vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

714 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, sv8swi, jim356, camber

Γενική συζήτηση για mods

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Cherry bomber mod
« Απάντηση #960 στις: Ιουνίου 24, 2015, 23:48 »
Ενα βιντεάκι που είδα και είπα να σας το δείξω.
Αφορά το cherry bomber mod

Αν πρέπει να μπει κάπου αλλού δεν ξέρω.

[youtube]gmOkSmoEMFY[/youtube]#t=224

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
Απ: Γενική συζήτηση για mods
« Απάντηση #961 στις: Ιουνίου 24, 2015, 23:59 »
Eπειδη το εχω(ΙVOGO) μπορω να πω ότι είναι απλα ένα μηχανικο μοντ με 2 μπαταριες.
Ευκολο στη χρηση ,κουμπι βελουδο ,ωραια ασφαλιση κουμπιού.
Το τελικο βαρος του όμως....... :eyesplash:
Εχει  βγει πιο μικρο με 1 μπαταρια.
Πετρος  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 25, 2015, 00:09 από TSARLY »

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #962 στις: Ιουνίου 25, 2015, 00:14 »
Μου έκανε εντύπωση πόσο άνετα ''δουλεύει'' χωρίς να πατήσεις το fire button.
Και ο βασικός λόγος που το ανέβασα είναι πολλά παιδια κάνουνε ιδιοκατασκευές μοντάκια. Λίγο προσοχή στις κατασκευές. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sevah

• 4
« Απάντηση #963 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 12:11 »
Παίδες θελω τα φώτα σας μετα απο ενα μεγαλο διαστημα με ego αποφασισα να παω παρακατω... σε MOD

Θα ηθελα να μου προτεινετε 2-3 πολύ καλές επιλογές που θα με κάνουν να μετριασω το κανονικο τσιγαρο που κανω εως σημερα παραλληλα.

Τα κριτηρια μου ειναι...
Να ειναι πολύ / καλο αξιοπιστο μηχανημα να με βγαλει 3χρονια
Οικονομικα μπορω να δωσω εως και 300ευρω συνολικα με ολα του μπαταριες κλπ
Να μην χρειαζεται ιδιαιτερη συντηρηση
Απο ρυθμισεις κλπ watt δεν ξερω τιποτα οποτε μου λέτε... τι ειναι καλο κ ωραιο

Δωστε 2-3 link

Σας ευχαριστω πολύ!!
 :)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #964 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 14:06 »
Θα ηθελες να ριξεις μια ματια στον πινακα με τα ηλεκτρονικα mods να δεις αν σου αρεσουν καποια ωστε να εχουμε μια βαση να συζητησουμε?
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,197.0.html
Με το budget σου μπορεις να αγορασεις οτι κυκλοφορει στην Ελλαδα και τα περισσοτερα απο αυτα που κυκλοφορουν εξω.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #965 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 14:27 »
Δεν θα πάρεις 2-3 λινκ, θα πάρεις 43!  :))
Υπάρχει μεγάλη πληθώρα προϊόντων που καλύπτουν διάφορες προτιμήσεις. Νομίζω πως ο καθένας θα πει αυτό που προτιμά και θα πελαγώσεις.
Προτείνω να δεις κάτι ακριβό που μόλις βγήκε -ακόμα δεν το έφερε ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα- αλλά είναι εταιρίας γνωστής για την αξιοπιστία της. Δεν είναι το "καλύτερο" (αν υπήρχε ένα καλύτερο όλοι αυτό θα είχαν) αλλά έχει πολλές πιθανότητες να λειτουργεί σωστά για καιρό:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,27088.0.html

Φυσικά προέχει να ρίξεις εσύ μια ματιά στο λινκ που έδωσε ο Νέμεσις με τα μοντάκια που ξέρουμε και έχουμε δοκιμάσει. Θα βρεις πολλά υποψήφια αλλά πρέπει και να σου αρέσει.

Για μπαταρίες θα δεις τις τελευταίες σελίδες από αυτό το νήμα:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1248.0.html
[Βασικά, προτείνονται δύο αυτή την εποχή.]

Για φορτιστή εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,20647.0.html

Συνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #966 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 14:51 »
Συνώνυμο της αξιοπιστίας είναι το Provari σε όλες του τις εκδόσεις P2.5, Classic, P3, Radius.
Τιμές από 190€ για το P2.5, 215€ για το Classic και 240€ για το Radius που αναμένεται σε 1 μήνα. Το P3 είναι εκτός των οικονομικών σου ορίων.
Θα χρειαστείς 2 μπαταρίες με συνολικό κόστος περίπου 20€ (το Radius περιλαμβάνει μπαταρία, άρα θα χρειαστείς 1)
Κάποιο φθηνό φορτιστή σαν τον Nitecore i2 στα 25€ (αλλά υπάρχουν και πολύ φθηνότεροι)
Έναν ατμοποιητή σαν τον Delta 19 στα 35€ με καλή ποιότητα και μακροζωία κεφαλών.

Αποσυνδεδεμένος morfeas

• *
  • 73
« Απάντηση #967 στις: Οκτωβρίου 16, 2015, 10:16 »

μεγάλη προσοχή στα mod και στις διαρροές από ατμοποιητες η μπαταρίες.αν δε προσέξεις  και πάρει υγρό μέσα το mod από κάποια μικρή διαρροή και δε το δεις, και στην εγγύηση να είναι .........δεν ισχύει η εγγύηση.!!!
μου έτυχε εμένα , το πήγα στο μαγαζί ( αρκετά επώνυμο κατάστημα και γνωστή αλυσίδα )  το επισκεύασαν άλλα πλήρωσα κανονικά ( και δεν ήθελαν ούτε καν απόδειξη να μου κόψουν γιατί δήθεν μου έκαναν εξυπηρέτηση )  κιας ήταν στην εγγύηση.

Αποσυνδεδεμένος sevah

• 4
« Απάντηση #968 στις: Οκτωβρίου 25, 2015, 22:57 »
Παιδες ευχαριστω για την βοηθεια σας.... θελω αλλο λιγο για να καταλήξω.... για μια αγορα ψιλο-αρχαριου ειμαι αναμεσα σε

istick 50W δεν εχω καταληξη σιγουρα σε watt

η

VaporShark rDNA 40W Version
http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=942

Απο αυτα τα 2 ποιο θα επιλέγατε? Δωστε μου μια απαντηση ανεξάρτητα εαν επιλέγατε το παρακάτω Provari radius

Το Provari Radious υπαρχει σε κάποιο καταστημα / eshop ευρωπαικο η ελληνικό που να στελνει Ελλάδα για άμεση αγορα? η ποτε το αναμένουμε?
http://www.provape.com/provari-radius-s/100.htm

Sorry για τα ερωτήματα αλλα ειναι αναγκαία!

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #969 στις: Οκτωβρίου 26, 2015, 00:37 »
Προς τους μάστορες που ξέρουν, αυτό το WD-40 στο γκρι μπουκάλι που είναι για καθαρισμό κυκλωμάτων κάνει για τα μοντάκια μας για καθαρισμό εσωτερικά από υγρά κτλ; Λέει πάνω ότι κάνει για κυκλώματα, πλαστικά κτλ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν λύσω το μοντ και ψεκάσω τα πάντα μέσα (εκτός από μπαταρία φυσικά) αν μετά θα ανάβει. Λογικά καθαρίζει το WD-40 και μετά εξατμίζεται και δεν αφήνει υπολείμματα. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Δεν μιλάω για το κανονικό στο μπλε μπουκάλι, αυτό εννοώ:

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #970 στις: Οκτωβρίου 26, 2015, 02:31 »
Aυτό φίλε μου είναι καθαριστικό σπρέι επαφών για ηλεκτρονικά κυκλώματα. Το χρησιμοποιώ συχνά σε διακόπτες και γενικά επαφές (ηλεκτρολογικές ή ηλεκτρονικές) που χρειάζονται καθαρισμό για να δουλεύουν σωστά.
Δεν θα ψέκαζα, τουλάχιστον εγώ, όλη την πλακέτα με αυτό το υγρό και ας εξατμίζεται, εκτός αν είχε βλάβη και σαν ύστατη προσπάθεια.
Μπορείς με αυτό το σπρέι να καθαρίσεις τον κεντρικό 510 αλλά και τους πόλους των μπαταριών του μοντ.
Το άλλο W40 (το μπλέ) είναι αντισκουριακό σιλικονούχο καμμία σχέση με καθαρισμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #971 στις: Οκτωβρίου 26, 2015, 02:48 »
Προς τους μάστορες που ξέρουν, αυτό το WD-40 στο γκρι μπουκάλι που είναι για καθαρισμό κυκλωμάτων κάνει για τα μοντάκια μας για καθαρισμό εσωτερικά από υγρά κτλ; Λέει πάνω ότι κάνει για κυκλώματα, πλαστικά κτλ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν λύσω το μοντ και ψεκάσω τα πάντα μέσα (εκτός από μπαταρία φυσικά) αν μετά θα ανάβει. Λογικά καθαρίζει το WD-40 και μετά εξατμίζεται και δεν αφήνει υπολείμματα. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Δεν μιλάω για το κανονικό στο μπλε μπουκάλι, αυτό εννοώ:

Οδοντοβουρτσα και ισοπροπυλικη αλκοολη. Οση θες. Βουτα το και ολοκληρο μεσα στην ισοπροπυλικη. Δεν παθαινει τιποτα. Καθαριζεις, το αφηνεις να εξατμιστει (το πολυ 2-3') και ειναι σαν καινουριο!

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #972 στις: Οκτωβρίου 26, 2015, 05:18 »
Thanks guys!  :respect:

« Απάντηση #973 στις: Νοεμβρίου 09, 2015, 15:28 »
Καλησπέρα παιδιά.

Αν και η ερώτησή μου αφορά σε συγκεκριμένο mod (iStick TC40W), φαντάζομαι είναι αρκετά γενική για να μπει εδώ. Αν όχι, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Προτείνετε να το αφήνω να ξεφορτίσει τελειώς και να του κάνω μια καλή φόρτιση ή δεν έχει πρόβλημα και σε μικρότερες φορτίσεις μέσα στην ημέρα; Δουλεύω σε υπολογιστή, οπότε η θύρα USB είναι πάντοτε εύκαιρη.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #974 στις: Νοεμβρίου 09, 2015, 20:28 »
Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Φορτίζεις όποτε θέλεις.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104150 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96242 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321417 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11586 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3096 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609788 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161894 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4350 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17704 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12507 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi