vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

396 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, maraki1308, pngtszs1976, tony1976

Μετα απο ποσο καιρο ασχοληθηκατε με επισκευασιμους ατμοποιητες?

Αποσυνδεδεμένος nikos1970

• *
  • 56
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμίζεις δεν καπνίζεις.
ο πρώτος επισκευάσιμος που ειχα πάρει και δεν τα βρήκαμε...

http://postimg.org/image/5w0mgmz4f/

βλέπω την ημερομηνία να λέει 9/10/12 εγω το πρωτο ηλ το αγόρασα στις 2/8/12 αρα λιγότερο απο 3 μήνες

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Σε περίπου 4 μήνες άρχισα να "παίζω" και εγώ με επισκευάσιμους ψάχνοντας το κάτι παραπάνω και δεν το μετανιώνω.
Επίσης μετά από καιρό παρατηρώ ότι γεμίζει τις ελεύθερες ώρες μου αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω :)

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
Τον Phenomenon τον βλέπω να κάνει κερατάδες πολλούς παλιούς ατμοποιητές...

Είμαι κι εγώ φίλοι συνατμιστές στις παρυφές του επισκευάσιμου. Μέχρι στιγμής το μόνο που επισκευάζω είναι η RBA του subtank mini. Είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά πρώτον μου αρέσει να ασχολούμαι και δεύτερον θέλω να εξερευνήσω περισσότερο τα μονοπάτια της γεύσης μ' έναν ατμο που θεωρητικά έχει διαφορετική φιλοσοφία απο΄τον sub.
Είδα και διάβασα για Phenomenon και ερωτεύτηκα. Θέλω να ρωτήσω τον μετρ του είδους, Kayfun ή Phenomenon για καλύτερη γεύση (ή μήπως Eviva)??

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Αν με την παράθεση θες να με δείξεις ως μετρ, ατύχησες διοτι Φαινόμενον δεν διαθέτω! Αν ρίξεις μια ματιά στο νήμα του, νομίζω ότι αρκετοί κάτοχοι και των δύο που σου θέτουν δίλημμα, θα σε διαφωτίσουν!

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
Με την παράθεση θέλω να τονίσω το νόημα καθαυτό, γιατί αυτό που κατάλαβα είναι ότι βγαίνει πολύ καλός. Μετρ σε καθιστά η εμπειρία γενικότερα. Αλήθεια, έχει ανοίξει καποιος θέμα με αξιολόγηση του εν λόγω ατμο? Γιατί όταν χτύπησα στην αναζήτηση, το πιο σχετικό μου μου εμφάνισε ήταν αυτό το σχόλιο. Θα ψάξω καλύτερα..

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Το βρήκα (σε υποκατηγορία)!
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος SteveSalvian

• *
  • 50
Μετα απο 6 μηνες περιπου πηρα δειλα δειλα τον πρωτο μου επισκευασιμο και απο τοτε δεν ξαναπηρα εργοστασιακο

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
 :respect: :respect:σημερα ειναι η πρωτη μου μερα :respect:μετα απο 2 μηνεσ με το nautilus πηγα στων επισκευασιμο με Lemo 2η αντισταση που εχει απο τη μαμα στα 0.5 με αρωμα καπουτσινο  ecig στα 12mg  το βανω στα 20 watt σαν αρχη και να τα ντουμανια  :respect: αλλα και παραληλα και τα πρωτα βηξιματα  :eyesplash:  γιατη απο 3αρα να πασ στα 12 ασε δεν λεη χαμηλωμα στου φουλ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
Μετα απο 1,5 μηνα σε εργοστασιακο nautilus πηγα σε subtank mini και μετα 3 κλωναρια Kayfun v4 ετσι για να αλλαζουμε γευση αναλογα τα γουστα,εβαλα φρουτακι στην ζωη μου ή γλυκακι,αλλά 2 καπνικα την ημερα σιγουρα,χαχαχα.Καλα ατμισματα σε ολους  :respect:

Αποσυνδεδεμένος SAGITARIUS

• *
  • 74
Πήρα τον πρώτο επισκευάσιμο ατμοποιητή (UFO) σαν φθηνό και για να μάθω σε λ\λιγότερο από 2 μήνες αφότου ξεκίνησα να ατμίζω.Εδώ να τονίσω τη πολύ μεγάλη βοήθεια που μου προσέφερε και μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα ο άνθρωπος  :thumpup:  που απευθύνθηκα για να τον αγοράσω στο Greek vapes (Μεταμόρφωση) ο Στέφανος.
Από τότε ούτε να ακούσω δε θέλω για επισκευάσιμους.

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
μετα απο 4 μηνες
ξεκινησα με k1 acpire  μετα απο 2 μηνες πηγα στον mini nautilus που ακομα τον τιμω δεοντως :yes:
μετα ειρθε ο kayfun lite και ο  kf4  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος xoys

• *
  • 39
μεσα σε 3 εβδομαδες .ο προτος ηταν ο eleaf gs air .και με την βοηθια πολλον φοιλον κατεληξα στον sub tank mini και kayfun v4 τορα περιμενω εναν κλονο ithaka

Αποσυνδεδεμένος xemaliaris

• *
  • 69
Δύο μήνες με εργοστσιακο και τώρα με τον πρώτο μου επισκευασιμο kl+ πολύ ικανοποιημενος,  μάλλον με βλέπω και για έναν ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
μεσα σε 3 εβδομαδες .ο προτος ηταν ο eleaf gs air .και με την βοηθια πολλον φοιλον κατεληξα στον sub tank mini και kayfun v4 τορα περιμενω εναν κλονο ithaka

Τιποτα δηλαδή... άμα δεις και τους βαριέσαι στείλε κι απο δω κανέναν :heat: :thumbsup_move_1:

Αποσυνδεδεμένος k_asimak

• *
  • 11
μετα απο 2 μηνες ατμισματος(σετακι: iStick 20W + Nautilus Mini) μπηκα στον κοσμο του επισκευασιμου και πιο συγκεκριμενα KFL+ . Αυτον τον ατμοποιητη τον ειχe ο κολλητος μου απο τον οποιο και εκανα μια δοκιμη και κατευθειαν τον ερωτευτηκα !! και να μαι λοιπον στον κοσμο των επισκευασιμων!! :D :D

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
Μετά από 1 μήνα με τον Melo της Eleaf, έκανα το βήμα για επισκευάσιμο με Lemo, μετέπειτα πήρα και Lemo 2 και κλώνο Kayfun V4

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 953 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374646 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99830 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F