vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

645 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, pngtszs1976, tasos1976, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75

Δεν πρέπει να πυρώνουμε ούτε μια φορά το coil όταν το περνάμε στον επισκευάσιμο;

Αποσυνδεδεμένος polygrafos

• 501
  • Φύλο: Άντρας
  • Στέλιος Νιάπος
    • Προσκλητήρια Γάμου Βάπτισης
Σ΄ ευχαριστώ! Θα αγοράσω Kuro Koiler για να στήνω MC απλά δεν θα το καίω
πριν περάσω το φυτίλι για να ελέγξω. Θα το ανάβω κατευθείαν αφού το έχω βρέξει με το υγρό μου.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Εγώ συνεχίζω να έχω την εξής απορία.
Κάποιοι φίλοι λένε δεν το καίω το σύρμα αφού μπορώ να το αποφύγω. Εφ' όσον δεν υπάρχουν μελέτες ούτε για το κάψιμο ούτε για το μη κάψιμο, έχετε σκεφτεί μήπως το να μην καίτε το σύρμα προξενεί περισσότερο κακό αφού δεν οξειδώνεται για να δημιουργήσει προστατευτικό σώμα όπως λένε οι μεταλλουργοί?
Δεν το λέω γνωρίζοντας κάτι τεκμαρτό για την χρήση στο άτμισμα, απλά αναρωτιέμαι αφού όταν λέμε ότι αποφεύγουμε κάτι εννοείται ότι το κάνουμε για καλό.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
Πες τα χρυσοστομε!

Επίσης χρησιμοποιώντας τον Κουρο δε σημαίνει απαραίτητα ότι το mc θα βγει όπως πρέπει..

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
Πες τα ρε Γιάννη,
Το έχω πει κάνα δυο φορές και εγώ, με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός ή εμμονικός.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
Να απαντησω χωρις να εχω και εγω κατι σιγουρο. Δεν καταλαβαινω και εγω λοιπον απο τη στιγμη που δεν ανεβαζω θερμοκρασια, δε δημιουργω επικινδυνες ουσιες που απελευθερωνονται, οπως λενε οι μεταλλουργοι, στο υγρο, πως ειναι δυνατον αυτο να ειναι περισσοτερο επικινδυνο απο το να ανεβαζω τη θερμοκρασια και να πυρωνω το συρμα απελευθερωνοντας πιθανα επικινδυνες ουσιες.
Το προστατευτικο σωμα που αναφερθηκε ειναι συμπαγες; Διατηρειται μεσα σε υγρο περιβαλλον; Γιατι οσες φορες παλαιοτερα πυρωνα την αντισταση δεν παρατηρουσα κανα προστατευτικο σωμα εκτος απο μια στρωση που εμοιαζε περισσοτερο με σταχτη και εφευγε με απλη επαφη που ηταν αναποφευκτη απο την εισοδο του βαμβακιου στην αντισταση και την επαφη της επακολουθως με το υγρο.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
Στάχτη και στρωμα κατά το πυρωμα? Μην λέμε ότι θέλουμε παιδιά mc με κάψιμο κάνω πάντα και πότε δεν έβγαλε κάτι στο βαμβάκι.

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
Προφανως για να το λεω μου εχει συμβει, οχι παντα αλλα αρκετες φορες και δεν ειπα οτι ειναι σταχτη απλα μοιαζει.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
Σε πόσα w πυρωνεις τις αντιστάσεις?  Από περιέργεια γιατί δεν μου κάτσε ποτέ αυτό.

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
Εδω και αρκετο καιρο δεν τις πυρωνω. Οταν τις πυρωνα, ναι εδινα αρκετα βατ, του εδινα και καταλαβαινε :) . Περισσοτερο το ειπα γιατι ειναι το μοναδικο πραγμα που παρατηρησα να δημιουργειται στην αντισταση, αρα υποθετω οτι αυτο ειναι το προστατευτικο σωμα για το οποιο μιλουν οι μεταλλουργοι. Αυτο εφευγε αμεσως αφου μετα το πυρωμα εριχνα νερο.

Αποσυνδεδεμένος cho oyu

• **
  • 175
Ειχα την εντυπωση οτι αν επιλεξουμε τελικα να τις πυρώνουμε , αυτο θα πρεπει να γινεται στα λιγοτερα δυνατόν watts.

Εχω καταλαβει κατι λαθος?

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
οχι σωστα καταλαβες, εγω δεν ηξερα τοτε  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Εγώ αφού φτιάξω την αντίσταση και την βιδώσω στον ατμοποιητή, βάζω την βάση του ατμό πάνω σε ένα μοντάκι και δίνω μερικά πατήματα σε χαμηλά Watts (8 περίπου), ίσα ίσα να πυρώσει ελαφρά και σταδιακά, για να δω μήπως έχω κάποιο χοτ σποτ.
Αν έχω και δεν ανάβει ομοιόμορφα χαιδεύω την αντίσταση μερικές φορές με ένα κατσαβιδάκι.
Ξαναδοκιμάζω να ανάβει από μέσα προς τα έξω και ΟΚ, τέλος. :)

Υ.Γ. Αυτό το κάνω μόνο σε Kanthal A1. Σε Ni200 και TC δεν χρειάζεται. ;)

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
  Στάχτη εγώ δεν είδα ποτέ.
Μόνο μια μικρή αλλαγή του χρώματος στο kanthal.
Και πιστεύω πως με το dry burning είναι αδύνατον να πιάσουμε θερμοκρασίες κοντά στους 1400 βαθμούς Κελσίου.
 Βέβαια ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο.
Απλά παρατηρώ πως διυλίζουμε τον κώνωπα στο άτμισμα, ενώ όταν καπνίζαμε αρειμανίως καταπίναμε την κάμηλο.  :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 731
Παιδια χαθηκα λιγο... πυρωμα στις σπειρες (οσοι το επιλεγουν τελοσπαντων) κανουμε μονο στο microcoil? Δηλαδη οταν οι σπειρες ειναι κολλητες ή σχετικα κολλητες? Στις ανοιχτες σπειρες δεν χρειαζεται πυρωμα? Επισης οταν μιλαμε για χοτσποτ αυτο που λεει η λεξη,σωστα? Μικρες πυρηνες εστιες πανω στην αντισταση...??

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328321 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F