vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

DanLucas

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
  • Φύλο: Άντρας
Απ: DanLucas
« Απάντηση #255 στις: Νοε 22, 2015, 12:24 »
Έγινε και το IPhone θέμα :) ας κάνω μια σύγκριση λοιπόν μπας και καταλάβουν κάποιοι τι θελω να πω απο προχτές....υπάρχει το IPhone που ειναι πανάκριβο και υπάρχει και το turbo x smartphone (τυχαίο παράδειγμα) και τα δυο κάνουν τα ίδια θεωρητικά και ο καθένας επιλέγει τι θα πάρει. το IPhone όμως έχει 800 και το turbox 100-150. Αλλά λεφτά έχει ξοδέψει όμως η Apple για research,marketing,υλικά,ποιότητα,λειτουργικό και αλλά το turbo-x γι αυτο και το ένα Πουλιέται φτηνά και το άλλο ακριβά.αυτη ειναι η ένσταση μου ως προς τα υγρά που φτιάχνονται στην Ελλάδα και ειδικά απο μικρούς παραγωγούς. Δεύτερον μιας και ατμιζω μόνο 2,5 μήνες προτιμώ να δοκιμάσω αλλά υγρά που ειναι αναγνωρισμένα παγκόσμια μιας και ειναι και πολλά...και όχι κάτι απο μικρή εταιρία που ειναι και σε παρόμοιο κόστος (τωρα αν έχει 5 ευρώ λιγότερο μη κοληςουμε και σε αυτο) αν λοιπόν ένα ελληνικό υγρό έχει 16-17 εγω τουλάχιστον θα προτιμήσω να πάρω κάποιο της vaponaute η τα mr good vape που ειδα και πολυ καλή έκπτωση απο ένα κατάστημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ειναι κακό αυτο η γιατί προσβάλει κάποιους και έχουν ξεσηκωθεί!!! Αν όμως κάποιο αξιόλογο ελληνικό είχε 12-13 θα προτιμούσα να παραγγείλω κάποιες γευςεις απ αυτο και όχι να το αφήσω στην άκρη όπως κάνω τωρα με το σκεπτικό ότι μπορεί αν τύχει να το αγοράσω στο μέλλον. Δεν είπα όμως να μην τα αγοράζετε ούτε έβρισα κανέναν που τα δοκίμασε ούτε ότι δεν θα ειναι ωραία η ποιοτικά άλλο ήθελα να πω απ την αρχή και ελπίζω να γίνει κατανοητό τωρα.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kermitlabros

• **
  • 158
« Απάντηση #256 στις: Νοε 22, 2015, 12:55 »
Για να ξεφύγουμε και λίγο... Που τα βρίσκουμε τα υγρά στην περιοχή Πειραιά, Καλλιθέα,;;

Sent from G2 via Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
« Απάντηση #257 στις: Νοε 22, 2015, 20:10 »
http://www.vaporstore.gr/ygra-anaplirwsis/igra-anaplirosis-dan-lucas
παρε ενα τηλ πρωτα γιατι δε βλεπω να εχει βαλει αναλυτικα τα υγρα
για  αθηνα στο atmistique

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #258 στις: Νοε 25, 2015, 23:40 »
Παίδες, με τρώει τις τελευταίες μέρες να πάρω να δοκιμάσω όλα τα υγρά της σειράς. Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να τα έχει διαθέσιμα και να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καμιά έκπτωση λόγω φόρουμ;

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 763
« Απάντηση #259 στις: Νοε 28, 2015, 20:23 »
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στο CrazyVaper, εάν σε βολεύει η περιοχή, αφού πάρεις όμως πρώτα τηλέφωνο τον Κυριάκο για να δεις ποια έχει διαθέσιμα και στα πόσα mg νικοτίνης.  :)

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Κυριάκος φροντίζει να έχει σχεδόν πάντα 2-3 υγρά του Λουκά σε Phenomenon ατμοποιητές, για να πάρεις και να δοκιμάσεις επιτόπου...  ;)

Τώρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα που συζητιούνται στο θέμα. Ατμίζω ενάμισι χρόνο και έχω δοκιμάσει κάπου 60-70 διαφορετικά υγρά από διάφορες εταιρείες. Θεωρώ τα υγρά του Λουκά αξιόλογα, από την άποψη ότι είναι πολύ ξεχωριστά και "ιδιαίτερα", δύσκολα βρίσκεις άλλα υγρά που να θυμίζουν τη γεύση τους. Ειδικά όσον αφορά το HoneyBrew, το "βαρύ πυροβολικό" του Λουκά, θεωρώ ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλο υγρό τόσο έντονο, και που να αφήνει τόσο βαρύ το σημάδι του στον χώρο.  :thumpup:

Μπράβο στον Λουκά που ανέβασε τις αναλύσεις των υγρών, όπως έχω πει ήδη, εμένα δεν μου καιγόταν καρφάκι για τις αναλύσεις, θα άτμιζα τα πολυαγαπημένα μου HoneyBrew και Creme Royale έτσι κι αλλιώς.  :))

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #260 στις: Νοε 28, 2015, 20:39 »
Είναι όμως ίδια τα υγρά πριν και μετά τις αναλύσεις; Από θέμα γεύσης, έχει κανείς σας άποψη;

Αποσυνδεδεμένος higraf

• 853
« Απάντηση #261 στις: Νοε 28, 2015, 21:14 »
Όντος το Honey κάνει έντονη την παρουσία του στον χώρο, εγώ έφαγα απαγορευτικό εντός σπιτιού απο την σύζυγο.

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 221
« Απάντηση #262 στις: Νοε 28, 2015, 21:39 »
ε δεν εισαι ο μονος
εγω κατηγορηθηκα οτι κανω .........κατι παρανομο ;) :angel:

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #263 στις: Δεκ 01, 2015, 00:10 »
Έχει παρατηρήσει κανένας κάποια μικρή διαφορά στο Honeybrew στο θέμα γεύσης;
Σαν να είναι ελάχιστα πιο υποτονικό το μέλι και πιο έντονο το αχλάδι σε σχέση με τις παλιότερες σειρές. Ισχύει ή είναι η ιδέα μου απλά;

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #264 στις: Δεκ 01, 2015, 00:12 »
Ε, όλο και κάτι θα έφυγε από το υγρό για να περάσει το ντόπινγκ τεστ... :)

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 673
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #265 στις: Δεκ 01, 2015, 00:26 »
Νομίζω πως το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στις εταιρείες παραγωγής αρωμάτων. Μετά τα διακετύλια και τα πως τα λένε, πρέπει να βγήκανε οι V2 γεύσεις και χαλάσανε τα έτοιμα. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και σε άλλες εταιρείες με πολλούς δυσαρεστημένους.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #266 στις: Δεκ 01, 2015, 00:41 »
Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ. Ότι έχει σχέση με τα αρώματα η όποια αλλαγή (ΑΝ υπάρχει) και όχι με τη συνταγή...

Αποσυνδεδεμένος roseman1985

• 4
« Απάντηση #267 στις: Δεκ 01, 2015, 10:37 »
εγω που το ατμιζω απο την αρχη που βγηκε δεν μου δινει την αισθηση οτι εχει αλλαξει κατι..πιπιλα παραμενει!απλα υπαρχουν ατμιστες που συνηθιζουν μια γευση απο τις πρωτες 5 μερες με αποτελεσμα να μη τους κανει αισθηση μετα.υπαρχουν πολλοι που εχουν το ιδιο προβλημα και καθε εβδομαδα αλλαζουν υγρα.εγω παντως ειμαι σταθερος στις γευσεις μου ειτε ειναι καπνικες ειτε γκουρμεδιαρικες!

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φύσα, ρούφα... φόρτις τονε, πάτα τονε κι άναφτονε.
  • 1546
« Απάντηση #268 στις: Δεκ 01, 2015, 23:18 »
Εγώ παρόλο που είμαι καινούριος στο χώρο θα πω οτι τα Dan Lucas με το που τα δοκίμασα μου έβγαλαν κάτι άλλο απο όσα υγρά είχα δοκιμάσει μέχρι τότε. Σα να μου έδωσαν να καταλάβω οτι έχουν κάτι ανώτερο με αυτό το συνδιασμό γεύσεων και την ποιότητα που μου έβγαλαν. Το λέω με πλήρη επίγνωση εφόσον ήταν απο τα πρώτα υγρά που δοκίμασα χωρίς ακόμα να έχω καταλάβει καλά καλά τι είναι subohm, PG/VG, καλός ατμοποιητής κτλ κτλ, που σημαίνει οτι δεν είχα καμία προκατάληψη ή προτίμηση. Δοκίμαζα και αν μου άρεσε έπαιρνα. Ε αυτά με το που τα δοκίμασα είπα τη φράση κλισέ πια για μένα "βάλτο στην άκρη". Αγαπημένο το Outlaw και στις πρώτες θέσεις των υγρών που ατμίζω, ακόμα και τώρα, μετά απο δύο μήνες αφού τα πρωτοδοκίμασα και απο τότε έχω δοκιμάσει πολλά.
Απο εκεί και πέρα, το θέμα τιμή που τέθηκε δε με αγγίζει, ο καθένας χρεώνει αυτό που πιστεύει οτι πρέπει να χρεώσει και αξίζει το προϊόν του. Αν εμένα μου φαίνεται ακριβό, πολυ απλά δεν θα το πάρω, όσο και να μου αρέσει. Αλλά έτσι λειτουργώ εγώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος GreekNick

• **
  • 204
« Απάντηση #269 στις: Δεκ 14, 2015, 14:41 »
To Spirits βγαίνει και σε κοκκινακι; :hmmm:

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 14, 2015, 14:47 από GreekNick »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 174 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1140 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878554 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363012 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467965 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912522 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521433 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1648 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376587 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702972 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ