vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

635 επισκέπτες, 2 χρήστες
bloodlessz, manoslykos

Οι συνταγές του Kostas44 με \"Separate Steeping\"

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Οι συνταγές του Kostas44 με \"Separate Steeping\"
« Απάντηση #210 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 19:48 »
πωωω,διαβασα την συνταγη του afterwork  :respect: ,παλι σε εξοδα θα μπουμε

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #211 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 22:08 »
Σχετικα με συνταγη με καπνο πιπας ειπα σε παλιοτερο ποστ εδω στο νημα οτι θα ποσταρω συνταγη για ολους οσους θελουν καπνικο πιπας ... αλλα δεν μπορω να το ποσταρω ετσι απλα χωρις να το τεσταρω και να δοκιμασω και να το ωριμασω ... δεν μπορω να ποσταρω συνταγη αν δεν τα κανω αυτα .. και σιγουρα  θελει χρονο για να βγει ενα καλο αποτελεσμα ... προς το παρον δουλευω την σοκολατα συνταγη

και εχω μια ηδη ετοιμη συνταγη που θα την βαλω αυριο ειναι καπνικο οχι φρουτα αλλα οχι και καπνο πιπας ουτε σοκολατα ..   

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #212 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 23:02 »
Ευχαριστώ  Κωστή  θα σε περιμένουμε !!!
Φιλικά  Ηλιας :respect:

Αποσυνδεδεμένος marios-arv

• *
  • 82
« Απάντηση #213 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 09:50 »
Φίλε Κώστα μήπως έχεις κάποια συνταγή για υγρό που να βγαίνει σε αποτέλεσμα σαν το υγρό της Intellicig to ecopure rich????

« Απάντηση #214 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 13:49 »
Καλησπερα κωστη.μια ερωτησουλα σχετικα με την εμπειρια σου.εχω ενα 30μελο που εχω στα χερια μου απο ενα φιλο.ειναι ενα σχετικα ελαφρυ καπνικο με εντονη γευση ομως απο φουντουκι.στην αρχη μου αρεσε αλλα πλεον με κουρασε το σχετικα εντονο αρωμα του φουντουκιου.γνωριζωντας παραπανω απο τα αρωματα της tpa που σου εγραψα πως εχω θα μπορουσα να κανω μια επεμβαση και τυχον ποια θα μπορουσε να ειναι αυτη; Ευχαριστω φιλε μου.

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #215 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 15:06 »
Αν σου αρέσει η γεύση, αλλά πλέον σου φαίνεται μπουχτστική μπορείς απλά να δοκιμάσεις να την αραιώσεις με σκέτη βάση. Μια πρώτη δοκιμή θα ήταν ας πούμε  3 προς 1 ή 2 προς 1. Δηλαδή  2 μέρη υγρό, με 1 μέρος σκέτης βάσης.  Το έχω κάνει με αρκετά υγρά που ενώ μου άρεσε η γεύση τους τα έβρισκα έντονα. Αν το αποφασίσεις, ξεκίνα το σε μικρές ποσότητες. Πχ 4ml έτοιμο υγρό με 2 ml βάσης, και προσαρμόζεις αναλόγως.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #216 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 21:10 »
H συνταγη που ειχα πει οτι θα βαλω αυτη την εβδομαδα .. καπνικη και νόστιμη  ;)

Περιγραφη
Η συνταγη ειναι εμπνευσμένη απο την ξενη σειρα με το ομώνυμο τιτλο DOMINION -  Αρχάγγελοι και έκπτωτοι... και εδω ερχομαι και παρουσιαζω το υγρο

Αν επρεπε να πω τι υγρο ειναι θα ελεγα οτι ειναι ενα υγρο για μερικους που θελουν να νιωθουν την υπαρξη μιας αορατης μορφης διπλα τους ετοιμη να τους το αρπαξει ...  Ειναι υγρο τοσο ισσοροπημενο που σιγουρα θα σας κανει να φανταζεστε οτι δεν εχει αυτα που βαλατε αλλα και ακομα τοσα που καποιος αλλος μυστικα τα εβαλε ...  αλλαγη γευσεων η μια μετα την αλλη και οχι γνωστες αλλα και καποιες που πρωτη φορα νομιζετε οτι της γευεστε ..
Στη τζουρα αντιλαμβανεστε γλυκο καπνικο αλλα και συναμα ευχαριστα ξηρό ... ο ουρανισκος αντιλαμβανεται αλλο ομως απο την γλωσσα ... γευεται την οξιτητα ενος μηλου αλλα σαν να ειναι ψημενο με ξηρούς καρπους γαλα και καραμελα
Στην εκπνοη ξηρο καπνικο σπασμενο με ψημενο μηλο και αλκοολ brandy  .. νομιζεις οτι εκει σταματα αλλα οταν περνας την γλωσσα στον ουρανισκο η γευση μενει εκει και μετα απο καποια ωρα ακομα την αισθανεσαι ... και εκει καταλαβαινεις την καραμελα που δεν σε αφηνει να βαρεθεις  το υγρο ...

Στον χωρο δεν εχεις προβλημα ...  σαν να εχεις βρεθει σε ενα λουναπαρκ και μυριζεις ψημενο ποπκορν και μαλλι της γριας
DOMINION ενα υγρο που σιγουρα θα γινει ADV  και αγαπημενο

ερχονται και αλλες συνταγες ...  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #217 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 21:15 »
Δώσε πόνο στο λαό Κώστα!

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
« Απάντηση #218 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 21:35 »
άντε πάλι έξοδα ;D
ωραίος ο Κώστας, ευχαριστούμε για τις υπέροχες συνταγές που μοιράζεσαι. :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #219 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 21:48 »
ειχα υποσχεθει για συνταγη αλλα ηθελα να την τεσταρω αρκετα ... πριν την βγαλω ...

τωρα ειμαι σε φαση σοκολατας εδω και 3 εβδομαδες ... συνολικα .. γιατι την ειχα αρχισει .. την σταματησα την ξαναρχισα με νεα αρωματα και εχω τωρα καποιες μερες που την εχω αφησει να ωρημασει ... ελπιζω σε κανα 2 εβδομαδες να παρω αποτελεσματα με τα νες αρωματα .. γιατι με την συνταγη εχω εμπειρια απο πριν αλλα δεν ηταν αυτο που ηθελα .. οποτε για να δουμε τωρα .. ειμαι αισιοδοξος ομως γιατι ηδη εχω ατμισει ενα μλ απο τη καινουρια  ας ειναι ακομα χωρις ωρημανση ...

Υσ .. πολλα ml  εφυγαν στην τουαλετα πριν ...χαχαχαχα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:   ειναι οντως δυσκολο να πετυχεις νοστημη συνταγη σοκολατας χωρις να ειναι ξηρη ανοστη και πικρη που δεν ατμιζεται

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #220 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 22:16 »
Κώστα βγάλε καλή συνταγή σοκολάτας και εγώ θα σου κάνω τάμα κάθε χρόνο την ημέρα της ανακοίνωσης  :respect:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 22:21 »
Νομίζω ότι θα εκτιμούσε περισσότερο ένα λίτρο βάσης και μια δωροεπιταγή της ΤΡΑ  ;D

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 10, 2015, 22:27 »
χαχαχχαχα  αυτο Βουλα οπωσδηποτε .... θα ειναι πολυ πολυτιμο  :yes: :yes: :yes: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #223 στις: Οκτωβρίου 18, 2015, 15:02 »
Ενα μικρο update ....  Η συνταγη σοκολατας εχει αχισει να ΑΠΟΔΙΔΕΙ .... συντομα με αποτελεσματα  :yes: :yes: :yes: ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος xagios

• **
  • 168
  • Μου αρέσει η μοναδικότητα και όχι η μαζικότητα
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 18, 2015, 20:50 »
Καλησπέρα κ απο εμένα λίγο δύσκολο μου φαίνεται πολλά αρώματα ..Ν αρχίσω να ρωτώ τοτε ...Απο που αγοράζουμε αρωματα ΤΡΑ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374971 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328274 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F