Φίλε μου και σε εμένα απο το Μεσημέρη που εκανα αλλαγή σε αντίσταση στο lemo2 μου έχει σπάσει τα νεύρα αρχική αναγνώριση 0.43 μετα απο λίγο κλειδωμένο νιώθω υποτονικό ατμισμα κοιτάζω και έχει κατεβη 0.36 ξανά ξεκλειδωνο ξεβηδωνο των ατμό παταω το μποτών μηδενιζη πάλη 0.43 και μετα απο λίγο ξανά τα ίδια
ενω με διαφορετικό στήσιμο στων subtank mini με Ν200 στα ο.25 ωμ το έχω τώρα κιι 2 ώρες και δεν έχει κουνήσει ρούπι ουτε πανω ουτε κάτω δεν μπορω να καταλάβω φτεη το σύρμα που είναι πιο λεπτο τα έφτυσε ο ατμό δεν ξέρω και σε μερικές τζουρεσ όταν ανεβαζα θερμοκρασία είχα υπονιασ καμένου
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν κάτι δεν μας πάη καλά και έχουμε νευριαση όσο και να προσπαθούμε να βρούμε τη λάθος έχουμε κάνη δεν το βλέπουμε και ασ είναι ορατό
ξυπνώντας σήμερα είχα αφήσει στην άκρη των lemo 2 με το πρόβλημα τησ αντίστασης που μου ανεβοκατεβαζε τα ωμ το μοντακι
φτιάχνω μια καινούργια των αδειαζω κσι πάμε για το νεο στήσιμο
για καλή μου τύχη έπεσα επάνω στο λάθος που είχα κάνη ξανά μετα απο τοσα στυσιματα το ενα βιδαλακι του πόλου ηταν τελείως χαλαρό ενω τα είχα καλοσφυξη και λέω οτι το λάθος είναι δικό μου για των λογο οτι εκεί που γυρνάει το σύρμα δεν μπορη να μπη ο ανιχοκοπτησ και το κόβω με το χερι
στο πανω κάτω για να κοπή το σύρμα ξεσφυξε το βιδακη χωρίς ν τσεκαρο στο τελοσ ...τωρα και 2 ωρεσ με ακλειδωτη την αντισταση δεν εχει κουνηση ουτε μισο ωμ γιαυτο τι λεω να προσεχουμε ολα τα ενδεχομενα και αν κατι δεν μασ πηγενη καλλα να το αφηνουμε να ηρεμουμε λιγο κιι να κοιταζουμε μετα καλυτερα το τι εχει συμβη
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk