vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

547 επισκέπτες, 5 χρήστες
guss, camber, manoslykos, Milarepa, stauros53

Οι συνταγές του Kostas44 με \"Separate Steeping\"

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Οι συνταγές του Kostas44 με \"Separate Steeping\"
« Απάντηση #330 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 23:29 »
ετοιμασα σημερα το afterwork,εκανα δοκιμαστικα 30ml,δεν αντεξα και γεμισα ενα τανκακι εμεινα πολυ ευχαριστημενος πολυ διακριτικο στο ατμισμα ωραια γευση και το αμυγδαλο στην εκπνοη ολα τα λεφτα που να ωριμασει κιολας  :thumpup: πιστευω θα γινει εθιστικο,αυριο θα ετοιμασω ενα 100μελο να μπει γρηγορα στο ντουλαπι

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #331 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 23:31 »
Η Συνταγή  που κάποιοι περίμεναν είναι εδώ ... :yes: :yes:
Συνταγή για καπνό Πίπας e-liquid

Ένα ταξίδι μακρινό άρχισε για  κάποιο άλλο λιμάνι , έναν άλλο προορισμό που εκεί θα έβρισκε το απόλυτο μέρος για να ζήσει . Μαζί του δεν είχε τίποτα άλλο μόνο την αγαπημένη του πίπα , δεν μπορούσε να την αποχωριστεί ποτέ , του θύμιζε πατρίδα .
Μύριζε πατρίδα αλλά και εδώ πατρίδα θα γίνει . Μια διαφορετική πατρίδα για να μείνει ......
Έβγαλε από την τσέπη το μπουκάλι που είχε όλο το θησαυρό του, ένα θησαυρό που μύριζε τόσες θύμισες και τόσες τρικυμίες , ναι η μυρωδιά ήταν σκέτη τρικυμία αλλά και θάλασσα.
Ήταν βαριά αλλά πολύ δικιά του, ειχε την μυρωδιά ενός καλού  καπνού που μόνο αυτός ήξερε πως να τον κάνει τόσο καλό και τόσο ονειρικό . Μονο με αυτόν όταν τον ατμιζε έβλεπε πατρίδα και σύννεφα και θάλασσα και βουνά και θύμησες πολλές θύμησες , από πλοία και ηλιοβασιλέματα .  Αυτό το μπουκάλι έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό , έκρυβε την πατρίδα του ...
Εικόνες μαγικές αλλά συνάμα και τόσο γήινες , μυρωδιές από παλιό δρύινο ξύλο ενός καταστρώματος και μυρωδιές  γλυκιές ευχάριστες σχεδόν ερωτικές που τον έκαναν να ανατριχιάζει ,  δεν ήθελε ποτέ να χάσει αυτό το μπουκάλι ..  μια λέξη ψέλλισε ... PALADINO ...  και γύρισε προς το ηλιοβασίλεμα μεχρι να μαυρίσει  ο ορίζοντας και γινει μελανός ... ..

Και το ονειρο αρχιζει.........

Αποσυνδεδεμένος karas121173

• **
  • 143
« Απάντηση #332 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 00:04 »
Κώστα η καλύτερη ώρα για να μας δώσεις την πολυπόθητη συνταγή. Με βρήκε να ακούω rhythm and blues, με ένα καπνιστό ουισκάκι. Αυριο πρωί πρωί παραγγελία. Ευχαριστούμε πολύ.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #333 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 09:16 »
Δημητρη τωρα μαζι με το ουισκακι και ενας υγρο σαν και αυτο θα ερθουν και θα γινουν πακετο !!!  περιμενω εντυπωσεις !!!!!!! :yes:

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
Απ: Οι συνταγές του Kostas44 με \\\"Separate Steeping\\\"
« Απάντηση #334 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 09:18 »
Με το ζόρι κρατιέμαι να μην γεμίσω τον Τηλέ με την σοκοΚωσταλάτα  :laugh1:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Ε ! Δεν άντεξα. Έβαλα 1 ml στον Magma .
Λιωμένο σοκολατάκι με brandy και έπεται συνέχεια.
 :baby: :baby: :baby:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2015, 13:25 από netsplit »

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #335 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 14:30 »
εγώ είμαι καλό κορίτσι και περιμένω χωρίς αταξίες... ::)

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• **
  • 192
« Απάντηση #336 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 15:06 »
Όχι... :wall: :wall: :wall:  πάλι έξοδα :wall:
Steeping 30 days :wall:  αυτό σημαίνει ωραίο δωράκι για Χριστούγεννα :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #337 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 19:14 »
Να στάξω ή να μη στάξω? Ιδού η απορία...

Θα περιμένω, good things come to those who wait...
Ευχαριστώ πολύ Κώστα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #338 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 22:12 »
αντε βρε σταξτε και λιγο να παει το πάλιαμπελο :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: ... ισα ισα να εχετε και μια γνωμη το τι θα παρετε μετα ... την ωρημανση ...

Αποσυνδεδεμένος efarmostis

• *
  • 93
« Απάντηση #339 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 22:47 »
Πω ρε φίλε, όταν μπαίνω σε αυτό το τόπικ μου πέφτουν τα σάλια από τις περιγραφές των συνατμιστών. :tongue_smilie:
Έβαλα παραγγελία για μπανάνα σοκ και σοκολάτα!!!!

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #340 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 23:14 »
το αρωμα παντως ειναι καθαρο και μεθυστικο. Για να το πω επιστημονικά δεν εχει ουτε υποψια χημικιλας :laugh1: αλλα δινει με καθαροτητα τα συστατικα του.  που να ωριμασει κιολας...

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #341 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 16:24 »
αυτο ειναι το ζητουμενο μας απο την αρχη να εχουμε μια καθαρη ωραια γευση αλλα και μυρωδια .,. αυτα τα δυο ειναι τα δυο σημαντικά ζητουμε στην κατασκευη της συνταγης αυτης  :yes:

Περιμενω εντυπωσεις !!!!!

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
« Απάντηση #342 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 16:59 »
εδω και 2 μερες εχω στα χερια μου το μαγικο μπουκαλακι με την σοκολατα,,,,,,,ευγε κωστα  :respect:
το ανοιξα και μου ηρθε η θυμιση απο τα σοκολατακια που μας κερναγανε παλια στις γιορτες ..αυτα με το ποτο(μπραντυ) μεσα  :love_hearts:
περιμενω να ωριμασει...δεν το πειραξα.......αλλα θα αντεξω? :wall:
θα δουμε
παντως απο μυρωδια :sign_trelaaa:

Αποσυνδεδεμένος velix

• *
  • 43
« Απάντηση #343 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 19:48 »
κωστα μπράβο με την διαδικασία που κανεις τα υγρα με εβαλες στο τρυπακι να ασχοληθώ ξανά γιατι τα ποιο πολλά τα πέταγα τουαλέτα....  :eyesplash:  παρατήρησα οτι με αυτο το τροπο δενουν πολυ καλύτερα τα υγρα και περνούν χρώμα με την μια .... τωρα τι θα βγει απο αυτα θα δειξει ο χρονος ωρίμανσης .. την σοκολατα θελω να την φιαξω αλλα μου λειπουν καποια αρωματάκια  ..... brandy που βρίσκω ? και swetener που μπορει να μην το βαλω , αλλα απο σοκολάτα εγω εχω tpa μαυρη σοκολάτα..τα υπολοιπα τα εχω... το αρωματάκι που ετοιμάζω τωρα ειναι μελι αχλαδι και γαλα καρύδας με αναλογίες πανω κατω δίκες σου ....  μηπως και μπορέσω να πιασω λιγο την γευση του honeybrew....  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #344 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 00:35 »
Καλη επιτυχια Ηλια με το υγρακι σου .. σιγουρα θα γινει σουπερ !!! οσο αναφορα τα αρωματα που σου λειπουν .. καλυτερα να περιμενεις να τα βρεις γιατι αν βαλεις αλλα η συνταγη θα ειναι διαφορετικη και δεν ξερω αν θα σου αρεσει ... ..

Νομιζω θα τα βρεις τα αρωματα ... αν δεν βρεις το brandy TPA  βαλε FA  θα εχει λιγο διαφορα .. τα αλλα πρεπει να τα βαλεις που εχει η συνταγη

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114320 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450514 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110830 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328423 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F