Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου την εταιρεία για αυτήν την πραγματικά γενναιόδωρη προσφορά, ειδικά τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε..
Θα γράφω τις εντυπώσεις μου ανά υγρό και tank που αδειάζω, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο με το setup μου άλλωστε : Horizon Tech Αrctic dripping tankomizer όπως το αποκαλώ (ναι καλά διαβάσατε όσοι καταλάβατε-καταλάβατε
) με την 0,5Ω κεφαλή στα 60w τα υγρά σε 0% nic.
(Ομολογώ πως δεν το περίμενα να μου αρέσει κανένα υγρό του πακέτου - θυμάμαι μια εποχή που ερχόταν η αδελφή μου να με επισκεφτεί από την επαρχία με υγρά Natura και όπως τα έβλεπα της τα έπερνα και τα έχυνα νεροχύτη επιδεικτικά
Μία ο εργοστασιακός aspire bdc που δούλευε, μία ότι όπου να ναι υγρά natura έβρισκες παντού κτλ κτλ.. Φανταστείτε πως για το πακέτο της προσφοράς κολλητός με ενημέρωσε και με το ζόρι δέχθηκα με το και καλά τσάμπα είναι μωρέ (μέχρι και το email έστειλε). Αυτά σαν μικρό background με το πώς αντιμετώπισα τα υγρά στις δοκιμές).
Project EntropyΜόλις είχα τελειώσει ένα τανκ με το Nia9 από 13sins και ενώ ετοιμαζόμουν να πάρω κολλητό συνατμιστή μου, να του περιγράψω την πανδαισία που θα βιώσουν οι γευστικοί κάλυκες του (
) και πόσο πολύ θα του αρέσει, σκέφτομαι κάτσε να γεμίσω με ένα της προσφοράς που με ανάγκασε να γεμίσω το γραφείο μου να την πω μετά
(και να μην ταΐσω για λίγο τον arctic για οικονομία με ακριβό υγρό αν και γενικώς τα σκάω για υγρά gourme που λένε - τα προτιμώ, ξέρω λάθος ατμοποιητή έχω σε κατανάλωση)
Και όμως ΣΟΚ.
Πραγματικός διάλογος πάνω κάτω: (είμαστε ατμίστικα αντίθετα εγώ watt Πνευμονικές αυτός kayfun/τσιγαρίσιες κτλ...)
-Έλα ρε, σου ήρθαν τα υγρά? (αυτός έστειλε e-mail σε εμένα ήρθαν πρώτα)
-Ναι ρε!
-Δοκίμασες μήπως το Project Entropy?
-Ναι ρε πολύ ωραίο:
-Σου βγάζει σε κάθε τζούρα διαφορετικά τις γεύσεις ? Μια παίρνω του λέω πρώτα πρώτα καρύδα και μετά μήλο - μηλόπιτα κάτι τέτοιο, μετά από λίγο μου έρχονται ανάποδα - πως γίνεται αυτό? - Δεν είναι δυνατόν ρε μ@λ..!
-Ναι μου λέει έτσι είναι- το έχω διαβάσει και από άλλους..
-Άντε γεια του λέω - βρήκα υγρό να ταΐζω το τέρας! Πολύ καλή γεύση και ντουμάνι αλλού. Και πολύ καλή τιμή κυρίως για ατμοποιητή των 15ml+ την ημέρα..
Λοιπόν 8,5/10 σαν γεύση - πολυπλοκότητα (9/10 λόγω τιμής value for money).
Πάω να γεμίσω baba's bounty και επανέρχομαι.
Edit : Πρώτες τζούρες από Baba's Bounty: Όπως το περιγράφουν οι περισσότεροι με το βούτηρο/balloo κτλπ. + Ξηρό Καρπό!!! (αμυδρή γεύση - αισθητή δε στα 60w/ παρακάτω χάνεται) όχι όμως ρε παιδιά και βουτυρίλα που λένε κάποιοι .. για κάντε το πορτοκαλί μπουκαλάκι από Liquideo kenzo να δείτε τι θα πει "επίγευση" βούτηρο.. θα ψάχνετε για μαρμελάδα να απλώσετε στα χείλη σας... (hint : την έχει και αυτή χαχα)
Το κόβω και αυτό για 9/10 όπως πάει.. μπράβο...!!!
(Τα αρώματα ψιλοπνίγονται στην vg αλλά είναι εκεί και αισθητά αρκετά)