Το νερό δεν αντιδρά με τη vg, απλά γίνεται μίξη.Η vg,μπορεί και διατηρεί τις φυσικές της ιδιότητες και το σημείο βρασμού της όσο νερό και να βάλεις.
Η γλυκερίνη δεν έχει ελεύθερους υποδοχείς για να ενωθεί πραγματικά με το νερό.Μόνο μίξη γινεται όπως έγραψα και πριν.
Με το νερο,εχουμε λιγότερο καθαρή γλυκερίνη και τζάμπα το 99.8 που πούλαμε μούρη στον-ην φαρμακοποιό.
Αν το νερό ήταν καλός διαλύτης για τα αρώματα, δεν θα τα έδιναν οι εταιρίες σε pg αλλά σε νερό.
Αυτό με το νερό το έκαναν παλιότερα λόγω που μερικοί είχαν "αλλεργία" στη pg.
Ας δεχτούμε ο,τι κάποια πράγματα αλλάζουν με την πάροδο των ετών επειδή κάποιοι άνθρωποι, την έχουν ψάξει τη δουλειά περισσότερο, για να έχεις και εγω καλύτερα αποτελέσματα στα υγρά.Επίσης αν το νερό αναδείκνυε καλύτερα τα αρώματα, ξανά οι εταιρίες, θα μας τα έδιναν με νερό.
Πιο παλιά θα συμφωνούσα μαζί σου.