vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

676 επισκέπτες, 5 χρήστες
Methodios, maprix, manoslykos, ZoeM, camber

Αγοραμανία

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγοραμανία
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 12:42 »
Ετσι οπως τα λες ειναι  :thumpup:

Π.χ
Ο αλλος περιμενει να βγει το τελευταιο μοντελο iphone να παει να το παρει με οτι τροπο μπορει ,δοσεις ,δανεικα να παρει κινητο δλδ με 700-1000 ευρω και μετα σου κανει αναπαντητη γιατι δεν εχει να βαλει  καρτα  :laugh1: :laugh1: αλλα του αρκει που το πηρε..

Αποσυνδεδεμένος cho oyu

• **
  • 175
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 12:45 »
emptiam ergo sum  :) :)  θα έλεγε στις μέρες μας ο Descartes  :)

Αποσυνδεδεμένος origenis

• *
  • 30
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:15 »
H δικη μου περιπτωση στον χωρο του ηλ. τσιγαρου μαλλον θα ελεγα οτι καθοριστηκε απο την αναζητηση της ουσιας οσο αφορα την διακοπη του κανονικου τσιγαρου & τον μετεπεπειτα απεγκλωβισμο απο αυτου του ειδους την εξαρτηση...........Ξεκινησα με μια απλη μπαταρια και ατμοποιητη ( μου τα εδωσε ο αδελφος μου ως παλαιοτερος εμου ατμιστης )για ξεκινημα !! Ως αποτελεσμα αυτου διεκοψα οριστικα το τσιγαρο απο την δευτερη ημερα ατμοισματος Ιουνιος 2015. Διαβαζωντας μανιωδως στο site του e-kapnisma για να μπορεσω να καταλαβω τι περισσοτερο μπορω να βρω για να καλυφθω καλυτερα στα πρωτα σταδια της διακοπης μου απο το καν. τσιγαρο εν μερη καταλαβα οτι γενιεται μια αλλη παγκοσμια βιομηχανια που στηνεται παραλληλακαι αναζητα με πεισμα και μανια να αποροφησει ολουσ τους παλιους πελατες του καν. τσιγαρου με αποτελεσμα να "οδηγει" τουσ νεους καταναλωτες πολλες φορες σε καινουργιες & περιεργες συνηθειες (πχ. ατμισμα σε  απαραδεκτα υψηλοτατες θερμοκρασιες,πνευμονικες απο την κολαση,εξεζητημενες κατασκευες κτλ). ΚΑΤΑΛΑΒΑ οτι περα & πανω απο ολα αυτα σκοπος μου ηταν να μην επιστρεψω στην παλια συνηθεια του καν. τσιγαρου  αλλα και να μην κανω την νεα (ατμισμα) πιο βλαβερη απο την παλια λογω ακροτητας.Βρισκομαι σε μια φαση σταθερης μειωσης της νικοτινης ατμιζω χωρις υπερβολες (με ενα Nautilo mini & istick 30 w) και προσδοκω  την πληρη απεξαρτηση και απο την νικοτινη και απο την "βιομηχανια" της νεας ΕΛΠΙΔΑΣ !!!   :yes: 
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:48 από origenis »

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:18 »
Kυριε συνατμιστα με μικρα γραμματακια ετσι για να μην κουραζομαστε στο διαβασμα  ;)

Αποσυνδεδεμένος hippie.killer

• **
  • 142
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:26 »
Σε μια αδιανόητη καταναλωτική μανία, παρήγγειλα τους κλώνους Τηλέμαχο και Απόλλο XTR, το καινούριο Τσουνάμι RDA, τον χιονόλυκο 200w, το SXK Zero 60w και τον κλώνο SMPL. Ταυτόχρονα πήρα ένα ωραίο σετάκι για να στήνω αντιστάσεις, ένα ωμοβολτόμετρο, οργανικό βαμβάκι, αντιστάσεις, ένα ντριπτιπ, replaceable τανκ και κάτι εργαλειάκια (ψαλίδια, κόφτες, πένσες, κτλ). Όλα μαζί κάνα 200άρικο.

Επίσης έκανα συνδρομή στο zamplebox και περιμένω το πρώτο μου κουτί (το μίντιουμ στα 32 ευρά με μεταφορικά).

Πρέπει να σταματήσω όμως τώρα γιατί το παράκανα λίγο και θα με κυνηγάει η γυναίκα μου.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:35 »
Καλώς ήρθες στο club των κυνηγημένων ατμιστων..
Στην τελευταία μου παραγγελία από alliexpres έβαλα εντελώς ιδιοτελώς και ένα ζευγάρι χνουδωτές βαμβακερές παντόφλες...

Αποσυνδεδεμένος terabest39

• **
  • 161
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:38 »
Έτσι βαμβακερες για να μην πονάνε πολύ, όπως στην περίπτωσή μου που ήταν τσόκαρο :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:38 »

Πρέπει να σταματήσω όμως τώρα γιατί το παράκανα λίγο και θα με κυνηγάει η γυναίκα μου.

Αν ψωνίζει και η γυναίκα σου πραγματάκια για τα δικά της γούστα και δεν της γκρινιάζεις, δεν θα σε κυνηγάει. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος hippie.killer

• **
  • 142
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 13:40 »
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μου έφυγε ο μισός καφές από τη μύτη!

Καλά ξηγήθηκες, ίσως έπρεπε να πάρω κι εγώ ένα ζευγάρι τέτοιες χνουδωτές παντόφλες για τη γυναίκα μου, γιατί θα με κυνηγάει που θα με κυνηγάει τουλάχιστον ας το κάνει με αυτές που πονάνε λιγότερο.
Καλώς ήρθες στο club των κυνηγημένων ατμιστων..
Στην τελευταία μου παραγγελία από alliexpres έβαλα εντελώς ιδιοτελώς και ένα ζευγάρι χνουδωτές βαμβακερές παντόφλες...

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Άτμισμα – Χόμπι ή Καταναλωτισμός;
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 09, 2017, 14:23 »
Άτμισμα – Χόμπι ή Καταναλωτισμός;

[Σημ. Ξεκίνησα με πρόθεση ξεχωριστού νήματος, όμως είδα ξανά το ωραίο θέμα τού φίλου thenetpoet, οπότε εδώ πρέπει να γράψω].

“Καλώς τον Joe! Στρώσου, ανάβω μπρίκια κι έρχομαι”. Επιστρέφει με καφέδες, ξεδιπλώνει μία χαρτοπετσέτα, είκοσι επί είκοσι, και ακουμπάει το νέο του απόκτημα, 3 κομμάτια όλα κι όλα, (μέχρι και χθες, χρησιμοποιούσε ένα απλό eGo). “Δείξε μου κιόλας αν έχει μέσα τη μεγάλη αντίσταση κι όχι τη μικρή των πιτσιρικάδων”. Μόλις είχε πάρει ένα ΑΙΟ. Όσα χρόνια ατμίζει, απoλαμβάνει την κάθε μέρα σαν ξεχωριστή και μοναδική. Έριξε νικοτίνη χωρίς καταναγκαστικά προγράμματα ή στόχους, όταν έκλεισε το μαγαζάκι που είχε συνηθίσει να πηγαίνει τα τελευταία χρόνια, γιατί μεταφέρθηκε πλέον ως μαγαζί γωνία, και ντρέπεται να μπει, “δεν ξέρω τι να πω, βρε Joe, δεν ξέρω ‘γω απ’ αυτά, έχουν και δυνατές μουσικές εκεί μέσα και σύννεφα...”. Σήμερα λοιπόν, ατμίζει μοναχικά, μηδενική, βρήκε άλλο μαγαζάκι, λίγο μακριά του βέβαια, “έτσι, βρε Joe, το θέλω για συντροφιά”.

Τι θέλω να πω με την παραπάνω εικόνα; απλώς πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ατμιστή, είναι το δικό μου ατμιστικό πρότυπο. Ούτε βαριές Ιστορίες, ούτε κυνηγοί του μέλλοντος, ούτε τίποτα. Ντρέπομαι να του πω τα δικά μου..., κάθε φορά προσπαθώ να είμαι με το ίδιο σετάκι για να μην κινήσω υποψίες..., πραγματικά, τον λατρεύω τον τύπο.

Στο θέμα μας τώρα. Ερασιτεχνική απασχόληση για τις ελεύθερες ώρες μας; δηλ. χόμπι; Άλλος ασυγκράτητος πάει για ψάρεμα ακόμα και στον Κηφισό, κάποιος άλλος μαστορεύει το σύμπαν ολάκερο, άλλος πάει σε πιο εξειδικευμένα ή πανάκριβα κόλπα. Ε, κάπου εκεί μέσα υπάρχει και μία θέση για το άτμισμα. Αναπόφευκτα, το κάθε μας χόμπι απαιτεί χρόνο, μεράκι, ίσως και πάθος, και..., χρήμα. Πόσο; τόσο.

Τώρα. Καταναλωτισμός. Χμ. Διαβάζω για: τάση που χαρακτηρίζει ανθρώπους μίας καταναλωτικής κοινωνίας, να αυξάνουν δηλ. συνεχώς την κατανάλωση αγαθών για να ικανοποιήσουν τις πλασματικές τους ανάγκες. / Σωστό, σωστότατο.

Όμως, χόμπι χωρίς έξοδα γίνεται; ναι, γίνεται κι αυτό, όμως κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Κάπου ξεφεύγεις και κάπου σώζεσαι. Είσαι όμως στο σωστό χόμπι; μήπως λέμε κάτι διαφορετικό;

Καταναλωτισμός. Ξανά χμ, δείξε μου έναν που ξέφυγε, (όχι ιστορίες με δράκους και πριγκίπισσες, έτσι; ). Το άτμισμα. Μπορεί να φτάσει σε τρελά νούμερα (όπως όλα), ακόμα και σε κάποιες χιλιάδες ευρώ. Μπορεί π.χ., οι ατμιστικές συλλογές, να μην είναι πολυέξοδες, όμως να γιγαντώνονται σε ποσότητα, π.χ. 50 ατμοποιητές, 30 μοντάκια, 20 χιλιόμετρα σύρματα, 10 βαλίτσες εργαλεία και αναλώσιμα, κ.ο.κ.

Τελικά. Πόσα ενοχικά στάδια πρέπει να νικήσει ο ατμιστής;

Σημ.2  Κάτι ακόμα, λίγο άσχετο και προσωπικά πάντα μιλώντας. Κάποιες φορές ρίχνω μισές ματιές σε διάφορα φόρουμ. Βλέπω ανακατατάξεις ακόμα και αφορισμούς. Βλέπω μία έντονη τάση για κλειστά κι εφτασφράγιστα κλαμπ. Σαν ατμιστικές κλειστές λέσχες εκλεκτών ή μάζωξη αυστηρά για φιλαράκια. Βλέπω ακόμα για βαριές, πολύ βαριές Ιστορίες, “δεν μπορώ να περπατήσω με τραβούν τα χρόνια πίσω”. Τελικά, (ναι, ξανά το τελικά), υπάρχει άτμισμα και μετά τη ζωή;

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #130 στις: Απριλίου 09, 2017, 15:25 »
Oσοι ΔΕΝ είναι σε Φορουμ δεν εχουν θεμα. 8)
Εμεις οι προχω δυστυχως εχουμε το πρόβλημα. :eyesplash:
Πετρος :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #131 στις: Απριλίου 09, 2017, 15:44 »
[justify]@TSARLY, καλησπέρα. Ναι Πέτρο, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Να πω κάτι γρήγορο και να φύγω. Το κάθε φόρουμ προσφέρεται για πολλά, ένα από τα πολλά είναι κι αυτό, δηλ. τα ψώνια δείχνουν τα ψώνια τους. Πιστεύω όμως πως τα θετικά στοιχεία είναι απείρως περισσότερα. Μαθαίνω, πληροφορούμαι, ενημερώνομαι, λειτουργώ σωστά ως ατμιστής, αποφεύγω κακοτοπιές (π.χ. λάθος αγορές, λάθος χρήσεις κ.ο.κ.). Τεράστια πηγή πληροφοριών, επικοινωνία, ιατρικά θέματα και εξελίξεις. Αμέτρητα πράγματα. Γι’ αυτό έβαλα την τελευταία μου σημείωση, (λίγο άσχετο αλλά και τόσο σχετικό). Πιστεύω πως δεν πρέπει να κλείνεις κανένα δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης. [/justify]

[justify]Όσο για τ’ αρνητικά επακόλουθα. Παντού υπάρχουν, και πρέπει να υπάρχουν, έτσι είναι ο άνθρωπος. Π.χ., αστείο παράδειγμα, ομολογώ με θράσος, όταν είχα στα χέρια π.χ. τον In’Sane, έτρεξα να το πω εδώ..., κοίτα! Το έχω κι εγώ! Ναι, τ’ ομολογώ...  ;D[/justify]

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #132 στις: Απριλίου 09, 2017, 16:26 »
Μια καλή αρχή θα ήταν να διαγραφούν όλα τα θέματα που ξεκινάνε με το: Νέες κυκλοφορίες.
Επίσης να γίνει ban άμεσα ο Joe και να του σπάσουμε τη φωτογραφική μηχανή...

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
« Απάντηση #133 στις: Απριλίου 09, 2017, 21:01 »
Τους επόμενους μήνες θα αποκτήσω.
1. Le Mirage 2. Le Richelieu 3. Nextasis 4. In'sane +ένα custom exelixis που ήδη περιμένω.
Θα με κάνουν καλύτερο ατμιστή; πολύ πιθανό όχι.
Θα αποκτηθούν όμως γιατί τους θεωρώ συλλεκτικούς (τουλάχιστον τους 3 πρώτους) και γιατί επιτέλους μετα από 18 χρόνια καπνίσματος μπορώ να ξοδεύω για τον εθισμό μου όπως θέλω εγω.
Έλεγα ότι θα το έκανα με πούρα.
Ευτυχώς πρόλαβε ο ατμός.

Sent from my siPhone

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #134 στις: Απριλίου 10, 2017, 01:56 »
Σημερα για να κοψει ενας καπνιστης το τσιγαρο μεσω του ητ, αρκουν μερικες ωρες ψαξιμο στο διαδικτυο, επισκεψη σε ενα σωστο ατμομαγαζο για αγορα εξοπλισμου και ενος "καπνικου" υγρου και εληξε η υποθεση.
Θα δοκιμασει αργοτερα καποιες αλλες γευσεις, θα προσαρμοσει ισως τα επιπεδα νικοτινης του και θα μπει στην ρουτινα του ητ, οπως ειχε παλιοτερα το κτ.

Οτιδηποτε περα απο αυτο, εμπιπτει στο πεδιο του ΧΟΜΠΥ, κατι που ειναι το ητ για πολλους ατμιστες.
Και μαλιστα ενος ηδονιστικου και ζηλιαρικου χομπυ, με αεναη αναζητηση ολο και καλυτερων γευσεων, καλυτερων μηχανηματων, με αρκετο χρημα, χρονο και φαια ουσια να αναλωνεται σε αυτο.
Οποτε δεν υπαρχει θεμα τυψεων η αναζητηση δικαιολογιων περι "τοσα γλυτωνω απο το κτ, ας δωσω και καποια λεφτα στο ατμισμα κλπ γιατι τα γουστα απο καταβολης κοσμου, πληρωνονται.. ;D ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114103 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449938 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F