vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

388 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, manoslykos, camber, azzazel, billythekid, Milarepa

Δεν πρέπει να πυρώνουμε ούτε μια φορά το coil όταν το περνάμε στον επισκευάσιμο;

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Φύλο: Άντρας
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
 Σαν νέος στους επισκευάσιμους δοκίμασα και τα δύο. Στην αρχή πύρωσα για να δω hot spots, μετά "βουρτσισα" το coil με το κατσαβιδάκι και ξαναπυρωνοντας διαπίστωσα οτι πυρωνει ομοιομορφα και σωστα. Την κρατησα και εκανα 2 τανκ ετσι-στην επομενη δεν πυρωσα καθολου εκανα μονο το "βουρτσισμα" με το κατσαβιδακι και εστησα. Εγώ πάντως διαφορά στη γευση-επιδοση-αντοχη δεν παρατηρησα και εδωσα και ιδιαιτερη προσοχη για να δω γιατι εγινε τοσο μεγαλος ντορος. Τεκμηριωμενη επιστημονική ερευνα δεν υπάρχει αλλά αφου μπορω να το αποφυγω θα το αποφευγω και καθε φορα το συρμα θα το αλλαζα ετσι κι αλλιως..

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
Ενω εστηνα spaced coils παντα, εκανα το εξης. Σε εναν απο τους kayfun v4 την μετετρεψα σε micro coil ενω ηταν spaced coil , βαζοντας το ιδιο υγρο και βαμβακι , οπου για πρωτη φορα μου εβγαλε τοσο καλη γευση ο Kayfun ...

Ακομα δεν το πιστευω...Και φυσικα εκανα dry burn για να τη μετατρεψω σε micro coil....ενω πριν ηταν και ακαυτη....και δεν ελεγε η γευση της...

Λετε να μας αρεσουν τα καρβουνα στο ψησιμο που παντα ειναι πιο νοστημα απο οτι το καθαρο ηλεκτρικο ματι... :yes:
...

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
Το συρμα το ειχες καθαρισει πριν; Ασετον, αβα, η εστω πλυσιμο με νερο;
Γιατι στην μια περιπτωση ( λογικα ) εχεις μηχανολαδα και στην αλλη τα καις.

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
Tα συρματα τα καθαριζω με βαμβακι εμποτισμενο με καθαρο οινοπνευμα πριν τα στησω. Ο kayfun v 4 επαιξε πιο καλα απο ποτε με micro coil..ενω τον ειχα στησει εκατο φορες με kanthal, nichrome, ribbon, ribbon noupi,kanthal twisted, clapton, αραιες σπειρες , πολυ αραιες, συρματα απο 0,25-  0,32 ,αντιστασεις απο 0,6 ohms- 1,6 ohms...,απο 9-15-17 watts..

Μου αρεσει για πρωτη φορα παρα πολυ αυτο το στησιμο, Νichrome microcoil 28G, 2,5mm,1,3ohms στα 10watts..οπου εχει και αρωματα , γευση,  χτυπημα και καλο ντουμανι, αν και ειμαι λατρης πρωτα της γευσης.

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
Θα συμφωνήσω και εγώ περί mc.
Έχω καλύτερη απόδοση σε σχέση με spaced coil τόσο σε Kayfun Lite Plus -V4, όσο και σε Phenomenon -Eviva, και σε ντουμάνι και σε γεύση.
Δύσκολα με βλέπω να το αλλάζω.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Tasosp

• *
  • 55
1,7 με 2,0Ω coil χωρις να πυρωσει.. Δεν το ειδα ουτε το διαβασα πουθενα απλα ετυχε.. Δεν δινω τοσο μεγαλη εμφαση στο στησιμο (αντισταση-βαμβακι-γεμισμα) του 5 λεπτου στον kfl+..

Αποσυνδεδεμένος alex66

• *
  • 96
δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις μια αντισταση χωρις να την πυρωσεις
απλα πρεπει να τηρησεις τα βασικα
τα συρματα να ειναι καλα σφιγμενα στους πολους
το βαμβακι να ακουμπαει παντου χωρις ομως να την πνιγει και
οι σπειρες να ειναι ομοιομορφες ,οχι πολυ απλωμενες , να μην ακουμπαει καποια την αλλη(κοιτας και απο τις 2 μεριες και διορθωνεις με κατσαβιδακι)
βρεχεις  πολυ καλα και εισαι ετοιμος
τωρα εαν θελεις παραπανω ασφαλεια,πας σε ενα σκοτεινο μερος στο σπιτι ,δινεις ρευμα στην αντισταση και βλεπεις
αν και εχω κοψει τα μικροκολια,η μεθοδος του πιανου :)) ειναι γνωστη απο τοτε που βγηκαν σαν συμπληρωματικο βοηθημα με το πυρωμα
γινεται μονο με αυτη να το φτιαξεις σωστα απλα θελει λιγο  περισσοτερο χρονο,σκοτεινο μερος και διαδοχικα μικρα αναμματα και κατσαβιδοχαιδεματα για να ειναι κανεις σιγουρος οτι δεν εχει χοτ σποτ

δεν μπορω να καταλαβω καποιους που λενε οτι δεν εχουν χρονο να αλλαξουν μια αντισταση,η τον τροπο να την αλλαξουν στο μερος που βρισκονται
το πρωτο πραγμα που εμαθα στα 5 χρονια που ατμιζω ειναι πως παντα πρεπει να εχεις καβαντζα
αν δεν εχεις  3 τουλαχιστον σετακια(ιδιοκατασκευες-εργοστασιακα δεναπασχολει τι) η καποια αναλωσιμα παντα θα εχεις αγχος και προβληματα
θελω να βγω εξω για πολλες ωρες?παιρνω ενα μικρο σετακι δευτερο μαζι μου
βαριεμαι να αλλαξω αντισταση?ατμιζω αποτον δευτερο που εχω,βαριεμαι καιστον δευτερο ,απο τον τριτο
ε αμα βαρεθεις και στον τριτο παρε εργοστασιακο καλο η μερικα αναλωσιμα και ολα  οκ
δοξα τω θεω στη σημερινη εποχη τα εχουμε ολα και σχετικα φτηνα

Αποσυνδεδεμένος polygrafos

• 501
  • Στέλιος Νιάπος
    • Προσκλητήρια Γάμου Βάπτισης
Καλησπέρα
Να ρωτήσω κάτι τους φίλους. Οι έτοιμες αντιστάσεις για παράδειγμα για το Ναυτίλο,
όπως και οι ανταλακτικές κεφαλές για όλους τους εργοστασιακούς,
ξέρουμε αν έχουν υποστεί κάψιμο? Γιατί τότε μπαίνουν άλλα θέματα ασφάλειας
για τους μη επισκευάσιμους :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
Δεν χρειαζονται καψιμο αυτες γιατι δεν ειναι micro coils. Οποτε μια χαρα ειναι :)

• 501
  • Στέλιος Νιάπος
Γιατί να σταματήσουμε το Micro Coil αφού μπορεί να φτιαχτεί με Kuro Koiler και να μην χρειαστεί κάψιμο?
Μου διαφεύγει κάτι?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
εσυ ρωτησες για ετοιμες κεφαλες και ναι δεν χρειαζεται καψιμο την βαζεις και ατμιζεις .. το kuro  το χρησιμοποιεις αν θελεις να κανεις ενα microcoil  για εναν επισκευασιμο .. και αυτο που λες στο τελέυταιο μηνημα σου δεν ειναι απολυτο .. ακομα και με kuro   coiler  αν θελεις κανεις dry burn  ή οχι .. ασχετα α κανει σφικτο απο εξαρχης κοιλ

• 501
  • Στέλιος Νιάπος
Δεν με κατάλαβες ???  Δεν μιλάω για Dry Burn αλλά στο ότι δεν χρειάζεται να πυρώσουμε το σύρμα
για να κάνουμε MC αφού με το Kuro Koiler γίνεται το MC χωρίς κάψιμο.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Το αναφέρω επειδή είδα στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, πολλούς να λένε ότι σταμάτησαν το MC για να μην το πυρώνουν.
Με το Kuro Koiler δεν χρειάζεται να το πυρώσεις, σωστά?

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
γίνετε μεν και χωρίς dry burn αλλα δεν είσαι βέβαιος ότι η σπείρες σου ανάβουν ομοιόμορφα και ειδικά σε ατμοποιητες με διπλή αντίσταση θέλεις να ανάβουν ακριβώς το ίδιο

• 501
  • Στέλιος Νιάπος
Άρα αν κατάλαβα καλά, το MC δεν είναι επιβλαβές στη λειτουργία του αλλά μόνο
αν το κάψεις για να το στήσεις :confused1:

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

δεν ξέρουμε τι είναι επιβλαβές και τι όχι δεν υπάρχουν έρευνες
εικάζουμε (επειδή το είπε ο γιατρός σε μια συνέντευξη) πως το dry burn ίσος να προκαλεί κάποιο πρόβλημα αλλα τίποτα δεν είναι σίγουρο
μπορεί να ισχύει και το αντίθετο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110789 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99963 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F