vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

290 επισκέπτες, 8 χρήστες
laniel, maprix, soulplayer, pngtszs1976, camber, Ηρακλης, GREDA, djfloor

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2015, 19:37 »
εγω ξερω οτι τον calix το εβαλε στην βιτρινα...κατι αλλο κανει τωρα...θα σας μαθω τα κολπα βρε..ας γυρίσω σπιτι με το καλοοο

Για λίγο ρε φίλε, μέχρι να δαμάσω το κτήνος NextGen  ;) .  Πάντως ακόμα τον τιμώ, don't worry  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος JanP

• *
  • 19
« Απάντηση #346 στις: Οκτωβρίου 01, 2015, 13:30 »
Καλησπέρα παιδιά.
Θέλουν 2 καλοί φίλοι ν' αγοράσουν τον Calix, αλλά επειδή υπάρχει οικονομικό θεμα, θα στραφούν προς μεταχειρισμένο. Υπάρχει κάποιο νήμα με αγγελίες μες το site?
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #347 στις: Οκτωβρίου 01, 2015, 13:31 »
Υπάρχει φίλε μου αλλά χρειάζεσαι 50 μηνύματα και άνω για να το δείς + ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια αγγελία για τον συγκεκριμένο άτμο.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #348 στις: Οκτωβρίου 01, 2015, 13:48 »
Μόλις τσίμπησα τον τελευταίο καλιξ σε αγγελία από τον Ανδρέα (drakmor) :) . Μετά από 2 απολλο ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και την τανκατη έκδοση.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Πριν λίγο τον πήρα στα χέρια μου. Καλή 1η εντύπωση. Έκανα στα γρήγορα ένα στήσιμο με Kanthal 0.32mm 3mm πυρήνα, 1,75 ωμ αντίσταση, φωλιά στραμμένη. Ωραία αίσθηση. Έβαλα το Jet Fresh της Eliquid France που το ξέρω καλά σαν υγρό, μου βγάζει κάτι διαφορετικό από τον KFL+ στον οποίο βέβαια ποτέ δεν έστησα 3μμ coil. Πρώτες εντυπώσεις καλές πάντως. Δε ξέρω μήπως στούμπωσα πολύ το βαμβάκι. Άνοιγμα καμπάνας περίπου 1.25 στροφές με φωλιά στραμμένη διαρροή καμιά μια ωρίτσα τώρα.

Το "αρνητικό" είναι πως ελάχιστα από τα drip tips μου μπορούν να στρίψουν την καμπάνα. Ευτυχώς, βρήκα το σκέτο beck adapter που είχα πάρει από το site του Leo, το οποίο κάνει πολύ καλά τη δουλειά, και μάλλον θα μείνει μόνιμα κουμπωμένο επάνω ώστε να βάζω όποιο drip tip θέλω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2015, 12:16 από tsabasid »

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #349 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 13:08 »
Καλο άτμιστος φίλε μου ελπίζω το κουτάκι Burberry που το είχα βάλει να σου άρεσε  ;D

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #350 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 13:25 »
Συσκευασία καλύτερη από όσο θα μπορούσα να ελπίζω. :D

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #351 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 14:05 »
εγω παντως δεν μπορω να πω οτι ειναι καλος..

η ποιοτητα του δεν με ικανοποιησε ειδικα τα σπειρωματα που ειναι απλα τραγικα...ολες οι ακρες στα σπειρωματα του ειναι κοφτερες.υπαρχουν μακραν καλυτεροι ατμοποιητες απο αυτον..

ασε τα orings που εχει.και το cage.εντελως μαπα κατασκευασμενο.συγγνωμη που κραζω αλλα ειναι λιαν επιεικως,  τραγικος. 
δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα του.

με αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολυ καλυτεροι.ενταξει εχει ωραια γευση αλλα δεν μπορω να πω οτι θα θυσιαζα ολα αυτα για την γευση και μονο.αν ειναι κραταω τον απολλο και ειμαι οκ.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #352 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 14:45 »
Malossi ελαχιστα τον έχω στα χέρια μου. Από κοφτερα αυτό που παρατήρησα ήταν η βάση του. Και γενικά σαν ποιότητα κατασκευής δεν εμπνέει πραγματι. Ελπίζω να αποζημιώνει στη γευση.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Edit: Απλά να προσθέσω κάτι γενικό. Η παρουσία γυαλιού στο τανκ, κάτι που όλοι επιθυμούμε, έρχεται με ορισμένους συμβιβασμούς πολλές φορές, σε εργονομία και σε ποιότητα κατασκευής κάποιων άλλων κομματιών του ατμοποιητή. Δείτε για παράδειγμα τον KFV4 πόσο πολύπλοκος γίνεται αν θες να οτν βάλεις με το γυαλί στη μέση σε σχέση με το να του περάσεις ένα απλό PC tank.

Επίσης, επειδή είδα έγραψες για την ποιότητα του Cage tank, επειδή είναι στα μελλοντικά μου σχέδια η αγορά του, από ποιότητα δεν είναι καλό;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:01 από tsabasid »

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #353 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:08 »
ειναι για κλαμματα..ειδικά σε αυτη την τιμη.αν το παρεις προσεξε να βαλεις γαντα γιατι θα κοψεις τα χερια σου.σε μηχανουργείο να το έφτιαχναν πιο καλο θα έβγαινε.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #354 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:13 »
Ρε Σωκράτη, σε εμένα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.  Έχω πει και εγώ ότι θέλει βελτίωση σε κάποια πράγματα (πχ στα σπειρώματα) αλλά όχι τόσο πολύ  :nope:

Μήπως έπεσες σε κακό κομμάτι  :dontknow: ;

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #355 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:14 »
δεν έχω τον άτμο αλλά πιστεύω πως η τιμή του και το όνομα του κατασκευαστή δεν πρέπει να επιτρέπουν ''κακά'' κομμάτια.

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • To understand is to be...
« Απάντηση #356 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:26 »
Οτι είναι λίγο κοφτερά τα κομμάτια είναι.......αλλά όχι τραγικά....αλλά δε θα έπρεπε να είναι για τα λεφτά που δίνουμε γι αυτό τον ατμοποιητή...και αφού τα φτιάχνουν κομμάτι κομμάτι γιατί δεν βάζουν κάποιον να τα τσεκάρει λίγο....τέσπα....ευτυχώς η γεύση και πάλι μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα αυτά.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #357 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:32 »
δεν έχω τον άτμο αλλά πιστεύω πως η τιμή του και το όνομα του κατασκευαστή δεν πρέπει να επιτρέπουν ''κακά'' κομμάτια.

"Κακά" κομμάτια μπορούν υπάρξουν παντού, είτε αγοράζεις αυτοκίνητο είτε αγοράζεις ατμοποιητή.  Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν πουθενά αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει.

Οτι είναι λίγο κοφτερά τα κομμάτια είναι.......αλλά όχι τραγικά....αλλά δε θα έπρεπε να είναι για τα λεφτά που δίνουμε γι αυτό τον ατμοποιητή...και αφού τα φτιάχνουν κομμάτι κομμάτι γιατί δεν βάζουν κάποιον να τα τσεκάρει λίγο....τέσπα....ευτυχώς η γεύση και πάλι μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα αυτά.

Για αυτό λέω μήπως είναι κακό κομμάτι, γιατί ο Σωκράτης (που δεν τον αμφισβητώ με τίποτα) λέει ότι είναι τραγικά.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #358 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 15:55 »
Πάντως εγώ δεν έχει τύχει να ακούω τόσο συχνά για ''κακό'' κομμάτι σε άλλους επώνυμους και ποιοτικούς ελληνικούς ή ξένους άτμο. Επίσης πιστεύω πως ο ποιοτικός έλεγχος σε ένα ''απλό'' αντικείμενο που παράγεται σε μικρή σχετικά ποσότητα είναι εύκολος αλλά και επιβεβλημένος, ειδικά όταν αυτό που παράγεις θεωρείται και τιμολογείται ως top. Με άλλα λόγια έχω απαίτηση όταν αγοράζω πόρσε ο ποιοτικός έλεγχος να είναι καλύτερος από ότι όταν αγοράζω σκόντα.
Και το ότι έχουν αναφερθεί αρκετά παράπονα (πολύ περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο καλό άτμο) για την ποιότητα κατασκευής του κάλυκα, με βάζει σε σκέψεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2015, 16:05 από mankar72 »

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #359 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 16:07 »
Δεν θα εξετάσω αν έχουν υπάρξει σε άλλους ή όχι, δεν είναι αυτό το θέμα μου.  Εγώ όταν κάνω μία αγορά, έχω πάντα στο μυαλό μου ότι μπορεί να πέσω σε κακό κομμάτι, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η πραγματικότητα.  Μπορεί να σου τύχει στην καλύτερη μάρκα μπορεί και στην χειρότερη.  Είναι λογικό.  Αν μου κάτσει, μιλάω με το κατάστημα και βλέπω τι γίνεται.

Συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερο έλεγχο αλλά αυτό δεν θα σου εξασφάλιζε μηδενικά ελαττώματα, δεν γίνεται αυτό.  Πρόβλημα μπορεί να σου κάτσει είτε αγοράζεις πορσε είτε σκόντα.

Να συμπληρώσω και κάτι άλλο, έχω πει ότι η ποιότητα του Calix φαίνεται κατώτερη, ότι τα σπειρώματα θέλουν βελτίωση και γενικά θα ήθελα περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες.  Όμως αυτά τα ήξερα όταν έκανα την αγορά μου και εμένα προσωπικά με αποζημιώνει η γεύση και η απόλαυση που μου δίνει.  Εγώ δεν πλήρωσα για σπειρώματα πλήρωσα για απόλαυση και για αυτό τον θεωρώ κορυφή.
Προσωπική μου άποψη βέβαια και δεν έχω πρόβλημα με όποιον διαφωνεί  :thumpup:

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2015, 16:13 από achatzi »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1224 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451625 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329161 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15551 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29698 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul