Καλημερα!
Μ' ολο το σεβασμο, κι επειδη βλεπω πως, πολλοι παραπονιεστε για μικροπραγματα (κατα την αποψη μου): εχω το συγκεκριμενο mod, 10 μερες περιπου στα χερια μου. Δεν εχω παρατηρησει, ουτε "πυροβολημα", ουτε κατα παρομοιο. Το χρησιμοποιω σε VW mode, με kanthal, σε διαφορους ατμοποιητες, και μπορω να πω πως, το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο. Τοσο, που αγορασα και δευτερο. Δε χρησιμοποιω τον Ego One Mega, δε με ικανοποιει, για την ωρα τουλαχιστον.
Σημειωτεον, στα χερια μου εχω, εδω και 2 μηνες περιπου, κι ενα SX mini. Πιο ομαλα τα ρευματα του evic vt, τουλαχιστον οπως τα αντιλαμβανεται ο οργανισμος μου. Μεγαλο foul του evic vt, το οτι δε μπορεις να ρυθμισεις κατω απο 30 Watt σε TC, οπως επισης και το μη αναβαθμισιμο του mod. Αλλα, μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα!!! Καθε φορα που βγαινει κατι καινουριο, ειτε αυτο λεγεται Cloupor mini, ειτε Yihi SX mini, ειτε evic vt, θα βρισκονται καποιοι παρατρεχαμενοι, να κανουν παραπονα, μια για καμενες πλακετες, μια για ξεβαμα του mod κ.λ.π..
Η εγω ειμαι τοσο τυχερος, η ακουω λογια του αερα, προσωπικα, δε μου εχει τυχει κατι απο αυτα, και στα 3 (ενδεικτικα) προαναφερομενα mod.
Με κανθαλ και το κλουπορακι των 25€ δουλευει μια χαρα φιλε μου.
Μια συσκευη τιμολογειται και κρινεται με βαση το συνολο των δυνατοτητων της.
Το οτι εσυ η οποιοσδηποτε αλλος δεν βρισκετε προβλημα
με την δικη σας χρηση δεν σημαινει οτι τα προβληματα που υπαρχουν δεν ειναι αξια αναφορας.
Ειτε μιλαμε για 1 βατ λιγοτερο, ειτε για 10 βαθμους λιγοτερο ειτε για ξεβαμα η οτιδηποτε αλλο.
Ο στοχος μιας κοινοτητας ειναι η ενημερωση και η ανταλλαγη αποψεων.
Ειμαστε εδω για να πουμε την γνωμη μας για ενα προιον και να αναφερουμε τα καλα του και τα προβληματα του.
Ο λογος που αναφερουμε τα παραπανω ειναι για να γνωριζουν και οι υπολοιποι τα συν/πλην και να δουν αν τους καλυπτει.
Οχι για να κρινουμε αν ειναι σοβαρο ενα θεμα της συσκευης
με βαση τα δικα μας κριτηρια.
Εαν δεν μας ενδιαφερει μια δυσλειτουργια σε προσωπικο επιπεδο τοτε αγοραζουμε το προιον και δεν μας ενοχλει τιποτα.
Δεν μπορεις να πεις στον αλλο ομως οτι το μοντ δεν εχει προβληματα γιατι
εσυ δεν εχεις προβλημα με την
δικη σου χρηση.
Δεν ξερω πως μπορει να φαινεται το παραπανω κειμενο, αλλα γραφεται σε εντελως φιλικο επιπεδο με καφεδακι και ηρεμια