vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

333 επισκέπτες, 1 χρήστης
lounik

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • Φύλο: Άντρας
  • To understand is to be...
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #255 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 15:17 »
Συγνώμη φίλε μου αλλά για μένα είναι έλλειψη ποιότητας με όποια έννοια (στο σύνολο του ατμοποιητή όχι στην απόδοση γεύσης) .......και αφορά θέμα καθαρά λειτουργικό.

Ας κάνανε τα τεστ πριν την παραγωγή και ας είχαν ενημερώσει οτι μόνο με νερό επιτρέπεται το πλύσιμο (καλά εγώ δεν έφτασα καν στο πλύσιμο έτρεχε πριν καν το πλύνω)....και όχι εμεις να κάνουμε τους beta testers και να σπάνε τα νεύρα μας, και να πηγαινοέρχονται τα κούριερ για να κάνουμε μια τζούρα της προκοπής.

Την όποια καινοτομία την αναγνωρίζω αλλά να να είναι και λειτουργική !Δηλαδή για τον Kayfun v4 που έχει ένα σωρό κομμάτια ενώ θα μπορούσε να γίνει με πιο απλή & χρηστική υλοποίηση να το βάλω στα συν του???....ε όχι βεβαια !

Δε δίνεις 30 & 40 & 50 ευρώ για κλώνο, δίνεις 110 ευρουλάκια και έχεις κάποιες απαιτήσεις νομίζω !

Τέλος πάντων, ευτυχώς κάνουμε καμιά τζούρα και η γεύση του μας κάνει και τα ξεχνάμε όλα αυτά... :D

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #256 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:00 »
Δεν θα διαφωνησω σε τιποτα μαζι σου. Αλωστε ημαστε και οι δυο απο την ιδια πλευρα, του χρηστη που θελει να ειναι λειτουργικα απροβληματιστο το προιον που αγοραζει. Απλα εδωσα μια αλλη οπτικη για το ρισκο που παιρνει καποιος κατασκευαστης με εμπειρια για να προσδοσει αξια στο προιον του και σιγουρα οχι για να αφαιρεσει. Και πιστευω οτι και εσυ συμφωνεις οτι το οτι ακουει και εξελισει (SS cage) ειναι στα συν.. :)

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #257 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:06 »
Ξέρει κανείς αν το caged tube υπάρχει διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα?

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #258 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:12 »
Αυτα αφορουν στην Σοφια  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #259 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:23 »
Ξέρει κανείς αν το caged tube υπάρχει διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα?

Εδώ φίλε μου
http://www.byleo.eu/bl/el/calix/171-caged-tube-for-the-calix-rba.html
το παρήγγειλα και γω αλλά βαράνε τα μεταφορικά  :fight_hammered2:

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #260 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:25 »
Ξερω οτι το εχει και το Athens Vape στην Αμφιθεας αλλα δεν νομιζω οτι εχει ετοιμο το site ακομη

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #261 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:29 »
Μόλις τους πήρα τηλ. από βδομάδα θα το έχουν.

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #262 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:31 »
σε καμια ωρα περιπου θα περασω απο replaca smoke στο ηρακλειο και θα ρωτησω εαν το εχοιυν και εαν οχι ποτε θα το εχουν

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #263 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 16:38 »
Δεν θα διαφωνησω σε τιποτα μαζι σου. Αλωστε ημαστε και οι δυο απο την ιδια πλευρα, του χρηστη που θελει να ειναι λειτουργικα απροβληματιστο το προιον που αγοραζει. Απλα εδωσα μια αλλη οπτικη για το ρισκο που παιρνει καποιος κατασκευαστης με εμπειρια για να προσδοσει αξια στο προιον του και σιγουρα οχι για να αφαιρεσει. Και πιστευω οτι και εσυ συμφωνεις οτι το οτι ακουει και εξελισει (SS cage) ειναι στα συν.. :)

Συμφωνώ οτι ακούει και για τη διόρθωση (γιατί διόρθωση έγινε στο συγκεκριμένο πρόβλημα με μια κλασική λύση και όχι εξέλιξη) και εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο άνθρωπος και να απογειώσει το άτμισμα όσο δεν πάει άλλο με τις καινοτομίες του  !!!

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #264 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 01:23 »
Διόρθωση, εξέλιξη με συμβιβασμο, όπως θες πες το. Ποιότητα όμως στο προϊόν  προσδίδει αυτό το after sales service. Την οποια ποιοτητα,για μενα δεν του την αφαιρεί η μια στις τόσες αστοχία υλικού. Δεν μου ετυχε ίσως, αλλα και δεν μου αρεσει που ετυχε και σε σένα.
Όπως ειπα και πριν εχεις δικιο σαν καταναλωτης να ζητας από ένα σχετικα ακριβο προϊόν να είναι απροβλημάτιστο και καρατσεκαρισμενο πριν βγει στην παραγωγή. Μαζι σου. Αλλά (και αυτή είναι δικη μου αποψη και δεν χρειαζεται να συμφωνούμε), θεωρώ ότι δεν αγοράζουμε ένα plug and play προϊόν, δεν ααγοράζουμε τηλεόραση Samsung ή εργοστασιακο ατμο,  αλλα έναν επισκευασιμο ατμοποιητή που ο κατασκευαστής προσπαθεί να καινοτομήσει.
Ο kayfun v4 που ανεφερες σαν αρνητικο παράδειγμα για τα πολλά κομματια του (και σεβομαι την αποψη σου από την στιγμη που σε χαλαει) για μενα είναι ένα αρτιο προϊόν με πρωτοποριακή μηχανολογικά σχεδίαση και απροβλημάτιστο αποτέλεσμα, αν μάθεις την λογικη που δουλεύει. Σε καμία για μενα περίπτωση δεν είναι παράδειγμα μη ποιοτικού προϊόντος και ας εχει τόσα πολλά κομματια.
Το ιδιο και ένα τανκ που αφήνει μονο το γυαλί να έρχεται σε επαφη με το υγρο. Και μην ξεχνάμε ότι κάποια και όχι όλα είχαν θεμα ή ψεγάδι. 

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #265 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 02:37 »

Θα τα πω συνοπτικά :D .....ταπεινές μου γνώμες πάντα...μην παρεξηγηθώ κιόλας  8) 

1.Είναι διόρθωση με ένα ντιζαινάτο κλασικής φιλοσοφίας τανκ το οποίο κάνει 34€ και το δικό του μόνο 12€

2.Δεν είναι μία στις τόσες αστοχία υλικού...είναι κατασκευαστικό λάθος...από τη στιγμή που έχει θέμα με το οινόπνευμα,ξύδι σημαίνει οτι το εκάστωτε υγρό που μπαίνει μέσα στο τανκ έρχεται σε επαφή με τη κόλλα.......

3.Εχω 2 κλώνους kayfun v4 που  :fight_shot_bandana: ,έχω αφιερώσει άπειρες ώρες πάνω τους , αναγνωρίζω την ποιότητά τους ,αλλά την ποιότητα δεν την κάνουν τα πολλά κομμάτια τους...λειτουργούν κάλιστα και με λιγότερα  ;)

4.Οι καινοτομίες καμιά φορά σου γυρνάνε και μπούμερανγκ....και γι αυτό συζητάμε τώρα

5.Το εμπορικό κομμάτι πάντως μια χαρά κρατεί γιατί όλοι μας θα τρέξουμε να πάρουμε το caged tube  ;D 

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 02:57 »
Όλοι θα τρέξουμε να πάρουμε το cage γιατί μιλάμε για έναν πολύ καλό ατμοποιητή, αλλιώς δεν θα ασχολιόμασταν. Ας μη ξεχνάμε την ουσία...

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 13:00 »
ρε παιδια...με το χερι στην καρδια...φτανει ο calix την γευση του apollo?

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 13:17 »
Δύσκολη ερώτηση. Αυθόρμητα μου έρχεται να πω όχι, όμως αυτό ισχύει για το μαξιμουμ του apollo με φρέσκια αντίσταση και υγρό. Στη διάρκεια του ατμίσματος  νομίζω ότι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο όσο βέβαια επιτρέπει η σύγκριση ντρίπερ με τανκατο

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• **
  • 163
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 13:17 »
Αν τους συγκρίνω δίπλα δίπλα με το ίδιο στήσιμο,η γεύση που θα πάρω απο τον Calix είναι όσο πιο κοντά γίνεται απο έναν τανκάτο ατμοποιητή.Ο συνδυασμός όμως γευσάρας/χτυπήματος που μου δίνει ο Απόλλο θέλει διαφορετικό στήσιμο στον Calix για να πλησιάσει,λογικό βέβαια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5997 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361140 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114814 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376302 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6688 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15542 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul