έπος ειναι, όχι έρευνα!!
ειναι συγκεντρωτικό 59 επι μέρους ερευνών!
προσωπικά ειμαι της κουλτουρας της πλαστικότητας των οργάνων μας. Ειναι αποδεδειγμένο πρόσφατα επίσης, οχι τόσο όσο της απομυθοποίησης της χοληστερίνης- οτι ένα τεμπέλικο μυαλό πχ έχει όριο ανάπτυξης, ενώ ένα δραστήριο χαίρει νευρογένεσης και πλαστικότητας, με ανάλογη ευθύνη βέβαια και στον μεταβολισμο. Για άλλα όργανα ειναι διαπιστωμένο πολύ παλαιότερα. Παν μέτρον άριστον βέβαια και με λίγα λόγια
πάτησα και το κουμπάκι και ειδα την απάντηση του BS. Δεν αναφερόμουν σε αυτό Bigsure αλλα μη γίνεσαι παιδί κι εσύ μωρέ!
Σίγουρα μια μετάφραση κάποιου ειδικου θα μας σκλαβώσει!!Εγώ δεν την διάβασα όλη ακόμα, ίσως διαβάσω και τις 59 επι μέρους καθώς έχω ήδη προκληθεί, αλλα θα το έβρισκα ευκολότερο ή και απλά καλό να έμπαιναν κάποιες διαπιστώσεις των αναγνωστών του έπους κομματάκι-κομματάκι (μικρολίθον-μικρολίθον)
Η αρνητικότητα ειναι κουραστική, πολύ, αλλα (ίσως και) δεν
έχεις έχει κάποιος ιδέα τι σημαίνει αρνητικότητα για κάποιον άλλον. Και δεν εχει σχέση με τον διάλογό μας ή οτιδήποτε μεταξυ μας.

Απλά ας πούμε επαυξάνω.

Σε άλλους αρέσουν τα τρύπια τυριά πχ ή με μουχλα και σε άλλους τα "συμπαγή" ή φρέσκα, τί να πει κανεις

Αλλα πιστεύω προσπαθουμε , όσο μπορουμε. Παιδεία δεν ειναι επίσης να πρσβάλει κανεις κάποιον λη να κάνει απλά τον μπάτσο, αλλα δεν ειναι και πάντα εφικτό το αντίθετο. Ρωτα εμένα σε αυτό που ειμαι και κεφάλας σαρακατσάνικος

(αστειέυομαι, δεν ειμαι, αλλα γίνομαι κι εγώ καμια φορά, όπως όλοι)
"Προσοχή στα εμφιαλωμένα μυαλά και τις ημερομηνίες πλήξης" λέγαμε κάποτε