vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

213 επισκέπτες, 5 χρήστες
Aspirecigs, camber, Milarepa, pngtszs1976, maprix

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #285 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 04:23 »
καλησπερα σε ολους,μπηκα σημερα να διαβασω τα ποστ σας στο φορουμ θελοντας την αποψη σας,αποφασισα να ανταλλαξω το φενομενο μου με καποιον αλλο επισκευασιμο ατμοποιητη,η πρωτη μου σκεψη ηταν ο καλιξ λοιπον,παρολα αυτα ενος φιλου το μοντ χαλασε διατι περασε υγρο στον κονεκτορα απο αλλο αμτοποιητη βεβαια,επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι ομως δεν ειμαι σε καμια περιπτωση σε θεση να μου χαλασει το ενα και μοναδικο μοντ π εχω,οποτε θα ηθελα να μου πειτε,με την εμπειρια σας πανω στον καλιξ (και λαμβανοντας υποψιν τον φιλο που σε προηγουμενο κομμεντ ειπε οτι τις σταγονες στην εισαγωγη αερα δε τις γλιτωνεις) ακουω τα καλυτεερα για την γευση αλλα επειδη ειμαι σε κινηση ολη μερα δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να εχω συνεχεια στο μυαλο τη διαρροη οσο μικρη και αν ειναι αυτη,ευχαριστω παλικαρια εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #286 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 08:47 »
Την σταγόνα στον πόλο του μοντ δεν την γλιτώνεις με τίποτα με όλους τους ατμοποιητές που παίρνουν αέρα από κάτω. Είναι υδρατμοί που καταλήγουν εκεί φυσιολογικά λόγο της κατασκευής. Για να χαλάσει το μοντ απ αυτό θα πρέπει να μην είναι καλά στεγανοποιημένος ο πόλος του. Προσωπικά στα 2 χρόνια που χρησιμοποιώ κυρίως τέτοιους ατμοποιητές δεν είχα τέτοιο θέμα, όμως αν σε ανησυχεί καλύτερα να μην πάρεις ατμοποιητή τέτοιου στυλ.

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #287 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 09:14 »
Θα συμφωνήσω, καλύτερα να μην έχεις σκοτούρα στο κεφάλι σου. Βέβαια αν το μοντάκι σου είναι καλό το πιθανότερο είναι να μην έχεις κανένα πρόβλημα αλλά ...
Τώρα θα πρέπει φίλε μου να αποφασίσεις τι θες σχετικά με την ατμιστική σου εμπειρία και να αποφασίσεις

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #288 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 10:33 »
Και για πες, γιατί ανταλλάσεις το Phenomenon?  :)

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
« Απάντηση #289 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 13:04 »
Δεν νομίζω πως μου ταιριάζει τόσο πλέον , απλά δε ξέρω καθόλου σε τι να πάω μετά με τι να τον αλλάξω δλδ.. Καλός χρυσός ο καλιξ αλλά από κάτω αέρας ρε γμτ και σταγόνες είναι ενοχλητικό

Αποσυνδεδεμένος Vaggelis pet

• *
  • 63
« Απάντηση #290 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 13:48 »
Με το δικό του air tip δε σε προβληματιζει ο αέρας. Τώρα για την σταγόνα στο πόλο είναι ανάλογα το στήσιμο. Με ni200 και προσοχή στο βαμβάκι την σταγόνα την βλέπω σπάνια έως καθόλου.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 17:55 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος ako

• 831
« Απάντηση #291 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 14:24 »
Δεν νομίζω πως μου ταιριάζει τόσο πλέον , απλά δε ξέρω καθόλου σε τι να πάω μετά με τι να τον αλλάξω δλδ.. Καλός χρυσός ο καλιξ αλλά από κάτω αέρας ρε γμτ και σταγόνες είναι ενοχλητικό

Αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να δοκιμάσεις τον Τηλέμαχο v2 plus, νομίζω πως θα καταλήξεις εκεί. Από διαρροές απλά δεν υπάρχουν και γεύση φοβερή. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #292 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 17:08 »
οτι αφορα διαροες συμφωνώ με τον φίλο πιο πανω ο τηλεμαχος v2 ειναι μονόδρομος :) :) .

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #293 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 17:40 »
Φίλε μου, όπως σου έχουν πει ήδη, ο Calix είναι botton feader ατμοποιητής, με αέρα από τον πόλο δηλαδή.  Αυτό, λόγω κατασκευής, σημαίνει σταγόνες στον πόλο του Mod.  Ταυτόχρονα όμως σημαίνει και καλύτερη γεύση.  Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που σου είπε ο SpSP, τι θέλεις από την ατμιστική σου εμπειρία.

Αν μπορείς να ζήσεις με μία σταγόνα στον πόλο (γιατί για αυτό μιλάμε όπως σου είπαν ήδη πολλοί) τότε θα ανταμειφτείς με ένα από τους καλύτερους (για μένα ο καλύτερος από αυτούς που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον) τανκάτο ατμοποιητή από πλευράς γεύσης.  Αν όχι, τότε υπάρχουν σίγουρα και άλλες αξιόλογες εναλλακτικές, όπως ο Τηλέμαχος που ανέφεραν τα παιδιά (αν και δεν τον έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω).

Διαλέγεις και παίρνεις  ;)

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
« Απάντηση #294 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 22:11 »
ωραια οποτε να τολμησω να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει δοκιμασει φενομενον να μου κανει μια αντικειμενικη συγκριση? ξερω οτι χτυπαω ευαισθητη φλεβα γιατι υπαρχει πολεμος μεταξυ των φαν και απο τις δυο πλευρες,και κατι αλλο βασικο,δηλαδη αυτη η απλα μικρη σταγονα που μπορει να βρεθει δεν υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει προβλημα στον πολο του μοντ ε?α και ακτι αλλο ,ειμαι "αναγκασμενος" να παρω το caged tank? γιατι απ οτι καταλαβα το γυαλινο καποια στιγμη θα ξεκολλησει ε?

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #295 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 22:21 »
φιλαρακο μιας και ειμαι κατοχος και των δυο calix kai phenomenon χωρις να ειμαι φαν και ουτε οπαδος των δυο πλευρων...
αυτη την απαντηση ειχα δωσει πριν λιγο καιρο...
''καλησπερα παιδια...τους εχω και τους δυο και μεχρι στιγμης αυτο που εχω διακρινει γιατι για μενα οι διαφορες ειναι μικρες εως μηδαμινες...o calix μου ερχεται πιο ωραια σε φρουτενιες γευσεις απο τι σε καπνικα ενω αντιθετα ο Phenomenon μου ταιριαζει καλυτερα στα καπνικα παρα στα φρουτενια...ολα αυταβεβαια ειναι προσωπικη αποψη..καποιος αλλος μπορει να του ταιριαζει κατι αλλο...οσο αφορα στα στησιματα ο calix ειναι πιο απλος και ευκολος ενω o phenomenon θελει περισσοτερο υπομονη ωστε να ταιριαξουν τα βαμβακια στο deck..και μειονεκτηματα που εχω δει ειναι οτι ο calix εχει τον αερα απο κατω που δεν μου αρεσει καθολου...και o phenomenon εχει το θεμα με την καμπανα που πρεπει να βρειςτο κολπο να την βιδωσεις σωστα γιατι βιδωνει στραβα..αυτα τα ολιγα παιδια απο μενα με την συγκατοικηση περιπου στον ενα μηνα που τους εχω και τους δυο...

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

επειδη δεν την βγαζει ειναι η απαντηση νο63

Διόρθωση γραμματοσειράς
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 09:44 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #296 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 22:59 »
Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος φίλε μου, υπάρχουν πολλοί ατμιστές που έχουν/είχαν και τους 2.  Εγώ σαν πρώην κάτοχος του φαινόμενου, μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ καλός ατμοποιητής αλλά όταν πήρα τον Calix τον έδωσα.  Αυτό που πήρα από τον Calix όταν έμαθα να τον στήνω δεν μπορούσα να το πάρω από το Phenomenon.  Στο ξαναλέω, για τα δικά μου γούστα και για τα δικά μου υγρά.

Κάποιος ο οποίος έχει και τους 2 μπορεί να σου δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Για το γυάλινο τανκ, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.  Κάποια που ξεκόλλησαν ήταν είτε κακή χρήση είτε κάποια ελαττωματικά (λογικό μιας και η διαδικασία γίνεται με το χέρι) αλλά δεν είναι ο κανόνας.  Αυτό όμως που προσφέρει το cage είναι προστασία στις πτώσεις, αν σε ενδιαφέρει αυτό  ;)

Για την σταγόνα, στο είπαν και πιο πάνω, αν έχεις καλό Mod όχι δεν θα έχεις πρόβλημα και επιπλέον αν μάθεις να τον στήνεις καλά θα ελαχιστοποιηθεί και η σταγόνα.

και η απάντηση του ramon είναι αυτή για να μπορείς να την διαβάσεις

φιλαρακο μιας και ειμαι κατοχος και των δυο calix kai phenomenon χωρις να ειμαι φαν και ουτε οπαδος των δυο πλευρων...
αυτη την απαντηση ειχα δωσει πριν λιγο καιρο...

καλησπερα παιδια...τους εχω και τους δυο και μεχρι στιγμης αυτο που εχω διακρινει γιατι για μενα οι διαφορες ειναι μικρες εως μηδαμινες...o calix μου ερχεται πιο ωραια σε φρουτενιες γευσεις απο τι σε καπνικα ενω αντιθετα ο Phenomenon μου ταιριαζει καλυτερα στα καπνικα παρα στα φρουτενια...ολα αυταβεβαια ειναι προσωπικη αποψη..καποιος αλλος μπορει να του ταιριαζει κατι αλλο...οσο αφορα στα στησιματα ο calix ειναι πιο απλος και ευκολος ενω o phenomenon θελει περισσοτερο υπομονη ωστε να ταιριαξουν τα βαμβακια στο deck..και μειονεκτηματα που εχω δει ειναι οτι ο calix εχει τον αερα απο κατω που δεν μου αρεσει καθολου...και o phenomenon εχει το θεμα με την καμπανα που πρεπει να βρειςτο κολπο να την βιδωσεις σωστα γιατι βιδωνει στραβα..αυτα τα ολιγα παιδια απο μενα με την συγκατοικηση περιπου στον ενα μηνα που τους εχω και τους δυο...

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
« Απάντηση #297 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 23:47 »
λοιπον σας ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο και ολους βασικα που ανταποκριθηκατε αμεσα στις ερωτησεις και βοηθησατε,θα σας ενημερωσω αμεσα για τα νεα μου και για το αν θα προχωρησω σε αυτη την ανταλλαγη και εντυπωσεις ,να ειστε καλα :) :)

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #298 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 01:20 »
Για υγρό στον πόλο μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Στα istick μου με απολλο επειδή είμαι λαίμαργος και στάζω πολύ σχεδόν πάντα έχω πλημμυρίσει άπειρες φορές χωρίς να συμβεί τίποτα.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος teot1

• *
  • 51
« Απάντηση #299 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 02:10 »
Καλο ειναι οταν το παιρνεις χαμπάρι να τον σκουπίζεις το πόλο γιατι μπορει να δημιουργηθούν προβληματάκια!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1221 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114828 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451609 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329144 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6691 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15550 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul