vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

226 επισκέπτες, 8 χρήστες
soulplayer, pngtszs1976, camber, Ηρακλης, GREDA, djfloor, Buliwyf, maprix

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 10:28 »
Τόλη, αν κατάλαβα καλά έσπρωξες από τις τρύπες του υγρού τα βαμβάκια και ελευθέρωσες τις τρύπες.  Σωστά τα λέω;

Αυτό ακριβώς κάνει και αν στρίψεις την φωλιά ώστε τα βαμβάκια να μην είναι στις τρύπες και να πλημμυρίζει ο θάλαμος.  Για αυτό το στήσιμο φημίζεται ο Calix και εκεί δίνει την καλύτερη γεύση  ;)

Χαίρομαι που τον απολαμβάνεις φίλε μου και πίστεψέ με έχει πολλά παιχνίδια ακόμα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 11:40 »
achatzi δεν έκανα αυτό, απλό στήσιμο με τα βαμβάκια στις τρύπες, απλά εσπρωξα λίγο τα βαμβάκια από έξω με τρυπανάκι ώστε να έχουν μια μικρή φωλιά, σαν έναν έξτρα μικρό χώρο αποθήκευσης που δεν φαίνεται εύκολα με το μάτι.

Δες ακριβώς στο 21:37, αυτό έκανα και στις δυο μεριές αρκετές φορές.

Δεν ξέρω αν αυτό βοήθησε στην καλή τροφοδοσία ή απλά έκατσε τέλεια το βαμβάκι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ένα απλό στήσιμο, χωρίς τίποτα extream και ούτε καν στην λειτουργία ως dripper, μου έβγαλε απίστευτη γεύση και ποιότητα ατμού. Είδα δηλαδή την αξία του ατμοποιητή, αν μετέπειτα δεν πάρω αντίστοιχη γεύση θα ξέρω ότι εγώ δεν έκανα κάτι καλά.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 11:49 »
Απ΄ότι καταλαβαίνω (δυστυχώς δεν μπορώ να το δω με ήχο  :( ) αυτό που κάνει είναι ένας διαφορετικός τρόπος για το ίδιο αποτέλεσμα (λειτουργία dripper όπως την λες).  Σπρώχνει τα βαμβάκια με σκοπό να μπει υγρό μέσα στο θάλαμο και να πλημμυρίσει το αυλάκι.

Θεωρώ ότι θα πάρεις ακόμα πιο έντονη γεύση αν γυρίσεις την φωλιά και το υγρό ρέει πιο εύκολα μέσα, απλά κλείσε καλά τα ανοίγματα της φωλιάς με το βαμβάκι σου  :thumpup:

Τώρα καταλαβαίνεις τι εργαλείο ατμίζεις  ;)

• **
  • 243
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 13:14 »
Καλά προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα και απολαμβάνω :D

Κάποια στιγμή ίσως και να το δοκιμάσω και αυτό που λες, αλλά με ελεύθερο το υγρό κινδυνεύεις να πλημμυρίσεις αν το γυρίσεις πλάγια, γιαυτό και το λέω λειτουργία dripper.

Παρόμοιο αποτέλεσμα δεν μπορείς να πετύχεις αν το στήσεις κανονικά και προσθέσεις έξτρα βαμβάκι στα αυλάκια που να ακουμπάνε τα κανονικά βαμβάκια?
Θεωρητικά μιλώντας, αυτό που προσδίδει γεύση όταν ρέει το υγρό στα αυλάκια, είναι ότι εξατμίζονται κάποια έξτρα μόρια υγρού ή αρώματος ελεύθερα (χωρίς να έρχονται σε επαφή με την αντίσταση), ίσως να το πετυχαίνεις έστω και σε μικρότερο βαθμό με τα έξτρα βαμβάκια.
Το έχεις δοκιμάσει?

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 14:22 »
Διαρροές δεν έχεις όπως και να το γυρίσεις, μην ανησυχείς.  Αν κλείσεις καλά τις τρύπες της φωλιάς είσαι μια χαρά. Δες παρακάτω τι εννοώ.

Μπορεί και να γίνεται αυτό που λες με τα βαμβάκια αλλά έχω μία μικρή επιφύλαξη κατά πόσον θα τονίζει την γεύση το υγρό όταν είναι ποτισμένο σε βαμβάκι και όταν είναι ελεύθερο.  Θεωρώ ότι το δεύτερο θα είναι πιο έντονο.  Επιπλέον, μπορεί να έχεις αυξημένη κατανάλωση  :dontknow:

Μην πειράξεις τίποτε, εννοείται.  Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις  ;) :))

• **
  • 243
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 15:17 »
Πόσες στροφές ανοίγεις την καμπάνα για να έχεις σωστή τροφοδοσία με αυτό το στήσιμο?

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 15:20 »
Περίπου μία στροφή, ανάλογα και με το υγρό βέβαια  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 03:51 »
Ρε παιδιά έχω τρελαθεί με αυτές τις σταγόνες στον πόλο,τι δε κάνω σωστά ειλικρινά πείτε γιατί θα τον πετάξω γιατί θα μ χαλάσει το μοντ δε παίζει ! Στις δυο ώρες χρήσης ξεβιδωνω και είναι καφέ ο πολος μέσα !

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Και κάτι ακόμα με αυτό το στήσιμο που έχεις φίλε μου από πάνω σε φωτογραφίες με τη 2,5 -3 διάμετρο ποσα watt παίζεις και στα ποσα ωμ γιατί θελω να το κάνω με 30αρι σύρμα το ίδιο αύριο

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #323 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 08:52 »
Σταγόνες στον πόλο δεν τις γλιτώνεις, έχεις ατμοποιητή ο οποίος είναι bottom feeder οπότε καλύτερα να τις συνηθίσεις φίλε μου. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να τις ελαττώσεις είναι να βρεις στήσιμο το οποίο σε εξυπηρετεί στην γεύση και έχει όσο το δυνατό λιγότερα σταξίματα.
Η σταγόνες είναι το υγρό στο βαμβάκι σου το οποίο δε προλαβαίνει να ατμοποιηθεί και πεφτει στην τρύπα και καρφί στον πόλο σου. Μια λύση είναι να ανεβάσεις λίγο πιο πάνω την αντίσταση σου απο την φωλιά και να χρησιμοποιήσεις λιγότερο βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #324 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 08:57 »
Ρε παιδιά έχω τρελαθεί με αυτές τις σταγόνες στον πόλο,τι δε κάνω σωστά ειλικρινά πείτε γιατί θα τον πετάξω γιατί θα μ χαλάσει το μοντ δε παίζει ! Στις δυο ώρες χρήσης ξεβιδωνω και είναι καφέ ο πολος μέσα !

Και κάτι ακόμα με αυτό το στήσιμο που έχεις φίλε μου από πάνω σε φωτογραφίες με τη 2,5 -3 διάμετρο ποσα watt παίζεις και στα ποσα ωμ γιατί θελω να το κάνω με 30αρι σύρμα το ίδιο αύριο
Μην τρελαίνεσαι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα το mod σου.Εγώ τον έχω πάνω σε provari p 3 και σε rdna 40  και δεν ίδρωσα καν απο το άγχος κανε αυτά που σου είπε ο φιλος απο πάνω και δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης σε αυτές τις σπείρες που λες θα πρέπει να βγει 1.6 -1.7

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Vaggelis pet

• *
  • 63
« Απάντηση #325 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 09:04 »

Φίλε μου ntelos. Στηνω με 3αρι αξονακι και η αντίσταση όπως την κοιτάς από το πλάι να βλέπεις σχεδόν τη μισή από την μέση και πάνω. Για βαμβάκι χρησιμοποιώ το Fiber freaks το 2 και γυριζοντας το προσπαθώ και κλείνουν την πρόσβαση του υγρού προς το κέντρο της φωλιας. Σταγόνα αν θα δω θα δω μετά από πάρα πολύ συνεχόμενη χρήση.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #326 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 14:09 »
παιδια με bobas και gorilla παιζει ο calix η εχει θεμα τροφοδοσιας?

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #327 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 14:29 »
Με 70% vg υγρά που έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 16:34 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #328 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 14:33 »
όλα τα υγρά μου είναι 75 vg και ο calix έπαιζε ανετα !! ( εκτος αν ρωτάς για  τα συγκεκριμένα υγρά και τυχών κατάλοιπα ή περιεκτικότητα που αφορά στα αρώματα τους)

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #329 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 21:52 »
το συγκεκριμενο ειναι πιο πηχτό και απο σκετη ανέρωτη vg.

απλα ρωταω γιατι πιστεύω οτι εχει πολυ ανετη τροφοδοσια και λογο οτι τα υγρα της alien vision ειναι τοσο πηχτά (γιατι δεν επαιξαν πουθενα αλλου)...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1224 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114832 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451623 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15551 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29698 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul