vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

493 επισκέπτες, 5 χρήστες
FINIX, manoslykos, anetost, gfilip, lagoudakis

Γενική συζήτηση για mods

Αποσυνδεδεμένος icedcloud

• **
  • 287
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Γενική συζήτηση για mods
« Απάντηση #945 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 14:57 »
με κατι αλλο γιατι αυτο εδω που ειμαι δυσκολα θα το βρω?

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #946 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 15:23 »
Θα την βρεις στα φαρμακεια. Δυσκολο να μην εχουν.
Αν παντως δεν βρεις, καθαρισε τα με καθαρο οινοπνευμα.

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
« Απάντηση #947 στις: Μαρτίου 02, 2015, 21:11 »
Mια  μπαταρια ας πουμε 18350, στον ιδιο χρηστη και για ιδια μλ ατμισης ημερησιως,
θα διαρκει περισοτερο σε ενα μηχανικο μοντ απο ενα ηλεκτρονικο???

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #948 στις: Μαρτίου 03, 2015, 11:39 »
Εξαρτάται από τις συνθήκες.

Σε μηχανικό έχεις και την παράμετρο της απόδοσης. Όσο τη χρησιμοποιείς, αδειάζει, που σημαίνει ότι όσο περνάει η ώρα, δίνει λιγότερα βολτ και ως εκ τούτου το αντιλαμβάνεσαι ώς πτώση απόδοσης.

Η μπαταρία σε αυτό το σημείο μπορεί να έχει ακόμα να δώσει αλλά εσύ να μην την αισθάνεσαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 59
« Απάντηση #949 στις: Απριλίου 11, 2015, 21:22 »
Καλησπέρα στην παρέα. Θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Μιας και πρώην χρήστης Η.Τ. Που θέλω πάλι να ξεκινήσω. Είμαι τώρα λιγότερο από μια εβδομάδα με έναν vivinova  εναν aspire ατμόποιητή και κάτι 1100mah ego passthrough μπαταρίες και αρχίζω να ψηνομαι ξανά. Σκέφτομαι να πάρω ένα Μοντακι της vamo v8 v9 μιας και τα βρίσκω κάπως φθηνά στο Ali express περίπου 25€. Θα ήθελα να έχει μερικές ρυθμίσεις και όχι μόνο watt. Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #950 στις: Απριλίου 11, 2015, 21:26 »
Τι ρυθμισεις ψαχνεις να εχει εκτος απο ρυθμιση watt?

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 59
« Απάντηση #951 στις: Απριλίου 11, 2015, 22:10 »
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Αλλά βολτ ίσως και Ωμ. Ας πούμε αυτός που λέω γίνεται και φακός φορτίζεις και το κινητό. Αλλά πάνω απ'όλα να είναι οικονομικό και καλό σαν μπαταρία για το Η.Τ.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #952 στις: Απριλίου 11, 2015, 22:15 »
Φίλε μου σήμερα ότι έχουν πάνω οι μπαταριοθήκες είναι ρύθμιση Watt, όλα τα άλλα είναι απλά πληροφορίες για το τι συμβαίνει (υπόλοιπο μπαταρίας, αντίσταση και volt). Τα Volt είναι που ρυθμίζονται πρακτικά όταν ρυθμίζεις τα Watt σου, ενώ τα Ohm δεν είναι παράγοντας της μπαταριοθήκης σου παρά σταθερά της αντίστασης που έχει ο ατμοποιητής σου.

Το μόνο που ρυθμίζεται πέραν των watt σε δύο μόνο τσιπάκια είναι η θερμοκρασία, αλλά αυτό πρακτικά ακόμα δεν είναι ορθά εφαρμσμένο, και σίγουρα όχι για κάποιον νέο.

(δεν απαντώ ως προς την πρόταση γιατί είναι υποκειμενικό, πέραν του φτηνού τι άλλο ψάχνεις; ο φακός και η φόρτιση κινητού θεωρώ προσωπικά πως είναι διακοσμητικά περισσότερο, Μέγεθος, από πόσα μέχρι πόσα Watt, χαμηλότερη αντίσταση που μπορεί να παίξει, ενσωματωμένη ή μη μπαταρία είναι κάποια από τα βασικά που θα χρειαστεί να απαντήσεις και θα σε οδηγήσει σε μία μπαταριοθήκη που σου αρέσει πιστεύω)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2015, 22:21 από exispathi »

Αποσυνδεδεμένος antoNiO_an2one

• **
  • 320
« Απάντηση #953 στις: Απριλίου 11, 2015, 22:20 »
Τα Ω εχουν να κανουν με την αντισταση άρα δεν αλλάζουν απο το μοντ παρα μονο αν βαλεις πανω του αλλη αντισταση ή αν ειναι επισκευασιμος ο ατμο αν φτιαξεις εσυ...
Τα v που αναφέρεις επισης ρυθμίζονται αυτόματα βάση της αντίστασης και των Watt (της απόδοσης ατμισματος δλδ) που ζητάμε... Ειναι περισσοτερο λογικό να ζητάμε το αποτέλεσμα ατμισματος που θελουμε (watt) απο το να ζητάμε σταθερά  volt και να αλλαζει η απόδοση κατα τη διάρκεια  ατμισματος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 59
« Απάντηση #954 στις: Απριλίου 11, 2015, 22:35 »
Δηλαδή κάποια μοντακιά που γράφουν ότι ρυθμίζουν βατ και βολτ χωριά δεν ισχύει;

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #955 στις: Απριλίου 11, 2015, 22:48 »
Ισχύει, αλλά όπως το είπες, χώρια. Είναι ή το ένα ή το άλλο. Η αντίσταση είναι αυτό που έχει πάνω ο ατμοποιητής, τα Volt το ρεύμα που δίνεις

η φωτογραφία κάτω αυτή που χρησιμοποιώ προσωπικά για να το εξηγώ σε κάποιον, V τα  Volt, P τα Watt, R η αντίσταση σε Ohm και I.. μην ασχοληθείς ακόμα! Είναι ας πούμε η δύναμη που θα μπορέσει να δώσει η μπαταρία σου και μετρίεται σε Amper.

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #956 στις: Απριλίου 11, 2015, 23:29 »
Ισχύς P = (Τάση στο τετράγωνο) V**2 (διά)/ (αντίσταση) R

οποτε αν υποθεσουμε το R ct, τα v και w ειναι αναλογα, οτι και να αλλαξεις απο τα 2 αυτοματως αλλαζει και το αλλο.

Δλδ και τα vv modakia την ιδια δουλεια κανουν οποτε αυτο που θα παρεις κοιτα να ειναι ποιοτικο και να εχει και μια υποτυπωδες εγγυηση.

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 59
« Απάντηση #957 στις: Απριλίου 12, 2015, 01:12 »
Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Λοιπόν σε ευχαριστώ πολύ οπότε να πάρω για αρχή ένα φθηνό Μοντακι να δω πως είναι και πως λειτουργεί και από εκεί και πέρα βλέπω μετά για ένα πιο καλό. Γιατί μπορεί να μην μου αρέσει κι-όλας.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #958 στις: Απριλίου 12, 2015, 11:39 »
Γιατι μπερδευετε τα πραγματα με τυπους και αντιστοιχιες ;;;

Τα Watts ειναι το ατμιστικο αποτελεσμα που θα παρουμε σαν δυναμη ατμισματος.

Αν βαλουμε 4VOLTS σε 2ΩΜ αντισταση ή 8 WATTS σε 2ΩΜ αντισταση , το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 59
« Απάντηση #959 στις: Απριλίου 12, 2015, 15:50 »
Δεν ξέρω εγώ σύμφωνησα με τον φίλο γιατί δεν ξέρω από τύπους παρά μόνο εμπειρικά και είδα ότι κάποια Μοντ έχουν επιλογή και βολτ και βατ και σκεφτόμουν να πάρω ένα για να μπορώ να παίξω λίγο για όταν δεν με καλύπτει να τραβάω κάνα δύο τζούρές να με ευχαριστεί. Με λίγα λόγια ψάχνομαι για κάποιο φθηνό Μοντακι που να μπορώ να παίξω γενικά και να μην έχω 5-6 ατμόποιητές και μπαταρίες μαζί.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359937 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F