vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

177 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
Απ: IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris
« Απάντηση #690 στις: Μαρτίου 31, 2017, 18:52 »
Ως πιθανοι αγοραστες οχι, το εγραψα ηδη 2 φορες, κατα την γνωμη μου δεν αφορα το προιον αυτο ατμιστες, μιας και εχουμε ηδη ξεφυγει απο την γευση του καπνου.
Κατα τα αλλα, καλοπιστα η κακοπιστα ο καθενας οπως νομιζει, το εγραψα αυτο γιατι διαβαζοντας το νημα, ειδα καποιους αφορισμους που μου θυμισαν λιγο τον τροπο που αντιμετωπιζαν το η,τ, οσοι δεν το ηξεραν.(στα μμε, στις παρεες κλπ),

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #691 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:17 »
Μαλλιάσανε τα δάχτυλά μου.

Ναι δεν αφορά ατμιστές. Αφορά όμως τους καπνιστές που αντί να στραφούν στο άτμισμα, θα στραφούν σε αυτή την π#@αριά που ότι και να λένε και 700 έρευνες να κάνουν, λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα μπορεί να είναι αλλά από το άτμισμα δεν είναι που να χτυπιούνται.

Αν όλοι αυτοί δεν μας νοιάζουν γιατί εμείς είμαστε ήδη ατμιστές και έχουμε βρει την άκρη μας και έχουμε ξεφύγει, τότε να το δούμε καλόπιστα.

Όμως μπορεί αύριο να θέλει να αντικαταστήσει ο κολλητός μου/ο ξάδερφος μου/ο θείος μου το τσιγάρο με κάτι, και εγώ δεν θα μπορώ να τον πείσω να διαλέξει το άτμισμα επειδή θα υπάρχει αυτή η π#@αριά, οπότε εγώ δεν μπορώ να το δω καλόπιστα.

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #692 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:38 »
Αφορισμούς? Ποιος λέει αφορισμούς για το καημενούλη το IQOS !    

Εξορκισμούς....εμμμ..εεεε ...εμμ ...χμμμμ...

image uploader

« Απάντηση #693 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:46 »
Το iqos είναι αρκετά εύκολο στην αντικατάσταση του κ.τ ενώ το ηλεκτρονικό έχει κάποιες δυσκολίες, κυρίως αν θες να αρχίσεις να φτιάχνεις υγρά. Θα σου πει ο άλλος, είναι φτηνό; Θα του πεις ναι, αν φτιάχνεις εσύ τα υγρά. Και πως γίνεται αυτό; Εκεί κάποιοι μπορεί να δυσανασχετίσουν με τον 1 μήνα ωρίμανσης και τις αναλογίες και και. Όταν το κάναμε εμείς δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική. Βλέπω και ένα φίλο μου που έχει πάρει η.τ. αλλά καπνίζει ακόμη, μάλλον γιατί του δώσανε από το κατάστημα 3mg νικοτίνη και έκανε μάλμπορο light (άλλοι τραγελαφικοί από κει). Λέει θα το κόψει τελείως. Του λέω πάρε ένα ioqs. Τι να του πω, να βάλει και άλλη νικοτίνη; Δεν ακούει. Ή να αρχίσει να φτιάχνει diy; Για κάποιους και σε κάποια πράματα θα είναι απλά πολύ πιο εύκολο το iqos.

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #694 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:46 »
Η ένσταση υπάρχει όταν αυτο το προϊόν παρουσιάζεται σε ένα forum που αναφέρει ότι ασχολείται με "συσκευές άτμισης και όλα τα προϊόντα γύρω από το άτμισμα".
Μάλιστα ενα μέλος το πρότεινε ως μέσο διακοπής μεταξύ κάποιων ατμιστικών επιλογών (καλή αρχή), και κατόπιν αναλύουμε αν έχει μαυρίλα ή όχι το φίλτρο του.
Το ότι κάποιος που θελει να απομακρυνθεί από το τσιγαρο προφανως θα περάσει και απο εδω χωρις να γραφτεί για να πάρει μια γνώμη, μια άποψη βρε αδελφέ, και βλέπει ότι κουβεντιάζουμε για το μαντζαφλάρι, δεν το απορρίπτουμε, λεμε ότι αν ειναι και αυτο μια λύση. Αυτό δεν ειναι, ας το πούμε, ΝΤΡΟΠΗ;

« Απάντηση #695 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:47 »
Δεν είναι, διάβασε αυτό που έγραψα πάνω.

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #696 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:55 »
Το διάβασα, και αναρωτιέμαι: Σε ενα ατμιστικο φόρουμ, θα του πρότεινες το IQOS επειδη δεν του αρκεί η νικοτίνη; Μεταξύ σας μπορει να του προτείνεις να κάτσει πάνω από μια μπουγιάτα και τραβαει ρουφηξιές, εδω μεσα θα του πρότεινες το IQOS;

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #697 στις: Μαρτίου 31, 2017, 19:59 »
Κατανοω αυτο που λες modiv, αλλα δες και το εξης.

Οι μεγαλυτερες δυσκολιες οταν ενας καπνιστης το γυριζει σε η.τ ειναι δυο.
1. ο ατμος του η.τ. μονο βρωμοτσιγαρο δεν θυμιζει, οσο πετυχημενη "καπνικη" γευση και να εχει.
Υπαρχει το χτυπημα, υπαρχει το ντουμανι, αλλα γευση καπνου δεν υπαρχει, θελει καποια θεληση αρχικα για να το συνεχισεις το η.τ. (μεχρι τελικα να την ξεχασεις τελειως και να την απεχθαινεσαι).
2. Απο εκει που απλως αγοραζες ενα πακετο τσιγαρα απο το περιπτερο και το αναβες με εναν αναπτηρα, βρισκεσαι ξαφνικα να εχεις να κανεις με ηλεκτρονικες συσκευες που θελουν φορτιση και ρυθμισεις, μπαταριες, υγρα, ανταλλακτικες κεφαλες, μπελαλιδικα δηλαδη πραγματα.

Αυτο το μαραφετι, οπως το βλεπω, μειωνει αυτες τις παραπανω δυσκολιες , η γευση λογικα θα πλησιαζει του καπνου και η διαδικασια ειναι λιγοτερο μπελαλιδικη απο το Η.Τ (παντα για εναν καπνιστη.).
Ομως, μπαινει στην συνηθεια-διαδικασια να εχει μια συσκευη για το "καπνισμα"και να παταει το κουμπακι για να "καπνισει".
Αν λοιπον ο ξαδερφος σου-θειος σου κλπ δεν ειναι δεκτικος στο η.τ. και   επιλεξει αυτο το μαραφετι και το συνηθισει, ειναι πολυ πιο ευκολο να τον σπρωξεις στο η.τ., εξηγωντας του το πιο ασφαλες του πραγματος, απο το να τον εσπρωχνες στο η.τ. εξαρχης.
Δεν ξερω, μπορει να κανω και λαθος, ετσι παντως το βλεπω.

« Απάντηση #698 στις: Μαρτίου 31, 2017, 20:02 »
Όχι, εδώ απλά συζητάμε για το αικος και τα τιαύτα. Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να ακούσουν. Ο μαγαζάτορας του πρότεινε 0.3 νικοτίνη γιατί αυτή λέει αντιστοιχεί στα μαρλμπορο λάιτς. Άτμιζε στα 40 watt. Όταν δοκίμασα ήταν περίπου όσο εμένα στα 6mg σε πολύ λιγότερα watt. αλλά εγώ ξεκίνησα από τα 12 και έκανα και ultra lights. Του είπα για τη νικοτίνη, αλλά δεν. Γυρίζει στο τσιγάρο. Τη στιγμή που δεν χρησιμοποιεί το η.τ πλέον του είπα να πάρει ένα αικος μήπως τον βοηθήσει. Ο στόχος είναι να σταματήσει το κ.τ.

Από κει και πέρα, καλό ειναι να έχουμε κατά νου και γιατί κάποιος θα πάει στο αικος πιο εύκολα από το η.τ.

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
« Απάντηση #699 στις: Μαρτίου 31, 2017, 20:07 »
Παράθεση
1. ο ατμος του η.τ. μονο βρωμοτσιγαρο δεν θυμιζει, οσο πετυχημενη "καπνικη" γευση και να εχει.
για το ένα έχω να πω αν και λίγο off topic
sonata
cigarillos

« Απάντηση #700 στις: Μαρτίου 31, 2017, 20:15 »
Και πάλι δεν συγκρίνεται με την τσιγαρίλα που σου αφήνει το αικος. Γι αυτό και δεν ειναι για ατμιστές γενικά. Μπορεί να απολάυσω το sonata, αλλά όχι το κ.τ.

Υ.Γ Τι μου το θύμισες τώρα, πανάκριβο το ρημάδι, θα το βάλω στον taifun και θα γίνει αέρας :P

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #701 στις: Μαρτίου 31, 2017, 20:21 »
Τελικά φτάνει στο "τέλος" του το νήμα ,για ένα απλούστατο λόγο.
Τόσο απλό ,τόσο ΟΜΟΡΦΟ.
ΝΟΗΣΗ !
Λέγετε νόηση.
Και όποιος τήν έχει ( πού πιστεύω το 99% εδώ την έχουμε ,αν βγάζουμε τίς παρωπίδες τού ΕΓΩ μας ,και τού και καλά ) ),Βλέπει ,καταλαβαίνει ,και γνωρίζει τό τί ειναι το περιβόητο IQOS ,καθώς και το τι αντιπροσωπεύει ,για ποιό λόγο κυκλοφόρησε, και ποιό σκοπό .

Υ.Γ Και μιάς και τα τσιγάρα 1000 χρόνια καλά κρατούσαν ,και οι συσκευές οι ατμιστικές ,δέν έχουν να επιδείξουν κάτι εξωγήινο ,και καραμούζα με λαμπιόνια ,και μπαταρίες να βγεί πού να ρίχνεις μέσα και κάτι σε καπνικό ,και να ατμίζεις ,ο κακός χαμός πάλι θα γίνει..
Ετσι να έχουμε να λέμε..
Αλλο όμως να λέμε ,άλλο Η ΝΟΗΣΗ και η αλήθεια.

Καλό βράδυ με υγεία ,και χαμόγελο ,και μακριά από το ακατονόμαστο.

Τά λέμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2017, 21:16 από Atoner »

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #702 στις: Μαρτίου 31, 2017, 20:38 »
Ταπεινή μου γνώμη πάντα, είναι πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το θέμα τουλάχιστον υπο μορφή παρουσίασης, την στιγμή που γίνετε απλά μια αντιπαράθεση υποστηρικτών και μη.
Αφορά μια συσκευή καπνίσματος εναλακτικής μορφής και δεν έχει καμία σχέσει με το άτμισμα.
Σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να υπάρχει όπως γράφτηκε και πιο πίσω θέμα για τις τσίχλες και τα τσιρότα νικοτίνης.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #703 στις: Μαρτίου 31, 2017, 20:41 »
Οκ παιδιά δεν υπάρχει θέμα. Αν σας αρκεί εσάς να παραμυθιάζονται οι φίλοι σας, εμένα μου περισσεύει. Στους δικούς μου θα πω άλλα γιατί τους αγαπάω.

Όσο για το δεν μοιάζει με τσιγάρο και θέλει μαραφέτια και είναι μπελάς και δεν βρίσκει γεύση να του κάνει, το είπα 100 φορές. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει.

Αν ο άλλος αντί να βάλει πιο πολύ νικοτίνη προτιμάει να γυρίσει στο τσιγάρο, δεν φταίει τίποτα από τα παραπάνω. Φταίει που δεν θέλει να το κόψει και θέλει να συνεχίζει να καπνίζει. Και αυτό ακριβώς θα κάνει είτε με marlboro είτε με iquos.

Μάντεψε ποιος κερδίζει και στις δύο περιπτώσεις (hint: ο φίλος σου δεν είναι πάντως). Και αν νομίζεις οτι αυτός που κερδίζει, έφτιαξε το iquos σαν gateway για το η.τ. και θα σε αφήσει να το γυρίσεις εκεί μετά, θεωρώ πως κάνεις μεγάλο λάθος.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
« Απάντηση #704 στις: Μαρτίου 31, 2017, 21:40 »
Φίλοι συνατμιστές.
Θα σας κάνω μία πρόταση.
Θεωρείστε ότι την εποχή που αποφάσισε ο καθένας να δοκιμάσει το η.τ., υπήρχε και το iqos.
Για σκεφτείτε το. Πόσο σίγουροι είστε ότι θα πηγαίνατε στο η.τ. και όχι στο iqos;
Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω.

Αισθάνομαι ότι μιλάμε εκ του ασφαλούς, έχοντας κάποια χρόνια στο άτμισμα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351412 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96311 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321491 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602313 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias