vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

137 επισκέπτες, 4 χρήστες
Mimhsdr, thanos1071, marla1973, karcin

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #465 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 00:44 »

Αφου σκεφτεστε για επισκευασιμα γιατι δεν πατε κατευθειαν σε τετοιους;

Mobile klaz speaking...

Ακριβώς αυτη την σκέψη έκανα κι εγω και δεν αγορασα το επισκευάσιμο σετακι του Triton προτίμησα να παρω 2 kayfun v4 και 2 lite plus κλωνάρια φυσικά της Tobeco με 25€ το καθένα και κανω εκεί τα πειράματα μου γιατι απ οτι διαβάζω εδώ ειναι περιορισμένος ο χώρος του επισκευασιμου του Τρίτωνα και λιγο δύσκολο για αρχάριους.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #466 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 11:05 »
Από το συντονισμό:
Η συζήτηση εδώ, αφορά τον Aspire Triton και τα παρελκόμενά του. Υπάρχουν άλλα νήματα για ερωτήσεις και συζήτηση σχετικά με άλλους ατμοποιητές. Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν.

Όσον αφορά την υπόθεση "Νέο θέμα για το επισκευάσιμο κομμάτι του Triton" που πρότεινε ο φίλος zamc, θεωρούμε ότι είναι μέρος του ατμοποιητή. Παράδειγμα, ο Subtank και το RBA του.

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #467 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 12:57 »
Σ ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν! Εγώ είπα για καινούργιο νήμα με τη σκέψη να μην είναι κι αυτά εδω μέσα μπερδεμένα. Αφού είναι οκ να γράφουμε εδώ και για το επισκευάσιμο κομμάτι ...όλα καλά!!  ;D

« Απάντηση #468 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 16:29 »
Παίδες, sorry που άργησα να απαντήσω - "έπαιζα" με τους νέους μου επισκευάσιμους (...και τριάντα μέτρα Kanthal bye-bye μέσα σε μια ημέρα!)

@tsabasid Γιές μπράδερ, το πιθανότερο είναι αυτό, μα δεν θέλω να τον επιστρέψω στη FT (από όπου τον πήρα) διότι με βλέπω να τους επιστρέφω δυο ακόμα RTAs που τσίμπησα από αυτούς - Goblin και Cthulhu. Το "γιατί", θα το... ρωτήσω σε άλλο νήμα (εν συντομία, όσο και αν έχω παλέψει - τα τριάντα μέτρα Kanthal που λέγαμε, οσο και αν έχω βεβαιωθεί πάλι και πάλι πως ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ κάποια "επαφή", τα Ohms "πηδάνε" στο ομόμετρο όποτε τους ξεβιδώνω και ξαναβιδώνω. Μάλλον φταίει η νουμποσύνη μου, μα έναν Goliath μια χαρά τον έστησα).

@zamc Η τέχνη του φυσήματος του Τρίτωνα (αυτό κολλάει και για τίτλος ταινίας του Αγγελόπουλου): αφού έχεις τα πάντα κλειστά, ΚΑΙ κουμπώσεις το ντριπτιπάκι με τη δική σου (ή τη δική μου, ή την οποιαδήποτε μεθοδο), ανοίγεις τις διόδους αέρα (κάτω, όχι στο ντριπτιπάκι), τσιμπάς ένα χαρτομάντηλο, φυσάς με (σχετική, μην εκτοξευτεί) δύναμη στο στόμιο και, τσούπ, το 1/7ο από το τανκάκι απλώνεται στο χαρτομάντηλο. Bonus track, σταγονίτσες γύρω από τις διόδους ΚΑΙ του ντριπτιπακίου, αν και είναι κλειστές, που προδίδουν μικρο-διαρροή ΚΑΙ από εκεί. ΑΝ ανοίξεις τις θύρες αέρα στο ντριπτιπάκι πριν την παραπάνω διαδικασία, και φυσήξεις (ακόμα δυνατότερα, διότι "διπλές τρύπες" κι' έτσι), απλά "χάνεις λάδια" ΚΑΙ από τις επάνω θύρες. Και δεν σταματά εκεί: αν ξαναφυσήξεις, ξαναχάνει. Πάλι. Και πάλι. Και πάλι-πάλι-πάλι. Πότε σταματά; Όταν... τον κουμπώνω στο iStick και ατμίζω τις πρώτες 2-3 τζούρες. Κουλό; Γιέπ. Συμβαίνει; Γιέπ. Έχω εξήγηση; Νόουπ. Μου έχει στάξει "όταν τον αφήνω μόνο του και γεμάτο μετά το άτμισμα"; Νόουπ.

Και εδώ πέφτει μουσική X-Files και ο Maulder με ύφος ιδεολογικά αύναν (όποιος έχει δει τη σειρά καταλαβαίνει) να κοιτά την κάμερα ενώ η Scully ουρλιάζει "Ντέν καταλαμπαίνει γιατί, ντέν, άααργκ!".

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #469 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 19:41 »
ανοίγεις τις διόδους αέρα (κάτω, όχι στο ντριπτιπάκι), τσιμπάς ένα χαρτομάντηλο, φυσάς με (σχετική, μην εκτοξευτεί) δύναμη στο στόμιο και, τσούπ, το 1/7ο από το τανκάκι απλώνεται στο χαρτομάντηλο. Bonus track, σταγονίτσες γύρω από τις διόδους ΚΑΙ του ντριπτιπακίου, αν και είναι κλειστές, που προδίδουν μικρο-διαρροή ΚΑΙ από εκεί.

Καλησπέρα! Λοιπον μισό λεπτό γιατί αν καταλαβα καλα, τον εχεις στη θεση ατμίσματος και απο το πιπάκι φυσάς αντί να ρουφάς σωστά? Αν κατάλαβα καλά λογικό είναι να σου βγάλει ζουμί απο κάτω ρε συ. Δηλαδή αν στον nautilo ή σε οποιονδήποτε εκεί που ατμίζεις ξαφνικά φυσίξεις προς τα κάτω θα σου περάσει υγρό κάτω. Οσον αφορά το πιπάκι, αν έχεις παρατηρήσει γενικα το drip tip μαζεύει υδρατμούς αρκετούς και αν εχεις κανει ένα ολόκληρο τανκ και ξαναγεμίσεις χωρίς να το σκουπίσεις με χαρτοπετσέτα, όλοι αυτοι οι ατμοι που πλέον εχουν γίνει υγράκι με το φύσιμα θα βγούν απο τη μόνη δίοδο δηλαδή τη σχισμή του drip tip. Εμένα απο εκεί μου στάζει καμιά φορά καμιά σταγόνα όταν κοντέυω να τελειώσω τανκ και δεν το εχω σκουπίσει καθόλου και το κόβω πωε δεν είναι υγρό απο το τανκ αλλα υγροποιημένοι υδρατμοί που συγκρατούνται στο drip tip.

ΑΝ ανοίξεις τις θύρες αέρα στο ντριπτιπάκι πριν την παραπάνω διαδικασία, και φυσήξεις (ακόμα δυνατότερα, διότι "διπλές τρύπες" κι' έτσι), απλά "χάνεις λάδια" ΚΑΙ από τις επάνω θύρες. Και δεν σταματά εκεί: αν ξαναφυσήξεις, ξαναχάνει. Πάλι. Και πάλι. Και πάλι-πάλι-πάλι. Πότε σταματά; Όταν... τον κουμπώνω στο iStick και ατμίζω τις πρώτες 2-3 τζούρες. Κουλό; Γιέπ. Συμβαίνει; Γιέπ. Έχω εξήγηση; Νόουπ. Μου έχει στάξει "όταν τον αφήνω μόνο του και γεμάτο μετά το άτμισμα"; Νόουπ.

Μή με παρεξηγήσεις θα το πώ λίγο χιουμοριστικά! Τί μανία σε εχει πιάσει να φυσάς απο το drip tip με δύναμη προς τα μέσα? (εκτός αν εχω καταλάβει τελείως λάθος!!!). Αυτό όταν το κάνεις απο όπου εχει ανοιγμα θα εχεις τρεξίματα δεν μου κάνει παράλογο ρε συ αυτό. Οταν φυσάς μέσα στο τανκ απο οπου βρεί θα φύγει. Στην περίπτωση μας απο τη πανω σχισμή του πιπακίου(!) ( που όπως σου είπα το πιο πιθανό είναι υγροποιημένοι υδρατμοί ) απο την αντίσταση προς τη βάση και μην ξεχνάς πως ο δικός μας εχει και 2 συστήματα με κλείστρα που ανοιγοκλείνουν και που είναι μέταλο πανω στο μέταλο που σημαίνει, οκ στεγανοποίηση υπο κανονική πίεση ατμόσφαιρας οχι υπο πίεση φυσήματος.

Τώρα ακου το περίεργο. Εκτός ξαναλέω απο το πρώτο μου γέμισμα που έκανα που δε θυμάμαι τώρα και αν το έκανα σωστά ή πως το έκανα που μου είχε πλυμήρα, τον εχω τώρα μια βδομάδα γεμίζω 2 φορές τη μερα δεν μου έχει ξανατρέξει σε γέμισμα σταγόνα. Ούτε και κατα τη διάρκεια του ατμίσματος βέβαια.   Τ ί να πω? Επίσης επειδή προσπαθώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν διαρροές σε όσους υπάρχουν (γιατί μπορεί να ξανασυμβεί και σε μένα είναι του σατανά αυτά τα πράγματα!!!) κάθε φορά  το κάνω και με διαφορετικό τρόπο.

Την τελευταία φορα : Βγάζω drip tip το βάζω σε θέση γεμίσματος ανοίγουν οι τρυπούλες γεμίζω μέχρι να σκάσει και χωρίς να κλείσω (γυρίσω σε θεση ατμίσματος) τις τρύπες γεμίσματος βάζω το drip tip και μετά το γυρναω σε θέση ατμίσματος. Αποτέλεσμα οτι δεν έκανε εκείνες τις φουσκάλες που λέγαμε με το που βάζεις το drip tip που λογικά σημαίνει εξτρε πίεση στο τανκ εκείνη τι στιγμή. Και φυσικά ούτε σταγόνα τρεξίματος. Επίσης να αναφέρω πως εδώ και 2-3 μερες ποτε δεν κλείνω την κάτω εισαγωγή αέρα για να γεμίσω.

Υ.Γ : ΡΕ θυρίο χάλασες 30 μέτρα καλώσιο? Μπουγάδα έβαλες? Αστα αυτά και κανε κανα στήσιμο στον triton να δούμε κανα μπούσουλα!!!  :respect:

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #470 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 14:45 »
Λοιπον πρώτη απόπειρα με το επισκευάσιμο!

Πρώτη δοκιμή με το το ετοιμο που είχε μέσα και το είχαμε στήσει με τον άνθρωπο που το αγόρασα. Στα 0.5... με το sigelei mini 30w που εχω στα 28w ... τρελο ντουμάνι και χτύπημα που δεν μπορούσες να κανεις απανωτες τζούρες. Το τανκ βεβαια αδειάζει λες και το ρουφας με το καλαμακι. Ουτος η αλλως δεν θα εφτιαχνα τετοιες αντιστάσεις αλλα ήθελα να τη δοκιμάσω.

Μέτα δοκίμασα να φτιάξω την πρώτη μου! Είχα παρει συρματάκι 0.4 (είχε μείνει δεν είχε κατι λεπτότερο!). Γύρω στα 1 με 1.2 την ήθελα. Φτιάχνω 6 στροφες με το μαμα 3.5 που εχει μεσα το κιτ. Με παίδεψε να τη βάλω μέσα βαζω και βαμβάκι την κλείνω τη βαζω πάνω.....βραχικυκλωμενηηηηηηηηη....

Παει η πρώτη, εκανα αλλη μία που μου χάλασε πρίν τη βάλω πάνω.  Παει και η δεύτερη!!

Την τρίτη την κουτσοέκανα καλα αμα τη δεί καποιος που ξέρει θα γελάει. Την κουμπώνω επάνω 1 ωμ! Ωραία λέω, βάζω και βαμβάκι τη βαζω στον ατμοποιητή.... ακομα δούλευε!!!

Στα 16w τη δοκιμάζω τώρα. Μια χαρα μου φαίνεται απλά ακόμα εχω το φόβο οτι θαπατήσω το κουμπί και θα τη δεί τιποτα 3 ωμ και θα σκάσει!!!!!

Γενικά και με τις 2 αντισάσεις 0.5 του κιτ και αυτη 1 ωμ που μου βγήκε σε σχεση με τις εργοστασιακές .... πιο χαλαρή τζούρα αλλα χτύπημα και στις 2 περιπτώσεις πολύ καλύτερο. νιώθεις πως με λιγότερο ντουμάνι παρόλα αυτά την καταλαβαίνεις καλύτερα απο χτύπημα...

« Απάντηση #471 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 14:50 »
Μπραβο ρε φιλε ζηλευω.εγω ειμαι αχρηστος στα τεχνικα και ειλικρινα σκεφτομαι τους επισκευασιμους και το βλεπω βουνο

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #472 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 15:50 »
Καλά μη νομίζεις! Σου είπα αν δεί την αντίσταση καποιος που ξέρει θα γελάει!!! Αν εχεις τον triton μη ζηλεύεις καθόλου. Πάρε καλωδιάκι και βαμβακάκι *2 ερώ εχουν και ξεκίνα να δοκιμάζεις. Με τον triton δεν εχεις θέμα. Εχεις την εργοστασιακή σου πάνω και ατμίζεις, στήνεις την επισκευάσιμη, τη δοκιμάζεις δεν κάνει? ξανακουμπώνεις την εργοστασιακή και συνεχίζεις...!! Αυτό κανω κι εγώ!

« Απάντηση #473 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 16:10 »
Τον ναυτιλο εχω δεν εχω τον τριτον.

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
« Απάντηση #474 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 23:05 »
Υπερήφανος κάτοχος από σήμερα κι εγώ του Τριτονα.
Δοκίμασα 2 φορές να κάνω αντίσταση με τον rta (Και horizontal Αλλά και vertical) Αλλά τζίφος... Πολύ "γουργουρητο" ειδικά τη δεύτερη φορά. Δεν κατάφερα να τον βάλω "μπρος" ... Στην άκρη προς το παρόν (αν δε σε θέλει σήμερα άστο για αυριο).
Πάντως, έχει ωραίο φινίρισμα, στιβαρος, και ολίγον τι μεγάλος. Δένει όμως εξαιρετικά με το vtc.

Στάλθηκε από το Υπερπέραν.

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #475 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 23:16 »
Ουτε μηχανακι να παιρνες.... καλοατμιστος...

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #476 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 00:08 »
@zamc Γιου ντίντ'ντ γκέτ μη μπράδερ: ναι, "φυσάς αντί να ρουφάς" ΔΙΟΤΙ (είναι μεγάλο αυτό το διότι, και αναβοσβήνει, σαν πινακίδα στο Λας Βέγκας) αν ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ θα σου έρθει υγρό στο στόμα. Και αν τον αφήσεις σε αυτή τη φάση όντως ψιλο-χύνεται κάποιο υγρό. Φυσάς, δηλαδή, "για να φύγουν τα περιττά".

Σημείωση, πως στην Ατλαντίδα μου αλλά και τον Goliath που τσίμπησα πρόσφατα, όταν φυσάς ΔΕΝ "χάνει λάδια" (τουλάχιστον, όχι τόσα) όσα ο Τρίτωνας. Για αυτό και θεωρούνται "δίοδοι αέρα": διότι, θεωρητικά, μόνο αέρας πρέπει να περνά από αυτές. Αν χάνεις υγρά μέσω αυτών, έχεις διαρροή. Στους τυπικούς RTAs, σε τέτοιες περιπτώσεις, παίζεις με το φυτίλι σου, με τα o-rings, με τις βίδες... Στον Τρίτωνα, φυσάς και ελπίζεις.

Αποσυνδεδεμένος Stratilatis

• *
  • 91
  • Το κάπνισμα «σκοτώνει» το SEX
« Απάντηση #477 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 00:20 »
Ρε παιδια για να καταλαβω, οι διαρροες οφειλονται στις οχι καλης ποιοτητας κεφαλες, η στον ιδιο τον ατμοποιητη; δεν εχω ακουσει για τις ατλαντιδες παντως για διαρροες και τετοια

Στάλθηκε από το LG-D955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• **
  • 274
« Απάντηση #478 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 00:20 »
Απ'οτι καταλαβα οι διαρροές προκαλούνται μόνο με τον rta (αναλόγως το στησιμο) και όχι με τις εργοστασιακες, σωστά;

• **
  • 274
« Απάντηση #479 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 01:29 »
(ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ...)

Τελικά ο κύβος εριφθει.

Με την 4Η προσπάθεια κατάφερα να τον βάλω μπρος.
Το ένα ορινγκ ήταν λάθος τοποθετημένο και έκανε βραχυκύκλωμα.
Λοιποοοοοοον...

Με αντίσταση 1.7 και υγρό της FlavouRtech (μπανανουλα) τον πρωτοάτμισα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Ναυτίλο, ισαξιος με τον SubTank mini, Αλλά με προβάδισμα και μεγάλο συν (για μένα) το ότι γεμίζει από πάνω, οπότε και δεν χρειάζεται το κλασικο βιδωμα-ξεβιδωμα (Τέλος στο φαγώσιμα των σπειρων του πολου).
Τώρα για διαρροές κτλ που αναφέρθηκαν πιο πάνω, δεν είδα κάτι ακόμα.
Παρατήρησα ότι στις απανωτές τζούρες ζεσταίνεται ολοκληρος, άρα θέλει υπομονή.
Αυτά προς το παρόν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105121 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96742 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322098 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602706 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11943 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3332 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610312 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155328 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162389 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4646 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18075 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias