vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

220 επισκέπτες, 5 χρήστες
Ηρακλης, GREDA, djfloor, Buliwyf, maprix

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #360 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 16:15 »
Για να το κλείσουμε,
συμφωνώ μαζί σου απλά θέλω να πω ότι στην πόρσε το προβληματικό κομμάτι πρέπει να τυχαίνει πιο σπάνια απ'οτι στα σκοντα. Επειδή εγώ τα πράγματα του Leo τα θεωρώ πόρσε στο είδος τους, έχω την αίσθηση ότι στον κάλυκα κάτι δεν έγινε σωστά.

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #361 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 16:48 »
Όλα καλά και συμφωνώ ναι σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα, ούτε στα σπειρώματα, ούτε στη βάση, ούτε να κόβει, κοκ
Επίσης ο καθένας μας αποτυπώνει την γνώμη του βάση τη δεδομένη στιγμή που βρίσκεται, με άλλα λόγια σε τι φάση είναι και τι ζητάει. Εγώ ήμουν και είμαι στην φάση που ξοδεύω ένα σκασμό λεφτά για υγρά, οπότε θέλω να πάρω γεύση, έχω αποφασίσει ΕΓΩ πάντα για εμένα πως ο CALIX μου δίνει την καλύτερη γεύση από τους υπόλοιπους, οπότε τον πλήρωσα, τα σπειρώματά του ήταν σκατά, τα δούλεψα λίγο και τώρα είναι βούτηρο κοκ.
Τέλος απολαμβάνω, καλό ΣΚ σε όλους

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #362 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 16:56 »
συμφωνώ με ολα τα παραπάνω που ειπαν τα παιδια αλλα θεωρώ οτι στο επίπεδο που ειμαστε ολοι οι γραφοντες ο καλικας ειναι ο ατμο που πρεπει να εχουμαι στην φαρέτρα μας.
και στην τελική δεν ειναι για πεταμα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #363 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 17:32 »
ρε Σπυρο για πες μου...το cage τι ποιοτητα κατασκευης εχει?τα παραθυρακια θελουν τρίψιμο με γυαλοχαρτο αλλιως μπορεις να τον δουλεψεις για να καθαριζεις αγγουρακι ..

δεν θελω να αναβω φωτιες αλλα ξερετε οτι μιλαω σωστα.δεν έπεσα σε προβληματικο κομματι απλα ετσι ειναι...με σπειρωματα φλουδας..λαθος φιλοσοφια.
ας μην το συνεχισω αλλο..καλη η γευση αλλα θελουμε και ποιοτητα.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #364 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 20:39 »
Έχω την εντύπωση πως το χτύπημα του είναι πάρα πολύ δυνατό. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Έκανα 2 στησίματα. Ένα με 0.32 kanthal 3mm 1,75ohm spaced και ένα με 0,32 κανθαλ, 3mm 1,6ohm spaced. Και στα 2 το χτύπημα στα 13 watt όπου ατμίζω συνήθως ήταν πολύ δυνατό σε σχέση με τον KFL+ που έχω συνηθίσει. Υγρά 6άρια. Αφού μετά από λίγο chain vaping πιάστηκε ο λαιμός μου. Βλέπετε κι εσείς τέτοια διαφορά;

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #365 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 21:46 »
βαλε το πολυ σε 2,5 διάμετρο. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #366 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 22:22 »
για τον λογο του οτι μετα απο 3 εβδομαδες ακομα τον μαθαινω θα πρωτεινα για αρχη να δοκιμασεις με διαμετρο
οδοντογλιφιδας και σιγα σιγα να ανεβεις.αν δοκιμασεις με κανονικη οδοντο ακομα καλυτερα.
εγω ειδα το βιντεακι του απολλο που εχει ιδια βαση. :D :D

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #367 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 22:25 »
Στον δικό μου τα σπειρωματα ηταν βούτυρο απο την αρχή. Ούτε στραβοβιδωσαν ούτε δυσκολεύτηκαν.
Οκ κόβουν ή μάλλον ειναι αιχμηρά.
 Αλλα όταν ψάχνεις κάτι μικρό, ελαφρύ, με μεγάλες δυνατότητες 4 ml , και ευέλικτο σίγουρα δεν θα είναι χοντροκοπια.
Το λεπτό ατσάλι κόβει οπως και το λεπτό γυαλί και ειναι και πιο ευπαθή απο τα παχύτερα.
Αλλα εχει άλλη χαρη .......
Αυτός που αγοράζει Πόρσε αλλα και αυτός που αγοράζει Φίατ πληρώνει και δικαιολογημένα απαιτεί αξιοπιστία. Κανεις ομως δεν πήρε Πόρσε για αξιοπιστία.  Ήτε Φίατ για να κάνει νέους φίλους στα συνεργεία.
Αυτός που αγόρασε Πόρσε και κόλλησε στο βουνό δεν του φταίει ούτε η Πόρσε ούτε το βουνό.
Είναι ο 5ος επισκευασιμος που έχω.Και σκέφτομαι να πάρω άλλον ένα μεσα στο μήνα ή κανέναν με ανταλλαγή απο δυσαρεστημένο κατοχο.

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #368 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 23:10 »
@tsabasid
δοκίμασε 0,28 σύρμα 8 σπείρες σε 2άρα διάμετρο. Γενική ομολογία, καθώς είναι διαφορετικής φιλοσοφίας ο ατμοποιητής ναι θα έχεις διαφορά στο χτύπημα αλλά επειδή δεν έχει να κάνει με την νικοτίνη αλλά με τη συνήθειά σου θα ανακαλύψεις πολύ γρήγορα πως ή θα το συνηθίσει ο λαιμός σου η θα πέσεις σε νικοτίνη άλλωστε απ οτι έχω δει βαμβάκι μακρία απο τρύπες κάνεις οπότε θεωρητικά είσαι σε dripping διάθεση που εξορισμού έχει μεγαλύτερο χτύπημα.

@malossi
αδελφέ συμφώνησα μαζί σου αλλά αν κατανοήσεις την μηχανική του συγκεκριμένου ατμοποιητή θα καταλάβεις τη λεπτότητα αλλά και την λεπτομέρεια στα κομμάτια. Δεν είναι τυχαίο που κανένας δεν έχει ασχοληθεί να φτιάξει κάτι όμορφο και βλέπουμε κάτι χοντροκοπιές θέλει κοχόνας η αλήθεια είναι.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #369 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 23:20 »
Ναι δε ξέρω, ίσως έχει να κάνει και με τη ρύθμιση του αέρα. Θα το βρω σιγά σιγά. Γενικά από άποψη γεύσης αν και είναι νωρίς καλά τα πάμε. Τώρα τα περι κατασκευής, η αλήθεια είναι πως με το απλό το τανκάκι το γυάλινο δε σε εμπνέει να το βάλεις σε τσαντάκι όπου θα πλακωθεί πιθανόν από κανένα κινητό κλπ. Αλλά αυτό είναι το τίμημα με το γυαλί παιδιά. Δε γίνεται στη μια να γκρινιάζουμε για τα pc tank και μετά να λέμε πως το γυαλί σπάει κλπ. Το γυαλί ως υλικό θα εμφανίζει πάντα εργονομικά θέματα. Τα σπειρώματα προσωπικά βούτυρο δεν τα λέω αλλά ούτε αισθάνομαι να μου δημιουργούν θέμα.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #370 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 23:50 »
παιδια εχουμε και λεμε.

τα σπειρωματα ειναι οκ.αλλα ειναι αιχμηρά και υπερβολικα λεπτα.
δεν μπορεις να πεις οτι ειναι φτιαγμενος στην λεπτομερια.
εχει τα καλα του αλλα εχει και τα κακα του..και τα κακα του ειναι πιο εντονα και γι αυτο δεν ξεχωρισε στην ελληνικη ατμιστικη κοινότητα...

δεν με χαλαει που τον εχω γιατι ηξερα τι παιρνω.θελω να ειμαι αντικειμενικος.

εγω τον εστεισα με σκονακια απο τον SpSP που ξερω οτι εχω τα ιδια γουστα αλλιως θα έμπαινε στην βιτρίνα με την μια.

ισως στο μελλον που θα συμφιλιωθώ με τα κουσουρακια του να τον λατρεψω...προς το παρον ειναι ακομη προς δοκιμή.

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #371 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 23:58 »
σωκρατη να τον στησεις με αυτο που μου εχεις προτεινει..
0,30 3μμ διαμετρο και 8,9 σπειρες

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #372 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 00:06 »
Ότι ο καθένας έχει το γούστο του είναι δεδομένο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η φωλιά γενικά με 3-3,5μμ τα δίνει όλα.
Όχι πως χρειάζεται κάτι τέτοιο, ακόμα και με super nano coil αποδίδει. Αλλά σε μεγάλη διάμετρο η τζούρα έρχεται πιο ζουμερή και "ισορροπημένη" ας πούμε στο θέμα θερμοκρασίας.
Σε μένα τουλάχιστον :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #373 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 00:32 »
Κάνεις 3.5μμ coil εντός φωλιάς; Εγώ 3μμ δοκίμασα και μου φαίνεται οριακά δεν ακουμπάει στα τοιχώματά της.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #374 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 00:58 »
Τώρα 3,5? 3,4? Για το δέκατο του χιλιοστού δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά :laugh1:
Κατά τα άλλα, χωράει οριακά.
Ανάλογα και πόσες σπείρες κάνει ο καθένας βέβαια. Ίσως σε πάρα πολλές σπείρες να μην χωράει στις άκρες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1224 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114832 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451623 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15551 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29698 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul