Θα έλεγα να μαζεύουμε απορίες, να βρει μια λίστα ο γιατρός όταν μπει:
1) Τι σημαίνει, για τους ερευνητές, καπνικό άρωμα; Είναι αυτά που "αναπαριστούν" άρωμα καπνού ή αυτά που δεν ταξινομούνται σε επιδόρπια, γλυκά κλπ;
2) Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι, στην προσπάθεια να γίνει ικανοποιητική προσέγγιση κάποιου αρώματος με αυτήν της φυσικής του οσμής, ανακατεύονται και ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά (διακετύλιο ή...) ;
3) Η (αυξημένη;) θερμοκρασία είναι δυνατόν να προκαλέσει "παράλληλες" αντιδράσεις, πέρα από αυτές που περίμεναν οι κατασκευαστές;
4) Μήπως πρέπει να γίνει διάκριση των υγρών σε πιστοποιημένα πριν το άτμισμα (ορίστε οι ουσίες που περιέχουν, όλα καλά) και σε πιστοποιημένα και μετά από αυτό (με ανάλυση των... ατμαερίων);