και συνεχίζω με το μανταρίνι στον kayfun, 1.4 ωμ, 2χιλ,28άρι σύρμα,10-11 βατ.
Το υγρό στην εισπνοή είναι μανταρινάκι φυσικό φρούτο, όμως όταν ο ατμός φτάνει στο λαιμό αφήνει και μία ελαφριά γλύκα σαν καραμελάκι τικ τακ!Στην εκπνοή τα πράγματα αλλάζουν αρκετά και ξαφνικά δαγκώνουμε τη φλούδα (όπως κάναμε μικρά για να δημιουργήσουμε πιάσιμο και να τα καθαρίσουμε) και η γεύση είναι έντονη, όξινη και πικρή.Πικρή όπως εμένα μου αρέσει και περιμένω από ένα τέτοιο υγρό.Θα το ξαναέπαιρνα και με ευχαρίστηση θα συνοδέψω ένα καμπάρι ή μία βοτκίτσα μ'αυτό.
Το καρπούζι τώρα στον ελπρίνζ,1.6 ωμ,2 χιλ,28άρι σύρμα 11 βατ.
Εδώ θα συμφωνήσω με το συνατμιστή που είπε ότι στη γεύση είναι και καρπούζι καί πεπόνι.Αρκετά έντονο σε ποσοστά αρώματος μου φάνηκε πλην όμως αρκετά ευχάριστο.Βέβαια, το καρπούζι θυμίζει το καρπούζι των παγωτών και της τσίχλας, είναι δηλαδή τεχνητό.Για να μην είμαι άδικη όμως, δεν έχω βρει σε κανένα υγρό καμιάς εταιρίας καρπούζι που να έχει φυσική γεύση. Ο λόγος που δε θα το αγόραζα, αν και πάντα υπάρχει στο οπλοστάσιό μου καί το καρπούζι καί το πεπόνι καί ο συνδιασμός τους, είναι ότι είναι σχεδόν ίδιο με τα diy μου.Δεν μου βγάζει κάποια πολυπλοκότητα που δεν έχω καταφέρει και μόνη μου.Σε κάποιον φρουτάκια που δεν φτιάχνει υγρά όμως, θα το πρότεινα.Το δικό μου θα το ενισχύσω με κάποιο cooler και θα το καταναλώσω με χαρά.
Το sunrize fantasy σε στήσιμο παραπλήσιο με τα παραπάνω
είναι μπιγκ μπάμπολ με τριντέντ δυόσμο σε μιξάζ.Είναι τσιχλόφουσκα με μενθόλη νομίζω.Δροσερό, όχι όμως brain freezer και αξιοπρεπές.Δε φανταζόμουν ότι θα ταίριαζαν αυτά τα δυό μαζί κι όμως είναι καλή η γεύση.Δε με κέρδισε από την αρχή γιατί η μενθόλη μου θυμίζει βιξ, όμως μετά το πρώτο τανκάκι που δεν ένιωθα τη γεύση της μενθόλης αλλά τη δροσιά της, συνειδητοποίησα ότι το άτμιζα με ευχαρίστηση.
Η τσιχλόφουσκα είναι η τσιχλόφουσκα του παραπάνω υγρού, αλλά σκέτη.Μια μπιγκ μπάμπολ στην εισπνοή, την οποία όμως θα ήθελα πιο έντονη και πιο ζαχαρένια.Ετσι λίγο να μου τρέξουν τα σάλια βρε παιδί.Στην εκπνοή τα χαλάσαμε λίγο γιατί μου έβγαλε κάτι φαρμακευτικό.Όμως νομίζω ότι προσφέρεται για ανακατέματα με φρούτα και έτσι θα χρησιμοποιηθεί μιας και στο προηγούμενο υγρό με τη μενθόλη η χημική αίσθηση αυτή δεν διακρινόταν. Νομίζω θα την μιξάρω με το καρπούζι για φρουτότσιχλα!
Τέλος, για σήμερα, το μπισκότο κανέλλας.
Εδώ απογοητεύτηκα γιατί είμαι φαν της κανέλλας και δεν την εντόπισα πουθενά.Ίσως λίγο στη μυρωδιά στο ντριπ τιπ, πουθενά όμως δεν τη γεύτηκα.Το μπισκότο, είναι μπισκότο γάλακτος, πολύ άτονο όμως και άχρωμο.Δε ξέρω αν θα το ατμίσω.Ίσως σε συνδιασμό με την αγαπημένη μου μπανάνα που έχει σώσει πολλά υγρά από το νεροχύτη.
Πάντως, αφού στα 6-7 υγρά που δοκίμασα, μέχρι στιγμής, βρήκα δύο που θα τα ξαναγοράσω με χαρά και μόνο ένα που δε μου άρεσε καθόλου, θεωρώ ότι είναι επιτυχία.Εχω την αίσθηση ότι με τα φρούτα τα πάει πολύ καλά η εταιρία και αυτό με προκαλεί στο μέλλον να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά.