vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Γενική συζήτηση για mods

Αποσυνδεδεμένος icedcloud

• **
  • 289
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Γενική συζήτηση για mods
« Απάντηση #945 στις: Ιαν 25, 2015, 14:57 »
με κατι αλλο γιατι αυτο εδω που ειμαι δυσκολα θα το βρω?

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #946 στις: Ιαν 25, 2015, 15:23 »
Θα την βρεις στα φαρμακεια. Δυσκολο να μην εχουν.
Αν παντως δεν βρεις, καθαρισε τα με καθαρο οινοπνευμα.

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
« Απάντηση #947 στις: Μαρ 02, 2015, 21:11 »
Mια  μπαταρια ας πουμε 18350, στον ιδιο χρηστη και για ιδια μλ ατμισης ημερησιως,
θα διαρκει περισοτερο σε ενα μηχανικο μοντ απο ενα ηλεκτρονικο???

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #948 στις: Μαρ 03, 2015, 11:39 »
Εξαρτάται από τις συνθήκες.

Σε μηχανικό έχεις και την παράμετρο της απόδοσης. Όσο τη χρησιμοποιείς, αδειάζει, που σημαίνει ότι όσο περνάει η ώρα, δίνει λιγότερα βολτ και ως εκ τούτου το αντιλαμβάνεσαι ώς πτώση απόδοσης.

Η μπαταρία σε αυτό το σημείο μπορεί να έχει ακόμα να δώσει αλλά εσύ να μην την αισθάνεσαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 60
« Απάντηση #949 στις: Απρ 11, 2015, 21:22 »
Καλησπέρα στην παρέα. Θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Μιας και πρώην χρήστης Η.Τ. Που θέλω πάλι να ξεκινήσω. Είμαι τώρα λιγότερο από μια εβδομάδα με έναν vivinova  εναν aspire ατμόποιητή και κάτι 1100mah ego passthrough μπαταρίες και αρχίζω να ψηνομαι ξανά. Σκέφτομαι να πάρω ένα Μοντακι της vamo v8 v9 μιας και τα βρίσκω κάπως φθηνά στο Ali express περίπου 25€. Θα ήθελα να έχει μερικές ρυθμίσεις και όχι μόνο watt. Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #950 στις: Απρ 11, 2015, 21:26 »
Τι ρυθμισεις ψαχνεις να εχει εκτος απο ρυθμιση watt?

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 60
« Απάντηση #951 στις: Απρ 11, 2015, 22:10 »
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Αλλά βολτ ίσως και Ωμ. Ας πούμε αυτός που λέω γίνεται και φακός φορτίζεις και το κινητό. Αλλά πάνω απ'όλα να είναι οικονομικό και καλό σαν μπαταρία για το Η.Τ.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #952 στις: Απρ 11, 2015, 22:15 »
Φίλε μου σήμερα ότι έχουν πάνω οι μπαταριοθήκες είναι ρύθμιση Watt, όλα τα άλλα είναι απλά πληροφορίες για το τι συμβαίνει (υπόλοιπο μπαταρίας, αντίσταση και volt). Τα Volt είναι που ρυθμίζονται πρακτικά όταν ρυθμίζεις τα Watt σου, ενώ τα Ohm δεν είναι παράγοντας της μπαταριοθήκης σου παρά σταθερά της αντίστασης που έχει ο ατμοποιητής σου.

Το μόνο που ρυθμίζεται πέραν των watt σε δύο μόνο τσιπάκια είναι η θερμοκρασία, αλλά αυτό πρακτικά ακόμα δεν είναι ορθά εφαρμσμένο, και σίγουρα όχι για κάποιον νέο.

(δεν απαντώ ως προς την πρόταση γιατί είναι υποκειμενικό, πέραν του φτηνού τι άλλο ψάχνεις; ο φακός και η φόρτιση κινητού θεωρώ προσωπικά πως είναι διακοσμητικά περισσότερο, Μέγεθος, από πόσα μέχρι πόσα Watt, χαμηλότερη αντίσταση που μπορεί να παίξει, ενσωματωμένη ή μη μπαταρία είναι κάποια από τα βασικά που θα χρειαστεί να απαντήσεις και θα σε οδηγήσει σε μία μπαταριοθήκη που σου αρέσει πιστεύω)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 11, 2015, 22:21 από exispathi »

Αποσυνδεδεμένος antoNiO_an2one

• **
  • 320
« Απάντηση #953 στις: Απρ 11, 2015, 22:20 »
Τα Ω εχουν να κανουν με την αντισταση άρα δεν αλλάζουν απο το μοντ παρα μονο αν βαλεις πανω του αλλη αντισταση ή αν ειναι επισκευασιμος ο ατμο αν φτιαξεις εσυ...
Τα v που αναφέρεις επισης ρυθμίζονται αυτόματα βάση της αντίστασης και των Watt (της απόδοσης ατμισματος δλδ) που ζητάμε... Ειναι περισσοτερο λογικό να ζητάμε το αποτέλεσμα ατμισματος που θελουμε (watt) απο το να ζητάμε σταθερά  volt και να αλλαζει η απόδοση κατα τη διάρκεια  ατμισματος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 60
« Απάντηση #954 στις: Απρ 11, 2015, 22:35 »
Δηλαδή κάποια μοντακιά που γράφουν ότι ρυθμίζουν βατ και βολτ χωριά δεν ισχύει;

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #955 στις: Απρ 11, 2015, 22:48 »
Ισχύει, αλλά όπως το είπες, χώρια. Είναι ή το ένα ή το άλλο. Η αντίσταση είναι αυτό που έχει πάνω ο ατμοποιητής, τα Volt το ρεύμα που δίνεις

η φωτογραφία κάτω αυτή που χρησιμοποιώ προσωπικά για να το εξηγώ σε κάποιον, V τα  Volt, P τα Watt, R η αντίσταση σε Ohm και I.. μην ασχοληθείς ακόμα! Είναι ας πούμε η δύναμη που θα μπορέσει να δώσει η μπαταρία σου και μετρίεται σε Amper.

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 219
« Απάντηση #956 στις: Απρ 11, 2015, 23:29 »
Ισχύς P = (Τάση στο τετράγωνο) V**2 (διά)/ (αντίσταση) R

οποτε αν υποθεσουμε το R ct, τα v και w ειναι αναλογα, οτι και να αλλαξεις απο τα 2 αυτοματως αλλαζει και το αλλο.

Δλδ και τα vv modakia την ιδια δουλεια κανουν οποτε αυτο που θα παρεις κοιτα να ειναι ποιοτικο και να εχει και μια υποτυπωδες εγγυηση.

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 60
« Απάντηση #957 στις: Απρ 12, 2015, 01:12 »
Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Λοιπόν σε ευχαριστώ πολύ οπότε να πάρω για αρχή ένα φθηνό Μοντακι να δω πως είναι και πως λειτουργεί και από εκεί και πέρα βλέπω μετά για ένα πιο καλό. Γιατί μπορεί να μην μου αρέσει κι-όλας.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #958 στις: Απρ 12, 2015, 11:39 »
Γιατι μπερδευετε τα πραγματα με τυπους και αντιστοιχιες ;;;

Τα Watts ειναι το ατμιστικο αποτελεσμα που θα παρουμε σαν δυναμη ατμισματος.

Αν βαλουμε 4VOLTS σε 2ΩΜ αντισταση ή 8 WATTS σε 2ΩΜ αντισταση , το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 60
« Απάντηση #959 στις: Απρ 12, 2015, 15:50 »
Δεν ξέρω εγώ σύμφωνησα με τον φίλο γιατί δεν ξέρω από τύπους παρά μόνο εμπειρικά και είδα ότι κάποια Μοντ έχουν επιλογή και βολτ και βατ και σκεφτόμουν να πάρω ένα για να μπορώ να παίξω λίγο για όταν δεν με καλύπτει να τραβάω κάνα δύο τζούρές να με ευχαριστεί. Με λίγα λόγια ψάχνομαι για κάποιο φθηνό Μοντακι που να μπορώ να παίξω γενικά και να μην έχω 5-6 ατμόποιητές και μπαταρίες μαζί.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 174 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1141 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878562 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363015 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467971 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912544 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521446 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1648 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376589 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702980 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ