίς τη βάση βιδωμένη να το βάλουμε στη θέση για γέμισμα και να το γεμίσουμε με νεράκι!!! Εκεί θα φανεί αν τρέχει ή όχι απο κάτω. Σίγουρα με το νερό μικροδιαρροές μπορεί να εχουμε καθότι πιο αραιο λογικά απο τα υγρά μας. Εγω που το δικίμασα χθές που το έπλεινα πρώτη φορά δεν έτρεχε νερό εκτός ίσως απο ελάχιστο.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #392 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 16:53 »
Εχω τρεις και τους δουλεύω στα 14.5 έως 15 εκεί πιςτευω αποδίδει καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #393 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 17:56 »
Λοιπον πρίν λίγο είχα την πρώτη διαρροή απο κάτω. Στο γέμισμα. Ισως να το παραγέμισα βέβαια αλλά απο ότι κατάλαβα μου έτρεξε όταν κούμπωσα το drip-tip που παει παρέα με την ψύκτρα, πάνω στο τανκ....

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #394 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 18:18 »
Φαντάζομαι όταν το κούμπωσες το είχες ήδη γυρίσει στη θέση ατμίσματος. Είχες κλειστή την κάτω εισαγωγή αέρα εκείνη τη στιγμή;

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #395 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 21:01 »
Ναι αλλα δεν βγάζω άκρη! Οταν το είχα γυρίσει στη θέση ατμίσματος (κλειστες οι τρύπες) και κλειστα τα air flow κάτω μου έτρεξε με το που κούμπωσα το drip-tip. Την επόμενη που το γέμισα με ανοιχτα τα air flow και κούμπωσα το drip tip ενώ ηταν στη θεση γεμίσματος ακόμα (ανοιχτές οι τρυπες) δεν έτρεξε καθόλου!!!!

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
« Απάντηση #396 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 21:14 »
εχει κανεις build to RTA του τριτον να προτεινει κανα στησιμο ?

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #397 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 21:31 »
Για μενα το ρτα του τριτον ειναι τραγικο,μας γυρναει χρονια πισω οταν επισκευαζαμε κατι evod κλπ,πολυ κακη κινηση απο την aspire.

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #398 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 22:38 »
Κολοκυθια τουμπανο, κλειστος ο αερας ανοιχτος ο αερας προσοχη αυτο προσοχη εκεινο...  διαρροες οχι καλες αποδοσεις.... οχι καλα τα στησιματα του επισκευασιμου εεεεεε ελεος.... δεν αξιζει ο ατμοποιητης για μενα αυτα τα λεφτα, τουλαχιστον τωρα με τις πρωτες παρτιδες και με αυτα τα κουσουρια, οχι δεν αξιζει, υπαρχουν στην αγορα με τα ιδια λεφτα πολυ καλυτεροι, πχ kanger subtunk και εκεινος με ποικιλια αντιστασεων και πολυ καλος στο επισκευασιμο κομματι και επισης στα ιδια λεφτα με τον τριτον, στο εχει και δωρο στο κουτι... δλδ μονο και μονο επειδη γεμίζει απο πανω;;; καλα τωρα... αντε γεια τριτον λοιπον, ισως με τη δευτερη παρτιδα και με πιστευω φτιαγμενα τα κουσουρια του και ισως και με χαμηλοτερη τιμη, ισως το ξανασκεφτω....

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 00:21 από Stratilatis »

• 1428
« Απάντηση #399 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 15:50 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε διαρροές. Εγώ καμιά, όπως και να γεμίσω. Δεν σκέφτομαι αν κάτι είναι ανοιχτό ή κλειστό. Με τι κεφαλές έχετε διαρροή; Και με τι υγρό; (pg/vg)

• *
  • 91
« Απάντηση #400 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 15:53 »
Φιλε μου δεν εχουν ολοι διαρροες, αλλα οι ελαττωματικοι και απ'οτι φαινεται ειναι πολλοι... εσυ μαλλον εισαι απ τους τυχερους...

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #401 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 16:31 »
Στρατιλατη κάνεις λάθος, πολύ ανωτερος είναι ο τριτον και ειδικά στις έτοιμες κεφαλες! Πιο καλή γεύση και απο ντουμανι δεν το συζητώ..κλάσης ανώτερος.Μονο στο ρτα υπερτερεί ο σαμπτανκ.

• *
  • 91
« Απάντηση #402 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 16:33 »
Ναι φιλε μου αλλα πολλα ελαττωματικα τανκ εγω βλεπω, το ξερω πως ειναι ανωτερος φτανει να πετυχεις τον καλο

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #403 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 16:49 »
ΝΑ βάλουμε στην κουβέντα πως μπορεί κι εμείς ως νέοι χρήστες να κάνουμε βλακείες και να μας κάνει διαρροές. Εχω γεμίσει 4 φορές και τη μία μου έκανε διαρροή. Τώρα αν το έχεις ξάπλα 5 ώρες και βγάλει μια σταγόνα απο πάνω ε εντάξει μήν είμαστε και παράλογοι. Συρτάρι μεταλλικό είναι που κλείνει τις τρύπες γεμίσματος. Οσο στεγανο και να είναι αν μείνει ώρες μπορεί να βγεί καμια σταγόνα.

Αν αφήσω στην ακρη τις διαρροές που είχα που μπορεί να είναι και απο κακή χρήση απο μέρους μου (θα φανεί!) ο ατμοποιητής απλά ειναι αλλού. Την 1.8 κεφαλή τη δούλευα καμιά ώρα στα 20w για δοκιμή και απλά ΣΚΟΤΩΝΕΙ χωρίς ιχνος καμένου.

Στα 15 watt που το δουλευω συνήθως σε σχέση με τον nautilo είναι πολύ καλύτερη απόδοση και απο γεύση εγώ δε βρίσκω διαφορά προς το χειρότερο. Είναι στα ίδια και ίσως και λίγο καλύτερη του triton.

Οσον αφορά την αεράτη τζούρα νομίζω πως με κλειστό απο πάνω και αφήνοντας το ελάχιστο ανοιχτό που μπορείς απο κάτω μια χαρα σφιχτή τζουρα σου κάνει.

Σε γενικές γραμμές μετά απο 2 μέρες χρήσης αν αποδειχτεί πως οι διαρροές που είχα είναι από δική μου βλακεία  άξιζε και με το παραπάνω η αγορά. Ειδικά για κάποιον που εχει δυνατό μοντακι (πάνω απο 30w) είναι ότι πρέπει. Παίζει καλά και στα νορμάλ και στα άγρια.....

Αυτά με την ελάχιστη εμπειρία που έχω μαζί του! Θα επανέρχομαι με νεότερα και αν αποδειχτεί πως έχουν θέμα  διαρροών θα το πώ με τη μία. Δεν εχω κανένα κόμπλεξ ούτε θα κρύψω κάτι επειδή τον πήρα κι εγω και θα πρεπει να κρύβω ελαττώματα ή να λέω ψέματα πως όλα είναι καλά ενώ δεν είναι. Άλλωστε γι αυτο πιστεύω πως είμαστε όλοι εδώ στο forum για να είμαστε ειλικρινείς και να συζητάμε και να συγκρίνουμε και να λέμε τα + και τα -.

• 1428
« Απάντηση #404 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 18:31 »
Μια χαρα τα ειπες! Μετα απο ποσα ml σκεφτεσαι να αλλαξεις κεφαλη;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352009 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96646 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602616 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11860 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3265 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155238 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4561 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17979 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias